Veckan!

Helgen som varit kändes inte alls som en riktig helg och jag fick inte sova så mycket som jag brukar så har varit väldigt trött i veckan, men i helgen ska jag sovaaa! Vi hade vårat projektarb på lördagkväll, middagsbjudning för 20pers. Gick suveränt! I veckan har jag haft skola i måndags och idag end en lektion sen har jag haft mina första dagars praktik på Olivers också. Helt ok ställe med trevligt folk :D Har end servera men kommer vara i köket veckan som kommer. I veckan har jag även hunnit gymma lite och plågat mig igen om boxpass så träningsvärken var enorm igår och ännu värre idag! Nästa onsdag kör vi på igen ;) Idag, strax, kommer Kicki hem efter hennes två första veckor av tre månader på utbildningen i Stockholm så något kul måste vi hitta på :) imorgon blir det skoter och rally och sen festligheter frammåt kvällen! Bilder kommer! Kram

Riskutb. 1 & Kvällsservering

Godmorgon! Fick mig äntligen en liten sovmorgon, ska kliva upp kring 10 och ta en dusch och göra mig klar tills bussen går 11.50...får inte missa! Har riskutb. 1 idag på körskolan klockan ett till fyra. Derekt då det är klart så måste jag springa till skolan och servera för vi har kvällsservering idag med skaldjurstema fem rätter! Gästerna kommer sex och vi börjar egentligen två, lär nog vara hemma ca 10 = JAG MUSSAR BIG BROTHER PREMIÄREN!! bajs.. Igår dammtorka jag grundligt kring fönstrena samtidigt som jag bytte nå gardiner, dammsög, diska nån disk, hängde upp nya ljyslyktor + tavla & fixa och dona lite allmänt. Var på skolan också såklart och hade buff'e och fixa och dona lite med hummer och stora skaldjur! Tobbe efter jobbet skruva ihop nybordet som äntligen kommit-så fint!, laga mat, städa lite och då låg jag och sov :P frammåt kvällen kom Andreas och Emmelie hit och efter en stund kom även Degen. Vi såg Försvunnen den var bra men man fick skrika och vara ond hela filmen, se den :) jag är mycket för svenska filmer typ Wallander, Beck, Johan Falk, Maria Wern + Den som dräper och det var ju typ en sån-nästan! :)


:)

Har varit än så länge två bra dagar denna vecka + helgen då som jag inte heller berättat om :) helgen tänkte jag inte säga annat än -bra umgänge, alkohol, middagar- Igår var jag hemma kring sex efter att T hämta mig (vi svängde även om MAX). Tre helt ok lektioner, framgång i projektarb, fasplugg på hålet och sist soffhäng innan sista lektionen. Väl i Råne blev det att hämta upp Andreas och även Degen plocka vi upp efter vägen för att åka till mami på Kummel och efter det for vi till Andreas och spela Monopol i 4h...lite sömn inatt men tog igen det med en lite längre powernap idag ;) Idag har jag spenderat hela dagen på Kummel där jag är än och väntar på T :) (mobilbloggat den senaste tiden så lite hattiga inlägg, men ska bättra mig)


Väggen/tapeten!

På G till skolan, var uppe med tuppen imorse och duscha osv slipper jag stressa med det när jag kommer hem eftersom jag så typiskt nog slutar sent på fredagar.. Tänkte visa er hur väggen/tapeten blev :D nöjd tjej!! På andra sidan blev det ljusgrått som resten av köket är. Soffbordet har inte kommit ännu :S


Läggan!

Blir nogså långt mellan inläggen här på bloggen men gör man annat så har man ju helt enkelt inte tid..
Har tagit tillbaka min dator nu av Tim så nu kan jag sitta med min lilla rosa i soffan och mysa på :)


På tal om soffa har vi varit och köpt en ny skön, snygg och stor soffa! Med soffan tillkom också en liten ommörblering av lägenheten och det är megamys och bättre kommer det blir då allt blir klart. Nytt snyggt soffbord ska vi hämta vilken dag som hellst. En liten vägg ha byggts upp så vi ska kunna ha tvbänken fint + att vi vill kunna ha en rättså lång bänk som man kan ha annat än bara tvn på :) Vi har spacklat ett varv igår och ett idag och imorgon på morgon ska jag spackla det sista innan skolan = MEGAtidig uppstigning!
Tapetsering sker imorgon med mami då jag slutar, fondvägg! Efter tapetseringen blir det storstädning efter all nedstökning för på fredag ska blandannat en Överkalixkompis till Tobbe komma osv :)

Har även kommit igång igår med att springa på mamis band :D ohh så tungt men hoppas på resultat efter en tid! Imorgon är det fullt upp som sagt så kanske inte hinner då, men fredag kan väl klämmas in lite spring!
NU däremot ska jag (och T) borsta gaddarna och sovilova efter en tvkväll (Sveriges mästerkock & Biggest Looser Sverige) och före det en Kummeldag med mami efter skolan!

Kram!


Hass!

Har inte gjort ett skit idag förutom att handlat, vaskat, kikat uti fotoramen och börjat på maten! Kanske var de ända jag skrev att jag skulle göra tidigare också ;)
Köttet har kokat i 1timma nu så ska strax gå och sätta på potatisen och göra klart köttet som ska bli biffstroganoff :) enkelt och gott!
Trodde jag skulle få besök av Siri men icket så jag sitter här istället och bloggar och kikar runt medans jag väntar på det kokande köttet och Tobbe :)


-Inte behöver väl vi nå mackjärn, vi anv ju bara våffeljärnet! :D


Tobbe snålar inte med pålägget! :P


Nyårsbilder!

Dagen före!
Pappa megakoncentrerad med att göra en frilla på Mallan och Christian kikar på :P

Andreas ingrep!















Ett grymt bra nyår! :)

:)

Godmorgon Tisdag! Läskigt hur veckorna rusar iväg bara för att man har lov :S ...men tagit vara på dagarna har jag iaf gjort! -söndag kom inte den baksmällan jag räknat med = skönt! Frammåt kvällen gick jag Tobbe & Degen en promenad först till Elin & Kuken, vidare till Malin & Räkan och sen till Johanna & Peter där vi hämtade Degens bil och for till BK för käk :) proppmätta och nära till att sprängas for vi på Kummel och surra lite, hämta grejer + Tobbes bil denhär gången också tog vi med oss mamis världsgoda skagenröra :D -igår när jag vakna städa jag nästintill hela läggan och sånt som hör till, handla mat, for på Kummel och surra med mami, boobie, Erika, kusinerna, Carro, Per och sen kom även Linda, Tommy och söta Aouline :) efter några timmar där så kom T och hämta mig och vi for hem och jag laga en jättegod kycklinggryta från kokboken jag fick av mami i julklapp (idag blir det något från den fast med kött/köttfärs)! När vi käka kom Degen och vi tog en promenad till Uno, mellanlanda hos Kicki och Kristo och sen traska vi hem igen :) efter en dusch sa vi godnatt och här ligger jag nu ensam igen. Ska försöka sova en timma till ca 8-9 och sen blogga mer från datorn så ni får se bilder från nyår osv och sen se vad jag ska laga för mat (lär ju måsta handla då det är ngt från kokbok), lägga in bilder på den digitala fotoramen, vaska och sen hitta på ngt :) Kram


RSS 2.0