lönen har kommit :P

Min måndag och min tisdag har bestått av skola och stan!

Igår slutade jag klockan fem efter min första teckenspråkslektion :) Det var roligt som få lektioner! Efter det sprang jag och Mira snabbt om på några affärer och sen gick vi och åt en varm baguette från Smaka och efter det sprang vi inne på Shopping 20 minuter tills dom stängde och sen sista timman på Smedjan tills dom stängde :) Very nice fågel bajs. Med mig hem igår fick jag ett mascara kitt med en väldigt bra mascara, ögonkräm och sminkborttagning :) Innan halv åtta bussen gick sprang vi också in på Hemmakväll för lite snarra ;)






mmmm, dom är så jävla goda :)
För övrigt så ösregnade det när vi sprang över stan så vi var lite småblöta :P

..väl hemma bänkade jag mig framför Fångarna på fortet och sen sängen och somnade skönt klockan tio, dock vaknade jag klockan två då Doris gnällde över att hon ville ut! Det är andra dagen denna vecka hon kommer till mig, hon vet att jag alltid vaknar och därför kommer hon till mig och jag blir då strffad. Sist kom hon klockan 20 i tre :S Söt Doris har nog ätit någonting olämpligt, eller vad tror ni? :P

Hon ser lite skamsen ut här med öronen :P

Idag har jag haft kök hela dagen, men gick dock klockan ett pga av tandläkartid 20 över ett så nu har jag rotfyllt och allt är klart äntligen! Efter tandis sprang jag på stan och köpte ett par uggs från ECCO och en stickad kofta från Cubus samt "tre betala för två" hittade jag så då tog jag ett par jeansleggings och två linnen! Sen kom Siri och vi gick och käkade lite på MAX och efter det så sprang vi på Stadium för att kika om några vinterjackor kommit in, men icke det så jag hittade ett par Nike skor istället. Dom är likadana som vina vita Nike fast dom är nu istället vit/svart/rosa! NICE :D Sammanlagt har det gått ungefär 3000kronor idag :O

På storköket idag fick vi laga en hel stor kyckling var.
Nog kändes det lite obehagligt att hålla på med dendär när den var "rå" :P
Slibbigt värre, men tillslut blev det iallafall currykyckling :)
Hann dock inte smaka eftersom jag gick lite tidigare,
men måste höra med dom andra imorgon hur resultatet blev ;)

NU ska jag ta en bastu, tror den har hunnit bli varm :) Efter det blir det återigen Fångarna på fortet! Det är ju såå bra och spännande! :P

Söndag

..och jag är baaakiittts!

Helgen har ju då som sagt spenderats i stugan i Andtrsäket för det mesta. Sovit hemma båda nätterna, i fredags sov Kicki och Kristo här hemma men igår sov jag helt ensam hemma och då resulterade det att jag somnade klockan sex på morgonen efter lite småbesök av härliga typer :)
I stugan har vi röjt och fixat till i masssor, fiskat, bastat och haft massa gorm att göra eftersom det var första helgen vi var där och allt ska dit osvosv.

Beskriver lite mer i bilder :)
..senare, så klart så funka det ju inte nu med uppladdningen!
Men då vet ni att det kommer bilder senare ;) tihii

Fredag 27 augusti

I´m not hundred in my brain, because I cry for you your fool! -Mitt morgoncitat.
Ojoj, vilken morgon..

Idag var vi lediga från skolan, såå skönt!

Igår var jag en storheden runda med mami och ett litet tag med Carro, efter vi hade avverkat ONOFF, Jysk och Rusta åkte vi mot Bildahl för att snabbsurra med Björn. Efter snabbsurret bar det iväg till MAX för lite käk tillsammans med mami Kicki Kristo och Oskar :) Sen - hem!
Hemma blev det massa tv tittande på blandannat gammelfilmen Linas kvällsbok och klockan åtta såg jag Välkommen hem, åh vilket sorgligt program när dom grät hela tiden på tv också. Jag tyckte det var riktigt hemskt när hon förlorat sin man och mamma :/ Jaja, nog om det. Malin kom också förbi en sväng igårkväll så surrade med henne tills jag gick och la mig vid tio. Skönt!

Jag har inte berättat dethär åt er eftersom det inte varit säkert att just vi skulle få den.
Men vi har köpt stuga :)
Vi kommer få nyckeln idag och bara några timmar så då är det dax för röjning och städning, kan kanske bli roligt.

Den är verkligen skitfin om man bortser från alla grejer som är i den som dom lämnat.
Timmerstuga med bastu och loft osv :)
..guuud så vi ska inreda ;)

Nu ska jag gå och käka lite frukost kanske, ha de! Kramhejs



Goodmorning!

Shit, det är skönt och nysa men nu har jag verkligen gjort det nog många gånger denna morgon. Även lite småtrött och då kan jag ju inte låta bli och gäspa och det gör verkligen sviin ont i halsen när jag gäspar. Tror tamejfan att jag skulle haft halsfluss om jag hade haft kvar mina halsmandlar.. Före jag tog bort dom (alltså när jag hade kvar dom) hade jag heela tiden halsfluss, öroninflamation och även körtelfeber :S det var inte så nice..

Just nu är jag helt ensam hemma, Oskar är på skolan och mamma och Kicki har åkt till Storheden :)
..men så klart är småhundarna hemma med mig!
Kanske man ska gå upp och dricka någonting och ta en rök, var inte så matsugen.


Kan inte förstå mig på..

Alltså, jag är väärdelös på sånthär med tex "Varför blir min text med STORA BOKSTÄVER ibland och mitt i allt blir det fet och liten"
Någon som vet? :O

Ska iallafall fixa min header någon dag, valt ut lite bilder som jag tror ska passa bra :) Kicki måste hjälpa mig och försöka på något nytt eftersom jag inte kan sånt själv, om jag hade kunnat hade jag nog redan varit inne på min fjärde nya design inom en månad ;) nämen.. typ

NÅGON SOM VET VARFÖR DET SKA TJORVA?

(Y)

Tummen upp för er läsare!
Statistiken går sakta men säkert uppåt :D kul!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt med förkylningen och hela faderullan. Förutom det har det väl varit en bra dag också :) Sovit en massa timmar inatt, och idag somnade jag ännu fler timmar på soffan efter ungefär halva filmen som jag och Kicki slog på.
Nu ikväll innan Fångarna på fortet som började klockan åtta så gick jag och tog en dusch så jag tänkte slippa sova med blött hår men icket att det hunnit torka ännu.. Sova med blött hår skadar inte, men fyfan så risigt det är på morgonen, inte pga att det står åt alla håll utan det är som svinto typ nere vid topparna :O

Jag blir hemma imorgon också, jag tänkte försöka bli helt frisk och åka på skolan torsdag och fredag istället. Vi har utomhus lek nere på Gültsa imorgon tillsammans med alla på HR så det kanske inte var det bästa heller just pga sjukan. Men som sagt på torsdag är det nya friska tag!!


Selma och Doris älskar att äta olika sorters ogräs.
Här står Doris och halvspyr för att hon ätit lite för mycket och Selma knaprar vidare :P


Våran egna lilla Doris, hon är så jääävla söt chooiie :D


Tre fåglar kom flygandes rakt mot köksfönstret idag, två väjde men en flög rakt in och hamnade lite smått groggy i blomlådan. Efter ett tag flög det iväg lite smått i sidled och störtade....


...vid bastun som står mitt emot oss (en bastu på hjul som man kan dra baki bil om någon undrar) och därifrån flög den och kvicknade till i ett träd :P

Haha, vi var nära på att skjuta ihjäl lille pippin med luftgeväret, men den fick leva!
Så snäll som vi är.. hihi

Nä nu ska jag sova, har varit rättså bra på att sova senaste dagarna pga sjukan så ska nog inte vara så svårt ikväll heller :D Godernatten!

..shit, hur många gånger har jag hunnit nysa under detta inlägg.

godnatt

..jag blir hemma imorgon, kollade tempen precis den visar att jag har lite över 38graders feber :S Inte så nice att missa första dagarna, men så blir det. Jag är glad över att jag pallrade mig upp idag iallafall fast jag bara mådda 50% och inte hundra..

För övrigt så har jag soovit mångamassa timmar idag, ska även snart sova igen. Ikväll har jag sett på Fångarna på fortet och bara tagit det lungt med mami och Kicki :)

...miss you

rätt svar är...


Älgtänder!

Många av er visste säkert det, men icket att jag fick en ändaste liten kommentar!
Dåligt av er läsare :P

Siri började fråga på telefon vad det var och gissade sen på popcorn ;) HAHA!
Du är rolig du <3

ungmamma bloggtävling!

Jag tycker att ni ska göra som jag och rösta på nummer 8 - Mamma Linnea i ungmamma-tävlingen! Det skulle ju vara superkul om Linnea vann så ta nu och rösta!

Ni får rösta en gång per dag också, kom ihåg det! :D
http://chicmommy.blogg.se/2010/august/finalister-i-arets-ungmammablogg-tavling.html?_tmp=11f75e44f47c0c7dd4f417c0a60eed1fedae309d

måndag 23/8

Första dagen på andra året idag och jag är sjuuk!
Dagen var lugn som tur var så jag behövde inte åka hem iallafall, har knaprat massa alvedon hela dagen och då har jag även lyckats ta för många så nu har jag istället lite låg temp istället för feber. Har ätit 6 stycket 500mg alvedon fast man bara får äta 8 stycken på ett helt dygn så nu har jag själv lite panik.. Tänkte mig inte för!

Får väl se om det går över, om inte så skippar jag plugget imorgon. Vi ska iallafall inte ha några lektioner på hela veckan typ :)
Nä nu måste jag sova! goodbye!

sjukt

Häng med nu!
..för dethär är sista inlägget för sommarlovet 2010 :O

-Hur har det varit?
Det finns ingen sämre sommar som denna, punkt slut.

Upp imorgon 7.30! Godernatten!

absolut världens deppigaste lista ever..

Sammanfattning sommaren 2010

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
 jo 
- dog någon som stod dig nära? inte det!
- vilka länder besökte du? inget annat land än sverige
- är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011? kärlek!
- vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? många från början av sommaren, men vill inte ha minne av något annat..
- största misstaget? jani..
- har du varit sjuk eller skadat dig? nja kanske det, har just nu lite feber osv.
- bästa köpet? typ ingenting alls..
- vad spenderade du mest pengar på? har inte spenderat pengar på något i sommar..
- gjorde någonting dig riktigt glad? nej
- vilken låt kommer alltid påminna dig om sommaren 2010? Love the way you lie
- är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? mycket mer ledsen, absolut.
- vad önskar du att du gjort mer? vet inte.
- vad önskar du att du gjort mindre? vet inte det heller..
- hur tillbringade du din midsommarafton? hemma med massa folk ikring mig, inget lyckat.
- blev du kär i sommar? nej
- hur många förhållanden? ett halvt/inget allt kan man väl räkna det som.
- bästa boken du läste i sommar? ingen alls..
- något du önskade och fick? nej
- något du önskade dig men inte fick? tillbaka min bästa kärlek 
- vad gjorde du första dagen på sommarlovet? var med Björn!
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre? en person, det säger allt
- hur skulle du beskriva sommaren 2010? värdelös
- vad fick dig att må bra? vissa personer ibland osv! <3
- vem saknade du? Björn
- de bästa nya människorna du träffade? inte träffat så mycket nytt folk i sommar.
- sommarens sötaste?
- sommarens hetaste?
- sommarens kärlek?
- sommarens besvikelse? allt
- sommarens bästa?
- sommarens snällaste?
- sommarens roligaste?
- sommarens galnaste? jag och mira :)
- sommarens mysigaste?
- sommarens stördaste? pour some sugar on me-festerna :P haha! 
- sommarens ångest?

gah


Söndag

..skit, jag är tillbaka där jag var.

Fredagen bestod av massa folk, alkohol + Valvträsk!
Det var faktiskt ganska trevligt :) Timbuktu var bra osv..




Väldigt dåliga och få bilder, men det är bättre än ingenting! :D

Igår var jag mest bara hemma, var någon sväng ut med Mallan. Gick och la mig rättså tidigt också, vilket betyder lite tidigare uppstigning idag and the same tomorrow.. school! :S Bajsbajs..

vecka 34 - 40



vecka 41 - 45


..får väl se hur skolan går detta år med allt.
Men får kämpa på med mitt bästa..
Åh, allt känns bara så förbannat tråkigt!!

Valvträsk?

Är det någon mer som funderat på att åka dit?
Hade varit nice att se om Timbuktu levererar lika bra som på Lulekalaset för något år sen :P Kan nog inte hoppas så mycket, men skulle vara småroligt att åka och se och supa littte ;)

www.valvtrask.se
Lite sjukt, många tror att det är ett skämt. Vad vet man?
Byn har typ 25 invånare och medelåldern ligger på 60år.

MÅSTE SES! :P


Haha, fyfan så jävla skön! :D

-Kom precis från byn och Napoli. Har varit och gjort stället osäker tillsammans med Malin :) Ska nog alldeles strax börja fundera på duschen och lite fixelifix!

Kram


Kom och kicka loss med oss!

Domhär två sköna bönorna har man ju också glömt bort :)





NU - frunch!


Godmorgon!

Inte riktigt hunnit få bort sömnen runt ögonen ännu, men jag är fortfarande vääldigt morgontrött och kommer nog alltid vara det! Vaknade 20 över tio idag, skulle få väckning av B tio men så blev det inte för att man ibland kan glömma saker och ting. Jaja, skulle ju inte upp till någonting speciellt iaf :)
Jag somnade just efter tolv så jag har sovit tio timmar inatt, det är nästan lite för mycket för min vänja-om-sig-till-skolan-inlärning.
Vet iallafall att på måndag ska vi samlas klockan tio så då blir det perfekt att kunna ta nio bussen första dagen och endast behöva kliva upp åtta och inte klockan sex som alltid annars till skolan då man inte har sovmornar.

Idag, vad händer idag?
Ja ni, alldeles strax blir det nog en liten dusch och någon slags frunch också :)
Måste även åka och köpa ett lypsyl, fyfan min läppar sprängs snart + halstabletter, min hals är ond idag.
Är lite orolig över att bli sjuk nu eftersom att folk som haft hög feber osv har fått första symtom ont i halsen :S Tror det hade varit småtråkigt att missa första veckan i plugget ändå.. Efter det kan jag säkert mer än gärna bli sjuk (A)

Ikväll om jag inte hunnit bli sjuk vill säga, så ska jag ner till Stefan för att han fyller år. Blir säkert lite fika och öldrickande. Sen styr det nog mor Valvträsk och Timbuktu! :D
Hoppas på en lyckad kväll.

Ni märker ju om jag hinner slänga in något inlägg senare ;)
Godnatt!

 


HAHA, gammeljävlalåtar som är så dåliga att dom blir nästan bra :P


En gissning!

Just idag är jag stark, just idag...

Dagen började som sagt med uppstigning just efter åtta men en sådär lagom baksmälla som kan heta duga. Efter mina ungefära fyra timmars arbete hos morbror gick jag hem och lallade mest på..
Malin kom förbi en sväng och det slutade med att jag tillslut började trassla ut hennes hår (hon har haft extensions och efter det fått VÄÄÄÄÄÄRLDENS tova/tovor i håret) och efter ungefär circus sammanlagt en timma hade vi gnatat igenom allting :) Det är ju som småkul att fixa och gorma i andras hår, kan vara en mening med att jag valde Frisör som förstahandsval till gymnaset men kom ju dock inte in..

Nu ikväll har jag plockat ihop lite i mitt rum och även bytt sängkläder :) Sköönt med renbäddat!

Köpte nya påslakan på IKEA igår :)


VAD ÄR DETTA? :D
Få höra en vild gissning!

bambotja!

Tjenna gott folk :)

Mina senaste dagar har det faktiskt varit rättså fullt upp! :O

I tisdags hade jag absolut ingenting att göra på morgonen så mami frågade om jag skulle med in till storheden en sväng för lite småshopping och fix, så jag följde med! Vi var om på lite klädaffärer och hittade några plagg, dialect och köpte en till bilmobilladdare och lite smått och gott. Vi var även om till Björn på Bildahl och surrade och sist men inte minst käkade vi en liten burgare på Korvgubben! :)
Vi var hemma rättså sent. När vi kom till Råne for vi om med mat till Carro eftersom hon varit sjuk osv. Sen kom Siri hit en sväng och surrade och efter det tog jag en dusch och gick och la mig.


Vi köpte oljealampor på ÖB när vi sprang in där, bara för skojs skull. Dom funkade faktiskt, blev småmys :)
En placerade vi fint i hallen, men eftersom Doris (våran hund) har sin älsklings plats i den vänstra fårtöljen så stod den lite olämpligt till för hon är väääldigt bra på att vifta på sin hårda svans.


Såg även en liten snutt av snabba cash innan mina ögonlock stängdes :P

Igår klev jag upp klockan nio för att åka till IKEA med mami Krissan och Lisa :)
Vi hittade lite tjaffs, det drar ju alltid iväg när man är på IKEA för då behöver man ju helt plötsligt allting som man egentligen inte behöver ;) menmen.. iaf, efter IKEA prang vi in på Skopunkten och blev där inne lägre än väntat eftersom jag och Lisa fick beslutsångest över varsit par skor. Men det blev tillslut att båda tog sina par i handen hem :) Jag köpte ett par stövlar som har typ 10cm klack, funderingen över dom var bara om jag kommer använda dom någonsin eftersom att jag inte gillar och vara lång med jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR klackiskor.. Får väl se, blir ju endast 1,85 i dom(!!!!!) urs fy åt fan.. flaggstången hallåhallå!
Efter IKEA for vi på uppdrag och sen for jag ut och drack alkohol med Päenti som chaufför och Mira Foppa och Snoppis som medalkoholister :P Var hemma så jag somnade ungefär halv tre.




Idag klev jag upp just efter åtta, klädde på mig, drack en stor mängd vatten och lunkade ner till Stefan för lite mer målning. Målade ungefär en halvtimma och efter det hjälpte jag honom ungefär i fyra timmar till med massa annat tjaffs som finns att göra nu när dom håller på att lägga om taket osv + att Stefan har en ganska ont i ett knä och måste egentligen hoppa runt på kryckor så då behövs det lite mer hjälp ibland.

Klockan är bara halv tre och jag är dötrött.. hur ska jag klara hela dagen utan en powernap? ..jag måste iallafall klara det eftersom jag MÅSTE ställa om dygnet.. Men dagarna blir ju så förbannat långa. Kanske man ska försöka somna nio ikv! Skönt :D

Nu håller jag på att kika på mitt blivade schema :)
Ska kika vidare och sen ta en dusch!
Heeiipadå!

random!


Dennis och Doris :)


En MEGA klyfta ;)


Missbildad tomat :P


Ooops! Råkade ta mammas skor när vi åkte och måla ;)


IGÅR vart allt klart! :)

Godmorgon!
Vaknade kring tio idag, men har legat och dragit mig ett bra tag..
Idag blir det rumsstädning men först ska jag kliva upp och äta någonting litet :)
Ska även gå ner till Stefan och se hur det går för dom och höra om brädorna duger ;)

Skriver kanske sen! Hejs

hard rock - halleluja!



hum :'/

..undra hur allting hade varit om jag hade varit med dig och bara behövat slippa allt jag gått och går igenom? tror aldrig det har fallit så många tårar nedför mina kinder som det gjort den senaste tiden, urs. livet är värdelöst och så är det bara.
goodbye alla!



1år och 3månader igår.. :/


Måleri-målera!

Har faktiskt gjort någonting dom senaste dagarna och inte bara varit inne alone :)

I tisdags åkte jag till Vitåfors och tog en öl med Mira och gänget, småtrevligt! Dom hade även bastat och gjort upp en liten eld innan vi kom men bastun började bli kall och det var slut ved till någon brakeld så vi åkte rättså fort.

Onsdag (igår) for jag och målade efter att Kicki hade varit i stan och köpt vitfärg.
Jag målar alla brädor som ska vara till underspikningen på min morbrors hus, så just nu har jag alltid någonting att göra. Iallafall fram tills på måndag senast. Dom ska målas två varv, och det är en jävla massa brädor, har än bara målat alla ett varv och några få brädor är inne på sitt andra varv redan.
Senare mot kvällen kom Mira och såg när vi målade lite till (Kicki var och hjälpte mig), efter det åkte vi mot mig och jag tog en dusch och sen började vi öla och vina :)
Vi gick ner som två fyllbultar mot Olovs där mami och dom satt och sen åkte jag och Mira mot stan med Päenti och Agnes. Drog lillraggen och käkade en massa chili cheese på MAX! Var hemma nångång frammåt natten och då slocknade jag som en klubbad säl!







Idag klev jag upp lite tidigare, åt en macka och efter det åkte jag och målade kring ett.
Andreas var och hjälpte mig ett litet tag (det är smidigt då man är två när man ska lyfta alla brädor fram och tillbaka hela tiden) och när han åkte fick jag klara mig själv tills allt var klart. För jag gav mig fan på att alla skulle vara målade ett varv innan jag fick fara hem och jag lyckades! :D Var tre timmar i onsdags och tre timmar idag och slet!
Efter jag hade målat käkade jag lite middag och sen så hade jag och Kicki ingenting för oss så vi åkte och avverkade några brädor, fast bara i typ en timma. Efter det så mötte vi hela kräftfiske-gänget på Uno som skulle och leta någon plats att vara på imorgon då vi ska fiska kräftor, så vi följde efter dom ett tag nu ikv och sökte plats. Vi hann då fan fara på dom allra sunkigaste stigarna som finns :P Men lite roade var vi då iallafall!

Nu ligger jag i sängen och bara ligger ;)
Har lite ont i ryggen från målningen, men det får man stå ut med!
En liten arbetsskada gör väl ingenting, hihi.

..nä! Nu måste jag springa upp på en ryk!
Heipadåsa!

Råne Crusing, Lördag klockan 18.00 :) då ere fest vaa inni byn

tio röda rosor!

Just for you!
Mitt liv är helt åt helvete, just på grund av dig.
Kan allt bara bli bra :(



Har det helt snurrat om?

Tjenaretja!

Igårkväll kom Siri och Agnes hem från Göteborg kring tolv-tiden, så då gick jag ut en sväng tillsammans med Siri och Sofia. Stannade och satt bara och snacka skit ett bra tag till Amanda och Hilda också kom en sväng och sen kom även Agnes och Päenti glidandes.
Efter en lång sunds skitsnack så skulle vi åka hem men drog bara en ragg runt byn, samtidigt så kom någon på den brillianta idén att åka mot stan. Jag Siri Agnes och Päenti åkte mot stan och jag var hemma kring tre inatt.

Imorse har jag då tydligen varit helt i nattmössan?
Klev iallafall upp kvart i ett då Kicki och Kristo hade gjort mackaroner, så jag passade på då så jag slapp göra någonting själv senare :P

Sen har även morbror Stefan varit här och satt mig i arbete för några dagar, jag ska nämligen måla massa brädor som sen ska dit på hans hus. Ska ha målat två varv tillspå söndag och det var väl en del. Ska även klippa hans gräs någon dag kring helgen.
Får se hur jag löser allt när vi även ska fiska kräftor på fredag och ha kräftskiva på lördagkväll + att det är börnkväll/crusing i Råne på lördagkväll och på söndag äre väl detdär skrotrallyt.

Nu vet jag faktiskt inte vad jag skulle ha hittat upp!
:)


you are my angel and you light up!

Jag och mami gick ner en sväng till Stefan och kikade på när dom rev bodan, såg lika lätt ut som om en legogubbe stod och rev ett litet legohus :P Fast det var en grävmaskin som rev en stor boda!

1.


2.


3.


Nu blir det lite tacokäk och sen får jag väl se vad som händer, ingenting anar jag..


alors on danse!

Ny vecka, och bara två veckor tills dendär förbannade skitskolan börjar om :S
Lägtar absolut intee!


Idag har jag legat i sängen mest, as usual, like always!
Varit upp och käkat lite när Kicki kom på lunch, var upp när Stefan kom förbi, var upp när Erika och Sanna kom förbi och mer har jag inte gjort :)
Tänkte ta mig en dusch och sen gå ner till Stefan och se när dom river ngt gammalt ruckel där på gården med grävmaskin osv, då får jag fördriva lite tid iallafall! Efter det vet jag inte vad man skulle ha hittat på fram till elva ikv då Siripiri kommer hem från Göteborg och jag ska umgåsas med henne och ngn till brud ett tag frammåt natten!
Huuum, jaja tur man har ett liv också..


Testa sjung me ;)
Klart man kan hela texten! BAHAAA..not


Sexy dadddaa! ;)


Angel sugar in a friday night, In a saturday night
In all long nights, you are my sexy daughter
Sexy, sexy barbie doll!


Söndag

och det är skit som vanligt!

Helgen kommer jag beskriva genom en liten bildbomb :)
Har för det mesta varit med Miragumman, sett Hoffmaestro och TS!

Fredag:




Hoffmaestro :)
FAN SÅ BRA DOM VAR! <3

Lördag:













(haha, hon bakom)


Twisted Sisters!



-Nu var det slut på det roliga :)
Var in en sväng på torsdagen också, men det sög då så hårt så lika bra att jag inte har några bilder från den dagen :P
Lördag (igår) lätt bäst!

Heeeidoo

torsdag..

Igårkväll höll vi igång onsdagspuben nere hos Stefan tills klockan var ett, eller då gick iaf jag hemmåt.
Det var småmys med ett partytält och eld :)


Idag vaknade jag rättså tidigt motför vad jag todde att jag skulle göra eftersom jag drack igår och somnade inte förens klockan närmade sig tre. Jag vaknade nämligen någon gång mellan tio och elva! :O Men det är säkert bara för att jag är ledig, om jag hade jobbat hade jag säkert kunnat sova till klockan två.

Får se vad som händer och sker ikväll, hela helgen kommer iallafall spenderas i Luleå med massa folk, bra artister och alkohol! Nå mer än så vet jag inte, hoppas på en lyckad helg men..

Jag och Evelina inne på Fiskekyrkan förra Lulekalaset :)
Väldigt lyckad kväll med Tomas Ledin osv!
Hoppas på repris!

Nu ska jag nog ta och fundera på en dusch och lite sånt.
Ses säkert i helgen gott folk!
Byee


Tisdag!

Klev upp nio idag, åkte till vårdcentralen och fixade p-pillras och tog blodTRYCK och inte blodprov som jag råkat skriva tidigare..
Allt var okej, och nu slipper jag detdär för ett år.

När jag kom hem fixade jag mig fort och åkte in med Kristo till stan för att han ändå skulle dit, så var i stan kring elva. Tog mig en liten shoppingrunda, men dom har ju fan inte ett skit på stan! :S Hittade iaf ett par legging/thights, underkläder, örhängen, hårfärg och ett linne :) Det är ju iallfalla nånting! Åkte hem med tio över ett bussen, och då hade jag redan varit less i en timma :P haha, urs så tråkigt det var när det inte fanns någonting att handla + att jag gick själv för att Mira kom aldrig med.

Efter stan har jag suttit ute i det fina vädret ett tag, färgat håret och tagit en dusch + lite annat tjaffs som att äta osv :P Ska väl lägga mig och sova på ungefär två timmar, jag har sovit minimalt lite inatt morför vad jag brukar pga min tidiga uppstigning.

Puss och hejs, leverpastejs!

Måndag

..och ännu en dag närmare Lulekalaset :)
Hoppas på att få roligt iaf.. får väl se hur det blir med dethär :S

Idag klev jag upp klockan nio, var på vårdcentralen med mami halv tio för att kolla min fot. Dom kunde inte göra så mycket just då, men jag ska få åka på en röntken antingen i Kalix eller i Sunderbyn (vilket som skulle gå fortast). Efter det får dom se vad som blir av..

Detta är då på insidan av fötterna.
Som ni ser så har jag två större "knölar" på höger fot,
och dom gör ont och växer i en säker och sakta takt :S

När vi for från vårdcentralen åkte vi till Carro och släppte ut Tequila en snabbis för att Carro jobbar. Efter det tog jag mig en lååång "powernap". Och vad har jag gjort sen? NADA

Imorgon blir det att stiga upp nio igen, för då ska jag vara hos barnmorskan halv tio för blodprov och nya p-piller. Jobbigt :S Sen hem och duscha och åka till staden med Mira :)
Ska försöka hitta ngt nice till skolan och helgen osv..

Nu ska jag försöka få mitt hår färgat :)
Puss

you where always on my mind

Jag tar och berättar lite om helgen idag iaf..
Vi har varit och käkat i Persön idag, annars har jag endast legat inne.
Det jag har kvar att göra idag är att duscha, ojoj så stressigt liv jag har.. NOT

Fredagen spenderades här med lite grillning, och massa folkochfest.

















Lördagen (igår) drog vi fest hos Magnus med säckhoppning, sockerkrig (igen) osvosv.. Det är fullt med socker i min säng och jag har nog flera deciliter med socker i håret som jag går och kliar uti men snart blir det äntligen duschen. Jag är ju snäll och bloggar åt er före :P
Sockerkriget började när vi hade fest förra söndagen hos Magnus. Då spelade vi låten "Pour som sugar on me" och vad gör inte Magnus då? Joo han hämtar massa socker och häller över alla. Så därför fortsatte det då hos han igår också.



(förberedelser inför säckracet)
Det kunde gått illa.
Vi var två och två i en säck och skulle hoppa fram till en stolpe + runt den och tillbaka men jag och Mira som hoppade i lag krashade med två andra lag osvosv. Alla var som galen :P Tror nog inte det fanns någon som kunde köra in till sjukhus där ;) haha!

..filmer vet jag ju som sagt inte hur man lägger in på bloggen, så det är nog lika bra att jag inte kan det då heller.. Ni vill nog inte se dom :P STÖKIGT!


skitsöndag

Jo, det är vad det är!
MINST SAGT!!

Orkar verkligen inte lägga ut alla bilder nu, jag mår piss.
Får berätta imorgon ist om jag kommer vara hemme ngt,
ska på vårdcentralen halv tio med min fot och efter det ska jag på ett hemligt ställe som jag inte kan skriva här. Fyfan, nu är det slut på dethär, ska det vara eller ska det inte vara? Det får jag nog svar på imorgon. Nu jävlar.


Såhär såg pappas hand ut efter fredagen..
Inte så små blåsor och inte alls uppsvällda fingrar :S


Fick ett småcoolt 27 pack från Kicki igår :)


Jag igår!

Skit på dig, könshuvud.

RSS 2.0