första dagen på andra platsen!

Första dagen här i Alvik på Helmers har varit kanon :)
Jag har fått göra grymt mycket saker, men fyfan vilka bännmärken jag har från när jag stekte massa fläsk och raggmunkar :S Urs vad ont det gjorde där ett tag..
Jag har även fått erbjudande om extrajobb under julborden, självklart för betalt då och såklart tackade jag inte nej. Men jag vet inte ännu vilka dagar det blir, jag skulle få en lista på vilka dagar som fanns också fick jag pricka ut dom jag kunde/ville. Måste såklart höra med Björn också vilka dagar som passar han eftersom han isf måste köra mig dit, det är inte i Alvik julboden är utan det är i Ersnäs..
I övrigt är allt bra när det gänner nuvarande praktiken, får väl se när det har gått ett tag :) Roligt folk och sådär :P

Igår gick jag skola till klockan fem och efter det åkte jag mot Ale, var här kring sex då även Björn också kom. Vi käkade Ravioli och som lite tilltugg hade dom ägghalvor med gott på färdiggjorda :) Efter maten städade vi hela hans rum, dammtorkade, dammsög, rensade garderober och kasta massa stuffs.. tror det bodde många spindlar i alla golvhörn ;) haha! UUUUUURSSSSSSSSSSSSSS!!!


Björn kommer väl på ungefär 20 minuter, vet inte vad som kommer hända och ske då. Vi ska iallafall och kika på en bil senare som han kanske ska införskaffa sig :) blir nog bra! Får se om vi kanske går om till Tobbe och Lisa eller något senare och surrar på :) Tänk om det skulle vara så att vi skulle lämna bilen, klä på oss och ta EN PROMENAD ääända bort till dom. hur långt kan det vara? man ser ju deras hus nästan, men nja hur lat får man vara? "Det är kallt" kommer vi gaaraanteeraat säga ;) ..nä men ska se om tanken blir utförd! Jag har ju med mig utrustning för att ta mina promenader på morgonen från bussen!

xoxo /eee

:'/

Saknar gamla tider!

(bild på mig tagen för två vintrar sen)

Det jag saknar extra mycket är alla grymt roliga Jokkmokkskvällar, tänk att förr fanns det aldrig några bekymmer heller.. varför är det inte så nu?


JMK/PURKI :)
(tror Jonte och Patrik var igång och klottrade)


Första gången vi var i Jokkmokk och bastade och badade i Purki!
Väldens bästa kväll :) R.I.P Peter, han med "micken" (termometern).

:)

OJ vad många läsare jag fick idag då, var ni nyfiken om vad som hände igårkväll uti "sjukhusbesöket" eller? ;) Urs, det var hemskt iallfall..

Färdistädat äntligen!
Nu väntar jag bara på en tvätt som ska bli klar så jag får hänga/tummla den och sen packa ner det sista sen blir det Ensam mamma söker :)
Måste komma ihåg och gå och hämta kockkläderna på skolan imorgon också, annars blir det nog ett litet problem på praktiken eftersom dom sa att jag skulle ta med det om jag hade. Full bag kan jag säga, måste ha med mig täckbyxor och hela köret ifall det är -20 någon morgon när man ska gå dendär lilla biten från bussen till praktiken.. vad har jag glömt för en helv vecka? -Säkert 10 saker som vanligt! Hum... Svårt när man ska ha kläder för en vecka, annars brukar man ju alltid vara hem någon sväng men lär ju inte bli nu.

Jaja, 1000grader vart i mitt rum fast jag har öppet fönstret.
Kanske för att jag är duktig som jobbar och står i. Städa tar på en vettni! ;)

118100

31/5 2009
118100 tror att Emmelie Skoog är en glad och mysig tjej som tycker om att brottas. Vi tror att hon ser en framtid som socialsekreterare i Östersund med mycket fiske som högst på listan.
-Ja jag har brottats i sex år och ja jag gillar och fiska, men socialsekreterare?

31/5 2010 (exakt ett år mellan, coolt..jag kikar bara igenom gamla sms)
118100 tror att Emmelie Skoog är en impulsiv kampsportare som överväger att prova på klättring och tycker att kollektivtrafik borde vara gratis. Hon tycker också att kexchoklad är godare än kräftor och att balkong borde vara en mänsklig rättighet.
-Vars får dom allt ifrån?

Bk-käk och sjukhusbesök!

Hejhej :)

Björn kom hit kring halv sex igår igen för att han skulle egentligen ut på puben, men så blev det inte. Vi tog en dusch och sen åkte vi och käkade på BK (tror vi var 16 stycken). Jag och Björn kunde inte vara kvar eftersom Björn fått i sig av en sås som innehöll nötter vilket resultarade med att efter ett bra tag (när Björn hade tjurat klart) ringde vi ambulansen och Stefan kom och hämtade upp oss och vi mötte ambulansen i Rutvik. Kan säga att det tog inte lång tid in till stan :P Av nötterna fick ha svårt ont i magen, kunde inte andas som vanligt och tillslut svällde hela ansiktet upp och han hörde knappt någonting :S

Stackare :/


Carro och Per på middagen :)


Imorse åkte Björn kring åtta och jag fortsatte sova som en gris :P Klev upp kring tolv och åt litegrann och sen åkte jag till stugan med Kicki och Oskar och nu hemma igen. Jag ska packa en massa eftersom jag nu har bytt praktikplats till Alvik (fick inte lära mig speciellt mycket där jag var) och därför kommer sova hos Björn i Ale på veckorna :) myspys! Ska samtidigt städa mitt rum, halva min garderob är på golvet känns det som :S
xoxo /eee

Lördag

Känns som att klockan är sent på kvällen, vi vaknade fan klockan nio imorse av att vi var bakis och jävliga..men nog fan trodde jag klockan var mer :S

Iallafall, igår kom Björn hit och vi satt och surra, åt, tog en dusch och började sen dricka och åkte vidare till stugan och var där med Mamma Pappa Kicki Kristo Stefan Magnus Oskar också jag och Björn då :) Axel och Jonte kom även förbi en sväng så vi åkte hem med dom!

Full pojke 1 & 2?








KorskollarN?



Idag har vi gjort lite alltmöjligt, varit och dragit upp Björns bil som han körde i diket och sen till stugan en sväng för att kika på när dom fiskade lite :P
Dom har kommit på att dom skulle ha en fisketävling, så dom hade det typ en timma idag nere på isen :)
Priset var denna:

Jag är lite osäker på om någon alls vann den eftersom ingen fick en fisk :P

Strax en dusch och sen käk på BK med massa :D bye!

Mycket snack och liter verkstad!

Mitt rum blev endast städat till en tredjedel :S.. jaja, resten imorgon kanske!

Jag pluggade litegrann ikväll, har varit till stugan med mami en sväng och även sett Robinson och tjillat på.. Gud vad det blir mycket gjort här alltså, hade egenligen behövat plugga en timma till inatt, men fyfan då orkar jag då aldrig upp imorgon till skolan. Ska upp sex, och jag är ju nu van att kliva upp klockan nio när det är praktik.
Jaja, godnatt!
Helg imorgon, vad händer? =)

tråkig idé, men välbehövlig!

Kom på att istället för att sätta mig fåtöljen framför brasan som en potatis så kan jag städa mitt enormt stökiga rum och samtidigt få upp värmen tillsammans med massa grymm och hög musik! :)


<3


ASG

En glad norrman åkte taxi i Malmö.
- Hemma i Bergen, sa han, får vi två kronor för varje duva vi skjuter i stadens parker.
- Här i Malmö, skrattade taxichauffören, får vi 20 kronor för varje pensionär vi kör över!
För att driva skämtet en bit extra låtsades han sikta på en gammal gubbe vid övergångsstället.
I sista stund väjde han förstås undan. Men till sin förskräckelse fick han höra en
duns och såg i backspegeln pensionären ligga raklång på övergångsstället.
- Det gjorde inget att du missa, sa norrmannen där bak.
Jag tog honom med dörren!

Hur vi skrattade åt denhär igår! :D
Den som inte tycker det är bra, har noll humor!

ingen? :O

haha, så det är alltså ingen mer än Malin som läser min blogg och ändå har jag mycket mer läsare enligt statistiken? Strange..:O Vågar ni inte avslöjas ;) KOMIGEN NU :D

Igår blev det Bonde söker fru med en massa och sängmys framför Maria Wern-filmen tillsammans med Björn :) Somnade tidigt och klev upp klockan fem och fikade en macka med Björn sen åkte han klockan sex och jag somnade om kring halv sju och steg upp till praktiken igen klockan nio eftersom jag började den halv tio :) Slutade redan kring ett, slött jag vet men tiden går ändå sakta eftersom det inte finns så mycket att göra. Fast det har faktiskt varit mer folk denhär veckan än vad det var förra så det gör ju lite mer jobb iaf :)

Ikväll var det tänkt att jag skulle åka och bowla med Carro Per Kicki Andreas och kanske Malin Magnus och Björn men det blir nog inte så.. Bara kanske, får se hur allt blev med dethär.

haha, bowlingklot? njaa..

Helg imorgon, fan så skönt! Men får inte förtränga att jag har en 8 timmar lång skoldag framför mig :S ..går ända till fyra på fredagar, om jag har tur ibland så är jag hemma till fyra men ibland så går inte min buss försen 20 över fyra och då är jag hemma klockan fem :S

Nu ska jag springa och sätta mig i fåtöljen framför brasan, jag fryser häcken av mig här.. Urs, hela huset är som en isbit när det är -20 ute :S inte bra inte bra.. Har varit tvungen ligga här och ladda ett tag för att datorn har varit i köket hela natten utan strömkabel = död dator när jag kom hem.

HAHA! kändes verkligen som en risfest i lördags :P
Malin lite utklädd till en skolförken(?) någon slags bäverfitta och glasses ;)
Emmelie då? Jag har märkt att jag själv måste ha en för blek fondation eller något,
jag blir jätteblek i ansiktet på bilder men när jag ser vanligt tycker jag att den är
samma färg som resten av min hud.. skumt! Sen var jag väl allmänt icke-party-
fixad, vi drog ju bara på ett special. Malin och hennes "special" ;) Full vart vi iaf!

stördon :P

Haha, just nu sitter jag hemma i tvrummet och tjillar framför kaminen :O)
såå skönt!
Hundarna lever som som idioter, Doris ligger och skäller åt Selma som har bollen. Såå trög hon är som bara ligger och gnäller och skäller, haha ni som vet hur Doris är kanske förstår :P

Doris med söt-ögonen för någon dag sen :)

Selma Gammeltackan samma dag :)

Hon retas ju inte bara liite när hon ligger med bollen sådär :P



Praktiken har gått någorlunda bra idag, ingenting att göra sknappt asusual..
menmen..nya tag tills imorgon! Måste plugga lite nu, även duscha :) buuochbää
Imorgon snicksnackas det om bowling med ett gäng hassisar :D nice!
Hejpa!

godnatt!

Praktik imorgon igen, därför säger vi godnatt nu efter en segermatch och fortsätter lolla bartenderskolan :D sovsött :)



..vill ni vara hemliga, eller vill ni avlöja vilka ni är? :P
Skriv ner en liten kommentar så jag får reda på vilka alla dudes är vettja!

bye!

Nu ska jag ta en dusch sen off to hockey med några bruds och grabbs!<3

-jag alldeles nyss!

Godmorgon!

Vaknade för bara en liten sund sen, har hunnit kika fuckbook ett varv och lite sånt :) Björn åkte iväg och jagade typ kring 20 i nio så då har jag sovit såklart. Sköntskönt!!

Igår klippte jag Björn, sen tog vi en dusch och for iväg till hans farbror för att hämta honom och köra han till Farmen. Efter lite väntade kom vi från Framen klockan sju och åkte mot Max för lite middag, sen vidare till Sunderbyn och satt där ett tag hos Adam och efter det vidare till Danne på Tuna och såg en massa film och fördrivde tid tills klockan blev ett ungefär och vi for för att hämta på Framen igen.
Efter ett bilbyte i Alvik så fick vi äntligen snöra oss i säng!

Vi åker från Ale kring två, Björn och Kalle ska och köpa en skoter åt Björn idag i Gällivare så då är det ju perfa när vi åker förbi Rånbyn så passar jag på att åka hem :D Ikväll blir det nog som jag sa, ALL IN men ska jag vara ärlig är jag inte ens sugen nu.. Jag blev mest sugen på fanta och det har jag i en påse här breve sängen, deni :P Har även massa godis, men jag antar att vi ska äta en macka när Björn kommer så det får vänta :)

..det återstår att se vad kvällen erbjuder!
nu kom han! BYE
xoxo

Det är dax för fredagsmys!

Johörrni mina vänner, just nu ligger jag i Ale och väntar på att Björn ska komma hit. Han slutar jobbet nu så han kommer väl på ett tag :) Ikväll får vi se vad som kommer att hända och ske, blir iallafall nyktert vad jag planerat och imorgon blir det istället ALL IN :D

Igår åkte jag hit till Björn med honom när han slutade, före det var jag på praktiken och det var ytterst ytterst liiite mer att göra då än vad det varit tisdag och onsdag och sen åkte jag in till storheden på nya Elgiganten med Kicki och Kristo och efter det till Bildahl. Väl här gjorde vi inte alltför mycket, käkade hos hans farmor och tjillade sen efter det hela kvällen :) Käkade en macka och vispade ihop någon chokladpudding där mot kvällskvisten :P
Imorse var jag lagomt trött och missade sjubussen, så jag tog niobussen in för min andra lektion men SÅ JÄVLA KLART har vi inte den lektionen då eftersom han var borta (tror dom fått barnet nu). Åh vad sånt stör mig! Såå jag hade hål i någon timma och sen svenska och ARL.

Fuck this shit, bye!


Coolboy91 i Emsans brillor kommer strax, dusch då hoppas jag!

:D

-Snoppen säger till sina kulor: kom igen grabbar, jag ska ta er till en fest ni aldrig kommer glömma! Kulorna svarar: du ljuger din jävel, du kommer gå in själv och sen så får vi hänga utanför och banka på tills festen är slut.. ;)

Godnatt!
Vilka idiotiska männsikor det finns, det är ju bevisat!

dance or die!


lovca loca loca! :D


Samson came to my bed, told me that my hear was red. He told me I was beautiful and came into my bed.


..när kommer jag någonsin bli less på denna låt? Aldrig tror jag :)
Ryser lika mycket varje gång jag hör den! :')
<3


Dag 1

Första dagen på praktiken har gått bra, även fast jag knappt fått göra något mer än att diska och ta kassan någon få gång.. Kanske blir bättre efter några dagar, who know?
Jag började halv nio och slutade just före två idag, mycket tjill!

Imorse fick vi sova ut fast på ett dåligt sätt, iallafall Björn. Men när vi väl vaknade av att någon från hans jobb ringde blev det panik. Vi hade nämligen lyckats slå av båda alarmen och han kom sent till jobbet och jag vaknade då jag skulle eftersom jag skulle upp klockan åtta. Tur att jag inte kom sen första dagen, hade inte sett bra ut.
Igår gjorde vi inte speciellt mycket, vi käkade tacos, myste, duschade, satt uppe ett tag, såg pensionärsjävlar och sen somnade vi som stockar..ovanligt tidigt faktiskt! Skönt!

-snygg pic! haha

Imorgon och alla tisdagar, onsdágar och torsdagar fram tills jullovet kommer jag börja halv tio! Mycket lyxigt :D Måndagar och fredagar är det ju valig skola så då blir det niobussen på måndagar och sjubussen på fredagar, ska nog gå bra som alltid förr! Om inte bättre när jag får sovmornar helatiden nu :)

Nu ska jag be Mallan pallra sig hit så vi kan spela lite Mario Wii ;) blev sugen som vanligt! Sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på, ska iallafall försöka somna tidigt!
xoxo

Dra skinnet bakåt!


Gooo gammellåten :D hihi!


:'/

http://lavitadilovisa.blogg.se/2010/november/utkast-nov-14-2010.html#comment
-exakt! bra skrivet :)

Nu är det kväll, skulle egentligen till stan med mami och brorsan och några kompisar till honom men såklart hade min bror kollat fel på öppettiderna så det blev inget. Vi skulle till BMX-hallen på Örnäset och se när grapparna hojjade :P

Tänkte gå och se om vi har lite cream fraiche(?) och kanske en gurka eller någonting sånt och göra lite grönsaksdipp :) gottigt det lät! Sen såklart till det så blir det Ensam mamma söker :D wihow!
Kiss & goodbye!
Juste, måste ringa praktiken nu också!


härligt!

nu är statistiken uppe igen!
då bloggar jag lite till och lite längre ;)

Igår hade jag världens tråkigaste kväll, jag satt bara hemma och uggla framför olika datorer hela tiden. Ett tag i mitt rum, sen i köket och sen in i mitt rum igen osvosv..hojja, no life! Det var dom 10 minuter Mira och gänget svängde om på en rök som dög under kvällen! :)


-ny BMW:n

Idag blir det en seg dag som kommer ta 100år bara för att jag ska åka bort imorgon. Tiden går alltid fort då man längtar till något bra, varför är det så?
Ifs så blir det nog stan en sväng idag för lite solning, även om till Hassan om praktiken som börjar på tisdag.. Har gått segt som fan för han är aldrig där då jag åker dit och ska prata, jag vet inte ens ännu vilka tider jag ska ha APU? :O

Klockan är kvart över tolv och jag ska försöka vara uppe till tjugo i ett tänkte jag :D tror ni jag lyckas? :P får väl se! jag älskar att ligga och dra mig som ni kanske vet :$
xoxo

I ett fotoalbum, där står tiden stilla..

Igår kom Björn till mig och åkte hem imorse för lite jakt :)
Det var välbehövligt kan jag säga, hum.. hur kommer allt bli nu?
Sammanfattning: världens mysigast kväll/natt med bäst sällskap!


Nu ska jag fylla och skriva lite i mitt fotoalbum :)
Har nämligen bara fyllt 1/3 och det är bara underbaringar där i!
-Bilderna till vänster är då jag och Björn var och fiskade och jag fick största gäddan på hela färden, även den största i mitt liv :P 3kilo.
-Bilderna till höger är på kräftskivan 2009, gomat!


Älskar dig den, för go <3


natti

Kvällen har bestått av plugg, stugan en sväng, robinson, fotoalbum-fix av mina framkallade bilder och nagel-målning :) myspys det med! <3

Imorse sov jag nog som en stock, har nog även varit väldigt arg på telefonen imorse då den ringde eftersom jag måste ha slagit av den.. Försov mig nämligen tre och en halv timma, skulle upp sex men vaknade halv tio då jag hörde att min morbror ropa hejdå till dom andra och smällde i dörren :p Mamma måste antingen ha trott att jag redan var på skolan eller att jag hade sovmorgon :)

Helg imorgon, vad händer?
Nu ska jag ladda ner lite musik och humpa in i mobilen så jag får någon ny musik till bussresorna, börjar bli gode less att lyssna på samma musik i samma ordning i nästan två timmar per dag och på bussen pallar man inte sitta utan :P sen säger jag nog godnatt om det blir som planerat! xoxo


All in!

På en halvtimma kommer Björn, då blir det palt + paltkoma och massa mys :)
Har precis stått och skalat en jävla massa potatis, så kan det gå när man är många!

..skolan har gått bra idag, var inte alls jobbigt att ta sig upp imorse efter att haft lov. Det var nog mer lätt, jag klev upp 20 över 6 gjorde upp eld i kaminen och gick i duschen så när jag kom ut ur duchen var det varmt och skönt sen var det bara att knata till bussen som gick klockan sju :) ..som vanligt nudå :S

hade! :*

One & Your Love


<3


I Love The Way You Lie

I can´t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like...

Gårdagen bestod av lite solning med Malin i stan osvosv, idag har det hänt ungefär lika mycket förutom att vi inte solat. Alltså lite Mariospelande, surr och lathet.. Mys ändå ;)

Allting kan gå i tu, men min hjärta kan gå i tusen bitar.

???

Undra om man ska lägga ner denhär förbannade bloggen,
knappt någon som läser nu längre ändå.. trist! :O
haha, vilka funderingar :P

Igår mådde jag dåligt precis hela dagen, hela hela dagen!
Först när vi var på hockeyn och rörde oss lite började illamåendet gå bort. Emot min vilja drog jag i mig någon minttu och en cider innan hockeyn, hojja! Luleå vann iallafall med 3-2 mot Färjestad :) I varje paus gick Malin och drog i sig två jäger, stökigt! hehe, håhåhååå ;) Väl hemma efter seger så fortsatte vi dricka och jag gick och la mig när folket for på puben och hem, dom for väldigt sent så jag var iallafall nöjd. På tal om seger och mål så var det helt galet stökigt på ståläktarn, speciellt i sista perioden då det blev mål och vi vann.. Vi hoppade och ingen plats och kvävdes och började svettas och folk som nästan bultade ner en på alla andra osvosv..


Idolerna var där och sjöng nationalsången och klappade lite :)

SEGER :D

B-rudar!


Kicki och Malin taggade för avgång mot puben :P chixx


Idag vet jag inte riktigt vad som händer..puuh! hejpa

slitzbrudar med lökringar!

hallådär, kött och blåbär!
 


Börjar väl med torsdag då jag var med Mallan mest hela dagen, vad jag minns iallfall. Sen var jag med Björn hela kvällen, även hela natten och morgonen också tills han åkte på jobbet :) väldigt myspys! Vi låg blandannat och såg Robinson, åkte till Töre en sväng för lite gott och sen vart det piss&goligg! 
Ïgår när Björn åkte vart jag pigg och var vaken ett tag men somnade sen om till klockan tolv :) Efter ett tag kom Mallan med hockeybiljetter till idag (jag och hon ska stå och mami papi och Oskar ska sitta), vi spelade såklart lite mario wii och lolla på :D Senare åkte vi en sväng på storheden till Systemet och sen vidare till stan för lite solning på Sun Tan :) Väl hemma fixade vi oss här och började dricka cider och snapsa Minttu, hojja så full jag var igår..sinnessjukt. Låter som att vi ska dricka ikväll också lite innan hockeyn och efter det, men jag vet faktiskt inte om jag var så sugen på det :P är väl fortfarande full eller någonting.


haha, ser helskumm ut med linserna :P
kommer inte på vad jag själv tycker jag ser ut som!

Nu ska jag poppa vidare på pusspuss och sen kanske försöka ta mig upp för en dusch osv innan vi måste börja röra oss mot hockeyn som börjar halv sju :) pusspuss!

det var bättre förr?


haha, omg :P
texten kanske stämmer ändå..

Igår tog jag och Malin oss iväg mot stan kring klockan tolv efter en macka från fiket tillsammans med Kicki och  Kristo osv :) Vi gick runt i ungefär två timmar, for till solgården efter det och sen driven på max för lite chili cheese :D
Fick med mig hem en stickad tröja, två linnen och benvärmare från Gina, en spetstunika från Diva och linser från Solgården :) Väl hemma blev det en massa Mariospelande med Malin och mitt i allt dök Björn upp så då umgicks jag med honom hela kvällen såklart :) myspys med massa chips och dipp + bonde söker fur osvosv ;)


Lilastjärnat med svart kant, såhär gick jag omkring igår :p
Björn tyckte jag såg ut som en ritad docka :) sött
Mamma tyckte jag såg ut som någon sak som förvandlas och blir ond(?) :O
Från början fick jag psyk när jag inte visste hur jag skulle göra för att få i dom,
men sen gick det som en dans.
Tog inte alls länge för mig, endel håller på en timma första gången, brabra :)

Nu ska jag läsa bloggar och kika fejjan ännu mer, bye!


Tisdag

Dagen har bestått av en massa svammel och gorm, hårfärgning av mitt hår (som vanligt mörkbrunt) och nu ikväll hockey med Mallan :) Roligt att dom vinner så mycket, hoppas det håller i sig bara hela vägen ut! :D

Jag har tänkt åka på stan flera dagar nu men det har aldrig blivit för att jag ligger och drar mig så länge i sängen varje morgon så nu imorgon blir det en runda med Malin :) ska bli kul, hoppas bara att jag hittar en massa kläder!! Har länge också velat göra hål i tungan, men mami tycker inte det och jag vågar heller inte tror jag så jag avstår denhär gången också iallafall :S :)


Natti, urs så seg jag blev efter att ha stått i typ tre timmar..
xoxo


boysboysboys...

Visste du det här om tjejer ?

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- när hon kollar på dina läppar så vill hon (att du kysser hon) kyssa dig..

- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..

- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..

- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms/ msn vill hon prata med dig

- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!

- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

- när ni är bland folk, håll henne i handen..

- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår.. 


I deras kalsong, lite dingdingdong!


PUSSPUSS! Jag diggar den stort ;)


Halloweenhelg 1

Hejhallå :)

Skönt med lov!
Skulle egentligen åka in till stan med Malin och gänget idag klockan tio, men jag blev slö. Jag drar stan en annan dag :) Måste ha kläder, sen ska jag även se om jag hittar några coola linser!

I helgen har det väl varit halloween, fast det är ju även nästa helg också :D
Fredag lästa ni om i förra inlägget och i lördags drog dom flesta på framen, men Sabinahjärtat stannade hemma med mig och spökade och hade det allmänt roligt i fyllan och villan :P
Vi var hos Marie på förfest innan dom drog, sen hem till mig och efter det stugan!
Sen väl hemma för typ lite sova vart det ett jävla spök!! :O





haha, såå jävla fula :P

Igår tog jag det bara lungt, vart bjuden på tacomiddag och såg Ensam mamma söker :)
Aufwider!

RSS 2.0