Bilder från veckan och förra veckan :)

Här kommer bilderna som jag hunnit knäppa under veckorna jag inte bloggat!


Dom var duktiga dom, jag gav upp och gick in efter att ha tvättat fyra andra bilar under dagen tillsammans med Björn och Kicki. (Onsdag förra veckan då jag hade feber)


Tequila satt och kikade tv med oss skit länge, hon tyckte det var konstigt att det skällde så mycket från tvn :) Men söt var hon!



En hel del fåglar kring Ale-trakten.



Följde med Björn en dag när han skulle röja.




..så mycket alkohol på så få personer?
Trevlig kväll med lite kortbygge och dylikt






Lerduve skjutning med Björn och Kristo!


och en hel den umgåsande med Mira och andra på skolan :)

Nu har jag haft min Sony Ericsson c902 och det blir lite sämre bilder på den fastän den har fem megapixels som på min toutch mobil. Funderar på om jag ska byta tillbaka till min toutch nu igen för en liten stund fast jag verkligen inte gillar den. Funderar på att sälja den och köpa en annan som har lika bra kamera osv :) Får se.. som sagt, klarar verkligen inte av toutch mobiler och 99% av 100 som har en sån säger samma sak som mig. BAJS.


Dagen före Valborg-dagen

I veckan har jag varit i Ale hos älsklingen några nätter så har faktiskt inte orkat bloggat så väldans mycket som ni kanske ser och märker.
Förra veckan var jag hemma onsdag, torsdag och fredag eftersom jag fick lite feber onsdag och hade massa hosta och lite sånt tjaffs.

Idag har alla i Luleå gått skola till bara ett eftersom lärarna skulle på någonting speciellt :)
När vi slutade kom Mira med mig på stan och jag hittade tillslut en skinnjacka som jag sökte efter! Köpte även ett par lösögonfransar som jag ska testa, har faktiskt aldrig haft på mig sånna :O Konstigt... Jag som gillar sånt ;)
Sen kom Kicki och hämta oss på stan och vi for på Max-driven och käka lite gottigt.
Mira följde sen med till Råne och vi var här hos mig ett tag och sen körde vi hem henne till Töre och gick även in där en sväng. + att jag köpte årets första mjukglass = inte så god.
Kan även säga att igår fyllde Evelinavännen 18år och klarade äver teoriprovet! GRATTIS!
..såå jag och Kicki for dit med lite presenter igår, en tröja/tunika, en rosa tandborste och en toasprut-grej. Det blev lite små inflyttningpresenter eftersom att hon flyttade tillbaka hit till Råne för två veckor sen igen :D

Helgen då, kan bli en hel del alkohol..
Valborg får jag se vad som händer och sker, kan hända att det blir en Pite-runda på lördagen också. Vemvet? ;)

..Nu ska jag fortsätta skriva klart min skräcknovell som jag är lite sent ute med, menmen är huvve dumt får kroppen lida (är trött!!).


Jag ska springa till min dator sen så ni får se lite blandade bilder :)

"godmorgon"

Valde att vara hemma idag, fastän jag ville fara.
Inte så nice när jag nyser varannan minut och severa, såå..

Idag blir det att ligga hemma i sängen hela dagen.
...då vet ni!
<3


Hade varit kul om någon gång hade kunnat hitta på något på våren, men icket.
Man kan inte köra skoter här mer, och man kan inte ligga och sola + bada ännu..


Tisdagkväll

Känner mig lite små hängig, så får se om jag kanske är tvungen lämna mina med-servitriser imorgon fast jag inte vill. Vi har nämligen servering imorgon på skolan och det kanske inte är det allra bästa att vara kring folk då man känner sig febrig, har hosta, snuva och ont i halsen.

Nu ikväll var jag Kicki Kristo Mallan och Oskar på OK, handlade lite smått och gott + en hyrfilm.. vilket jag dissade. Dom andra for och såg film hos Malin men icket att jag orkade med det :S Jag ligger just nu istället i sängen och kikar runt lite nu innan klockan nio då jag ska se The Mentalist  och sova :) Garanterat att man hamar med John Blund i någon paus ;) hihi!

Puss och godnatt, livet är intressant!

Precis som jag

Igår for Malin hem mitt i natten någon gång, och samtidigt som hon for for också Kicki och Kristo för att hämta en annan Malin i stan så jag blev alltså lämnad kvar själv i huset. Så vad gör man om man är trött och längtar till sängen, jo man går och sover :D

Imorse var jag sååå trött när dom gapade och bad mig komma och äta deras nykokta mackaroner, vika jag måste säga inte var så goda eftersom dom var överkokta och mosiga. Hellre mer åt hårda hållet! ;)
När jag ätit klart tog jag min dator (som stått på köksbordet sen igår då jag och Mallan satt och nörda med varsin dator i över en timma, vi sa fan inte ett endaste ord till varandra eftersom båda två var så inne i sitt :O) och skuttade i sängen igen och har då legat här i någon timma och bara spelat hög musik och tjillat :)

Bilder från veckan.

Vi (jag Kicki Agnes) hjälpte mami när hon handlat :)


Mycket snurr kring byn med massa annt folk :D


Jag körde "gissa maten" via ett MMS till Björn när jag och Kicki satt och åt varsin pommes och lite lökringar och gottigt utanför korvgubben :P


Jag har världens fulaste och sneaste naglarna som finns.
Jag biter på dom så dom knappt syns och jag får alltid ha ont i dom!
Men sluta kan jag inte :S hojja (ni ser ju)
Ni kanske förstår om jag alltid vill göra naglar på salong.
Det dumma är att jag inte kan det nu när jag lördagsjobbar på smaka + att jag inte får ha dom i köket på skitskolan.. Bajs!
På denna bild skulle jag endast visa smutsen eller hur det nu var för att jag och Kicki var duktig en solig dag och tvättade hennes enormt grylliga bil! :)

Lev och Må


Stereo love


<3


Några goda skratt :D

(Ett stort fiskedrag)
Mammagäddan var ute och simmade med barngäddan då det plötsligt svichar förbi någonting.
Vad var det där? Frågade barnet.
Det var den där jävla horan som farsan din tog, svarade mamman.

Det ena trädet till det andra..
-Do you love me?
-Näver

Prinsessan Madelene har börjat röka.
Drottning Silvia är vansinnig men pappa kungen han tar det med ro och säger:
Det är ju hennes ända möjlighet att få suga på en Prince ;)

En man ligger sjukhus med magproblem när han plötsligt får diarré och skiter i sängen.
Mannen får panik, viket ihop lakanet med bajset och slänget ut det genom fönstret.
Lakanet hamnar på en a-lagare som går förbi, a-lagaren brottas ett tag med detta och bajset rinner ut.
Då kommer en annan man förbi som frågar vad han gör.
-Fan, du kommer inte tro mig, men jag tror jag precis bankat skiten ur ett spöke! :P


tärdlördag

Tänkte dra igenom veckan snabbt nu när jag varit så dålig på uppdatering.

Onsdag - Servering på skolan, kulkul :) Kom hem med onda fötter och somnade med träningsvärk i vänstra armen av allt bärande.

Torsdag - Mami och papi drog till fjällen så jag och Kicki fick ta över "ansvaret" på huset och våran littlebrother. Vi tjillade mest på och gjorde absolut ingenting. Käkade lite hamburgare när Kristo kom osv :)

Fredag (igår) - For på skolan och var dom två lektionerna jag hade. Grymt skönt att komma hem tidigt + att få åka bil hem med Björn som också kom hit :) Vi väntade på Oskar som skulle komma hem och sen tog vi fram grillen och grillade flintastek med lite potatisgratäng, pommes, vitlöksbaguette och pepparsås till! Gott men kolbitar till kött ;) Kvällen bestod av lite allt möjligt tjaffs här hemma..

Idag klev jag och Björn upp klockan nio, fikade och sen städade Kicki och Björn hans bil medans jag gjorde mig iordning för jobb. Elva åkte vi mot stan.. började tolv, slutade fyra efter en lyckad och rolig dag! :D Fick hämtning i stan och Kicki och Oskar + lite MAX-mat! muuuumms!
När vi äntligen kom oss hem slog vi igång en film som hette Last weekend som vi såg tillsammans med Siri som också kom. Efter det blev det lite Mario lir och en Uno sväng när Kristo kom till Kicki och nu står den gamla filmen Titanic och rullar på tv:n. Lite långtråkigt med en så enormt KORT film. 3 TIMMAR! Jag gav upp och sitter nu med Malin i köket, vi har varsin dator och nördar fejjan + lite till på sidanom som nr2 ;) hihi!

Hojja så värdelöst inlägg, men tänkte bara visa att jag lever!
Tiiihii! Puss och Hejs  :)
 


Nu känns det inte bara..

utan, nu är det så också!
Det måste bli sommar nu.
Om man kikar på min blogg och bilderna så märker man att det verkligen är vinter och har varit vinter ett bra tag och börjar bli vår. Endast bilder med snö, skotrar, vinterkläder mermera. Hojja.
Nu vill vi ju ha "lättklädda" bilder, soooolen som är stor, brun, bar mark, utemöblerna och stranden.

Eller vad tycker ni? :)


Första bästa ;)
..för nu ska jag springa och fika!

23.15

Ska börja med att säga..
GRATTIS SYSTER CARRO PÅ 20ÅRS DAGEN!


Vi har suttit hos henne hela dagen, fikat och snackat skit :)
Kicki och Annika körde in mig så jag var i Ale kring halv nio igårkväll,
idag klockan typ två hämtade hon mig igen :p
Faktiskt så var det vart det (det är det ju alltid) med tanke på att jag inte kommer vara med honom någonting imorgon för att han ska upp och jobba på lördag morgon i Ale. Men på lördag får jag träffa Älsklingen igen.


Denna äckliga bäver låg på Björns gård när vi kom igårkväll.
Han och Kristo hade varit och jagat, hojja!

Imorgon var ända planen att kanske åka klockan sju och käka på Allstar.
Carro Marie Malin Linda Tommy och säkert någon fler har bokat bord :)
Aldrig varit där eftersom jag inte är 18 så skulle vara kuul!
..aya, vi lär ju se vad som händer och sker imorgon..

Nu är det dax att lägga datorn åt sidan för lite sömn.
Slumrat till två gånger på soffan inom några minuter där kring tio,
men jag är vaken fortfarande! hehe.
GODNATT, lev och må!

7 april 2010

Från Söndag morgon tillochmed Tisdag eftermiddag har vi nästintill bott i pimpelhålen, brevid elden och på skotrarna. Vi har fått väldigt lite och småa fiskar, men trevligt har vi haft.. Det värsta som är är att snart är lovet slut, igeeeen!













Idag klev jag och Björn upp klockan sju och var klockan åtta i kalix för att lämna papis skoter där. Vi var hemma igen kring nio och efter det for Björn hem för att pimpla med Ante i Bjurs.
Nu senare har Jag Kicki Johan och Kristo beställt hem pizza från BK och lite chili cheese med lite annat gott, nu sitter vi och ser "Äntligen midsommar". Helk ok :)

Får se vad som händer ikväll, varit en lång dag.
Pusss 

Lördag

Shit så lång helg :)
Very nice fågel bajs!

Förresten, GLAD PÅSK borde jag ju kanske säga någon gång också.
så.. GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA :D

Har ni haft det bra på påsk än så länge? =)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bildfortsättning!! (kika förra inlägget)







April-skämtet :p








Det var fortsättningen av torsdagskvällens bilder..



tattoon


Björn på sitt tattar-mek!


Fredag

Guud så skönt att det bara är fredag och inte lördag eller söndag som det alltid annars är när man haft kul kvällen före! :) Men mindre roligt är ju att jag har ju f*n inte bloggat på flera dagar!!

I tisdags var jag på skolan bara ett litet tag.
På eftermiddagen åkte jag Carro Malin in till stan och hämtade Sabina och sen om på Systemet, Lindex, Biltema och MAX :) Efter det var vi bara hemma i byn och härjade ett tag. Björn var också här, men dock bosatt i garaget.

Just när vi kom från stan vängde vi också om hockeyplan där Kicki och Oskar var :)

Onsdag åkte jag en sväng till Ale efter skolan med sen bestämdes det för lite madrassåkning på Rånekörn tillsammans med Kicki Oskar Marie Carro och Sabina så jag och Björn åkte mot Råne och jag for med dom medans Björn då sprang till garaget :P
Men vad hände? JO..

Vi körde fast med BÅDA bilarna, och inte så lite heller.
Så madrassåkningen sket sig och vi stod och putta och gasa i två timmar istället.

Igår var jag hemma hela dagen från skolan osv.
Vi tjillade på, var och handlade lite med Kicki till ikväll då vi ska ha tacokväll osv :)
På kvällen blev det partajj för hela slanten, kul var det!
Så jag tänkte att jag som vanligt beskriver kvällen utav bilder, kulva? :D












Nu har blogg.se laggat ihop totalt! Jag fortsätter med mer bilder imorgon.
Då blir det nog också bilder från ikväll och sen lite övriga bilder som jag har :)
Puss..


RSS 2.0