21.30

Håret är färgat
Nyduschad är man
Tvätten är tvättad + hängd + i tummlarn
Halvåtta hos mig + Familjen annorlunda är färdikikat
Big Brother väntar :)

Malin orkade inte färga så mami kasta i färgen snabbt innan dom drog tillbaka till stugan. La mig i sängen nu när jag inte behöver vara vaken mer, slog tillochmed över redan nu till TV11 fastän det inte var något att se på den kanalen bara för att jag inte is gå upp och slå om kanal sen :P Vi har så att jag måste byta kanal i TV rummet till nästan alla rum, jobbigt ibland :P

Ska ringa älskling nu, vad ska man sen göra för att hålla sig vaken en halvtimma? Kommer garanterat somna som vanligt. Jaja, tur man kan se dagen efter som nödfall ;)

Imorgon får jag se om det blir stugan igen för lite skoter och sol på isen, denna sol tar fan bra när man sitter i snön :) Annars vettefan vad man skulle ha hittat på, åh får ångest då jag tänker på hur snabbt dagarna går när man har lov :S Björn kommer även vara borta några nätter i Skåne i veckan, urs vad tråkigt.. NATTI!

Kvällens bravader =

-Mat
-Hårfärgning och surr med Mallan
-Dusch
-Sätta på en tvätt
-Big Brother

Har precis varit och tränat med Andreas. Blev lite mer cykel än vanligt (kondisen tar sig;), mage, rygg, ben och armar. Lite övningar på mattan också som lite kullebyttor och lite sånt så man inte är så stel. Känner mig så duktig alltid efter en stunds träning :D


Mami åkte och handla så jag måste ta och passa maten som är i ugnen och på spisen, kanske borde kila!


Härligast väder?

Ooja!
Kom precis från stugan, jag väntade med att blogga tills jag kom hem därifrån.
Har varit ute på isen i kanske två timmar och käkat lite lunch också har jag legat och sett på datorn halva programmet av Big Brother från igår eftersom jag somnade. Fan så bra :D Pimplat lite, tolkat med bob och madrass baki skoter och lite sånt, vi har det kanonbra med andra ord!


Nu på kanske en timma ska jag dra och träna med Andreas, brukar bara vara max en timma sen är vi less men ändå kryper träningsvärken fram sakta men säkert och är där rejält efter två dagar :P Skönt att känna! Jag som alltid äter chips och dipp och får ångest, nu jämnar det ju ut sig ;)

Funderade idag på att kanske ringa Överkalixkillen och dra och tattuera mig i veckan om han har tid, kom även på att jag tror jag ska göra fler hål i örat och sätta dit en stav :)

Dag nio!

Någon i din släkt!

åh, jag tar en gammal bild på mig och syrran :) <3


Born This Way

Är alldeles ensam hemma, det är ganska ovanligt i detta hus men börjar blir mer vanligt nu sen Kicki och Andreas flytta :P Mami Oskar och hundarna drog tillbaka till stugan igår så jag och Björn gick och la oss i våran ensamhet och såg Big Brother i sängen, men JAG SOMNA!! :O

K och K kommer strax hit så jag ska gå upp och fika en macka och så och sen dra till stugan med dom. Vi skulle ta med oss pulka/madrass osv så jag tror det är någon slags tolkning på G, Kewl! Vi ska även sätta oss och sola i en snödriva och kanske pimpla lite + skoter. Redan laddat med solbrillsen sen i lördags dock använt bara en liten stund ;)


Nu måste jag göra mig klar, veckan planer och lite annat får no höra sen ;)


Dag åtta!

En person som du saknar!

Underbara Sabina!
Ser framemot tills hon kommer, snaaart :D


Söndag, men det gör inget ;)

Lördag och söndag har spenderats i stugan med en massa folk :)
Massa skoterkörande och sånt som hör till!

Me Myself and I

Doris

Packet

Ren

Fire

Sötmami

Lek

Flygishelikoptrus


Underbar helg!

Nu ska jag gå och se Solsidan med älskling mami och Oskar, sen Bigbrother i en och en halv timma, sweet!
Åker till stugan imorgon igen, lite pimpling och skoter osv :P Det är ju lixom sportlov ;) höhö
Pusshejs!


Dag sju!

En bild som du aldrig lagt upp!

haha, fyfan vad tjock jag var typ.
Detta var i början av sommarn.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ HEJDÅÅÅÅÅ!!!


Mitt i helgen!

Gårdagen var väldigt lyckad och faktskt svinrolig! :D
Robin Joel och Linus kom och hämta mig och Malin och körde oss till stan igen. Efter vi lämnat av Malin på Örnäset for vi och mötte upp Sanna Mira Therese Josse och två Skellefteåbor i en annan bil så då kom Sanna med oss och vi crusa runt ett tag och inte för att glömma Chili Cheesen! Sen vet jag inte riktigt vars jag varit, en sväng utanför en fest på Bergnäset, Svartöstan på lägenhetsfest, Hertsön, Malmudden och dom krokarna :P Åkt med Erik ett tag också. Efter mycket bilåkning och cider kom Björn och hämta mig så for vi hem och näästan sov direkt, kan nog varit vid tre när jag somna :)<3




Tror Joel och Sanna hade myror i brallan ;)

Idag är det ju vääärldens kanonväder!!
Just därför har Björn dragit och hämta skotern i stan för att vi sen ska kunna fara med den till stugan och vittja saxarna och pimpla + köra skoter då med dom andra. Han skulle ringa när han är i Persön så ska jag börja klä på mig hela skotermunderingen, men det går dåligt för han har mobilerna hemma.. Jag får gå på känn ;) haha

Godmorgon och hejdå från nyvaken tjej!

LOV!

Skönt skönt och åter jävla mega skönt! :D

Ikväll tog Björn på sig jouren så han drar till Skellefteå på utryckning nu och då åker jag nog mest troligt till stan och parttar med brudsen! :) Om det inte blir stan blir det som sagt stugan.

Måste bara inflika att idag på skolan hade sären inne på Örnen ett "disco" och poppade musik som fan. Så deras lärare kom till mig och tio andra som jag satt med och bad oss komma och dansa med dom så dom blir glad (sånnadär blir glad för minsta lilla) och det gjorde vi också :P Galet med bugg osv!

Heeiipa, bjuder kanske på lite partypics osv imorgon! xoxo :*

hear me coming!

06.10 är klockan och det är dax att kliva upp för att slippa stressa alldeles för mycket när bussen går kvart i från kuren och måste gå 20 i.
Skola till fyra idag, ursursurs säger jag bara + ett läxförhör sista lektionen så måste gå på den för att göra bort det slippa ha det på sig hela lovet.
Ringt något skumt nummer till mig inatt, kanske någon som bara ringt fel? Inte så vanligt att folk ringer fel klockan ett-två på natten förutom om man inte är i fyllan då menmen.. :P

Nä nu jävlar ska jag inte orma mig nå mer här, upp och hoppa!!

natti!

Nu ligger jag i sängen och ser Big brother med ofärgat hår, osolad och oduschad.
Får bli imorgon allting för nu säger jag godnatt till er <3


Firade med en glass efter gymmet ;)

-Älskar dig Björn!

maybe you should eat makeup so you can try to be pretty on the inside..!!

Gymmet - Check!
Mage-Rygg-Ben-Armar-Kondtion (cykel)

-Måste kasta in en timme NK-plugg, helvete också att jag hade förträngt det. Prov/läxförhör imorgon..

Dag sex!

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge!


Mira!
i har glidit ifrån varandra sen hon hoppat av skolan.
Synd, men det styrs strax upp ;)

Bild 1. Onsdagspub en kväl på sommarlovet, drack äckelsaker och asgarvade. Drog till stan och festa vidare i bil + max såklart!
Bild 2. Förfest ute hos mig innan LK, systemkameran var full av snygga bilder ;)

..fan också, tänkte lägga upp massa roliga bilder (bilderna segar idag) från GRYMT galna och roliga crusingar från i sommar med Björns passat och brudarna! Shit, finns många minnen.
Även crusingen då vi båda var kladdfull förra vintern och stod i en snöhög och spydde ikapp och lyssnade på "whatcha say" <3

haha, högsta volym och det killade i öronen av all bas.
vad vi skratta! <3

Domhär påminner om passaten, Kicki, Annika, Mira, Siri, jag och såklart våran baslåda som vi for ända till Ale för att koppla in :D

osvosvosv


Torsdag..

snart fredag, sen lov och efter det skola iiigen.
Loven går alltid så fort, småfubb att det bara ska gå fort när man har det roligt :P

Slutar egentligen vid fyra på torsdagar men slutade 10 i tolv idag så kunde då ta tolvbussen :) skönt! Var på sunderby sjukhus på studiebesök i deras megastora restaurang och sen tillbaka till skolan för en lektion bara.

Idag tänkte jag ta en dag med lite städ av rummet, hårfärgning + dusch, hade även velat få in en solning här i Råne på badhuset bara och lite gym på brottis så ska ringa och höra om Andregglas ska dit idag och pumpa :P 

Kikade Big brother här i förrgår, skönt slippa se på minilaptopen!

Emmsii efter en såndär lagomt sliten dag med blåst och kyla!

Saknar brottningen, tyvärr slutade min samling där efter sex år :/
Alla resor och tävlingar till blandannat Damark och Norge, oo så kul!
(bara en liten rolig detalj till bilden)

Shit vad jag minns en match på mattan i Danmark. Den var grym, slog två kast på rak och vann hela skiten på poäng + att jag höll kvar henne i mattan.
Kommer heller ALDRIG glömma när jag skulle möta en tjej här i Råne på en tävling eller om det kanske var i Boden eller Lule eller ngt sånt, men iallafall så gick jag upp på mattan och och visade näsduken och håret och hela köret och sen just innan hon (domaren) skulle blåsa igång matchen gav jag tjejen jag skulle möta en jävla käftsmäll utan att jag fatta vad jag gjorde :P Tror många känner igen detdär eftersom dom stod och såg på, shit vad jävla kul det är nu idag när man tar upp det och ännu roligare var det faktiskt då ;)

Två tröjor jag hittade när jag rensa gabben! <3
Den svarta med rosa "brottare" hade jag ALLTID :D

Imorgon blir det bastubad i stugan + massa cider. Vi ska "basta ut" den innan den rivs, vilket den kommer göra ganska snarast. Kommer bli en lite lyxigare bastu med relax vid sidanom istället :)


...

Jag fryser, är sugen på något gott och är samtidigt hungrig..
Till råga på allt kommer nog inte Björn hit idag så då får jag sova/vara själv ikväll..
JAG VILL HA LOV! förstå hur skönt det kommer bli alltså!


Nu ska jag nog gå och ställa mig framför kaminen ett tag så det hettar och sen äta nå smaskens om inte mamma tycker att vi ska äta middag ännu :)

Imorgon blir det Sunderby sjukhus på studiebesök typ, kan tro att vi bara ska på deras stora restaurang eftersom vi inte har något med operation att göra ;) Vi ska även åka stadsbuss, alltså LLT och när fan gjorde jag det sist? Kanske två år sen.. Tur man följer med strömmen!
-Påtal om något annat, är det någon av er som går på kungs som märkt att när alla från gymnasiebussarna (LLT) hoppar av ser det ut som att en miljon myror kommer om man står där inne :P Myrstacken eller myrstigen brukar jag kalla det. Ja, ungefär så lite har man att göra på skolan då man är där typ först av alla. Är på skolan halv åtta varje morgon och börjar kvart över. Bussjävlar!

Dag fem!

En gammal bild på dig själv!


hmm?
haha gud det finns mijoner bilder på mig, bara kolla längre bak i bloggen.
Denhär bilden är från när vi festa då papi fyllde 40 för snart två år sen, jag och Björn hade även nästan nyss blivit tillsammans här :)

Även bilderna på headern är typ två år gamla, kommer mig aldrig för att göra om den!


Gubben i lådan

Kort dag idag, skönt! :d slutade kring elva så efter lite skollunch som bestod av palt drog jag mina moon boots mot staden för att hämta resterande handtag åt mami och köpte även en hårfärg åt mig själv :) kan hända att det blir dagens sysselsättning innan bigbrother börjar som jag alltid längtar till om dagarna! :p nierd, men jag tror nog inte att jag är ensam om att vara det ;-) -Just nu spelas Volbeat-I only wanna be whit you, i mina öron...örongodis! <3 passerar rutvik nu, bara den låånga jävla e4an kvar :s sen även en prommis på några min så är jag hemma, hojja så skönt att få snöra sig i sängen och koppla upp datorn till tvn med hög musik till! Vet ni vad, jag bloggar mer då istället för annars skriver jag ihjäl er!

21-22 feb

Gårdagen spenderades på skolan till klockan fem då Björn kom och hämtade mig och vi åkte nästan direkt till Ale. En stund efter vi kommit hem kom Eva med Maxmat till oss :) mums så gott! Resten av den dagen/kvällen bestod av Yatzy (fast Maxi) och lite hjärtersju :) Såg även Familjen annorulunda, iallafall halva sen somna jag på soffan med Björn runtom mig ;) Men jag vaknade lika fort och sa till Björn att vi skulle gå upp till sängen men det blev bara jag som gick upp och han kom upp efter typ två timmar i smått chocktillstånd och frågat vad som hänt när jag gått upp och sov och han sov på soffan :P haha, småkul!

Idag har jag haft servering at school! Stod i baren idag, var lite småseg så det var skönt! Öppnat många kapsyler och kokat mycket kaffe idag ;)
Skulle åka på hockey idag med Mallan för Björn ska jobba över så länge osv, men icket...Malin hade nämligen kollat fel dag ;) Hass! Får hitta på något annat, skönt ändå. Det är ju så kallt och jävligt + att jag alltid är så satans seg efter en tisdagsservering.. Man är inte van, det var ungefär som när jag Lördagsjobba förra vintern på Smaka i stan, shit jag var ju död efter all matos och allt folk efter en dag. Sån stress, sen blir det ju inte bättre om man inte jobbar med folk som man inte trivs med. Fanns en ragata, the boss! hojja.

Strax mat :) kramhejs!

Två år gammal bild :)

Dag fyra!

En bild på en konstig tid i ditt liv!

-Sommaren, helt klart! Allt var bara upp och ner.


slappsöndag!

Dagen har bestått av en massa Yatzy omgångar! :D
Master som man är så avslutade man som vinnare!
Har även varit till stugan en sväng tidigare idag med Björn och mätt en grej och nu har vi varit om Uno och laddat upp med massa gottigheter så nu ska jag Björn mami och bror se Solsidan och sen Big brother! Fan så kul att det börjat om! :D

See yaa!

flörtigt så lyxigt ;)

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


Snart kommer Björn hit igen, jag ska ta en dusch eftersom han just meddela att han redan duchat och jag som väntat på honom! Sen på typ en timma så kommer Kicki och Andreas med mat från Waldorf :) MUMS! Vi blev så sugen så dom far in nu och hämtar i stan ;) haha, ojoj!
Kvällens planer är ännu inte färdiplanerade! puss


Stabilt!


haha!!


haha, hass på dom!


Dag tre!

En bild på någon i din familj!

Vackra och galna Selma 7år :)
Svart schäfer och border collie.


Söta och dumma Doris 4år :)
Kom bara på en ras så är hon den, hon är en storbrarkkakorsning :P


Snygga enöga Tequila 2år :)
Schäfer och Husky (därav ögat)!


..hundarna fick den platsen :)


fucking perfect!


<3


vad kommer hända?

Gårdagen slutade väldigt lyckad!! Förutom att Björn hade jour och var tvungen fara ut tre inatt till tio imorse på en utryckning..
Jag var och söp på pizzan och där var även massa andra folk. Svinkul faktiskt :) Men var ju tvungen fara hem just efter två för att väcka Björn, skulle egentligen tillbaka men jag somnade :P höhö, kanske var nog! Jag brukar alltid annars vara död där vid tolv och vill sova men nu hade jag nog kunnat vara ute och festa hela natten :O

Har bara lite flummbilder sen igår på domdär surströmmingsätarna, annars så var jag inte så flitig på kameran när det gällde på pizzan osv :P




Björn åkte mot söder en sväng och jag stanna hemma, orkade bara inte följa men han kommer tillbaka sen :P Vi kanske bara tar en filmkväll ikväll eller så blir det som igår ;)...hum! Sanna och gänget hade kanske varit kul att åka med!

Ska iallafall ta en dusch, kanske snabbfärgar håret innan Björn kommer tillbaka också sen får man se vad kvällen erbjuder :)

Fredag!

Det har varit en lång och jävlig dag idag på skolan.. Kom hem just före sex. Bussjävlar bussjävlar, samma visa samma visa! Hoppade av på byn och gick och handlade + beställde mat från Napoli med Mami :) Kycklingspätt blev det, mums! Dom andra hassorna papi, Magnus, Stefan och Kristo sprätta just upp surströmmingsburkarna så man kan ju säga att det är ju inte sådär jätte underbart! Vi andra tog gomat ;)

Ikväll blir det att supasupaa! Kan bli kul, bara man får utvädrat lukten! Urs jag tål den verkligen inte...ryser.

Måste bara få inflika att fysatan så varma Moon Bootsen är! Det är grymt! Man kan säga att där ligger uggsen i lä! Så jävla sköna alltså! Bra köp, man får det man betalar för om man säger så! ;) I like it!


Jag för någon dag sen :)

..nä fyfan! Vars ska jag ta vägen? Vars kan jag fly? Lukten börjar smita från köket! ;) Jag skojar inte när jag säger att jag är yr i bollen :O haha, kanske bara tröck i mig för mycket kycklig och pommes och en för mycket klick med curry! ;)

<3

Nu ligger vi (jag och Björn) här och tar en "fem-minutare" som alltid ändå slutar med en timma typ :P Galet skönt att lägga sig!

Gårdagens inköp:

149:-


Dagens inköp:


1199:-
Fyfan så jag bara fått höra att dom är fula, om mer lär jag få höra det och ni ska få se att snart har ni dom själv ;) Speciellt Björn har nog sagt 100 gånger hur fula dom är.. Haha, han som tyckte uggsen var nog! :O
En inflik bara.. kommer ni inte ihåg hur fula alla tyckte uggsen var förut..och nudå? tamejfan alla har dom ju så vänta bara vänta ;)

..nu ska jag krypa ner under täcket med Björn, märkte direkt att det slutade som vanligt inte med bara fem minuter ;) haha
Han pratade om att städa vårat garage ikväll, tror även det blir en dusch senare!

xoxo

Torsdag, snart helg!

Sköntskönt med lite helg igen :) gud, borde nog ge berömm till mig själv för att jag är så duktig med skolan nu för tiden, undra när det sist var jag var borta en hel dag förutom i fredags då jag var ledig :-o nåja, igår var jag hos älsklingen och hade mys med honom. Gick även på stan före det med Sandra i typ 4 timmar. Idag har jag bara varit på skolan och stan igen och köpt handtag till köksluckorna och en grej till mig själv som ni kommer få bild på när jag kommer hem :d spännande! ..nu ska jag strax hoppa av denna jävla buss så som sagt får ni lite bilder osv sen :)

sweet home alakummel!

Äntligen hemma efter en serveringsdag!
KUL har det varit, ovangt roligt..
Jag fick två bord idag = lite mer stress och mycket mer att göra. Det är mycket roligare att ha fler bort/fler personer än bara ett litet bord på två pers tex..
Förrätten idag såg grymt god ut, en liten pajbit med lite skagen, rom och rödlök. Fisken var däremot inte min smak pga att den var soppaktig också innehöll det blåmusslor osv, men däremot lammköttet såg smarrigt ut med råstekt potatis :) Till dessert var det rödvinskokt päron och en gräddklick med lite ströchoklad eller liknande på :) musis!


Mami tjuvfota ;) "Vad vill ni beställa....?"


Detta serverades då dom var och åt, nämligen plommonspäckat kött och potatis :) Tror även det var en skagentoast till förrätt och efterrätten var en pannacotta.. MUMS det med!


Hittade även en bild på Carro och Per från då dom var och åt :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, skulle bli nå fläskfilé-gryta med pressad potatis också köpte vi med hem en kladdkaka till efterrätt ;) Snart kommer Björn, eller ja om en timma. Pussochadjö!


haha! :D

Såg precis denhär gilla-gruppen på Facebook ;)

"2004 - Mr lonely-Akon, 2006 - I wanna fuck you-Akon, 2010 - I just had sex-Akon, 2013 - I just god aids-Akon, 2017 - I´m dead-Akon"
Småbra!


Dag två!

En bild på en person du älskar!

mami och papi :)


Björn :)


leSS med STORA S!

Sitter på skolan och har som vanligt en lång dag pga domhär jävla hålen. Har alldeles strax avverkat 2-3 timmars sittande i en soffa pga en lektion. Inte haft en ända bok med mig som jag hade kunnat plugga i och heller inget nagellack eller något sånt som jag önskat. Då hade man ju kunnat måla naglarna osv men icket..! Jaja, snart lektion och sen hem.. Självdör hellst nyss!

skolhelvete!

..till råga på allt har vi UTEIDROTT!!  snölekar i denhär kylan, åh aldri!

Ska hoppa i duschen nu, bussen går på ungefär en halvtimma så jag får småstressa lite :S Skulle egentligen till Ale idag med Björn hade ett fem timmars möte efter jobbet så det blir inte. Hans mamma fyller idag så det skulle vara lite middag och fika osv, småsynd att det inte blev sådär på alla hjärtans dag :S <3

Glad alla-<3<3 dag alla glada ;)

<3

Ligger och ser Solsidan i min säng framför min fina stora nya TV + att jag inväntar min älskling.. Kan det bli bättre? Joo kanske om jag springer och blandar ihop lite chirre och dirre ;)

Jag slapp sova själv inatt :) kyss

Dag ett!

En bild på någon du umgås med ofta!

<3

Nästan varje dag, dygnet runt. Det är jag (alla) glad över, tack för att du är tillbaka!


Kyssar är som att äta soppa med gaffel, man får aldrig nog!

Helgen har då bestått av två fyllor = en tvådagars! :)

Fredag drog jag till Antnäs på 20års fest, Malin var min privatchaufför både dit och hem ;) På hemvägen hämta vi upp Björn på Varvet och sen Maxkäk och innan Råne svängde vi om med Joel till Sundom. Ojoj vilken hemfärd, man kan säga att lilla gubben var lite, bara liiite full :P










Igår blev det inte lika hårt, men nästan.
Var först hemma, efter det satt jag och drack hos Kicki och Kristo med Kristo och Päenti + att Agnes var där också och var skötsam tillsammans med Kicki, sen vidare därifrån till byn och hämta Björn och sen på Olovs en sväng och sist vidare till Bagarn.


Eftersom vi inte hittade någon kortlek så fick vi hitta på vårat lilla egna ölspel med hjälp av tre tärningar.
Alla hade varsin tärning och slog dom samtidigt. Den som fick lägst tal dricker så många klunkar som den som fick högst tal. Fyfan att vi blev full allihopa, och kul hade vi! Inte ofta jag skrattar sådär mycket :P


Här var det även en litet fnizziz hemma efter ännu en tung kväll :P


Idag har jag varit med Malin hela dagen, spelat lite Mario wii (oo så längesen) och lite allt möjligt. Tärdo ;)

Härlig seger Sverige! Där fick Finnarna ;)
Imorgon blir det Ale efter skolan, heipa!

.PS.

Nu ska jag göra som Sofia och många andra gjort, börjat med den nya roligare listan och lämnat den gamla lite sådär halvfärdig :P

Dag 1: En bild på någon du umgås med ofta

Dag 2: En bild på en person du älskar

Dag 3: En bild på någon i din familj

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Dag 8: En person som du saknar

Dag 9: Någon i din släkt

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Dag 11: En person du kan berätta allt för

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

Dag 13: Du och någon klasskompis

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Dag 15: En person som du vill vara med

Dag 16: En bild på dig själv

Dag 17: En ovanlig bild

Dag 18: En bild på din fritid

Dag 19: En person som är snygg

Dag 20: En bild på dina närmaste

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

Dag 22: En bild på en tid du saknar

Dag 23: En bild från i sommras

Dag 24: En bild som gör dig glad

Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

Dag 28: En tokig bild

Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

snabbis!

- Fyra frågor om förhållanden

Är du singel? nej :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jo, kan hända!
Hur många har du varit kär i? Kär har man faktiskt varit i flera stycken, men kärkär finns det nog bara en person jag varit i och det är såklart Björn <3
Är du kär just nu? jo!


- Tio frågor om dig själv

Namn? Emmelie Elsa Skoog
När fyller du år? 4 februari
Några piercingar? 8 stycken i öronen och i naveln :)
Vad har du på dig just nu? Mina leggings jag köpte senast från Gina, svart linne (det är nog också det nya, håller inte koll eftersom jag har så många), puma ankelsockar, den gråa Ocean Angel tröjan, zebratrosor och svartrosa bh..
Vilken årstid är bäst? sommar :)
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna upp med den bästa, ligga och dra sig i flera timmar tills man kanske funderar på att kliva upp.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Jag är nog faktiskt glad att jag inte är fet, annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga.
Vad är du bra på? det mesta ;) haha, nä men inget speciellt som jag kommer på nu!
Vem älskar du mest på denna jord? Min pojkvän, min familj och mina vänner. Ingen nämnd, ingen glömd!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon, absolut!

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Inte vet väl någon riktigt allt, men Björn och mami vet nog det mesta!
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på sitt sätt :)
Vem är snyggast av dina vänner? oj, gud jag har ingen aning. Jag har ju bara snygga vänner så? ;)
Vem är mest partyprisse? Jag kan ju inte säga någon annan än Malin :P 
Vem är den du helst har filmkväll med? Med Björn hade nog varit mest mys!
Vem av dina vänner är mest "evil"? fan så svårt..

..innan jag berättar om helgen så ska jag kirra en annan sak. see yaa!

så äre så äre!

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, inse det, och saknaden kan bli mindre.. Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.
~Glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.~

..skriver sen om helgens bravader :)
jag lever!

All I need is you!

Godmorgon :)
Har legat vaken någon timma, ett bra tag. Kikat datorn nästan ett lika bra tag nu :P Ska alldeles stax kliva upp och flytta klart alla kläder, sen är nog allt klart! Då får mami börja i helgen med hennes flytt av kontoret + att Oskar får min gamla säng som är mycket större än hans gamla så han kommer också bli nöjd :)

Måste prova mina mya inköp från igår också, kanske kan ha något av det ikväll ;) Vi får väl se, blir säkert snyggt! Hörssen!

..tänk vad gott men en smoothie till frukost/lunch, kanske lite kallt :S

Godnatt :)

Inatt intar man bingen helt ensam!
Jag har tagit helg redan nu så man hoppas den blir lyckad också, och sååklart går väldig sakta! Imorgon drar jag nog mest troligt till Antnäs på 20års fest :) Natti <3

<3

Vilken härlig sommarkväll vi hade här :) Brun var man också!


Inköpen!




-hitta inte den mascaran jag köpte, men borsten var stor och liknande denna! men dock inte lik i formen på själva mascaran.

Depend Nagelset square design
Klicka för att visa stor bild
Klicka för att visa stor bild

Nu fattas bara någon ny tröja/tunika och kanske några skor :)


tjänna!

Lååång dag idag :S Slutade klockan fyra och gick sen på stan tills bussen gick. Jag fick med mig en hel del grejer! Två leggings och ett linne från Gina, Rougeborste och lipbalm från Kicks och en mascara och mina älsklingslösnaglar från Åhlens :)

Har precis käkat lite pannbiff och kliftpotatis + brunsås och efter det gjorde jag mig en smoothie och tog en cigg, oo så gott! Jag rekomenderar stark min grymt goda smoothie som består av endast jordgubbar/hallon, apelsinjuice och krossad is :D

MUMS!

Vi har gjort semlor idag på kökslektionen :) Är inte så mycket för det men jag åt ett lock iallafall ;)



Nu ska jag fortsätta med det som varit mitt veckoprojekt, nämligen ALLT ska bort från gammelrummet ikväll :) Mina kläder kanske får gömma sig kvar i garderoben över helgen, det mesta iallafall men Björns blir nog flyttade! Då vet ni :) Tackochgoodbye!

Bussen

Sitter på bussen du på g till dendär såkallade skolan.. Vilken misär! Sitter här med Sirigumman men vi är i olika världar i musiken och facebook och blogg och allt vad det heter :p slutar inte försen halv tre halv fyra idag, urs..det är jobbigt när det är så jävla kallt. I morse hemma visa det 24grader och sen gick det ner lite men nu visar det 24 in mot stan också. Bra med termometer i bussen ;-) nu stänger vi upp i rutvik, 10 min kvar så vi syns senare :) <3

åhh! :D

Hittade min mp3 i en av mina rosa lådor :)

Shit vad gamla och bra låtar! Alltid kul!

-Massa gamla Takidalåtar som påminner om när jag såg dom första gången live för flera år sen med Sofia :)

-Naken i min säng låten! ohh så längesen man spela Vera ;)

-Gasolina!

-Om och om igen!

-Hon älskar snabbt!

-Ripassa!

..ja fyfan vad många det var! över 50 stycken..
Happy birthday
Torkel i knipa
Anton och affe
Roffe och jag
Jag vill ha röv
Bass hunter
My hips don´t lie
Jag ser dig
Top of the world osvosvosvosvosv!!!

hmm :P

Nu är mitt surroundljud inne i rummet, just nu spelas "I just had sex".. Blir nog inte less på den än iallafall! Tur jag är en sån som inte blir less på låtar lätt, annars hade jag inte haft något att lyssna på vi dethär laget efter alla bussresor.. Tycker faktiskt min bästa busslåt är "You don´t know me" <3



Hmm, konstigt att det börjat snackas mycket om videon till Wakawaka igen.. Den är väl som alla andra, elleeer? ;) Kanske många som inte sett den förens nu eller något, skumt :P


:)

Rummet är näst intill färdigt.
Allt kraffs typ produkter, böcker, kläder osv ska in hit sen är det nog allt :)
Björn och mami hjälpte mig igår så det blev jättefint!








Musigt med ljuset jag fick i födelsepresent :)
TV var ju hur suverän som hellst!



..och här ligger jag nu, lillbrorsan ville ligga här breve och se tv så "Disney XD" är på fullt ös! Han är sjuuukis så det är lite synd om han.

Skolan var bra idag, hade två lektioner efter varann från morgon sen slutade jag :) Skönt som fan att vara hemma nu! Till lunch blir det en stripsmeny från grillen med orginaldressing fanta och kanske någon lökring doppat i smältis :P

Köpte en 25kroners baguette i fiket till "frukost", skickade ett MMS till Björn och läskade lite..avisavis! Lite mycket bröd men kycklingen och curryn var ju god, även andedräkten efter! ;)


Nu ska jag ställa iordning alla produkter jag hittar i rummet så jag iallafall fått över dom. Sen börjar jag nog med alla skrothögar med böcker och diverse som jag har. Kicki och Andreas skulle komma och äta med oss så när vi käkat hoppas jag dom tar ut alla deras kläder ut garderoberna så jag får börja rensa mina..hojja! Undra hur mycket man kommer kasta egenligen, måste köpa svartsäckar..dom tog slut. Jag har bara haft en garderob i mitt gamla rum, här är det två så då får Björn äntligen en egen :) Högarna börjar ju bli stora av hans kläder också! Tror jag ska skylla på han när den inte går att stänga ;)
xoxo

mat, mat, mat och flytt!

Gårdagen blev en lugn kväll, efter maten for vi och hälsade på Victor där ett grabbgäng satt och hängde :P Somnade någon gång efter nio :) Skönast!

Idag hade jag severing, fick ett bord på sju pers och det var faktiskt Siris mami som dök upp mitt i allt så det var ju trevlig att få servara dom :) En var även vegetarian så lite omväxling i både bongmaskinen och beställning.

Detta var efterrätten som vi serverade, Creme..ja vad det nu heter + hallon! MUMS

Efter skolan gick jag en sväng till Carros lägenhet, vilket nu iallafall tillfällig är Kicki och Andreas pga att Carro fått jobb i Örebro och "flyttat" dit till sin kille. Andreas och Johan spelade lite framför tvn och kirrade tacos :)

Deras fina tacosbord :P

Nu väl hemma har jag och mami kirrat ihop en hemmalagad pizza som jag precis kasta in i ugnen så den är klar tills Björn kommer :) Deg, tomatsås, ost, skinka, salladsost, beasås :) fan så gott det ska bli!

det ÄR gott! :D

Nu eftersom Kicki och Andreas som movat out så ska jag flytta till Kickis rum som är typ dubbelt så stort. Så kvällens projekt blir att grovrengöra Kickis rum innan jag börjar flytta in lite smått. Blir nog bara sängen, också ska TVn upp men det är nog Älskling bra på :) Datorn och bordet måste ju med såklart! ..bara dom får ut allt kraffs som är kvar så blir det bra!
Då vet ni :) Ni kanske får någon såndär haldann bild sen, who knows!

Avundsjuk..

Kicki (syrran) är och tattuerar sig nu, eller är säkert klar. Men hon är iaf och tattuerar sig och jag vill också! Kunde tyvärr inte följa med pga skolan men måste be han rita upp bara jag kommer på vad jag ska göra och om jag verkligen ska göra på låret (hon är hos han jag gjorde rosen). Eftersom mamma tycker att jag inte är en döskalle så vet jag inte :p nu vet jag att du läser det här och jag tror ändå jag ska göra en ;-) nä nu ska jag be Kicki mmsa en bild för jag kan ju inte hålla mig med att se till imorgon! Kram

Skolhelvete

Sitter just nu på skolan och väntar på lektion, har ett HELVETES hål till 15.30..alltså en och en halv timma till..! Jag tycker jag har väntat nog. Tänk om man kunde trycka ihop alla lektioner, förstår ni hur tidigt man kunde vara hemma varje dag? Man får ju inte ut mycket av att sitta här och dricka en pk och kolla lite internet på nallen! :p Drar som sagt till Alebyn klockan fem då älskling kommer och hämtar upp mig på skolan. Ska bli nice, inte varit där sen före jul någon gång, skandal :-o ..bloggar senare! xoxo/ eee

Kvällen :)

Har bestått av:
-Promenad fram och tillbak till byn med VJ och Fia för en Pasta på Napoli.
-Styrketräning i nästan en timma!
-TV tittande, Solsidan, Time Out och nu Beck.



Imorgon åker jag till Ale, går till fem så Björn hämtar upp mig efter jobbet :) Skönt att slippa åka buss! Tisdag taggar vi för servering, blir bra :) Nu vill jag ha lov, bara typ tre veckor kvar, brukar gå fort :D


Många stökiga minnen <3 ;)


Jag Johan Smuggan och Patrik satt och hade en liten "efterfest" för oss själva i Jokkmokk efter en av dom bästa bastukvällarna! Ojoj, så han svammlade!

Även här var det sång med mic och kabeln hängandes!

En ren dök upp på leden och vi körde baki den en bra bit, tillslut vände den och hoppade nästan upp på skoterhuven. Haha, ojoj så vi har skrattat åt denna video i alla år :P

Gå in på våran gamla blogg där vi bara har bilder och videos, www.kexxxen.blogspot.com också bläddrar ni igenom alla sidor för på sista sidan är videon som jag försökte lägga upp när vi körde baki renen.. Även grymt gamla bilder! MINNEN <3


Jokkmokks vintermarknad 09 <3


En film jag spelade in från ölkåtan, fyfan så kul man kunde ha!! <3

haha!

En liten film från nyår :)


..glömt bort att säga också att mina fransar lossnade ju bara efter någon dag och dom ska ju hålla 6-8 veckor också ska man fylla på dom ungefär efter tre veckor. Så jag gick in och sa att dom inte alls satt osv, så då fick jag en ny tid och får göra nya GRATIS :D vilken tur! Hoppas domhär sitter då, sen så ska jag låta bli att pillra i dom också ;)

...

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig något bättre tillbaka.
Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn
Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende så ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du än ger henne,
så om du ger henne skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka!


fint :) <3

Har såklart fått grymt fina och bra saker :)

40tums LCD TV av älskling, mamma och pappa :)
(Kommer fler bilder då jag hängt upp den osv, kan tyvärr inte börja se på den försen jag fått byta rum eftersom mitt rum är för litet nu :S kommer bli fint)


Pengar av Tomas och Erika + en målning av kusinen Frida :)
MAX presentkort av Carro och Per, nu kan jag äta tills det sprutar ur öronen :P


Två armband av Mira :) Grymt fina!


Ljusfat, stenar och ljus av "Olovsmaffian", Krissan och dom :)
(kommer passa fint i nyrummet, vilket det var till för)


Fina sköna rosa handdukar av farmor och farfar :)


..för att inte glömma 500g påsarna jag fick av Björn
(tror det är han själv som varit där och tjuvätit ;)


-Har säkert glömt någonting!
TACK alla <3

Söndag -helgens bravader!

Fredagen blev det festligheter som vanligt, fyllde ju även år så jag fick många grattiskramar av trevliga människor och även en bra "födelsedagsfest".. Kom på att det är ju nice att jag fyller 18 på en lördag :) Mira och Theres kom blandannat, kul för det var längesen!














Lördag morgon åkte jag Björn Andreas och Stefan och sköt lerduvor, utökade till tre skott denna gång. Alla andra gånger har jag bara prövat ett eller två eftersom det brukar göra så ont :P Under dagen tog vi det bara lungt, var hos Malin och drack en cider och hjälpte henne med hår osv innan hos for på 80-tals fest ;) Väldigt stilig blev hon :) Sen slocknade jag på soffan i köket klockan nio efter maten och gick i sängen efter det och sov tolv timmar inatt. Björn åkte vid noi och drack öl med Ante osv och jag har knappt vaknat då han kommit in på rummet några gånger :P Stendöd..





Hade velat se hur jag såg ut när jag sköt, orkade knappt hålla i bössan ;)


FinMallan :) <3



Frukost :) <3

Lyckad helg :) Imorgon blir det Ale för en gångs skull, herregud det är ju skandal när man tänker efter så längesen jag var där. Jag har inte varit där sen före jul :O Men imorgon blir det iallafall en natt i Ale :) Då vet ni ifall jag inte bloggar någonting alls så har vi fullt upp och om jag bara bloggar gör Björn något tråkigt i garaget och jag ligger inne typ ;)

brb!

Sticker och skjuter lerduvor med Björn och gänget :)
Skriver senare om gårkvällen osv <3

4 februari!

Tack för alla gratulationer än så länge :)

Nu ska jag sprina upp i duschen och sen går bussen på 40 minuter, fyfan så seg denna dag kommer vara.. Hojja! Jag vill bara stanna hemma och fortsätta sova där jag ligger, men icket..

..Nejnej Malin, det blir nog inte en nykter fredag så det är bara planera om ;)

emmsii

Vattumannen!
Den här veckan känner du dig skärpt och laddad till tusen med mod. Se till att bruka det rätt – och använd inte din nyfunna energi till att starta bråk. Lägg den istället på ett sidoprojekt du velat komma igång med länge, nu har du passionen som krävs för att göra det riktigt bra!




En helt vanlig dag :P

Psykhundarna busar som vanligt, Semla gnager alltid på Doris öron och halvskriker och Doris vill bara gå därifrån eller skydda sig hos någon annan.. Dom är två motsattser till varandra helt enkelt!


"Doris du kommer dö där ute" haha..
Doris kan inte vara ute om det är minusgrader, hon älskar sommaren och hennes högsta önskan är en kattlåda så hon helt slapp gå ut :P Hon är ute och gör det hon ska i 20 sekunder varje dag sen skäller hon baki dörren och på sommaren ligger hon och steker på bron i solen, selma är tvärt om. Hon kan vara ute hur länge som hellst när det är kallt och på sommaren går hon bara runt och flåsar men långtungan :P


:)

Nu blev jag jätteglad då Björn skrev att han precis köpt en present åt mig och att jag aldrig kommer kunna lista ut vad det är :P Hum, jag blir alltid så nyfiken! Samma när jag själv har köpt något till någon kan jag knappt hålla mig från att säga för jag tycker det är kul då dom gissar och är helt fel ute och tillslut så har man ju gett en ledtråd för mycket :P haha!  

Skönt att vara hemma hursomhellst! Dagen har varit bra för det har inte varit några sånnadär herrejössös hål :) Bara när jag väl hade slutat fick jag vänta på bussen i typ en timma :S

Magnus och Andreas testade på Zumba i måndags, fast bara lite övningar och ingen dans som jag Kicki och Carro gjorde. Helvete tror man skulle shakea röven av sig så mycket steg och rörelser det är! KUL :D tror jag ska ta ett pass snart :P Sen blir det nog en dusch, jag brukar aldrig bli svettig men däremot Zumba.. wooow så hot!



Kökspasset idag!
Vi blev indelade i tre grpper och gjorde olika saker.
Min grupp gjorde glutenfri pasta och vanlig pasta + tomatsås och dom andra gjorde en glutenfri lasagne och en vanlig och nå couscous eller vad det heter.




veckan..

Sitter just nu på skolan och har samhälls.. Var ett tag sen jag blogga nu men jag har hunnit med en hel del annat, eller kanske inte men mycket svammel iallafall :)

Kicki har hunnit fylla år i måndags, GRATTIS!
Så vi hade folk hela dagen hos oss (som vanligt ifs) och vi dansade även Zumba en hel del.. fyfan så jobbigt, men oj så roligt!


Varit med Björn hela veckan och även massa andra såklart..
Varit på skolan varje dag och lite sånt. Roligt liv, jag vet men jag har helt enkelt inte haft tid. Sen så funderar jag på att sluta blogga eftersom ingen ändå kommenterar eller sånt.

Imorgon fyller jag år så då blir det först skola till halv fyra (hemma kring fem) sen kommer säkert lite folk och efter det drar festen igång! ALL IN :)
Byee

RSS 2.0