LK LK LK



ÖVEER BRAA, TRALL LALL LAAA :D

Nu är det duschen som gäller, precis målat tånaglarna och tagit bort det som var på fingernaglarna också :)  Åker in till stan med Tomas och Anette klockan fyra så nu är det dusch och fix som gäller!
VI SES I FYLLAN OCH VILLAN IKVÄLL BABES!
-Förfest hos Anna med Evelina m.f. sen ut och röja på Tomas Ledin ;)

Uppdatring får ni efter helgen!

Love Is My Drug

Har jag sagt att jag äntligen färgat håret? Om jag har det får ni veta det igen.. Det blev som på nytt, haft utväxt och nu äntligen fått färgat det efter all utdragning på det så nu är det nice :)

Hur som hellst! Igår var jag och red med Clara Erika E-L och en till liten tjej :) Gick bra från en början tills han blev galen då hästen Clara red på börja gnägga och han gnägga tillbaka då jag hade en rätt bra fart och han börja sparka halv bakut.. Inte så kul. Efter all den lilla draman så for jag hem och duscha.


Här har vi han Gurmin :)
Han ser liten ut på bilden men är ett as tycker jag :p



Idag jobba jag till ungefär 20 i fyra. Åkte hem och fixa lite och tog bussen till stan 20 över fyra. Var där fem då jag hade tiden till att göra naglar. Hade sån tur när jag ringde idag att en hade avbokat sin tid så fick samma dag! :D Så nu har jag gele naglar men KNALL ROSA lack som hon lacka på. Älskar ju rosa och har tänkt köpa ett sånt nagellack som verkligen är KNALLKNALL så då köpte jag det samtidigt också :)

Imorgon blir det jobb till tre, hem och fixa sig lite och sen åka in till stan med Linda kring halv fem och efter det se Rix-FM och Skaburbian senare på kvällen! =) Samt få träffa Björn också så klart.


Helgen blir supandes och LK:andes

Hör av er flitigt nu i helgen babes! 070-6305452



Nya dagar, nya aktiviteter

"Jag vet inte" rubriken, den kom från Björn. Jag sa: Säg en rubrik. Då sa han just det "Jag vet inte" Så för att slippa gorma och komma på någon så skrev jag det första som kom ut så att säga :) Där fick ni svaret på det :p Såg lite underligt ut.

Första dagen av andra jobbet avklartat! Bara 20 dagar kvar nu av 21 ;)
Grymt tråkigt när man inte kan göra så mycket med gammlingarna. Jag sitter bara mest och pratar med dom andra på det slöa jobbet.. Får väl se om det blir bättre ju mer man varit, som sagt var det ju bara första dagen :p Blir nog jätte bra då man väl börjar ta promenader och går i sol rummet och sånt med dom, sol rummet är ju ett stort + för mig med :p Då blir man brun på köpet samtidigt som man jobbar inne. Om ni ville veta vilka jag jobbar med är det Hamed (världens hetaste grabb på 18 bast som inte kan svenska och ser ut som ett aphål) och Veronica som just nu är på avdelning ett och jag på två.



Ska snart gå och färga håret. Får se om det blir mami eller Kicki som gör det åt mig eller jag själv. Så enkelt när man bara har svart :D
Sitter just nu och smsar med Evelina och planerar lite om hur vi ska göra på LK och sen smsa Björn precis att han får börja jaga Älg själv nu :p Härligt att du klarat en del av uppskjutningen babe!

Efter jag har färgat håret ringer jag nog Clara och far och rider med henne en sväng :D

Puss på stjäääärten /eee

bil-tripp

Kommit hem från Ale för någon timme sedan.
Carro skulle komma och hämta mig efter åtta eftersom bil bingot sluta åtta.
Men vad händer? ..JO Carro och Marina står utanför Björn 10 i åtta då vi står i duschen.
Panik ut ur duschen och göra sig klar på 5-10 minuter.
Som tur var gick Björn ut och var social medans jag raffsa ihop mina grejer :)
Vi for direkt till Boden med Marina och sen om på Max.
Efter det for vi mot Jens och åt och hämta upp Tiquila.

Nu kommer det bilder från alla möjliga tillfällen!
SE OCH NJUT


Börn-kväll - Johan och Löken

Börn-kväll - Folk

Börn-kväll - Björn C

Bil-bingo - Björn och Carro

Bil-bingo - Schtoor spelarN

Bil-bingo - Babe

Vatten-körning

Vatten-körning - Björn och Kryck-Victor :p

Vatten-körning - Björn

Vatten-körning - Johan och Björn försök1

Försök2, blöta. Då vet ni vad det betyder.

SMÄXXY

Levduvor-skjutning - Hans och Björn

Fiska fisk Björne

Nu ska jag prova skicka ett sms och höra om Evelina are sleeping. Om inte så ringer jag henne, annars sover jah :)
första veckan komun jobb av tre startar imorgon klockan nio.. Ser INTE fram emot det! Men men Wish Me Luck
Puss och godnatt /eee

Jag vet inte

Heej :))

Är fortfarande med Björn <3

Igår åkte vi till Bjurs. Käkade lite förrätt när vi kom dit, lax paj. Efter det åkte vi och sköt lerduvor, vilket jag inte vågade göra just då. När vi kom tillbaka där ifrån gick vi ner och for ut och fiska ett tag med båten tills det var middag. Till middag fick vi kött och klyftpotatis :) Sen efter middagen gick vi ner och fiska och pimpla lite igen. När vi gick upp igen blev det efter rätt, jordgubbar osv. Sen åkte vi hem mot Ale igen. När vi kom hem var klockan rätt mycket, så vi gick och la oss nästan direkt.

Idag vaknade vi tidigt, eller iallafall jag :p
Vi har bara gromat på hela dagen, käkat och tjockat oss.
Carro kommer och hämtar mig om några timmar efter att hon har varit på bil bingo i Måttsund :)

Innan hon kommer ska vi nog gå ner och duscha eller någonting sånt.
Skriver senare tillsammans med en jävla massa bilder.
PUSS

förlåt mig

Nu fick jag äntligen en liten tid på mig att blogga medans Björn är nere och fixar i garaget.

Sååå.. vad har jag hunnit med i veckan?

Tisdag var jag i stan och shoppade litegrann, efter det kom Björn Victor och Petter och hämta upp mig. Vi for mog Björx och hämta upp Linus och efter det åkte vi mot Brändön där Björn körde med skoter på vattnet. Dit kom också Johan Emma och Axel. Sen åkte vi som var + Emma mot stan igen, käkade pizza någonstans på Björx och sen mot Ale. Kommer bilder!

Onsdag åkte vi till Råne för att Björn skulle skriva jägarexamens porvet. På kvällen drack vi lite grann osv :)

Igår (torsdag) var vi också i Råne. Vaknade sent och åkte upp på byn på vattenkriget med Linda och Carro. Sen direkt efter det åkte vi och bytte om och snabbt på bil-bingo. Jag och Björn vann 400 kronor sen så blev det inte så mycket mer.

Idag vaknade vi tidigt, Björn for och skrev om provet och lyckades denna gång. Jag klev upp och klippte gräset osv. Sen käka vi och for med bussen till stan och sen åkte vi med Eva till Ale.

Nu kom BJörn in igen, vi ska åka och prov skjuta någonting inför hans uppsjkutning typ :)
Skriver sen, bilder kommer!
Puss /eee

<3



Grymt länge sen jag lyssna på denhär nu, undra om man kanske ska försöka hitta en lite lugnare låt och försöka sova sen efter man pratat med älsklingen.

Glömde säga godnatt, så nu säger jag det GODNATT! <3

natteeen



Jag har aaldrig någonting vettigt eller över huvud taget roligt att skriva på denna blogg just nu.
På helgerna skríver jag aldrig eftersom jag oftast är med Björn typ alltid, och sen när man då ska skriva om helgen några dagar senare orkar man knappt skriv någonting av det man gjort. Lite irriterad på mig själv om man säger så, oftast.


Ikväll har jag då iallafall varit och kört lite vespa, varit grymt ratlös när Björn farit. Var om till Carro en sväng där som satt och drack ett litet gäng. Var också om på skolgården och pratade med Oscar Biffe Dao och Mats.




Nä nu snart ringer nog Björn, han sitter bara och tränar till jägarexamen. Ska upp tidigare än vanligt imorgon, tänkte hinna vara med hunden lite innan jag far till stan och Ale samt städa rummet och lite sånt.

Puss /eee

OJOJ, vilken bra dag vi hade den 18 Juli! (a)

Käkat fiskpinnar och mos, det var faktiskt riktigt gott idag. Var nog såsen som gjorde susen ;)

Annars har jag bara suttit och tjillat på med folk, blandannat Kicki Carro Johan Axel Jonte Markus. Pratat lite med Älsklingen precis :) Duschade innan maten också. Imorgon blir det nog staden och fixa lite små grejer, sen bär det av till Ale som jag sagt. Han ska köra i Brändön istället, så jag vet inte hur det blir med det imorgon att komma och kolla menmen.. Det lär vi se då!


OOnderbaraaa OOPPblååsbaraa BarBaarAA :D

-Förresten så ska ni få se lite bilder från börnarkvällen som var i onsdags här i Råne senare.

ledig!

Hej :)

Kan börja med att säga att Björn kom hit redan på torsdag. Vi åkte på bil bingo som började sju, vilket innebär att jag fick sluta tidigare. Jag Carro Björn och Kicki tog en bil och resten tog andra bilar :) Mycket folk från råne var där. Några vinster blev det, men inte just för mig.. Men nära var det!

Annars hela helgen har vi bara druckit lite och umgåts med folk. Igår var vi bland annat ute hela kvällen med Johan och Axel. Sebba och Joel ett tag också. For först till Mjöfjärn och kolla där för Björn ville se hur det var att köra skoter på vatten där, sen var vi på byn och lite sånt och snurra i flera timmar. Så i morgon mest troligt kommer Björn med skotern till Råne och kör i Mjörfjän. Sen följer jag med honom till Ale och är där ett tag.. Och om ni nu inte förstod dethär så åkte Björn hem idag :p Så nu har jag typ absolut ingenting att göra. Siri och Agnes är på äventyr neråt någonstans, Kicki är borta, íngen rolig jobbar på fiket så man kan inte fara dit och surra och sånt där.. Jaja, några bilder ska jag väl också bjuda på!

Nisse gjorde ett ägg i ett våffel järn :p


Blev luftgevärs-skytte hela kvällen, en paus och sen drog Björn och Matte igång.


Idag har alla hundarna badat :)


Nu har jag varit inne och svalkat mig, så nu ska jag springa ut och schteeka på stort med morotsoljan från Bulgaarien :) Åh, nu fick jag bara utlands längtan!

PUSS

nu är det dax


JOBBET VÄNTAR! :D



Älskar Dig




Veckan går, men mycket sakta..

Idag har ingenting av mina planer blivit gjort.

Har varit med Sebba och Kicki hela kvällen.
Kicki for aldrig till stan idag på grund av det bra vädret så jag fick ingen färg. Och dom har ingen avfärgning i (just nu) det bajsiga Råne. Imorgon bilr det inte heller av med färgning eftersom att det blir Kicki som hoppar in och jobbar på kaféet. Så jag far och rider imorgon då, som jag faktiskt tänkt. Blev inte det idag heller när jag inte gjorde något annat för att hästarna var så blöta nu när det regnat lite ikväll.

Den här veckan kan jag säga att jag är ju GRYMT dålig på att uppdatera eftersom jag jobbar och gör nästan ingenting föutom det jag sagt att jag ska göra nu flera gånger.. Kan det inte bara bli HELG!!

-tråkiigt inlägg, jag vet! Men är just nu inte på den bästa toppen. Vet inte varför(?)

PUSS

rubrik

och min första jobb vecka har startat! :)


Första dagen har det varit folk hela dagen, ni som inte vet det är jag på ett fik från idag (måndag) till och med lördag genom brottarklubben. Jobbar från klockan två på eftermiddagen till åtta på kvällen. Idag har jag jobbat med Siri och Amanda A. Varit folk hela dagen, varit rätt bra väder, kan bero mycket på det. Imorgon blir det jag Siri Nisse och kanske Agnes. Resten av veckan blir står det att det bara ska vara jag och Nisse men behövs nog en till så Amanda Å skulle nog också hoppa in! Trevligt.


Siri <3


Ska jag kanske börja med att säga vad jag gjorde igår.. Igår kom jag då hem från Ale. Blev grymt trött så jag la mig i sängen med min mini-computer. Efter ett tag börja det springa folk in och ut när klockan var åtta så jag klev upp igen. Tanken var att jag skulle försöka sova redan då för att jag hade kunna nicka till vilken sekund som hellst. Men deet lyckades inte så bra eftersom jag är så iver, så jag klädde på mig igen och då skulle precis dom jag bor med slå på en film. Wallander-skulden så jag såg den och gick sen och la mig..

Imorgon (tisdag) ska jag jobba, sen när jag kommer hem har för hoppnings vis Kicki och Agnes varit i stan som tänkt. Och då ska dom köpa avfärgning och blond sling färg till mig. Så ni kan ju själv lista ut vad det innebär, JO precis! Så vi får se vad det blir för resultat av det! :D Annars har jag nog en svart färg ifall det blir förjävligt. Just nu har jag ju inte så mörkt eftersom det har blekts och jag har fått en liten utväxt så det kan nog lyckas!


HAHAHAHA! Jag blond 07 :p hojja men var tvungen visa ungefär.

Onsdag har jag planerat med Clara att rida med henne, saknar verkligen min häst tid när vi hade tre egna hästar! Det ska bli kul. Red idag också, fast det var bara barbacka en snabb sväng. En liten uppvärmig så att säga ;)

Torsdag kanske man hittar på något mer kul, och fredag kommer Bjöörn :D Så då får jag fika-besök av han och Kicki på fredagen tills jag slutar :) Myys.

Nu senare ikväll har jag varit med Kicki Agnes och Marcus. Vi har sett en till Wallander-täckmanteln och bara tjillat på.

Ska nog försöka sova nu snart så man inte sover bort hela dagen som idag.
Jag hann kliva upp,
prata med Krissan och mami ett tag,
duscha och åka på jobbet,
komma hem och sova inprincip! -Kul



Puss och godnatt!
Älskar dig Björn

;')

från skolavslutningen, dom var såå bra!



Andreas, Alexander, Leo och Axel..


myyys





älskardu

längesen nu!

Urs, jag har typ ångest för att jag inte skrivit sen i onsdags. Men som jag nog sa så har jag inte haft speciellt mycket tid när jag varit med Björn osv..

I onsdags kom tillslut Björn och Matte från Överkalix.
Åkte här ifrån sent på kvällen efter att vi sett lite tv-program. När vi kom till Ale lasta Björn och Matte av skotern som Björn bytt och efter det gick vi in och såg lite film och sov :)



Torsdag for vi in till stan rätt tidigt med Matte. Vi fixa lite grejer och sen åkte vi och käka på Dagobert. När vi var på väg hem kom någon på att vi skulle fara och fiska så då gick vi och böt om och åkte iväg till Bjurs och fiskade. På vägen dit stanna vi på massa olika ställen och fiska men det gav ingenting.. När vi var i Bjurs och kasta ur båten fick jag fyra små gäddor, roligt var det! :D







När vi kom hem från fiskandet på kvällen så käkade vi korv och mos som Björn mamma fixat åt oss. Sen tjilla vi ett tag och ännu senare åkte till Selet en sväng och var med lite folk där :) Kom hem ganska sent och då slog vi på tv och mös bara på..

I fredags hade vi bestämmt att vi skulle åka till Råne och vara men Kicki när mamma och dom for bort på räk-frossa. Så då hann vi inte mer än att stiga upp så kom mamma och Kicki och hämta oss. Senare när alla for så grilla och drack vi lite här hemma. När dom senare kom hem for vi ner på Olovs och spela kubb med allihopen och fortsatte dricka där :)





Igår körde mamma oss till Ale igen, Kicki följde också med eftersom att vi skulle dricka lite och sånt hemma hos Björn :) När vi kom fram börja vi driekt med att laga tacos, jag Björn Kicki och Matte käkade. När vi hade ätit kom Sofia och Johan och efter det kom Andre. Sen kom och gick det lite folk då och då.

















När alla hade farit hem och gått och lagt sig så var det bara jag och Björn vaken, så vi värmde massa pan-pizzor och käkade. Var nog det godaste jag ätit på länge :p

-Kom hem idag kring fyra tiden, efter det for jag med vespan och beställde mat från bk :) GOTT!

Nu ska jag och Kicki (som har legat och sett när jag bloggat hela tiden) gå ut och röka. Sen vet jag inte vad som händer..

Pusspåer! <3

godmorgon!

Nu har min dag precis börjat.
Mamma kom in och väckte mig för en kvart sen.
Två minuter efter det (när jag hade hunnit somna om igen) ringer Björn som också precis hade vaknat som skulle väcka mig eftersom jag har mycket att göra.
Måste fixa klart rummet och packa lite.
Björn och Matte skulle vara i Överkalix klockan fem-sen så jag tror och hoppas att dom kommer förbi här på dit och hem vägen.

Nu kom mina kusiner idag också :) Ska kliva upp, hör att dom sitter och provar mina armband som jag fårr av faster från Indien som var för små :p

PUSS!
piss väder

Tisdag

Haft fullt upp hela dagen om man säger så..

Vaknade ganska sent eftersom att jag också somnade ganska så sent igår,
kring tre någon gång.



Käka tacos med Kicki osv, sen kom mina kusiner Sanna, Frida och Erika och hälsade på så jag satt och prata med dom ett tag och gorma på. Sen börja jag städa rummet och kom på att jag också skulle möblera eftersom att jag fått ny dator och behöver inte mitt skriv bord med den gamla stora datorn på. Så jag städade, rensa garderoben osv och efter det for vi på fiket nere vid Kängsön en sväng. Sen när vi kom hem igen från fikandet så ville jag fara och köra bil. Bara kört mamis automatare så det blev första gången att köra växlat (därför jag ville köra) eftersom vi ställt på bmw:n nu när jag Björn och Kicki bytt däck på den. Gick faktiskt ganska bra, mamma skratta bara lite åt mig men det var hur som hellst svin roligt och se mig köra och få motorstop då och då kan jag tänka mig. Efter det börja vi möblera om nu ikväll. Blev faktiskt ganska nöjd, har inte så mycket mer än lite tavlor, några gyllor, lite spglar, en tv, ett litet bord och en säng i mitt rum nu :) När vi var klar med det slog vi igång Wallander - Hämnden. Sen kom jag nästan precis in för dörren, gick ut för att röka också hörde jag att Agnes och dom satt ute så gick över till dom, för andra gången idag faktiskt..

Mitt lilla rum, inte klart men nu får en ungefär bild..

Ni får resultat någon dag :)

Imorgon bär det av till Ale och Babybear. Han och Matte skulle till Överkalix imorgon och sälja en av hans crossar så jag åker med dom till Ale när dom kommer tillbaka :) Så då vet ni varför jag nog mest troligt inte kommer att blogga imorgon!

Har förresten köpt en söt liten nyckelring som bara ska sättas något på nu..


Nu är det snart Puss och Godnatt!

PUCKO!

Kicki och jag satt ute och rökte, också kommer det först en geting. Efter det kommer det en humla. Då säger Kicki; Det var ju för fan ett bi! Jag; Nej det var en humla? Kicki; Men är det alls någon skillnad på bin och humlor?



bi  -  humla
-Här har du Kicki så du lär dig!

HAHAHA

-Kicki gilla verkligen denhär :p asgarv, kanske är lite små trött :)

En man och en kvinna hade varit gifta i trettio år.
De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida. De tog in på hotellet där de för 30 år sedan hade spenderat natten. På morgonen vid frukostbordet, tittade kvinnan ömt på sin make och sa:
- Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna när jag ser dig idag som för trettio år sedan!
- Inte så konstigt, min älskade, svarade maken. Den ena hänger i teet och den andra ligger i gröten!


Det jag har sagt

Jag har inte skrivit på hela helgen, jag sitter knappt på datorn här hemma när jag inte haft en bärbar. Mest suttit hos Björn nu senaste tiden :) MEN NU, idag har jag Björn Kicki och mami varit i stan. Har köpt en ROSA dator och lite annat små tjaffs. Blandannat en tändare där det står "Jag tänder på allt" på den ;) Så nu kan jag använda datorn oftare, det betyder att det blir mer blogg! :D
Blir stan i veckan också så då blir det att köpa mer mot kläd hållet osv :) Kicki prata om att fara till Pite och shoppa lite men det lät jobbigt..


..sååå nu kan jag också lägga in mer bilder här eftersom jag har funkade USB-input saker :)

I helgen har jag bara varit med Björn, vi har druckit båda fredag och lördag här hemma.
Lördag vart det rätt mycket folk här, tyvärr inte hängt med så bra med kameran och mobilen i helgen så har knappt några bilder att visa er.. men någon enstaka :)



Björn och papi :)

Blanks

kubb!

babe

dennis :p

sliten man ;D


Björn och Kicki teama ihop med dom underbara morgonrockarna :p

Jens och Evelina

folk




vet inte riktigt vad detta är för bild..
<3

Slutligen en bild på denna (än så länge) härliga dator som jag själv tog lite snabbt :)


-Skriver om vad som händer imorgon, tror det blir Lule imorgon ist iallafall. Kanske Björn också kan komma :)
Puss

Redan fredag! :)

SKÖNT!

Ska hem till Råne idag som sagt.. Mamma kommer och hämtar oss kring fyra då Björn jobbat klart osv :)
Han har haft två timmars lunch idag så vi har legat ute och solat lite och käkat och sånt. Så nu är det bara vänta tills klockan fyra ungefär. Ska kika klart datorn ett tag, just börjat eftersom att jag bloggar det första jag gör! Bra va? Efter det ska jag gå ut och sola igen, tror jag..

När vi kommer till Råne ska jag nog ta ett dopp i ny poolen vi har på gården (inte den största modellen men), sen duscha och efter det ska vi nog dra till caféet nere vid Kängsön om Kicki, mami och alla andra som vill det kommer :) Det är ju Kicki som är chaffisen så att säga, med Bemma-pizzan ;)




I veckan ska jag nog gå på stan tillsammans med Björn för han skulle också fixa massa grejjer. Får se vilken dag det blir, men det lär ni ju få veta :p
I helgen kanske jag inte blir så flitig på att skriva som jag faktiskt varit nu tycker jag, för jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men sitter inte så mycket vid datorn nu för tiden hemma :O)

Puss /eee

...






men att den är bra! :)

fyra veckor borta(?)

Tjenatjatjo

Igår for vi då till Bjurs.
Gick och bada nästan direkt. Finns det någon värre badkruka än Björn?
Jag gick i nästan direkt, och det var nästan om man får kalla det VARMT motför att bada ute. Och innan Björn var i så hann jag då nästan börja frysa :p
Efter det duscha vi osv, sen tog vi en båt och for och kasta och meta. Vi fick 23 småfiskar och några gäddor, kom jag fram till.

Kommer hem imorgon, mami kommer och hämtar mig och Björn. Ska åka och fika nere vid Känsön också på fredag :)

På två veckor jobba man där så nu är det bara att fika för hela slanten!







Nu ska jag lägga in lite musik från hans dator till mobilen min, sen fixa lite andra grejer här :)
Puss /eee

Såhär såg det förresten ut på Kicki då Axel och Johan kom när dom hade skruvat och var lite svarta :p


mer ointressant info :p

Kom precis in från solningen,
det blev så grymt varmt + att det var TVÅ jävla feta getingar som var på jakt efter mig..
Björn har varit hemma på lunch, när han kom tog vi crossen och for till Ica och köpte värme pizza och drickor. Satt och tjilla lite i köket osv, eftersom att man kan säga att han luktar inte precis det godaste efter hans underbara sommarjobb ;)

Ja, vad gjorde vi igår. Vi var här hemma ett tag, sen for vi och köpte glass för att det var så varmt. Sen efter det drog vi till hans farmor och farfar en sväng och kolla på några saker och passade samtidigt på att fara och se hur det såg ut på badplatsen. Men det var ingenstans vars jag hade velat bada. Ungefär igenväxt osv.. Så det blir alltså det jag skrev tidigare idag att fara och bada i Bjurs eller vad det nu heter :)

Skriver senare!
Nu kom hans bror hem och jag ska gå ut och sola igen!
Puss /eee

www.emmelieskoog.pixbox.se

sol i Alebyn

Klev upp för ett tag sen, klädde på mig och gick ut för att sola.
Skönt var det kan jag då ta och meddela er,
för blåste gjorde det och det var grymt skönt.. Annars hade man varit död just nu.
Satt bara ute ett tag, sen gick jag upp hit för att kika datorn tills Björne kommer hem på lunch.

När han far igen kommer jag nog sitta bänkad ute i solen iallafall i en timma. Sen vet jag inte vad jag ska göra precis i en timma till. Men det finns säkert mycket att göra.
När vi käkat middag senare ska vi fara till Bjurs(?) och bada. Ska bli nice :)

Nu ska jag draa, tjalalaa
Puss /eee



RSS 2.0