Tisdag

..tycker veckan gått segt! Känns som torsdag och snart helg igen men icket!

Träningen har jag kommit igång med (lite iaf), jag kör med en "benmaskin" också gör jag lite knäböj, situps, ryggresningar, tåhävningar m.m. Imorgon Onsdag ska jag nog mest troligt följa med Johanna på ett Boxpass, passar bra för hon ville även ha någon att köra mot :)

I Torsdags serverade vi detta på skolan:




Måste säga att nästan allting på menyn tyckte jag faktiskt om!
Znitseln var supergod!

Fredag blev det fest på lite olika ställen men avslutades på Napoli :)

En liten bild på Kuken och Tobbe när dom var lite kramgoa :P

Lördag tog vi det mest lungt, Johanna och Peter kom hit och vi gick tillsammans till Napoli för att käka tillsammans med ett helt till gäng. Det var en "avskedsfest" för Emma och Pelle som flyttar till USA imorgon :) Trevligt folk och god mat och dryck! Vi drog vidare till E & P och fortsatte där och sen ännu taggade drog alla vidare mot Puben och där blev det en massa dans :D

Made by konstnären Johanna :P

Vi hissa kan man säga! (sorry Lina men vi ser lika dumma ut båda två;)



Tjejjorna flockas ;)





Syns säkert att vi hade roligt? :) härliga bilder!

Bra kväll men en sämre söndag! -Fast det var det faktiskt värt! :)

Nu ska jag hassa mig vidare för matlagning! Ses

Träna

Goddag!
Skolan startade klockan elva med ett preppas inför middagsöppet imorgon :) Slutade bara någon minut för ett så ha precis åka hem med bussen som går klockan ett. Skönt att vara hemma nu!
Är träningssugen som satan, så kollar på priser på Actic så man kanske kan fara och träna på gymmet här i Råne + Lule :) Funderar på det. Ska också kika om jag får med mig någon på typ Body pump/Box eller liknande! Hade varit roligt jävligt bra träning för både styrka och rörlighet :)



Ska Simsa lite och sen börja med nå mat, tror jag lagar korvstroganoff och ris idag... Vad annars? Börjar faktiskt bli less på bara ris ris ris ris! Annars idag då? -Återstår att se!

SES

5år sen i Cypern :) Brun och megablond som jag var! Kanske man ska bli blond? ;)

Godmorgon!

Skippade första lektionen för att vi har ingen svenska efter det och då blir det ett megahål innan lektionen efter svenskan börjar. Orkar inte ha sammanlagt 5-6 timmars hål på en dag! Ska åka in med 11.50 bussen så då missar jag bara en lektion på hela dagen och det är godkännt, aldrig någonsin is någon vänta i 100 år på några små fjuttiga lektioner.

Dagen kommer iaf bestå av: Serveringslektion, tre timmars hål, webbdesign, körskola 17-19 :)

NU ska jag iaf ta en dusch och käka ngt, sen blir det lite plugg (mamma kommer med ett papper nu så måste kila) och kanske lite Sims hinns med ;)

Kram!


Helgen

I fredags blev att inta lite alkohol. Kvällen tillbringades hemma på Kummel och även natten. Trevligt!

"En annan del av Råne!"







Lördagen vakna man någorlunda pigg och fräsh, drog hem till läggan en sväng och sen for jag Tobbe Degen Kicki och Andreas på Rånevintermarknad :) Köpte Salladsmix alpnäringskrydda, sockar + att jag fick ett coolt hendgjort ljus av Tobbes mamma :) Såklart så köptes ju en hamburgare också, men det är ju sånt som alltid hör till! Fick inte mitt knäck iår :/ Kvällen blev en middag med Tobbe och Degen = Kött, potatisgratäng, vitlökskroketter + beasås! Gott! Senare blev det inge mer av den kvällen, vi såg en film och tog en dusch. Fick lite småbesök så lite action blev det ju iaf på lördagskvällen!

Hahahaha! Hocken på kepan och instoppningen av jeansen måste jag erkänna att jag tycker det är uuurläckert...NOT! :P Muppar ;)


Kan även berätta lite om torsdagen.. Började med att jag åkte in på skolan med sjubussen, gick på Statoil och fick mig lite godis och sen satte jag mig och skrev nationella prov i Svenska B. Bra gick det, skrev ca 5 sidor på en timma och sen var jag klar! Skönt, men njaa kanske inte så skönt att klockan var halv tio då jag var klar och vi började klockan tre. Medans jag vänta satt jag en hel del, käkade på Tasty med Emmelie och Joel, solade på systemet, tränade i baren inför praktiska provet osv. När klockan väl blev tre så var jag ombytt och klar för en helkväll i köket. Vi hade kvällsservering på skolan för er som inte hänger med :P Det gick megabra och roligt var det! Till och med lärarna hjälpte till och fick stressa upp sig (allt på ett bra sätt) så kvällen gick fort och allt flöt på bra och med glada miner :) Tobbe och Degen kom och hämta mig och då var det sen bara ta en dusch när man kom hem och sen slockna man, onda fötter dan efter.






NU ska jag gå och vispa grädda och röra ihop nå marsan för Tobbe for och köpte hallon, ska göra en tårta som han ska ha med sig imorrn på jobbet. Hörs sen! Kram


Födelsedag, tattoo, körkort...

Längesen sist nu, och ganska mycket har hunnit hända.

Tobbe har fyllt hela 26år och vi har haft fikagäster och lite sånt :) Blev fest samma kväll och den tillbringades lite överallt men avslutades på Brändöpuben!




Jag har tattooat hela vänster överarm och är väldigt nöjd! 1/3 är gjord så det är mycket pina kvar men fint är det och ännu finare kommer det nog bli :)



Jag har börjat med körkortet, skrev in mig i veckan och har börjat plugga lite. Ska väl strax fundera på att boka någon körlektion osv också :) Känns roligt att det börjar närma sig!


Jag har fått en ny och jättefin jacka av Tobbe + en elektrisk värmefilt, såå snällt och så jättebra :) <3

Om helgen som varit!

Fredag jobba jag 10-17 efter det bar det iväg hem med Tobbe + Napolikäk=kycklingspett, pommes, currysås! Efter lite slapp så drack vi en grogg och vänta in Degen som skulle köra oss + Lina och Malin till våran stuga där vi tillbringade fredagkvällen :) Roligt hade vi!

SötMeja

Soffisarna :P

Mormors löständer!

Dassbrudarna ville inte vara med och jag?


Lördag var man bakis men tog tag i en dusch och starta sen om tillsammans med Tobbe och Degen :) Sen kom Johanna och umgicks med oss tills det bar av mot puben....fast jag gick en kliv utanför dörrn och vände sen och där sluta min kväll. Så kan de gå, och ångest har jag pga av att alla haft så roligt + att några Jokkmokkare kom till Råne och umgicks och det missa man såklart! Jaja, bättre lycka nästa gång!

!

Miffo :P!

Facelook!


Nu är klockan snart fem över två så det är dax att börja gå och tvätta nu!

Dagen!

...såklart så var ju lärarn här idag på morron så vi hade ju lekton, typiskt :S jag som var bombsäker på att det är ingen idé att fara för då får jag bara sitta och vänta till tio då nästa lektion börjar. Halvla klassen kom då till nästa lektionen så jag var iaf inte ensam :)

Slutade klockan tolv så hoppde på bussen då och drog derekt hit till läggan. Han tryckt i mig någon pizzaslice som vart kvar då vi beställde. Efter det har jag diskat sånt som bara sett så jävla stökigt ut och luktat apa som inte heller går att köra i diskmaskin och sen sorterat tvätt och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två så våran tvättid startar! När jag kastat i den så drar jag på Kummel och provstartar Sims + surrar med mami osv såklart :D

Ha en fortsatt bra dag! :*

Tisdag!

Sovmorgon idag pga av att min lärare var hemma med sjukt barn igår och jag har henne nu på morgonen också egentligen. Åker in med nio bussen och har endast två lektioner framför mig då, pa=projektarbete och samhälls :) tjill!

Idag efter jag slutat blir det att åka på Kummel, fick The Sims 3 sug :P Fick ju faktiskt spel i julklapp, fyfan så roligt det är :D Synd bara att jag inte kan spela i läggan pga så liten dator. Jaja, en bra anledning till att få fara hem mer :) <3

Igår blev en tidigare dag än väntat, satt och väntade nästan två timmar på en lektion och det visade sig sen att läraren var sjuk, suck... happ, BARA tre timmar TILL tills nästa lektion drar igång, så vad tror ni jag gör? Jo far hem såklart, och speciellt då Kicki och Kristo ringde i samma veva och frågade om jag skulle åka hem med dom :) Så skönt, men tyvärr en frånvaro :S Önskar bo i stan sånna gånger!
K & K hämtade upp mig iaf och vi for om Donken och sen hem :D Väl hemma i Råne drog jag hem på Kummel och surrade på med Mami osv :) När Tobbe slutade kom han också på Kummel också käkade vi mackisar, sås och egengjorda köttbullar tillsammans med mami och brorsan :) Gott! Sen blev det en massa mer surr och Wordfeud och allt som hör till ;) Kicki och Kristo + Meja kom sen också och då följde vi med dom till Magnus och grattade honom på födelsedagen :) Sen till läggan och snöra sig på soffan framför både Halv åtta hos mig och Ensam mamma söker där dom filmade båda programen i Lule och Kalix! Härlig dag :D

NU strax måste jag pallra mig upp från den helt plötsligt förbannat sköna fåtöljen. Ligger i fåtöljen med fotstödet fällt ut och bakåtlutat + en fleecefilt och ett bamsetäcke :) Kan det bli bättre för att ha en anledning till att ej stiga upp?!

Fortsättning på förra helgens bilder!








paintball!







Grymt bra helg!

En timma tills bussen går nu, kramisar!

Helg!

Börjar jobba klockan 10 och vi skulle stänga fem idag så är väl hemma kring halv sex :) Då blir det småfix och sen drar jag till stugan och tillbringar kvällen där med smått och gott ;)

Lördan hoppas jag på en bra kväll! Mira hoppas jag kommer och fest blir det, men vars förutom puben? :)
Återstår att se!

Gårdagen startade med stan med mami och brorsan :) Vi for på storheden och jag köpte en till lampa så vi har två här till v-rummet, sen blev det Dollarstore för massa tjaffs sen vidare mot stan för att fixa Oskars glasögon och käka. Blev att käka kebab i pita på Stinas, mycket gott! Han som jobba där trodde även att jag och mamma var syrror ;) haha, jadu hon är bara 23 år äldre men annars var det rätt :P Efter käket drog vi på bio för att se TinTin 3D och den var väl helt ok! Höll på att bli tokig, var en tjej baki mig som satt och sparka i min stol hela filmen så tillslut fick jag nog och vände mig om och sa åt henne att sluta sparka så då kom det bara något enstaka spark då och då :P
Efter bion blev det raka spåret hem, körde även hela tiden till stan och i stan och hem osv, småläskigt i mörkret + att det var småhalt men det gick finfint :) Surr på Kummel ett tag och sen åkte jag med Tobbe till läggan och väl här så startade vi med ommublering av gardiner och uppsättning av lamor osv :) Fint blev det!

Nu måste jag hoppa i duschen för ska börja gå mot jobbet på ca 45 min!
Kram på er och ha en trevlig helg och Halloween (eller vad det nu är i helgen)

Smakprover från förra helgens bilder!
Väldigt fin bild på Mallan men en väldigt "häxig" bild på mig :P


All we need is colour

Goodmoorning!
Jobb idag åter igen men bara 14.00 - 19.30 igen :)
Ska dra på Kummel nu tills jag börjar, surra med mami och lite sånt :D

Det var min dag! Kväll = städning av sovrummet, sen är allt städat! Skönt med dammtorkat, dammsuget, plockat undan allting och tillochmed balkongen ser bättre ut :)

Juste...gårdagen! Efter jobbet kom Degen hit, sen kom Mira och hälsa på med nyvoffsingen :) Sötnosar! Vi drog även ut på en raggarsväng, sen skalla jag kudden vid halv tolv.



Nu kommer snart mami så måste kila :) Kram

Godmorgon!

Jobbet drar igång 14.00 och jag slutar ca 19.30 :)
Innan jobbet hade Mira tänkt komma och jag skulle hinna städa och duscha också, men Mira kommer inte så då hinner jag väl få undan mer. Kanske ikväll att jag får besök ist :D

Gjorde ju som sagt en tacopaj igårkväll efter jobbet, den blev (Y)! Såg även Pengarna på bordet & Den som dräper, ojoj så bra det var! Derekt efter jobbet var vi även om hem på Kummel och låna pajformen igen och lämna en grej, sen så fick jag även ett läppglans av mami som hade ett såntdär band så man kan häga det på mobilen eller så men mitt fick platsa vid mina nycklar och annat krimskrams jag har där redan ;)

Takida spelas för fullt och nu tänkte jag starta med att ta en pajbit och sen duschen! Städningen sist ;) men en timma kommer den nog få iaf :/


RSS 2.0