torsdag-söndag :D

Hmm...vars ska jag börja?
Helgen och de dagar jag inte skrivit har varit grymt bra!

Torsdag drog jag in till stan och shoppa, hitta en massa jävla saker som typ en tunika, massa olika linnen, några par leggnings, hygiengrejjer osv :) När Björn sluta jobba gick vi och åt på Waldorf, mums säger jag bara!! Ska jag berätta vad vi åt också? ;) Delade på ett vitlöksbröd och sedan blev det chilikyckling för mig och fyrasmårätter för Björn, gaaah!

Mätta och belåtna drog vi mot Alebyn. Stanna till i Alvik och surra med Victor och John ett tag och sen for vi hem och tog det lungt ett tag :) Kvällen blev valpåkning och körning, säger bara att det är ingen höjdare att köra en sån! Vi for även och hälsa på hos hans farmor och farfar och fick oss saft och bulla!

Skottermosen :)


Fredag på dan blev ännu mer shoppande på stan med Mira :) Då blev det mer linnen och mest hygiengrejjer för mååångamåånga kronor! Kvällen startades hos oss och sen vidare till Peter och sen pizzan en sväng :) Var även en sväng till stugan efter stan. 

Lördag blev det bakiskäk, umgänge med Bjärta och stugan en sväng. Sen blev det förande hos Johan och en sväng till Siri och Agnes och sen vidare mot Sofia och sist pizzan som vanligt :P

Idag har Rånepoolen besökts i några timmar tillsammans med Johan och många fler :) Skönt med pool och sool! Sen blev det middag med Johan Sofia Daniel och Sumpan hos Daniel, grillat! Efter det har jag suttit och surrat hemma med lite folk :D Alltid nice!

*bilder från helgen kommer*
Natti! <3

Nails!

I förrgår ringde jag och beställde tid för att göra naglar på Extreme beauty. Tror det blir gelénaglar, men jag är inte säker! Den åttonde fick jag tid så alltså om lite mindra än två veckor så jag har dom inte tills Lulekalaset eller så men det kan ju inte hjälpas!

Naglar jag haft tidigare!
Gjort domhär två gångerna hos en rysk tjej :) Kanske syns på mönstret ;)




Resten av alla gånger har jag gjort på Extreme beauty i Luleå :)



Jag älskar naglar och det är sååå snyggt fast det är bara jag som är sån dålig fotograf!
Önskar att jag inte bet på naglarna så jag fick ha egna låånga! :D Biter tillochmed på akryl/gelé, skärpning denhär gången! Iallafall försöka, fast det är inte lätt :$ Förresten så är dom ju helt klart snyggare gjort på studio i stan än hos ryskan, eller vad tycker ni? =)


hellvespers, brygga och jobb!

Gårdagen var fullspäckad av gorm! :D
Malin ringde och väckte mig kvar över elva och en timme senare hade vi varit och tankat vesporna, tagit en rök med Lina och var påväg mot stugan där det var full fart med bryggsjösättning!
Vi kikade på och käkade burgers och sen drog vi mot Rånbyn igen!









Efter stugan blev det någon timmes tvtittande med Kicki och efter det kom Mallan igen och senare dök Lina upp :) Vi drack en cider och spela yatzy och sen for vi en sväng till Peter och tog en grogg!

Nu idag har jag sovit läänge tills jag skulle upp och jobba några timmar :) Efter jobbet tog jag det lungt ett tag, sen kom Leo hit och ropa "Emmeliiiee". Då var jag med han ett väldigt bra tag. Vi hoppade, grävde, kasta boll, lekte med hundarna osvosv :) Sen gick jag in och gjorde mig lite kvällsfika och nu ska jag endast ta det lungt.


Hörs!

Natten!

Eftersom klockan är halv tre på natten och jag ändå bara ligger och rullar runt i sängen och inte kan somna så passar jag på att dra en liten mobilblogg! Kvällen har bestått av vespatur till cafeet i Kängsön med Mallan och Lina och sen byaraggshäng med M, L och Johan och efter det Yatzy och cider med några andra hassare, trevlans! Morgondagen kommer nog inte bestå av mycket bloggning för då ska jag se när bryggan sjösätts osv, sen blir det även stan en sväng för att mami skulle ändå in och senare blir det förhoppningsvis bad och invigning av bryggan :D nåja, kanske skulle prova försöka sova iallafall! KANSKE hörs imorrn, kramis!

Rånebyn!

Löövarna blev hipps vipps skådelspelare ;) Haha, den är ju bara för bra!


Istest ;)


Burnkväll finns också på youtube men då måste man vara inloggad för att kunna se :)

Haha!


Minns ni denhär? Herregud så vi garva!!


Lite övrigt i bilder!

I Lördags på dagen var vi och byggde på bryggan som ska sjösättas i stugan.
Det kommer bli sjukt nice, inte för att tala om storleken ;) Nu snackar vi typ 20meter lång + en plattform som blir 20-25 kvadratmeter om jag minns rätt! Huur vi ska bada, fiska och ha bryggfests ;)


Kusinerna var även där, så söta :)

Edvin hade roligt åt att jaga Meja och Victor skulle mest hålla koll på det han har mellan benen :P


Umgicks med Björn ett tag på söndagen :)


Johan låg och berättade om sitt berömda recept, laxbroccoli ;)


Idag tänkte jag fara på Rånepölen men fick tyvärr inte med mig någon, då blev det stadsplaner ist men det blev inte heller av utan det blir Luleå med Mallan på onsdag ist :)
Kram!

Helgen i bilder!

Både fredan och lördan spenderades runt om i Råne :) Fulla och bakfulla!















Lyckad helg återigen :)


4 dagar sedan!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, men har haft annat för mig :)

Carro, Per och Johan i onsdags innan dom skulle dra mot färjan :)

I torsdags på jobbet :) Mami Andreas Magnus Stefan Oskar Papi & Kicki kom och åt!

Torsdagskvällen tillbringades med fina personer och en liten pruttare ;)

Carro Björn Per & Papi!


...bilderna från igår kommer senare för nu måste jag äta någonting och tvätta bort mitt kladdiga smink från ansiktet och sen ska vi dra till morbror, kusinerna och Erika och grattis Tomas som fyllde 36 igår :)
Igår var också min sista jobbdag för månaden jag hade men som sagt så kommer det bli mer dagar! Sex dagar till snart! Innan dess ska jag ha hängt på den efterlängtade Rånepölen, fan också vad jag har sutti och drömt om denna pool när alla varit där och jag jobbat och svettats :P
MAT, bye!

Tung Tisdag!

Gårdagen var nice, men inte dagen!
Jobb 11-19, sen till Kicki och Kristo och tröck några chili cheese och sen efter det drog vi till stugan där Mami Magnus Carro Oskar också var och sen kom även Stefan!

I stugan hassa vi en Yatsy och drack en massa vansinnes, blandannat massa tequila...det är ju nice sådär en måndag...;) Vi badade även, sköönt!





Från stugan och sedan till Peters place där några andra måndags-suputs var, dock är väl dom flesta semesterfirare!


Nykter var jag då inte då jag vakna, det var galet jobbigt att åka mot jobbet imorse! Blåste klockan 20 i elva på morron innan jag skulle dra mot jobbet och det visade inte bra!

Efter jobbet har jag käkat kycklingtacos med mami och Carro och surrat lite med Johan :) Galet trött jag är, har inte sovit många timmar inatt kan jag säga! 3?

Hade tänkt duscha nu ikväll, men vettefan om jag is.. Ögonen vill inte hålla sig öppna!
Hoppas på piggare dag imorgon på jobbet, förhoppningsvis blir det en sådär 12 timmars sömn inatt :) Krampåer!


Bildsen!

Medans jag ändå måste vara vaken och vänta på tvättmaskinen så passar jag på att visa er lite bilder från igår :) Har druckit en PK också så det ska nog inte vara några problem att hålla sig vaken, ifs har jag inte sovit alla timmar jag egentligen behöver denna helg!

Hos Jens :)





I bilen på g till Töre :)





I Töre + en limmoragg :)




Lyckad kväll åter igen!

Dax för tvätten och sen en rök innan man tar natt :)

Töre och Rånepoolen!

Gårdagen sluta med fest ändå!
Gick ner till Stefan och drack en godrink med Björn Johan Oskar mor far bror syster Andreas, gick vidare till nästa hus (Daniel och Leos place) och fortsatte hinka öl där. Sen hem en sväng för en Tequila och sen drogs det iväg till Bagerie och Jens. Däifrån packa vi en full liten bil och drog på fest i Töre och smårocka!

Oskar fick också en klippning av den fashoninspererade JohanK5 :)


(bilderna från kvällen kommer senare, allt gick så segt nu)

..Iallafall idag, kom för ett tag sen från Rånepoolen. Trevligt med ett dopp, skönt också när poolen håller 28grader eller vad det var...kallt bara när man ska upp för att sola! For dit med Johan och Oskar men träffade även annat badfolk där :) Efter badet beställde jag mami och Oskar en pizza så nu är man mätt och belåten för denhär söndan!


Nu ska jag ta det ännu mer lungt ett tag, sen måste jag dra igång en tvättmaskin osv :) Kramar!

Fredag igår Lördag idag!

Hoff, småseg idag.
Blev lite förfest hos mig med Mallan och Lina, sen drogs det iväg mot Peter och därifrån till Napoli och sen sovilova. Kom precis hem, känns som att man kanske ska ta en dusch och bara mysa ner i soffan med en bra film! Blir nog inge Överkalixmarknad för min del iår, känns surt när man alltid typ varit alla år men blev som hassit med boende osv iår!

Gotequila som start ;)






Krampåer /riskakan!

Miss..!

Bästkvällen i Purki då vi för första gången träffa det underbara folket!

Bastukvällen i Purkijaur med grabbarna Evelina och Kicki!

Magnus 18-års fest i Mattisudden!

Jokkmokks vintermarknad!


"Bara-pizzan-är-i-behåll-kvällen!!"




-Glömmer aldrig!

Joppet!

Kom precis hem, har varit bra med folk hela dagen så det har gått någorlunda fort :)

Igårkväll satt jag ute hos Siri och Agnes med dom och Hanna, surra på och planerade lite inför Överkalixmarknan...som nog kanske inte alls blir av pga att jag jobbar ju imorn också vare ngt med husvagnen också. Får se om vi åker en natt iaf :) Hade som varit roligt!

Ska ta och sprätta min PK (som vanligt) nu och kika klart fejjan och andra bloggar osv och sen blir det nog inte så mycket mer. Får se om man drar ut för att hitta på något eller så :)
Kramisar! Har tyvärr inga pics att bjuda på idag :S

Senaste!

Natten spenderades i stugan på soffan med Oskar på den andra soffdelen som vanligt, sköönast att sova där! :D Vi for ju som sagt dit igår efter lite surr med Nattis och Ebba + att jag fick sitta och se på då Andreas och Kicki käka Waldorfmat ;) Fick ju såklart smaka en eller två chilikycklingbitar, som tur var så hade jag just ätit så vart inte sådär jätteejätteeavis! Bara liiite ;)

Lillsnyggningen ;)


Blev jobb till sju idag mami kom och hämta mig också åkte vi hem och käkade kycklingtacos och sen dess har jag legat här i sängen och bloggat :P Bilderna har tagit en eeevighet att ladda upp :S Jävla Blogg.se!

Mummsigt!

Ska ta en dusch nu och sen blir det nog goligg :) Den hinnar väl ändå bli ett innan jag somnat som vanligt!
xoxo


Klubbviken bildbomb!



















Nice dag/kväll/natt/dag :)

Tjill!

Måndag igen och ny vecka :)
Imorse var det småsegt att ta sig upp men det gick bra ändå :) Kom till jobbet vid tio i elva, cyklade både dit och hem (lite mer än 2km enkel väg).
Har jobbat med Kerstin två veckor och nu ska jag jobba med Carina två veckor, blir några strödagar senare i sommar också. Blandannat Lulekalaset-torsdagen, men det är ju helt okej :) Fick sluta sex idag istället för halv åtta så derekt jag sluta cykla jag hem och tog vespan ner till kängsön för att käka klämmackor och en kladdkaka på caféet + surra med Siri och Agnes osv :)

Överkalixmarknaden har vi pratat lite om, vi ringde både till campingen och hotellet men båda fullbokat. Konstigt fast man är en vecka i förväg :S Får se om det bär iväg med någon tält eller ngt!

Hursomhellst ska jag nu fara ner till Kicki och surra med hon Nattis och Ebba och sen dra till stugan en sväng :) Kramis! (bilderna från Klubbviken kommer)

Klubbviken!

Hejhej :)
Har inte hänt mycket här under helgen, men utanför har det ;)..
I fredags var jag med Bjärta och gjorde naaada, däremot igår drog jag till Klubbviken där Lina och Mallan var och tälta så jag fick mig en galet rolig kväll med tältövernattning :) Drack en massa, tältfest, uteserveringsfest + megamycket rockande av Sex On Legs, badning, trubadursjunghäng osv :) Shit så nice det var!!
Bilder får ni imorgon om som vanligt inte ngt mer intressant händer efter jobbet!

När vi kom fram med båten idag till stan så plocka Kristo upp oss och sen drog vi till Råne och jag blev bjuden på grillat hos Kicki och Kristo, även Mårtas var och åt och Stefan Magnus och Pierre var och hängde :) Mätt och belåten ligger jag nu i min säng! Sköönt! Har sovit på inprincip kottar inatt ;)
GrillmästarN

Meja bada lite i vattenslangen, oo så skönt hon tyckte det var!

Morbror :)

Grillat :) Får inte glömma haloumi(?)osten som inte fanns på tallriken just här ;)


Nu ska jag packa upp min väska (det lilla jag hade med mig) och sen skura tossin, efter det kanske jag säger tack och godnatt för en bra helg! Förra helgen Boden Alive, ihelgen Klubbviken och nästa helg är det Överkalixmarknad om man då åker är osett ännu!
Dröm sött :)

Boden Alive!

Fredan!
Förfest hos Mallan!


Taxi in till Boden!


Öltält!




Lördan!
Förfest hos Peter!



I bilden på g till Boden!


Pissvammelpaus!



Öltält!


Vem fan var denhär killen i vitt egentligen?
Hursomhellst en nice helg!

Idag tror jag att jag ska åka och se lite på invigningen av Rånes utomhusbad :) Senare ikväll kanske jag drar till Klubbviken och partar loss och blir där isf tills imorrn!

Onsdag = ?

Onsdagspub såklart!
Fast jag har inte druckit mer än EN klunk för att jag var tvungen prova en ny cider ;)

mina kusiners mamma Erika och Meja :)

Innan jag gick ner till där onsdagspuben höll till så gick jag om till Kicki och Andreas och hocka med dom och Meja, hann också med en Unosväng ;)


Åhh vad jag hade velat åka och sola solarium, men badhuset har sommarstängt och till stan hinner jag aldrig åka då jag jobbar. Ligga ute hinner jag inte heller, och helgerna vill man inte bara ligga och sola..hmmm!
Sover på detdär! Natti, ska vara lite tidigare än elva imorrn på worket!
Kram

Dag ut och dag in..

Samma visa varenda dag, förutom liiite variation på kvällarna efter jobbet!
Har jobbat som vanligt 11-19.30 och sen drog jag mami och Oskar derekt till Kängsö sommarcafe och fika och därifrån landa jag hos Mallan för ännu en skräckfilm :) Denna gång med hon Lina och Johanna, kommer inte riktigt ihåg vad den hette men den var iallafall smådålig :P

Mallan och Lina sprang runt som yra höns och skulle döda nå flygfä ;)

Myspys!

Lina baki kudden "men guu vad töntigt jag är då inte alls rädd nu!" och en minut senare var hon baki den igen :P


Ska jag säga vad jag ska göra imorgon ?
haha, okejdå! Vi ses efter jobbet ;)
Kramis!

Bildbomb!

Igår när vi var hos Mallan låtsades också Mallan att hon var i Gbg på Metallica ;) Hon fota från TV:n och la in på Facebook, vilket många också gick på :D

Björn sov mest hela kvällen!

Kunde inte sitta bättre!


Dagen har bestått av jobb 11-19.30 som vanligt, derekt därifrån åkte jag med mami till Krissan och Uffe och såg när dom tapetsera i någon timma och sen hem och surra med Mallan + att vi hälsade på Kicki och Kristo en sväng som har varit och hämtat en lite dvärgtax :) Gud så söt! Meja!




Brätta jag förresten att Kicki (syrran) var på bilbingo och vann 10000kr?

.A.S.!.

Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon som vanligt 11-efter sju nångång :)
Kram på er! Bilderna från Boden Alive kommer imorrn om ingenting annat intressant händer efter jobbet!

Jobbvecka nr2!

På tio min (klockan halv elva) är det dax att pallra sig upp från sängen och göra en snabbfix för att sedan dra mot grillen, alltså mitt jobb som jag börjar klockan elva! :)

Igårkväll drog jag till Mallan och umgicks med hon och Lina :) Björn kom även senare också. Vi surrade, såg Metallica, käka chirre och dirre, såg Paranormal activity 2 och som pricken över i:et fick vi oss efterlängtade chili cheese då Bjärtan kom :D Perfekt kväll!! <3


Haha! Såhär såg mitt hår ut efter en dag med "knut" + blött hår.
Shit vad fläckigt och jävligt, tur man inte har krulligt då ;)

..tiden börjar dra ihop sig! Hörs efter jobbet, slutar väl kring åtta. Kram

Grab somebody sexy tell em hey!


(Y) grymt bra!




Helg!

Skönt att få sova ut idag efter en hel jobbvecka!
Kom hem just efter fyra nångång inatt, drog till Boden på Boden Alive med Mallan och Lina. Vi var massa andra också men träffade dom till och från! Från första början var vi 14 pers i en bil, vilket funkade någon kilometer tills alla var ihjälklämda av varann och bilen halvt sönderskrapad, tillslut blev det taxi till Boden. Vi satt på öltält, åt thai/kinamat, var till Sannas lägenhet och sen kom Löken och hämtade mig hem, tack!
Peters bil som vi klämde in 14 pers i!


Den dåliga uppdateringen har ju som sagt varit pga att jag varit i stugan och inte orkat blogga då! Sen så jobbar jag varje dag från klockan elva till klockan är närmare åtta och då blir det som inte bara av efter det om jag typ är med Björn eller så..

Tänkte visa er resten av bilderna från midsommar som jag lovat för längesen :) Nya bilder kommer nog senare eller imorrn kanske!






Nu ska jag gå upp och ta en rök :) Kram

RSS 2.0