Gott nytt år!

Lite tidigt, jag vet, men jag har en lång lista med tusentals sexiga och rika personer så jag tänkte att jag börjar nedifrån och tar dom fattiga och fula jävlarna först :P Gott nytt år!

Det är ju ikväll man får se grevinnan och betjänten och fira som fan inatt ;) Även god middag och en jävla massa alkohol väntar ;) Pusspuss, god nytt år och gott nytt jul, skaka nu roompa och tänd på, alltså ljusen med sean banan :D

FÖRRA NYÅR! -väldigt lyckat!



Dag 4. Dethär har jag köpt idag

Eftersom jag precis vaknat typ och endast legat i sängen har jag såklart inte hunnit köpa någonting, därför berättar jag om gårdagens affärer :)

Igår handlade jag en powerking på kioskipraten efter att vi solat (har även handlat en soltid) sen på hockeyn så betalade jag först en biljett, sen mitt i allt i fyllan köpte jag fem stycken lotter som jag typ måste kolla om jag vann idag på? Sen så handlade jag någon breezer och några minntu shots osv i baren under hockeyn.

-Det gick väl några hundra igen som vanligt!

Igår var det faktiskt trevligt, jag och Mallan drog till stan för solning och systemet. Efter det blåste vi hem igen och började dricka och sen gick hockeybussen klockan 10 i 6 från busstation. Det var en grymt dålig match av det vi såg vill säga, men kul hade vi! Hemma igen så fortsatte vi dricka och hassa på :)

Snart är dax för mig att kliva upp men först ska ni få några bilder av mig!














såådär, imorgon lär det bli fullproppat med pics här :P eller mitt i allt har jag inte tagit en ända pga olika anledningar som kan hända då och då ;) puss

Torsdag

Godmorgon :)
Vaknade på riktigt nu, annars har jag vaknat tre gånger till då Björn for till jobbet och då han ringt två gånger :) Men sånt störs då absolut inte jag av :) Jag vet en del som kan bli typ skogstokig så fort man råkar ringa fel tid, fattar inte??

Igår vart det en tjillkväll, pappa kom hem från skogen redan igår för att det var för kallt så han och Andreas satt här och tog någon snaps i 1,1kilos glasen och han löste även ut rubikskuben som någon annan nörd med pannlampa :P Ja hur det såg ut! Hur vi fick skratta ibland :P
Björn åkte klockan åtta på en jourutryckning och kom kring elva någon gång så det vart lite trist att han var tvungen fara mitt i allt men han kom ju såklart tillbaka sen och sov med mig :) Vilket lyx duva? ;)
 

Mallan frågade mig precis om jag ska med till stan på bolaget och en solning, såklart tackar jag inte nej så lets go and take a shower! Var på stan och storheden igår redan flera timmar men det skadar inte en dag till ;) Kanske händer att man går in en sväng någon annanstans och hittar något nice till nyår, vet som inte vad man skulle ha tagit på sig :S ångesten stiiiiger stort men sakta.
Efter stan blir det bara hem och sen ta hockeybussen härifrån Råne mot stan för att se derby Luleå-Skellefteå. Tror att det är bra att passa sig så man inte mitt i allt flyger som en vante, det lär ju vara tryck dom heter duga på läktarn :D Alkohol ikväll också!

xoxo

Tycker den är grymt skön nu :)

Dag 3. En sak jag älskar från min garderob

Jag kan ju säga att det finns just nu mycket jag hatar från min garderob eftersom mycket är för pösigt osv sen jag gått ner i vikt för allt som varit senaste tiden och den hade behövat sig en rensning med en svartsäcksrulle på lager :P

Jag älskar ju såklart alla mina linnen eftersom dom bor jag i, jag har dom under allt och till allt. Sen älskar jag ju leggings för det bor jag också i, sen även mina jeans som jag haft i flera år (såklart är det dom jeans som man haft längst som är skönast och dom har också flera hål mellan benen)..

FAVORITER: Gina linnen av alla de färger äger jag, ett par leggings från Cubus och Jeansen kan jag ju tillägga att dom är från jeansterminalen :)

Fick två linnen till i julklapp så nu har jag nog så det räcker ett tag :D
Kanske hittar mig någon ny färg på stan i veckan,
förresten kanske jag drar in en sväng idag ;)


God Jul!

Lite sent, jag vet men jag har inte haft tid eller alls varit så sugen på att blogga eftersom det inte gått och lägga in bilder eller någonting men genom en lite knapp fixade jag allt och nu bloggar jag ;)

Lite snabbt vad jag fått i Julklapp då:
Av mami och papi fick jag sängkläder, presentkort, massage (kan göra vilken behandling jag vill för 1300), tre stycken olika The Sims 3 spel, linne osvosv :)
Av älskling fick jag ett set med Britney Spears parfym, body lotion och duschkräm och även ett presentkort från Kicks :)
Av Eva (Björns mamma) fick jag en sminkning för 500 kronor på Makeupstore och av hans farmor fick jag ett presentkort på HM! :)
Sen har jag även fått av släkten och massa annat "småtjaffs" av mami osv :) Glömt säga en massa, och det är mening för kommer då ändå inte ihåg allt :P

Själv är dom ända julklapparna jag köpt ett presentkort på 1000 spänn på Bastukällan tillsammans med syrrorna och deras pojkvänner + Björn till mamma och pappa, en egen liten julklapp till dom som bestod av två tändare där det stod "Pappas tändare" och "Erika - någonting om henne", skridskor till brorsan tillsammans med syrrorna, ett bra förstakitt med brödros, vattenkokare och kaffekokare till Björn + en Tapout tröja sen var det väl inget mer jag köpt. Kan säga att jag har köpt grymt mycket julklappar till mig själv på senaste, massa jävla kläder i stooora lass :D ..men det gillas!

Vad ska jag mer berätta om Julen, ända julbordet jag ätit var på Julafton hos farmor och farfar. Efter vi varit där for vi hem och Björn och Andreas kom blandannat :) Myspys, sen blev det en fylla på jul med som även dagen före. Juldagen är nog inte att tala om, kan säga att jag fick mig nog årets fylla tillslut :P Jag blåste inte grönt när jag vaknade igår, och det har aldrig hänt förut. Björn var nykter den kvällen för han hade jour och det var nog tur för jag behövde mycket hjälp som det lät på alla dagen efter. Kan iallafall inte gå på/med min höft ordentligt, hörde att jag ramlat tre gånger en gång ute en gång in i speglarna i hallen och en gång i duschdörrarna och det hade tydligen inte brakat med måtta :P haha, ja ojoj!

Jag kan sammanfatta julen som en jävligt bra jul!


JULAFTON:








JULDAN:




xoxo /eee


sådär!

Efter två cider och två minttu shots lägger jag igen mina två blå! Trevlig kväll har det varit :) Imorgon är det Julafon, börjar med lite jullunch hos farmor och farfar + julklappsutdelning och Kalle Anka såklart :P Sen Råne och då kommer Björn också hit så då blir det julklappsutdelning här också för allihopa oss i the big family :P GOD JUL -(min klocka är 00.00 så nu är det väl Jul) ;)

Dag 2. Meningen med mitt bloggnamn

Mitt bloggnamn? Det kan nog vilken hassare som hellst lista ut varför jag heter som jag heter ;) Det är ju inte alls för att jag just heter Emmelie Skoog, nejnej.. Haha, men ja vad ska man säga det är väl just för att jag heter Emmelie Skoog och det är enkelt och komma igåg (om man då vet vad jag heter) och ett självklart bloggnamn att välja om man inte kommer på något annat. Precis som jag inte gjorde med min extreeemt påhittiga fantasi ;) hehe.. Sängen nästa efter en kväll hos Malin åså. Godnatt. -Min blogg är ju för övrigt knäpp, allt blir ihoptryckt som en boll och det blir skittrist att läsa bara för att jag inte kan lägga in några bilder jag tar eller någonting sånt. Men håll utkik för snart när det blir 100 igen kommer det väl en bildbomb ;)

sjuktsjuktsjukt!

..ojoj, hur gamla är ni egentligen? Skrattretande! Godmorgon :D Ska strax pallra mig upp och ta bussen till skolan för typ en halv lektion :P Låter bra, sen en dag praktik och sen L-O-V. Huuur skönt som hellst! Iaf, min dag kommer bestå av mestadels bussåkning ;) Pusspådet, nja.. Jag åker till Ale idag, ska se där om det går bättre att blogga där. Blogg har blivit knäpp på min dator iallafall, får hoppas på bättre resultat på Björns dator. Texttextbaratext är väl inte så roligt, men det går inte ens att ladda upp en bild?! Jag kanske bara är otecknisk, någon som vet hur man fixar det?

haha, wtf?! :O dagens skämt

Läste precis i en blogg att en tjej tror att jag vill vara som henne eller något liknande? Vilket skämt.. Hur stört och osant är inte det på en skala? :P Det är det sista jag vill vara och jag har absolut inte tänkt på ett skit vad du skrivit utan jag går efter mig själv och vad jag vill och inte vad du skriver och gjort och gör och vill göra? Haha, dagens bästa skämt. Dethär är ju bara så jävla töntigt! Hur gammal är man egentligen? Man märker ju vem som tar åt sig.. Jag tar inte åt mig ett skit eftersom jag absolut inte kan hålla med om vad som sägs, jag reagerade bara på "Tack E" Bara därför borde jag fara och gadda mig hellst igår och skriva om hur icke tjejjig jag är, GAHAHAHA! Det handlar ju bara om avundsjuka alltihopa? lev för dig själv för helvete. Ojojoj, vem är det som tattuerat in rosor? :P HAHAHAHAHAHA

Dag 1. Presentera mig själv

Jani! Vem är jag? Vet jag ens det själv just nu? Jag är nog i det stadiet där jag verken vet var jag har mina två fötter eller vad jag vill. Dom är och svävar någonstans högre upp och mina tankar bankar snart sönder min skalle.

Jag är iallafall en tjej vid namn Emmelie Elsa Skoog, 16år och född uppvuxen och bor i Råneå som har världens bästa familj, vänner och även pojkvän. Jag går Hotell- och restaurangprogrammet i Luleå andra året och ÄLSKAR rosa. Jag är alltid överaktiv och älskar att festa och leva om. Jag är inte så tjejig av mig på det tjejiga sättet även fast jag gillar att fixa och trixa med tex naglar och hår samt sminka. För ni som vill veta lite mer exakt så har jag två tattueringar och en tredje inte så långt ifrån, tre ringar på fingrarna, ett smycke i naveln, åtta ploppar i öronen och alltid rosa nagellack på tårna. På vintern kör jag skoter och sommaren blir det såklart mycket sola men betydligt mindre bad. Mitt nästa mål är såklart körkortet, bygga hus och det som hör till. Jag hatar "mellanårstiderna" vår och höst, om det ska vara något så ska det vara antingen sommar eller vinter, snö eller sol och inte slask eller blåst. Jahajaha, nudå?

För ni som vill veta vad jag önskar mig i julklapp:
Ny TV
Tattuering
Smycken
Massagetid
Senaste The sims
Donkey kong på Wii
Presentkort, pengar
-Tack på förhand, det går bra att skicka med posten också ;)




åh :/

Helgen är slut, åter igen!
Dom går på tok för fort!
Lov snart, tur det iallafall :)

I fredags tog jag det vääääldigt lungt, inte en droppe alkohol och somnade kring halv elva. Såg Robinson och bara yrade på här hemma som en zombie för att jag var så trött.

Igår kom Björn hit efter många om och men.. Vi festade med Kicki Annika och Malin tills dom drog till Kronan och såg Magnus och gänget spela. Efter det var det bara jag Björn mami papi krissan och uffe kvar och då gick vi typ och la oss. Hann nog få i oss nog mycket ändå ;) Vi såg såklart Robinsonfinalen också nu när vi har följt det. Förövrigt klev vi upp småtidigt och fikade sen drog Bjärta igen..

Vad händer idag? En dusch är min ända plan ;) hehe

Då är det bara att tuta och köra!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.
Dag 4 - Det här har jag köpt idag.
Dag 5 - Min första kärlek
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min första kärlek.
Dag 10 -
Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 -
Mina syskon.
Dag 12 -
I min handväska.
Dag 13 -
Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 14 -
En hemlighet.
Dag 15 -
Mina drömmar.
Dag 16 -
Det här är jag beroende av.
Dag 17 -
Mitt favoritminne.
Dag 18 -
Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 21 -
Ett annat ögonblick.
Dag 22 -
Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 -
Det här får mig att gråta.
Dag 25 -
En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 -
Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 -
Det här saknar jag.
Dag 29 -
En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 -
Ett sista ögonblick.

Håhhåhååå, lets go!

Oh baby still I am waiting in the light, hoping the angels would carry you home

Leaving it all with my only friend
Her beauty was lifeless on the stair
Oh baby I´ll carry you away
Into the garden´s tale
But everything died and turned to stones
I laid her down under the old oak
Seing it all
Blossom forever more


volbeat<3


(skämt, skämt bara skämt!)

 

En lärare frågade sin elev; "Vad heter du?"
- Mohammed Ben Ahmed, svarade den lille.
- Nu är vi i Sverige, här finns det inga Mohammed. Från och med nu kommer
du att heta Anders Karlsson, svarade lärarinnan.
Väl hemma mötte den lille sin mamma.
- Var har du varit Mohammed, sa hans mamma till honom.

- Jag heter inte längre Mohammed, sa den lille, utan Anders Karlsson för
jag är nu i Sverige. Mamman blev rasande och gav honom en örfil och skrek
på sin man. När han hade fått situationen förklarad för sig gav han också
Anders en örfil. Dagen därpå, när han kom tillbaka till skolan, kunde
lärarinnan konstatera att han hade märken efter fingrar på sina kinder.
- Vad har hänt, Anders, frågade hon, alldeles bestört.

- Jo, det tog inte mer än två timmar efter det att jag blev svensk förrän
jag blev attackerad av två blattejävlar!


 
En turk, en somalier och en Rånebo sitter i en bar och dricker öl. Turken dricker upp sin öl, slänger upp glaset i luften, drar sin pistol, skjuter sönder glaset och skriker: "I Istanbul är glasen så billiga att vi aldrig behöver dricka ur samma glas två gånger!"

Somaliern sveper ölen, slänger iväg glaset, drar sin pistol och skjuter även han sitt glas och vrålar: "I Mogadishu har vi så mycket sand att vi kan tillverka så många glas att vi aldrig behöver dricka ur samma två gånger!"

Rånebon dricker lugnt upp sin öl. Kastar upp glaset i luften, skjuter turken och somaliern och säger: "I Råne har vi så många invandrare att vi aldrig behöver dricka med samma två gånger!"



 
I Klippan finns en konsum butik. In kommer en invandrare och ska köpa hundmat. Han kommer fram till kassan och expediten säger: Du har väl ingen hund!?
Invandraren: Jodå!
Expediten: Nej det tror jag inte på, du tänker äta det själv!
Invandraren blev sur och gick, efter ett tag kom han tillbaka med en hund och fick köpt sin hundmat.

Nästa dag kom samma invandrare in och skulle köpa kattmat, det blev samma visa vid kassan.
Expediten: Du har väl ingen katt!?
Invandraren: Jodå!
Expediten: Nej det tror jag inte på, du tänker äta det själv!
Invandraren blev sur och gick, efter ett tag kom han tillbaka med en katt och fick köpt sin kattmat.

Ytterligare en dag senare kom invandraren in med en låda.
Expediten: Vad har du i lådan?
Invandraren: Smaka!
Expediten smakade och utbrast: Det är ju för fan skit!
Invandraren: Japp, jag ska köpa toapapper!



 
Det var en gång en neger som kom in i en bar där det bara var rasister.
Han ställde sig i ena hörnet av bardisken rättvardet var så kom det fram en rasist och sa:
- Vet du varför du är vit under fötterna?
- Nä!
- Därför att du stod på marken när Gud målade dig!
Rasisten gick tillbaka till sina polare och skrattade lite.
Rasisten märkte att negern inte tog åt sig så han gick tillbaka och sade:
- Vet du varför du har vita handflator?
- Nä!
- Därför att du fick luta dig emot en vägg när Gud målade dig.
Rasisten märkte att han fortfarande inte tog åt sig,så gick han tillbaka en sista gång
och sade:
- Vet du varför du har vita tänder?
- Nä!
- Därför att Gud sade åt dig att hålla käft när han målade dig.
Nu gick rasisten tillbaka till sina polare igen, rätt vad det var så kom negern
fram till rasisten och sa:
- Vet du varför du är svart i skitan?
- Nä, sa rasisten.
- Därför att jag satte på dig där när jag var nymålad.

:D

Några är bättre än inget, jag fick svar av folk som läste :P
Fast ni som skrev vet jag redan att ni läste ;) hihi!
Men som sagt, det är nog bara dom som vågar erkänna :O

Några tjillektioner på måndag och praktik på tisdag återstår och efter det är det LOV. Hur jävla skönt känns inte det just nu? Som vanligt är jag mest bara sur på bussarna, och vädret litegrann. Antingen är det 30 minusgrader eller så är det snöstorm, kan det inte BARA snöa eller BARA vara någon ynka minusgrad så man iallafall kan befinna sig ute i längre än några sekunder?..

Ikväll tror jag det blir väldigt väldigt lungt, Malin kanske ville ha färgat sitt hår så det passade perfekt för en tjillkväll efter tacosen med lite hårfärgning, robinson och chips&dipp + såklart ett sjuhelvetes bra umgänge! HASS (Y)

Eftersom jag var tvungen säga vad jag önskade mig i julklapp (önskar mig inget speciellt) för någon vecka sen till mami så sitter suget fortfarande kvar. Har man gjort en måste man göra 100. Jag ska ju nämligen tattuera mig igen, och därför önskade jag mig den av mami och papi. Jag nöjer mig inte med två, och jag har nu planerat ända sen jag gjorde rosen att jag ska göra en döskalle på låret. Jag har hittat en skitfin i Laila Bagges kollektion som jag fick sug av idag när jag även såg den på stan som ett smycke. Eller som sagt, ska man fortsätta uppifrån rosen istället och vänta med låret till sist? Ska hursomhellst snacka med han från överkalix som gjorde rosen, sen får vi se vars det bär av! Äh, nu kör vi!


(inte denna typ av döskalle, om det blir får ni se den typen sen)

Byebyebloggen, asså bah tyyyyp!!


haha!

Genom detta sms kom jag och Maria fram till att vi har något gemensamt:
"Hej, du får dethär messet för att jag undrar vilka av mina vänner som har överlevt kylan :) så var vänlig att sända tillbaka ett om du inte blivit en isglass :P"
-Båda har Twister som favoritglass!

www.summertimeblues.blogg.se


Hum..

Jag måste nog också starta igång en såndär "30dagars lista" men jag vet ju inte vilken av dom jag ska välja.. Jag har hittat några stycken intressanta men ska fundera ett tag vad jag vill berätta om och sen ser ni ju ;) Jag tror att det kommer verkligen bli ett lyft i bloggen, roligare samtidigt som det finns en extragrej att blogga om varje dag!
Sen kan ju ni ge tips om vad ni vill jag ska skriva?
Idag var det iallafall min näst sista dag på praktiken, imorgon blir min sista eller kan hända att det blir tisdag nästa vecka också men... Ska bli tråkigt, såklart väldigt skönt när det blir lov. Hade verkligen inte velat tillbaka till skolan nu som vanligt innan något lov, ursnej! På tal om skolan och bussar och hela faderittan så...VARFÖR HAR DOM ÄNDRAT OCH DRAGIT IN PÅ BUSSTIDERNA!? Det var ju nog med vansinne innan, och nu ska dom krångla till det ännu mer? I måndags då jag åkte in med bussen klockan nio så hade dom bara en buss och dom brukar alltid ha två bussar som är smockade. Såklart så beställde dom ändå en extrabuss, hur fan tänker dom? ÅH

Ska springa på stan en sväng på fredag och kika efter några julklappar :)
Snart kommer nog Björn! xoxo

FÖR SISTA GÅNGEN!!!

  • ..VEM ÄR DU SOM LÄSER?

:)

Två bilder från förra veckan:

Ser han smart ut? :P

En sovande Björn..

 

Vecka tre dag ett på praktiken har varit suverän som nästan alltid :)

Idag kommer Björn lite senare, vad skulle man ha gjort? Jag har iallafall kvar saker att kolla så jag kan nog fördriva tid här en timma till, efter det lär han nog komma när som hellst! En rök nu!


så nu tänder vi på, alltså ljuset! höhöhö

Så jävla sköön! :D

 

Jag kanske borde berätta lite om min helg? Kan börja med och säga att det blev helt och hållet tummen upp (Y) Fredag vart det en grymt trevlig kväll med idolfinal och lite alkohol på det då såklart ;) Skönt att Jay vann, vad tyckte ni? :) Det blev inte att dra vidare någonstans utan vi var från början till slut hemma hos oss.

Mangemus! :)

Mammamutti! :P

Morbrorgeek! :)

 

Lördag blev en liten resa värre bara. Började med att jag var smått bakis med fick ändå i mig första cidern där vid sex eller någonting. Sen var det ju såklart inget problem att få i sig mer så det slutade med en fylla där med.. Galet stökigt, kom en massa folk och vi hade det allmänt party :D Blev många likör43,kaffe,grädde + en massa groggar, cider och öl..så alltså en salig blandning som såklart gjorde så att jag inte fick slippa vara bakis då heller.

Vi har även spenderat söndagen som en typ "kortdag", vi spelade en massa hjärtersju osv.. Skönt med bara en massa mys, även filmer för hela slanten blev det. pusspuss


<3


B & E

Mattanten lite smått mobbad :P

Men nöjd blev han :)

Lösa korsord på fyllan var ingen hit!

Ena riktiga kräftälskare!

Här var vi minsann fulla och oseriösa också!

 

..då var det slut på det roliga eftersom denhär datorn inte hade mer att bjussa på!


typsikt..

Imorse när jag vaknade hade jag något bugg i örat, ont som fan där ett tag men sen släppte det och gjorde bara ont när man var där och pilla och nu är det tillbaka igen att det gör ont hela tiden. Kan hända att öroninflamationen smyger sig på, men så ont har jag iallafall inte så det är ju bra (Y) inte haft öroninflamation eller halsfluss sen jag opererade bort halsmandlarna -08. Före det var det ett helvete hela tiden och efter ingenting. Men kanske gått för länge nu så det börjar vilja komma till Emmelie igen :O


Malin vill att jag ska komma på hockey idag, får se hur det blir :)
Ska börjar åka hemmåt snart iallafall..
Är hemma (eller i Ale som under veckorna är mitt hem) från praktiken idag, första och sista gången. Jag tycker om stället jag är på, människorna och framförallt att jag får lära mig hur mycket som hellst! :D

Igår såg jag och Björn bara en massa tv och mös på..
xoxo /eee

Onsdag :)

Praktiken (Y) like always.

Igår färgade Björns farmor mitt hår, jag behövde inte färga någonting på Eva men det kanske blir idag istället?

"svartbrun"


Vad annars kommer hända idag? huum.. Torsdag imorgon och det lutar nog mot hockey med Mallan, får se om jag hinner och tar mig osv :) Har fått jobb mellan 13 och 23 på lördag i ersnäs på restaurangen där, så jag måste kolla upp detdär och det kommer funka med Björn så han kan köra och hämta och lite sånt.. Kommer vara helt slutkörd, det är ju nästan nog efter en praktikdag med mycket sömn före det.

Jaja, snart kommer iallafall Björn så då händer väl kanske något mer iaf :)
Men jag tycker det är perfekt tid jag behöver "vänta" på honom varje dag eftersom jag kommer hem kring klockan tre och sen kommer han kring klockan fem och då har jag hunnit kolla datorn typ facebook, alla bloggar jag läser + bloggat själv, plus gjort annat så jag klagar ändå inte sådär värst mycket :P

xoxo /eee

din mamma?

Din mamma är så dum att när det stod "tryck på valfri tagent", hittade hon inte knappen "valfri tangent" som hon sökte efter.
Din mamma är så dum att när hon gjorde ett prov och det stod "Skriv inte nedanför den streckade linjen" skrev hon "ok".
Din mamma är så fet att när man ska knulla henne får man rulla henne i mjöl och leta efter den våta punkten
Din mamma är så fet att när hon ställer sig på vågen står det "en i taget, tack" i displayen.
Din mamma är så dum att hon försökte dränka en fisk.

..bara för att

..det är min favorit right now så lägger jag upp den igen :D

är jag tjatig?

-det sket väl jag i ;)


mohaha!

Gårdagen bestod av skola, en 20minutare i solariumet och sen vidare mot Ale med Bjärta.

Praktiken har varit nice idag igen :) Jag blir nog glad av detdär stället ändå på något sätt? :D Tur det iallafall, urs vilka surigar det finns som jobbar på fik och restauranger osv..speciellt när det är stress. Jag menar? Hellergud, ta det lungt? -haha!
När Björn och resten av detta hus kommer hem blir det nog käk, ska även ringa Björn och be om chips och dipp. Blev dock inte ens det sist jag skrev det..trorjag? :O Efter käk pratades det om hårfärgning, hans mami ville att jag skulle färga på henne och jag passar väl också på och färga då eftersom jag tänkt göra det nu huuur länge som hellst men det har inte blivit. E4:an blir bara redare och bredare :S Köpte hårfärg igår, svartbrun :) Men jag ångrade mig nog, skulle bara ha tagit mörkbrun som vanligt men jajja det nöts fort. Vill nog inte ha svart igen som jag hade förut. Jag hade däremot velat göra något galet i mitt hår, tex röda slingor hade varit coolt! Jaja, hoppas jag nu inte misslyckas med hennes hår så blir allt bra :D

xoxo!

hockey?

haha, ojoj att jag hade roligt igår :D

Bakis som fan på dagen, Malin kom klockan fyra och vi började dricka. Klockan fem började matchen och då var vi ungefär kanon.. Vi såg första perioden, andra och tredje råkade vi missa men vi hade kul i baren istället :P Sökigt inne på Max efteråt och sen på vägen hem var vi gode enögd ;) När vi väl kom hem till oss hade dom lite roligt åt oss eftersom vi var så full. Efter ett tag drog vi vidare till Tobbe, från början var det bara jag Tobbe och Malin och efter det kom det massa fler folk :D
Det blev två hårda dagar denhär helgen, ni ser jag skrev tidigare att det blir nog lungt och att jag kanske är nykter fram till jul och nyår men det blev tvärt om. Men kul som fan har denhär helgen varit!
Om jag inte berättat det så satt vi uppe på Napoli med massa folk och drack :) Jag och Malin drog dit med Krille Siri Agnes och Päenti sen kom det fler folk :) Men igår hade jag nog extra roligt :P












Det var allt för idag trorjag för snart är nog Björn på väg till mig :)

:)

..har jag inget liv eller har jag inget liv?
Vad händer ikväll egenligen?
Känns som att jag nästan vill spara mig till juldagen och nyår osv och gå all in då stället och kanske vara nykter nu dom sista helgerna innan årets slut, men så lär det ju absolut inte bli. Mitt i allt blir det något rave ikväll.

Efter skolan blev det solning med VJ + stan en snabbsväng och sen körde Jocke hem oss :) Nu ska jag prova kläderna jag handla igår på stan..jag är en sån som aldrig is prova kläder på stan, utan jag gör det hemma :P

Snart blir der iallafall lax, pressad potatis och skagenröra :)
finns det något godare än mammas skagenröra? ..tror inte det!

Hör av er..xoxo

 
Det var en gång en blyg man som satt med sin dotter i sängen.
Plötsligt frågar flickan sin far vad det är för något konstigt han har mellan benen.
Litet förläget och lite panikartat svarar pappan att det är en fågel som ligger och sov
er.
Efter en stund vaknar pappan av en fruktansvärd smärta i skrevet.
Han frågar flickan vad det är som har hänt.
- Jo! Förklarar flickan. Jag tyckte att fågeln såg så söt ut att jag började leka med den. Men plötsligt reste den på sig och spottade mig i ansiktet. Då blev jag så förbannad att jag bröt nacken av den, brände upp boet och krossade äggen :P


igår - idag

Tjenna :)


Startar eran morgon med loca eftersom jag startade min morgon på så vis ;)
hur bra som hellst eller vad säger ni? :D
blir såå glad av den, därför vill jag lyssna på den hela tiden,
äntligen har Björn erkännt att han tycker den är bra och sjunger och har sig ;)<3

Onsdagkväll for vi till Erik där blandannat hans tjej Lena och Lisa Tobbe Krissan var :) Mycket surr och jävligt mycket garv :P Erik fyllde 29 hela år så därför blev vi bjuden på lite fika osv också :D gottigtgottigt!

Igår fick jag sluta praktiken tidigare för att hinna med bussen till stan för att jag sen skulle till Råne. Gick på stan + storheden med Kicki och Kristo. Jag hittade en julklapp till Björn, en fondation, två tröjor/tunikor åt mig och en MORGONROCK! En leopard med lite rosa sidensömmar ;) hur nice låter inte det? och fyfan så skön den är, har nämligen på mig den nu! Vi köpte även en julklapp åt våran bror och lite annat tjaffs.
Åkte sen hem kring halv fem med Björn när han slutat, då käkade vi bara och såg en massa tv. Tror fan klockan var halv tio när jag somnade igårkväll?

Mina underbart snygga brännmärken på armen, från praktiken..


Idag ska jag åka in med elvabussen för att ha svenska och arl + skriva ett prov. Lär få vänta på bussen sen efter jag skrivit provet så då går jag nog och solar nere på Suntan :D Två flugor i en smäll!
Ikväll? Tror jag hittar på något mer eller mindre roligt! :D


Mamma och Björn gjorde kaffe i Tassimo maskinen.
Inte precis fösta gången jag ser någon göra i den,
men nu fick jag lust att visa er som inte sett hur det kan bli av den :)
Förstår mig inte på er alla där ute som dricker kaffe?
Det luktar, smakar och ser svinigt ut..

BYE, bussen går på en halvtimma ungefär.


skratt förlänger livet!

En neger kom in på arbetsförmedlingen. Han sa "Tjena, har ni ett jobb till mig?" Personalen svarade "Ja vi har ett chefsjobb till dig med 40 000 i ingångslön, fri firmabil, lägenhet och en fallskärm på två och en halv miljon" Negern blev förstås förvånad och svarade "Skämtar ni med mig" Svaret blev "Ja, men du började" :P


Hur många judar får plats i din lägenhet? Beror på hur stort askkopp du har!


happ!

så nu tycker ni att jag skriver ointressant igen?
..hum, varför far och fladdrar min statistik som en berg- och dalbana? :O

Igår blev det bara att fara och kika på en bil i Pite med Victor och John också såklart Björn då! Ingen bil där så nu har han fixat en annan :) skönt att ta sig någonstans när man är här i Ale ifall vi kommer på någonting.. Hur som hellst, alltså blev det ingen prommis till något sällskap utan vi somnade tidigt som små barn.

Idag har praktiken gått liika praa :D
Har skurit en massa kött, gjort marinad till det, en sås, bröd, skalat potatis (cool maskin som gör det :P) sen även klyftat potatis osv.. allting ska ju räcka till BARA ungefär 150 pers så det finns ju det man har att göra :) Det finns alltid tre luchrätter att välja på per dag, en vanlig, en vegetarisk och en gluten/laktosfri. Idag var det blandannat kött, hollandaisesås, potatisgratäng och klyftpotatis :) mumma!



När Björn har slutat och kommer hem så ska vi åka till hans farmor och käka och sen även bära några soffor från henne som Björn ska få :) ..vad tror ni är på G? ;) :O
Senare ikväll MÅSTE jag färga håret, så jag ska åka och köpa hårfärg på Ica i Antnäs senare :) då kanske det även sliker ned lite gott i korgen, var längesen jag mummsade i mig chirre och dirre känns det som. Men så duktig jag var som höll mig ifrån chili cheesen igår när Victor och John skulle äta på Max :D Kanske var för att vi redan hade ätit just innan vi for :O Men ändå, man brukar ju aldrig stå emot en chili cheese påse ;)
Får se om Björn kan försöka hjälpa mig på dom ställen jag inte ser själv med färgen, annars kanske jag slavar Lisa till det eller så :P ..jajaja, det återstår ju att se! -bli något av det ska det då!!

Heeejdå :D


RSS 2.0