sängen väntas!

Nu har jag preics kommit hem från Carro, hjälp henne tillsammans med mami att flytta. Hon har flyttat från gamla lägenheten (vid Uno) till Klappis :) Nära och bra från skolan! Varit där i ungefär 4-5(?) timmar.. Mycket jobb med att flytta, längtar inte. Men på något sätt längtar man. Men såhär är det ska jag tala om för er. Att Carro har flyttat till egen lägenhet för att komma bort från oss andra lite mer åså. Ändå så är hon här mer än hemma än vad hon är i lägenhten (nästan), jag kan tänka mig att det blir långtråkigt att bara sitta själv hemma i en instäng liten etta eller tvåa eller vad det nu kan vara. Det har precis mami sagt, att alla bor ändå här fast vi har "två" hus ;) hihi, hon tyckte bara det var lite roligt. Jag med, hojja vad jag vill flytta till stan (Luleå).

Läste precis en annans blogg, och precis såhär skrev han:
I lördags så började jag och en vän diskutera om vad man egentligen gör med livet, hur mycket tid som man egentligen ägnar åt "vardagssaker". Jag har sammanställt några exempel. Jag har räknat på 1 år. Alla exempel är räknade på den genomsnittliga svensken, alla är vi självklart olika.

Sömn: 121 dagar
Toalettbesök: 5 dagar
Ätande: 7 dagar
Snusande: 76 dagar
Rökande: 12 dagar
Duschande: 2 dagar
Fylleri:  16 dagar (detta räknade jag inte på medelsvensken, utan på min egna konsumtion. Chockerande)


Jag funderar på att 2010 endast supa 16 dagar i sträck, sen vara nykter resten av året. Någon som är med mig? Lämna en kommentar så bestämmer vi tid/plats.

Precis som han skrev, det är olika för alla.

Nu ska jag gå och se vad det står i hockeyn, hör att mami sitter och ropar här ;)
Sen läggdax! PUSS

näst sista

Japp, snart är det lång helg..
Ledig halva torsdag hela fredag och hela måndagen :) skönt!

Idag på morgonen hade vi hjärt och lungräddning, var typ svin jobbigt med allt pumpade och blåsande. Men kanske bra att kunna ändå? ;) Just efter det hade vi bild och jag är klar med min målning och har precis målat listerna till ramen. Sen såg vi en abulans, och det var som så konstigt precis då vi gjort hjärt och lungräddningen, men det var en gammalgammal tant som fick fara in. Allstå, hon var vekligen som död.. Så pass gammal, hojja. Sen hade vi bara vanliga lektioner fast gick tidigare från språket för att prata med Syon om mitt gymnasieval. Sen slutligen slutade vi 20 över ett som vanligt på onsdagar :D!!

Idag blir det gym på brottningen, somnade halv tio igår. Plus att Kicki satt och hjälpte mig med Fysik-hemma-provet som ska vara inne på en vecka typ. Så min plan är att göra någon uppgift per dag så fixar jag det galant! Sen har jag inte sett filmen ännu men blir nog efter gymmet ikväll. Ska ringa till Linda och höra om hon ska och träna så far jag med henne :) trevligttrevligt! (Om du ser detta kan du ju meddela mig efter jobbet)


spelas.nu :p
Såå härlig! Man blir så glad av musik och dans så det finns inte!


Vad skulle ni vara om ni fick välja?
-Blind eller -Döv?
Inte få lyssna på musik eller inte kunna se dig själv?.. Svårt.

Mohammed Ali! <3<3<3

HA-HAA!

Ojoj, bara gorm ;)

Varit på min promenad nu, gick på uno och mötte Fia och Johan där. Tog också med med ut Doris på en sväng :) Nu är det bara att ta tag i NOn och sen sooova! Guuds så skönt det ska bli :) Nu nästan nyss ikväll så for jag ner till Stefan med papi och hämta vespan. Skönt att bara kunna köra, men nu kommer jag ju bara bli lat och ta den varje gång så då kommer det inte bli några fler promenader för min del.. Ajja, det löser sig på något sätt!


pussar

SOMMAR!

Nu är den på väg, och vem vill inte ha den? =) hojja så jag längtar!
Får lyssna på världens go.musik och bara tjilla! Får och får, klart man får det nu också men det blir inte samma härliga känska som när det är masssor med + grader och man är brun! (H)



<3, Nomy!
Cocaine, You better die young


Kan man hitta bättre sommarlåt? naae, det hör du ju till och med på namnet!
Flockorna på TV2, Leva livet och massa fler :)


Bil + Sommar-schtek = Det ultimata!

<3!

In The Ghetto

Sitter här i min lilla lya, lyssnar på go-Elvis. Därefter rubruken <3

Idag har det gått mycket bra på skolan, hade sista timmarna elevens val och då börja jag Siri Jenny och Johanna att grundmåla bänken vi börjat fixa upp :) Om jag inte berättat det har vi slipat den och nu då grund målat och efter det blir den svart med de tre plankor man sitter på rosa! I like it ;)

När jag kom hem låt jag på soffan i köket, smsa med lite folk och umgåsades med mami Carro Kicki, Selma Doris och Tiquila de tre hundarna. Hojja vad dom lever om, speciellt lill valpen. Eller man kan inte säga att hon är så hilma lite längre. Hon är grymt stor för sin ålder och kommer bli stor. Hon är totalt galen, det är inte bara för att hon har Schäfer och Huskey i sig utan hon har fått någon hjärn-hjärtsnurr! ojoj..
Ikväll blir det nog att fara upp på brottningen och träna styrke eftersom det inte blev igår när jag gjorde annat. För det måste jag hinna med att plugga lite No och ikväll efter träning ska jag nog se Wallander-Hemligheten. Ska göra en analys på en film i svenskan, och valde den. Sett alla tidigare också. Ska se igenom den ett varv ikväll och kanske börja imorgon på skriveriet. Lät jobbigt just nu.. URS!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=4596205 Någon som funderat på att fara? Aldrig varit, kan ingenting i denna stad så..

Ska mysa vidare baki burken, sen blir det en promenad med någon av hundarna också. Ska höra om någon av girlsen ska med :p

Vad har ni för planer inför valborg då?! ACTION!
Fredag är det iaf 18års fest :)

Puss /eee

mummss..

Heejheej, gårdagen spenderades mest hemma. Mami och Papi kom hem från fjällen och före det har jag umgåts med Linda Kicki och Carro. Vi satt ute i sooolen och låg i nästan bara underkläder, för så varmt har det verkligen varit!! :D Efter ett tag blev vi hungriga och vi gick in och gjorde go middag, hamburgare, kycklingburgare, massa sallad och lite pommes och till det chicken nuggets som pricken över i. PRIMA SKINKA, pööörfa kan man ju lungt säga!

Idag har jag varit på skolan, Carro kom och hämta med och Siri och vi drog hem. Efter det drog jag och Carro till Persön en sväng och käka en hamburgare. När jag kom därfirån ringer Linda och hör om jag vill följa med henne till stan för lite uppdrag. Och då gjorde jag så klart det.
Såå nu kom jag hem, är alldeles frusen eftersom att det regnar så mycket ute just nu. Funderar på om man ska göra en eld i kaminen, men då måste jag springa till garaget för lite ved. Plus att jag är nog tvungen kapa.. Men det går ju fort för lilla Emmelie det :)



Låten är grymt sköön :)
Elin och Jenny lärde oss dansa på idrotten, och då dansa vi till denna låt.
Dålig och helt konstig video och verson?
Men om den locka så kan ni ju söka den någon annanstans.


Åhh, så soft sköön!

SKA BLI BÄTTRE!! åhh, jag vet.. Men jag har inte tiid.
Puss /eee

söndag igen!!

Hojja säger jag då bara

Igår var jag hemma, sen vidare till David och efter det Johan..
Drack litegrann bara, men tog det mest lungt.

Nu ikväll har jag varit med Siri Agnes och Kicki, var har grillat och pratat om allt mellan himmel och jord. Garvat och gått på hövarv ;) Skriver lite fort nu eftersom jag är grymt trött och ska försöka sova. Eller jag kommer inte kunna somna så fort men längtar bara till go-sängen!

Imorgon är det skolan igen, går till halva torsdagen, sen är det Valborg och Helg! NICE.
Någon mer än jag Siri och Agnes vill mysa på Valborg och dricka lite gott? :D
HÖR AV ER!

Puss på er!

bra tag sen..

Ja precis, nu var det ett pra tag sen.
Men jag har inte haft tid, vad jag tycker att jag borde haft eftersom jag är bara ensammen hemma med Kicki och Oskar från igår till söndag. Men idag kommer inte Kicki försen nio ikväll.

Gjort nationella prov i Matte under veckan och det såg ut att gå bra, idag hade vi Engelska förhör/prov på massa skit och det gick också någorlunda fast jag typ chansa på 3/4 eftersom det var verb och sånt man skulle hålla reda på vad det skulle vara för avslut och skit.. Boooring!

Mia och just med PIllis och dom kommer snart tillbaka så ska jag och Mia göra plättar.
Sen ikväll är det en konsert i Aulan som vi ska på, Oskar ska jag också ta med mig. Senare vet jag inte vad som händer, antingen bara ta den lungt eller motsattsen.. Ni lär få se och höra, för nu ska jag ju vara flitig här på bloggen så (Y)!

Vi syns senare!

Såg att min blogg statistik gått ner när jag inte bloggat någonting, men fortsätt läsa för nu kommer det för fulla muggar :D Bara jag har fantasi så att säga ;)

Puss /eee

då var det slut på det roliga

Allvaret har då alltså börjat om, skolan!..
Varit grymt jävla trött hela dagen, uuurs.
Jag och Siri åkte hem med Pillis och Mia efter skolan åså, så Siri kom hit och käka och myste på ett tag! Supermyspys!


Kom hem igår sent efter mer än 30mil med bil och 6-7mil med skoter.. Både dit och hem men, vi var iaf till Pjeskehaure om ni inte förstod det :)
Grymt kul! Kan jag säga nå mer?
Vi söp hela dagarna och körde skoter resten :p Fick inte sova så mycket så blir nog en tidig kväll ikväll eftersom jag redan är trött efter skolan också.
Har tyvärr inte bilderna på min dator nu, men på en annan lagt in så ska bara skicka över så kommer dom in snarst. För som jag kanske sagt fungerar inte mina USB-input på min dator eller var man kallar dom så det går dålig med att få in någonting på denhär datorn annars än att jag lägger in dom på en annan dator och skickar hit. Måste fixa det, eller så blir det nog någong gång att jag tar ut allting ifrån den som jag vill ha och kräver en ny av mami och papi :) Det är nog ett senare projekt, den funkar ju prima nu.. Eller, ja typ!

Ska gå och försöka fördriva tiden med någonting roligt nu, tänkte bara säga att jag är hemma och lever (H)

Puss /eee

..om ni vill tjuvkika på några bilder så kan ni kika in på pixboxen min www.emmelieskoog.pixbox.se
tyvärr så hade jag inte utrymme för alla dom jag ville visa av alla dom 300bilder vi knäppt så det kommer in mer nästa månad :)

uppehåll..

Såå.. då har man packat klart inför fjällen inatt. Ska bara checka allting så man inte glömmer någonting. Det vore inte så jävla bra.

GRATTIS PATA GUBBSEN NILSSON! :D <3 18 år idag! trallallallaaa

..inte allt för bra bild, inte heller nyktra. Men den duger :)

Alltså, jag kommer inte kunna blogga försen på söndag.. Om ens det! Det lär vi ju se när vi kommer hem osv. Hur mycket jag än vill blogga så går det inte, går nog inte alls att få kontakt med någonting som behöver teckning eller ström ;) Jag borde nog överleva i tre dagar. Det blir inte så många som vi trodde först som följer utan det blir jag Kicki mami papi Jonte Emelie Britt Pärra Marilo Patrik Fredrik Evelina och Emil. Blir bra det med!



Nu ska jag försöka hitta på någonting som fördriver tiden så jag kan få gå och lägga mig så jag orkar upp klockan tre imorgon (inatt).. Kommer nog hur som hellst inte kunna somna, men jag måste alltså.
Puss /eee


hihi, åh fyfan vad jag är sugen! Så satans snygg, eller vad säger ni? =)


Hur är det möjligt?

..Hur kan man någonsin kunna en hel sådan låt utantill?
Urs vad vi nötte denna förr ;) HÄRLIGT!



hihi!

Snacks :P

Hihi, kom in för ett tag sen, varit med bruden och grillat nere på Olovs :)

bilder från olika tilfällen får ni här som jag lovat er -->


Vi var en sväng med pärlorna jag och Kicki :D

Party-kalsongerna kom och festen var igång!

Hela grillringen brann ;) Ni ser nog inte allt folk baki all rök..

Kicki och jag på havet :)

Vi drog en extra sväng utåt

Häärligaa

Hahha, Trion-Full-Partiet :P

HAHA, ojoj! Slutade inte praaa

HÄR HAR NI!
Jag ska bara meddela att jag är så jävla förkuld så det känns som att jag är sjuk på alla sätt och vis. Måste säkert jävla ligga inne imorgon för jag tänker då ALDRIG missa fjällen.

Jag bloggar imorgon om jag far till stan eller inte, för det hade jag också tänkt!

Puss på er /eee

påsk helgen!

Hejhej :D

I helgen har jag haft det mycket trevligt.
I fredags var jag och körde massa skoter tillsammans med Kicki, efter det var vi och drack på Olovs vid grillringen med massa folk :)
Igår (lördag) var jag bara hemma och tog det lungt. Men på kvällen gick det över styr igen, samma som fredag och jag söp tills det nästan spruta ut öronen. Det är ju tur att Evelina visste hur jag gick och la mig när jag inte vet själv. Var med Andre där på slutet också. Sen under kvällens gång kom och gick Oskar Jenny Markus Markus och Löken.

I morse vakna jag upp med en tattuering i facet. Visste nästan inte vars jag var. Är så grymt bakis idag så först nu har jag orkat upp ur sängen, aldrig varit såhär seg.. Vet inte vad det är med mig. Jag har legat och sett någon film som gick på femman "Hannah med H". Funderar på duschen osv..

-BILDER KOMMER SEN IFRÅN ALLA TILLFÄLLEN :D
Bara ni följer min Kickis och Evelinas blogg " www.kexxxen.blogspot.com ", där ser ni vad vi gör om dagarna :) Riktigt nice va?

Puss /eee

rubrik?

Nu sitter jag och Kicki i köket och börjar fundera på vad vi ska ha med oss till fjällen på torsdag. En liten lista på ett blad alltså :p

Mami och Papi ska till stan kring två när Oskar farit på kalas och köpa nå backar till kälken, så vi ska väl hitta på någonting. Kanske köra skoter och det ger sig med den här snöröken.. Vi blev mer än 20 stycken som far till fjälls så jag ser fortfarade fram emot det! Verkligen längtar, som jag kanske skrivit 10 gånger :) MEN JAG GÖR DET.

Vad händer ikväll då?.. Verkar som att det blir ett ganska så värdelöst lov, inga planer alls. Men det är kanske det som är bra? Vem vet.

Hör av er!
Puss /eee

Grattis!

Jag ska börja med att gratta Carro på 19års dagen :) storsis! hihi^

Idag efter skolan, som jag slutade 20 över ett, gick jag till fiket och köpte en kyckling-kurry macka och sen vidare till Carro för fika :) När jag kom dit var mami och Oskar där, sen kom Erika Tomas Sanna Frida och efter det kom Sandra och Lina och ännu efter det kom Stefan sen kom även Linda Johan och Emma :) MysPys nr1!
Jag hann fara om en sväng på sko-affären här i Råne bara för att köpa skoter-skor till fjälls (16 April) men dom hade inga som vanligt. Åkte hem sen med kummelgänget och satte mig vid datorn, först här i mitt rum, sen datorn i köket, efter det datorn i tv-rummet sen vidare till Kickis :D ojoj. Ringde Evelina och vi ska mest troligt hitta på någonting mysigt ikv :) Kanske köra skoter? :D

Lämnade in Bostadsuppgiften idag, bra jobbat! Rätt tid och allting. Va nog lite lovet som hängde på mig, eftersom det vore bra om man lämna in det före lovet. Och eftersom jag tagit lov idag så är jag också rätt kkklaad :) FAN SÅ SKÖNT!

-Lördagen som jag ännu inte hunnit skriva om var väldigt lyckad.. Som vanligt då i Jokkmokk, man känner sig som hemma. Det gör man faktiskt, och innan vi for sa Britt "Känn er som hemma nu" :) HÄRLIGT GRAPPAR OCH TJEJJOOR

Nu ska jag gå i Köket och prata med Kicki och Mami, sen ringa Evelina igen :)


Puss /eee

bilder

-BILDER FRÅN SKOTERTUREN :)


Kicki, väntar på Evelina :)

Jag redo för start ;)

-RAGG

Johan Jag Kicki for med lången och skurtsa också på kalas ;)

-JOONTE 19!

Tommy, Jonte och Geggan :)

Jonte och Johan elda inte bara lite i bastun :)

Små trötta grabbar och tjej på söndag-morgonen :)

Gick inte så fort här på bloggen, men ni kan ju vara smart och kolla in min pixbox där jag har 100 ggr mer bilder ;)
www.emmelieskoog.pixbox.se


Trött Emmelie på skolan!

Det dumma är att jag såg denna bild nu och jag antar att det är Siri eller Andrea som knäppt den :)
Puss /eee


In the ghetto

Skolan var helt OK idag :p

Ska, eller måste göra klart bostadsuppgiften idag. Sen vet jag inte om det blir en skotertur :) ..Men det lär vi ju se!
Kicki gav förslaget och balla ur som vanligt igen sen, men hon/du kommer va? oooja sis :p
Kanske måste få med oss någon mysperson också, kaanchhe?




På köpet :p har varit så grymt dålig med detdär att lägga in musik :)

Puss /eee --får jag ju inte glömma!

haha, juste!

JOOOFAAAN!

Såhär är det, att jag glömde säga hur trevlig det var i fredags då Pärra och Britt var här :D Lördag hannju inte med efterswom vi drog till dom ist och var med grappsen ;) Fast en var ju då inte där..

I fredags iaf så var det så att jag Evelina och Kicki fick en ide att fara och köra skoter, jag körde mamis med Evelina baki och Kicki körde papis. På vägen till Slumpen kom två renar ut på spåret och Evelina gapa åt mig att jag skulle jaga dom och köra baki men det gick inte så bra för vi hade en rädd hare framför oss på en skoter, men då blev det så att vi missa dom och dom hoppa av spåret och förhudligen nog in i skogen igen. När vi for hem igen efter ett snabbt stop utanför stugan så kom dom igen! Kicki före igen och denhär gången var det brett så vi kunde köra brevid. Vi gjorde det och låg jätte nära, den lilla hoppa av spåret men stor bracka jäveln fortsatte springa före. Jag gapa åt Evelina att filma och knäppa kort men hon hörde inte så bra så hon grävde i fel ficka och vi fick bara en liten video. Men den var för bra och jag garva hela vägen hem. Den sprang där framför oss och vi gapa som satan åt den och tillslut fick den nå ryck och bara tvärnitade och vände om och var på bäg upp på huven. Då jävlar fick vi hjärklappning. Väldans vilken upplevelse. OJOJ säger jag bara sååå för bra vi är!
Älskar dig Evelina Pipen Åkerström! <3
Sis också, men det vet ni ju redan ;)  <33

Lördas kvällens händelser får ni på nästa inlägg då bilderna från den kvällen kommer så blir det lite lättare att sammanfatta.
Kan samtidigt hjälpa jokkmokkarna på traven med att kolla in doms blogg, dom bloggar mest hela tiden eftersom dom bara lägger in från mobilen och visar vad dom gör för stunden :D Det är som nice! Härligast människor <3..
www.byafest.blogspot.com


inga idag heller

Hejhej :D

Sitter med bostadsuppgiften och det suger kuk.. Är sååå less. Lill Erika (min morbrors tjej och kusinernas mami) kom och bah åhhh sånhär vill jag också göra. Undra om jag kan göra en och gå till Inger och lämna den ;) Hon är som lite små rolig och galen. Samtidigt suttit ett tag med en sak som skakar som satan på magen. Ska tydligen ge massa resultat bara av att den skakar om lite småfläsk :)

Nu tänkte jag gå ut en snabbis och sen fortsätta med plugget, får väl se om man kanske också ringer Fabian som aldrig hör av sig. Tror jag skiter i dethär snart.. Bara gorm, men det ska absolut inte förstöra min fjällsresa för det heller, säger jag då bara. Före det blir det att ringa Evelina om hon inte tränar. Vi skulle nog hitta på någonting sen så det gäller att ligga i med jobbet eftersom den ska vara inne onsdag för vi får lov torsdag. Eller.. JAG tar lov torsdag för jag orkar verkligen inte gå till jävla Kängsön och pimpla fisk som inte ens finns där. Möjligtvis en mört i VJs bralla ;)

Inga bilder idag heller, jag har inte rokaar lägga in dom på datorn. Och det kanske man bör göra :)
Ajja, puss /eee

Bryter mot reglerna :p

BörjaR engelskan nu, ska redovisa tillsammans med Siri om Britney Spears :p haha, asg. Siri fniZzar och Harriet är arg ;-) Markus knådar i en snus och bryter mot reglerna! Hahaha :D Puss /eee

bussbussbuss

Hej! Nu blir det inget långt inlägg eftersom jag sitter på bussen som ni kanske förstår :p Jag sitter här och kollar internet och Kicki har sovit den mesta delen av resan men vakna precis till av ett litet segt ryck och börja cp blicka gardinen. Vi stannar just i harads och det hoppade på folk och jag fick ju nästan börja skratta och skrattar ännu när jag skriver och då sitter kärringen och stirrar på mig! Gah :@ Inte så konstigt, hon måste ju tro jag är cp som skrattar åt mobilen ;-) För övrigt sitter vi och äter ur en 500 grams chips påse och till och med dipp :p Ganska så otroligt bra att sitta nere med bord :D Mamma kommer till Boden och hämtar oss, ni får lite små snygga bilder sen och lite mer om vad som hänt just där imorgon eller kanske redan ikväll! Synes och höres iallafall! Puss på Kickis troza :p

HEJDÅ!

Nu ska jag packa, duscha och sen drar jag och Kicki till Jokkmokk och vidare in till Purkijaur för fest hos Jonte :)

PUSS

april april!

Jag har glömt berätta om mina april-skämt.
Ett av det var till Fabian. Jag ringde han men då hördes ingenting eftersom han var på gymmet så då skrev jag ett sms.
-Ring upp mig direkt du kommer hem....
Han ringde mig från Mackes mobil eftersom det lät lite underligt.
-Hallå (med lite saad/less röst)
-Hej, jag skulle ringa typ :p
-Jo, vad gör du?
-Jag är hemma, meen.. Kan jag ta första bussen till dig nu?
-Öhh, va?! Vad är det då, vaddådå?
-Ja alltså, jag orkar fan inte vara hemma i dethär huset. Bråkar som fan med mamma och så, orkar fan inte.
-Men va, jag har ju skola och allting. Men mjaa, inte vetja..
..pratade på och gorma.
Efter ett tag, APRIL APRIL!
Då gapar han, DITT JÄVLA MONGO!
Haha, alltså. det kanske inte låter så roligt men jag höll fan på att dö. Evelina och Agnes gick precis hem och jag satt och skratta för mig själv hela kvällen.

HAHA, jaja. Bara massa skit nu :) Men så gick det till.
Ska lägga mig nu, Puss!

telefon

Igår somnade jag halv 10 och vaknade klockan 12, pratade med Fabian ett tag eftersom han ringde och sen somnade jag om :) Fick sova länge men var ändå lika trött imorse.

Pratar med Evelina i telefon just nu och vi ska nog hitta på någonting sen, före det pratade jag med Kicki och jag tror det blir att vi skiter i våran Jokkmokks resa i hegen. Jonte fyller 19 och Fabian eller Patrik ska inte dit så jag vet då inte.. Men Kicki kommer snart hem och då ser vi, måste som kanske bestämma oss idag hur det blir.

Imorgon kommer Pärra och Britt hit, Jontes föräldrar och är över helgen.
Hade velat vara med surFabian också men jag vet inte riktigt ;)

Nu skar sig kock-mami i fingret och ropar efter ett plåster. Ska springa dit. Jag lovar att vara flitigare här på bloggen med fler inlägg men jag tycker bara att det blir onödiga inlägg för det mesta. Evelina tjata nu senast i telefonen :P

Puss /eee


RSS 2.0