byebye 2011!

Snart får vi säga hej till 2012, oo så kul :) Hoppas på ett bra år! Igår var vi mestadels på Kummel men före det jobbade jag 10.30-16.30 :) Idag har jag Tobbe Degen varit och gjort stan en sväng typ bolaget osv. Kom precis in genom dörrn, ska städa lite, duscha och fixa mig och sen drar vi på Kummel för käk och firande :D Ha en bra kväll! Kram

Godmorgon-godnatt!

Vaknade klockan sex då T drog på jobbet, klev upp kring sju och drog igång en tvättmaskin osv... Med det tänkte jag säga godnatt igen och ställa väckaren på tio igen och hänga tvätten :) klockan tolv börjar jag joppa på grillen till ca 19.30 som vanligt! :)

Igår var jag bara i läggan tills ca 16 då jag drog på Kummel en sväng och sen tillbaka och käka tacos tsm med T, Kicki & Kristo och sen åter igen till Kummel igen tills det var läggdax då vi for till läggan och såg Little man (haha så grym film) och sen somna :)


Julen i bilder

Tobbe och Kuken är har gått kurs i att slå in julklappar :P
Herregud så dom gorma!


Middag och uppesittarkväll hos Daniel, sen Kummel :)





Julafton hos f&f sen hemma på Kummel och sist hos Christian :)








Juldagen har jag tyvärr inga bilder från. Var myycket roligt det kvällen! Började med förfest här i läggan med Siri Emmelie Malin Lina Johan och Tobbe. Sen kom Smedsbybona/Bodenbona och förfesta också :) Sen gick vi allhiopen mot puben och avsluta kvällen/natten där :D Nice!

Klapparna:
Tattoon, naglar och massa pengar av mami och papi i förväg :) <3

T & Jag fick varsin strumpa med duschgel osv i + jag fick lila handdukar och T svarta av hans mami och papi. Jag fick även ett par tjocksockar av hans mormor :)

En buff och ljus av Tobbes mami :)

Tobbe fick kryddor och te av hans mamma och en liten plunta + en snygg pälsmössa av mig :)

Jag fick en Tassimo av T och T fick en Sodastreamer av mig så nu är även bänken fullsmockad :D

Från f&f, faster & farbror+Linda+kusiner :)

En elvisp med olika vispar till, en digital fotoram, kokbok, kalender och silica av m&p <3
Fick även en neccesär med lite grejjs i av T:s mami!



Strax är även Nyår här och då lovar jag att jag kommer kunna bjuda på många snygga bilder (kan inte lova att dom inte är suddiga ;)

NU ska jag duscha och sen drar jag mot Kummel för idag kommer syrran och Per hit :D Kram

God Jul!

Kan inte annat säga än att jag hade en bra julafton med underbart folk och fick jättttefina klappar :) <3
Började med käk, Kalle anka och tomte hos farmor och farfar med släkt och familj. Sen hemma på Kummel blev det mer julklappar och en breezer och massa surr och mys med familjen, Tobbe, Andreas och Emmelie. Innan hemgång till läggan drog vi en snabbis på fest hos Lindqvist och sen hem och öppna sista paketen och sussa :D

NU ska jag ta en dusch och göra mig klar för en Kummelsväng och sen dra igång alla bravader för kvällen :) Kram!

Bilder från senaste!

Gjorde egen prinskorv på skolan

En gorazz :)

Julbordsservering på skolan :)


Sötnosarna <3

Cosmopolitan :)

Våran julgran :) Har en lysande björn under den om ni undrar vad det är!

Ett julkort har vi också fått :D


NU måste jag kila, börjar jobbet på en kvart! Tredje dagen i rad jag jobbar på Grillen 12-19.30, money är nice + att dom får vara ledig och det är småroligt att jobba och inte bara sitta inne :) Imorgon blir det stan för julklappshandling, klädshopping, fylla på naglarna + sola :) Krampåer!

Fullspäckade dagar

Som rubriken säger så har jag inte alls haft tid att sitta här och blogga osv.

Förra veckan var det prepp inför julbord måndag och eftet jobba jag på grillen.
Tisdag var det julbordsservering lunch och sen jobbade jag på grillen.
Onsdag hade vi julbordsservering på kvällen och även Torsdag.
Fredag städade vi efter julbord och sen avsluta jag dagen med en stadsrunda. Kvällen tillbringades på sporthallen för att se lillbrorsan och massa andra folk spela innebandy på Lusseliret och sen lite alkohol.
Lördag for jag iväg och jobbade på Persögrillen och sen häng på Kummel.
Söndag for jag också och jobba och sen hände inte så mycket, var mest död efter en hård vecka.

Igår skola till 17.00 sen körskola från 17.00-19.00 och efter det åkte jag på Kummel och färgade håret och såg Den som dräper med Mami och Bror <3
Idag har jag varit hemma från skolan, klev upp på morgon och for med mami på en Töretripp och sen jobb från 12.00-19.30. Sen ikväll har vi pyntat julgranshelvetet och nu ska vi ficka en macka :)

Kram och godnatt på er! Bilder kommer, har några på lager om man säger så ;)

Onsdag igen!

Oj, har dom gjort om blogg.se ? Min sida ser då iaf lite annorlunda ut. Såg också att sist jag blogga var jag lite dagavind, måste ha missat en dag den veckan för det var inte alls onsdag utan det var torsdag men jag var DÅ bombsäker på att det var onsdag.

Snart Jul och Nyår, shit så fort tiden går! Snart fyller jag även 18 och körkortet jobbas på! :D Har hunnit få en förskottsjulklapp av mami = nya gelénaglar! :) Tack<3 Kände att jag kan fan inte vara utan på jul och nyår, låter som en diva nu men jag kunde helt enkelt inte visa mina händer och jag får verkligen inte in i min hjärna att BIT INTE BIT INTE BIT INTE!! Men jag älskar naglar osv så även fast jag hade haft egna långa så skulle jag nog ändå vela ha förstärkning eller något liknande. Förövrigt snart en vecka sen jag gjorde naglarna och det är inte en skråma på dom (OK en liiitenliiiten), annars brukar det alltid vara någon som är borta sådär när man just har gjort dom eller så.

Våran juliga bar på skolan :)

Pannacotta!

<3


I veckan har vi julbord i skolan = inga vanliga lektioner. Igår hade vi lunchjulbord så var som vanligt från morgon till tre på em. Idag börjar jag först tre och kommer sluta där kring 22.00 ikväll och även torsdag också. Fredag är det städning som gäller.
Var helt död igår, först prepp i köket på måndag från 8.15 - 14.00 och sen hemma klockan tre och började jobba klockan fyra. Igår hade vi julbord som sagt till klockan tre, hemma klockan fyra och sprang på jobbet så jag var där klockan 20 över fyra. Kan säga att jag sov gott igårkväll, Tobbe hade ganska så roligt åt mig verkade det som. Han gjorde olika grejer för att skrämma mig och väcka mig och allt vad det heter :P

NU ska jag klä på mig, fixa mig lite och sen drar jag på Konsum och handlar lite nödvändigheter och efter det kommer mami och hämtar mig så drar jag på Kummel med henne tills bussen går till skolan. Tobbe slutar tydligen även tidigare idag pga för blött :)

P & K

Mitt i veckan! :)

Godmorgon! Sitter på bussen på g till skolan och tänkte provtesta blogga med den nya blogg.se-appen med iphonen :) Måndag vart en lång dag med skola + körskola och sen kom älsklingsmami och hämtade mig från stan, eller jag fick övningsköra. Väl i Råne blev det att bara ta det lungtlungt! Tisdag (igår) var jag i läggan kring tre, nästan derekt jag kom in drog jag igång med ett mördarpass för mig själv! Avslutade med plankan och då ville jag rent ut sagt DÖÖ! skönt nu i efterhand, och inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha idag. Ikväll när jag kommer hem blir det ett till mördar-pass!! Före det ska jag nu på skolan, sen klockan fem idag blir det tacokäk + spel men några andra brudar från klassen :) trevligt! Nu har ni fått lite info och jag hoppas det funkar nu :D kram ses!
En bild jag inte visat, bilden är tänkt för att visa snyggtröjan jag fick av Tobbe :)


Dagen!

Jag har åtgärdat så jag ej behöver krypa uppåt väggarna längre, hojja så rastlös jag varit men idag har vi ändå hittat på saker :)

VI har:
-Haft besök av Degen och Tim + hälsat på Tim
-Besökt Kummel och surrat med mami<3
-Handlat
-Varit till töre och köpt bingolotter och lite gott
-Spelat bingolotto tsm med Degen + att Martin, Jonte, Tim och Micke var här
-Sett ännu mer tv och nu ska vi se Beck!

Premiärtänt det hangjorda ljuset som vi fick av Tobbes mami när vi var på julmarknan :)

Våra advetsljus :)


Imorgon startar jag veckan med en liten sovmorgon :) Tack och godnatt, uppdaterar kanske mer imorgon med lite bilder från helgen :D Kram!

Godmorgon söndag!

Igår blev det en lung och nykter kväll, vaknat för ett litet tag sen pigg och fräsh men med halsont osv..

I skolan har vi nu bytt så våran klass har servering och andra klassen lagar mat som vi gjort tidigare. Det är helt ok :) Men jag gillar köket mer just pga läraren.

Fredag skippa jag morgonlektionen och gick på svenskan men var inte så värt det för lektionen var bara 5 minuter lång! Kvällen spenderades på Kummel med trevligt folk och avslutades hos Jocke med massa annat folk.
-Bilder kommer!

Idag blir det att hitta på någonting, fara ut eller göra vad som hellst. Börjar få lite cellskräck eftersom vi satt inne precis HELA dagen igår. Dock så fick vi besök av Kicki och Kristo på morgon och senare av Degen, men idag måste jag UT!

NU fika = macka, majjo, ägg, kräftstjärtar m.m..!

RSS 2.0