Allt å inge!

Har som sagt fullt upp hela veckan! Jobbade igår och även idag och imorrn, börjar på ca en timma idag :) ligger fortf och drar mig ;) fixade en liten resväska igår så måste börja packa den och handbagaget lite, har ju som ingen tid på mig förutom kvällarna efter åtta eftersom jag joppar :) På torsdag drar jag till Stockholm och hälsar på syrran för er som inte hängt med ;) Nu ska jag ladda ner musik så den är klar till Ifåånen när jag ska flyga ;) wooww längesen jag flög!


Dagarna som kommer!

Fullspäckat schema! Idag skola till ca 15, efter det snabbkäk med Mimmi också vidare för After-Workjobb på Olivers till ca 22 :) Lördag kommer jag sova som en gris tills klockan är sent och då är det bara kasta i sig lunch, ta en dusch och göra sig iordning och ta bussen för ännu en jobbkväll på Olivers till ca 23 :) Söndag är jag faktiskt ledig så då blir det väl en god middag och mys :) Måndag-Onsdag ska jag jobba på Grillen 10-19.30! Torsdag fm åker jag till Stockholm och kommer hem Söndag :D hur ska jag hinna packa ;) :O ...det var iaf vad som kommer hända på mitt lov för på Måndagen börjar skolan igen och sen praktik också blablablablablaaa snurrar det på så :S Kram!


Glaaad!!

Stockholmsresa bokad! En sommar fullspäckad av jobb på BBB & Grillen! Extrajobb helger på Olivers! Blivit akvarieägare som är så vackert! Dagar fullspäckade med Big Brother! Box ikväll! Och allt Och alla andra som gör min vardag såå braa! :) <3


Alla Hjärtans Dag <3

Bestod av: Tandläkare, Praktik på Olivers, Jobb på Grillen, Kummelhäng :) när vi kom in i läggan var bordet såå vackert! TACK MIN ÄLSKADE! Ligger och beundrar dom nu ;)


Goo å glaa, kexchoklaaa!

Ligger och degar i soffan efter att ha lagat och äti en gomiddag :) kan börja med att säga att lördagen blev mycket trevlig med god mat som jag lyckades med och mycket alkohol. Förfest här och sen vidare till Björn på fest där ungefär hela Råne var :P Söndag blev det Napolikäk och sen en massssa bakishäng här i läggan tillsammans med min bakisgroup :P Linda, Tobbes syrra, for precis efter att ha ätit här och surrat på! :) trevligt! Nu ska jag se Halv åtta hos mig och sen Familjen annorlunda :) Dagen idag har annars varit bra, körlektion som gick bra m.m. :D p&k!


Memories

Tobbe drog iväg tidigt imorse för att köra skoter med nå gäng, jag stanna här i läggan.
Har svarat på frågorna uti lumpengrejen, lyssnar på massa musik och sjunger och ska strax påbörja en snabbstädning. Brandalarmet piper med jämna mellanrum i trappuppgången (antar att batteriet börjar svika) och har gjort det ända sen vi kom hem igårkväll och säkert före det så nu blev jag less pipandet och som tur är så överröstar jag pipandet med musiken :D


Igår efter skolan/jobbet for vi derekt till Kummel och käka, sen till stugan där vi blev hela kvällen :) myspys!


kram

(Y)




-och en massa fler såklart! Men fick räcka sådär ;)
Taggar för ikväll, då blir det utgång..men vars och med riktigt vem? :P
Återstår att se!

:D

Goddagens!
Startade dagen men en liten sovmorgon, sen lite eget arbete och efter det min första körlektion. Han antog att jag hade kört mycket bil eftersom jag bor i Råne :P Fick börja med en liten runda så han såg hur jag körde, fast fick en utökad runda och när han sa stanna så sammanfatta han att jag var bra på att växla, kolla speglar utan att jag tänker på det osv :) han sa även att den rundan jag körde brukar vanligtvis folk få köra på sin andra körlektion, så det var ju superbra :D Sen for vi neråt Södra hamn, mot Hertsön och massa kvarter och hela köret och runt överallt. När vi väl stanna efter det sa han att den rundan jag körde då brukar folk vanligtvis köra 3-4 körlektionen (!!) så det var ju då ännu bättre eftersom det var min första :D Känns som att det kan gå fort att få kortet bara jag vill själv, VILKET JAG VILL! Ska ligga på med faserna osv nu :)


(första bästa) :P

Efter körlektionen gick jag och luncha med Johanna som var i stan :) Efter det gick jag hit till Bibblo där jag fortf sitter. Ska göra en fas och sen ska jag även skriva en liten rapport. Börjar lektionen 20 i 4, väldigt irriterande att ha 5 timmars hål varje måndag. Det är bra ibland, men inte varje vecka! Som idag tex gick det ju bra, jag hade ngn att luncha med, jag hade körlektion och jag kan plugga :)

Nu ska jag fokusera ;) kram!

Jag är fet, Du är ful, Jag kan banta, Vad kan du?

Blev inte att fara till stan idag, Tobbe kirra biffen som ändå var där :)
For ist på Kummel och surra med Kicki och Mami och sen for vi och handla och hit till läggan och kirra ihop en Silviakaka och en tårta och lite annat. Gorde även mat = Kebab i pita! Äntligen färdigt allting till imorgon, så nu är det bara att komma och fika och ni får även komma och fika nu ikväll för en fredagkväll som denna verkar då ingenting hända..puuh vad tråkigt!

Tobbes mami for för ett tag sen, hon kom och invigde fikat och allt smaka bra! Fick tre jättefina rosa/lila skålar, massa chips&dipp och mycket välbehövda pengar! Tack!

Imorgon smäller det med säkert massa fikagäster och sen tydligen dendär överraskningen på kvällen och en masssssa alkohol! Sabina kommer även från Stockholm :D


Siri och jag i Cypern -06! Kommer ihåg det som igår och det är sex år sen :P
Så små och bruna :) Just nu vill jag ha vääärme!

Rullar på!

Kom precis från Kummel. Har fått mig fotvård av Kickshit så nu är fötterna len som en barnrumpa :D Efter fötterna var fixade såg vi Revenge (såå jäävla braa!) och Up all night + såklart en massa surr :) Gav Kicki hennes födelsedagspresent, vi köpte henne en shaker som det stod drinkrecept på typ Manhattan, Margarita, Martini också la vi i ett rör med "Bakis" som pricken över i:et ;) hihi

Dagen har bestått av praktik till klockan tre vilket har gått bra och sen fortsättning av storstädning av läggan och nu glänser det från golv till tak (iaf upp till skåpluckorna och listerna)! Golv dammsuget och vaskat, varenda pinal dammtorkad, toan skurad, många tvättar tvättade, många diskmaskiner körda,alla grejer bortplockade m.m... Vi har tillochmed haft fram spisen osv! Så duktiga!

Imorgon är Tobbe ledig pga kylan, så kan hända att jag också stannar hemma.. Får se, tycker jag ligger bra till i Webbdesignen så jag kan nog faktiskt stanna hemma. Isf om jag stannar hemma ska jag beta av en till Fas till körkortet och läsa lite :) Inte långt bort nu, och om jag inte sa det så har jag bokat körlektioner nu också :D
Ska även in till stan en sväng imorgon ändå med Kicki (fick inte följa med Tobbe för han skulle tydligen köpa present åt mig ;) för att köpa smörgåstårtor och sånt ifall det minsann kommer någon gäst till oss!

Bilder från projektarbetskvällen!



1. Såhär såg det ut då gästerna kom, förrätten på bordet och fint uppdukat. På insidan av Menyn hade vi en Enkät som de skulle fylla i eftersom de åt, fick många fina kommentarer också och många lärorika! På en stod det tom att det var en kväll av HÖG RESTAURANGKLASS! ;)
2. En bild på gästerna, 10brandmän och resten nära och kära :) Från mig var Papi, Tobbe och Andreas och åt :)
3. Dricks!

Nu ska vi se tv och sen säger vi godnatt :) kram!

Nyfiken!

Jag sprängs snart av nyfikenhet :P Tobbe och pappa har tydligen pratat ihop sig om ngt som kommer hända på lördag då jag fyller år :) Kicki fyller som sagt idag och jag på lördag så det skulle bli för båda oss, tihi ;) Kom förövrigt precis hem från ett härligt boxpass som var svettigt, nu är alla muskler slut men om ngn dag är dom ännu starkare och fastare ;) längtar nästan redan till nästa onsdag :D när jag kom från träningen mummsa jag i mig ett hallonpaket, en macka och massa vatten och sen en dusch på det så nu är jag fit for fight för en dag på Olivers imorgon :D Godernatten!<3


Right now

Kokat kött i en timma, ska strax börja göra allt klart tills Tobbe kommer hem. Kristo ska också komma och käkiläka :)
Har storskurat toan också, funderar på hur fan ett badkarl som man duschar i nästan varje dag kan bli så skitigt?! 
Hängt tvätt, kört diskmaskiner osvosv.. Efter maten ska jag dammtorka iaf sovrummet + dammsuga, sen drar jag på ett Boxpass! Skönt att man kan sova bort värk i magen!

Sötmeja är alltid söt :) Hon fick vara en prinsessa för ett tag när hon låna mitt armband som halsband :P Sen ska hon alltid hoppa upp och vara på stolarna, haha om ni undrar vad som är på stolen så är det fullt med pokemonklister som Oskar klistra när han vad mindre :P
 

Doris den klumpigaste och största önskar att hon är en liten råtta för hon ska alltid sitta i knä eller hellst ligga på en :P

Selma alltid på span i fönstret :P

Älskade Syster!

Kicki 20år idag! <3
GRATTIIIS!

Hon och en hängande Mejjsi :)
Kicki kommer förövrigt hem idag igen från Stockholm och stannar denhär gången nästan en hel vecka! :D En dag utan någon man tycker om är en dag för mycket!


Ge mig! :D

-En pilatesboll!

-En "stay in place" sportbh!

.En vit Adidas med silverränder!

-En rosa bikini från Cubus, färgen var skitläcker när man såg den i affärn!
ALL SWIM PUSH UP
Såg massssa mer men jag nöjer mig sådär nu ;) Är ute efter bil nu också förresten, huuhi!


Aj!

Vände tillbaka till sängen pga värk i magen, missar en dag av praktiken på Olivers men det kan inte hjälpas.. :S
Hoppas det inte varar så många timmar, ska försöka sova bort värken. Medans jag klagar så kan jag ju passa på att säga att jag är faktiskt småblå + har en stor blåsa på insidan vid höger pekfinger för jag stod och skar hela dagen igår. Jag är ganska less på kycklingfileer och bröd just nu ;) 
 


RSS 2.0