Bättre sent än aldrig ;)

Pite crusing!

Mitt hååååååååååår!! Kinesjäveln måste ju ha klippt bort närmare 2dm, åh så less jag blir. Hårförlängning nästa!





..och det var den sista festen av sommarlovet 2011! Och lyckad var den :)

Godmorgon!

Vi vaknade efter sex nångång, han for på jobbet och jag fixade mig och gick mot bussen och hoppade på den. När jag väl sitter på den får jag veta att jag börjar först klockan ett!! Less som jag blev tröck jag på stop knappen och hoppade av vid OK och gick tillbaka. Man kan säga att jag tog en morgonprommis :)

När jag kom tillbaka hit till lägenheten så vek jag all tvätt i brist på annat. Men nu kände jag att jag vill bara ta det lungt, inte för lungt så jag somnar för det känns så onödigt. Jag somnar hellre tidigare ikväll än att sova nu...trorja! Blir någon slags frukost sen innan jag gör nästa försök med att åka till skolan!



Jag just nu! :)


PINK












Jag kanske inte sagt att jag tycker om rosa........eller??


Mycke nu!

Allt från himmel och jord har hunnit hända!
Men vad egentligen?

Har umgåts med T hela tiden förutom då jag varit på skolan såklart :) Har megamycke bilder från både Pitecrusing och helgen som varit som ni inte fått se! Ihelgen blev det att festa hos K och K på fredan och lördan blev hos T och sen for folket vidare till Jämtön och jag for och la mig och sov pga en anledning ;) haha, så kan det gå!

Min dator eller laddare/sladd är inte här hemma så tyvärr kan jag inte lägga ut bilderna till er ännu :( Men dom kommer kanske senare eller imorrn!


-två vintrar sen då jag och Kicki var ner på ängen och busa med hundarna :)

Nu ska jag ringa
Miragumman och fortsätta att måla på andra varvet av mina nails! <3

-jag och Mira förra sommarn innan Boden Alive :)


KRAM! (bildbomb kommer)

Tjillin!

Tjenatjatjo! Ligger i soffan hos Tobbe med han och Degen :) vi har precis grillat och snart vankas det film + chirre och dirre! Småseg dag både igår och idag, men man mår som man förtjänar för man kan ju säga att jag varit motsatsen till nykter denna helg!! :P Har som vanligt en massa bilder på lager men dom får ni vänta på ;) HÖRS!!

Da da da da da da da da da daaaaa!


Så jävla söta!


:)

Godmorgon!

Gårdagen spenderades hela dagen hos T tills han kom från joppet och körde mig för att få klippa om mig hos Sofia :) Efter klippning blev det en liten promenad hem och middag. Efter middagen tog jag över en timmas promenad med Lina, så nu har jag skavsår och ändå går jag dagligen i nikeskorna...
Efter våran långprommis stanna vi hos Mallan på lite fanta och sen kom Mira och hämta upp oss. GRATTIS TILL KÖRKORTET! Sen for jag och Mira och gjorde byn en sväng och surra :) När Mira drog hem blev det en dusch och sen filmtittande.
Jag kom precis hem, klockan är sju på morron så jag planerade dethär med att jag tog mig upp i tid och att jag INTE får somna om. Jag la mig derekt i sängen MEN med datorn och kläder på! Jag ska nämligen vara ute på e4 mellan halv nio och nio. Klasserna ska till Kalix idag så dom ska plocka upp mig med bussen här i Råne så jag slapp åka till stan först på morron :)

Åke fick vara i buren i söndags :P

Vi for och våldsgästa Mallan efter en pizza på Selmas :)


Idag blir det nog att åka med Mira från Kalix om det blir så att vi slutar efter det. Vi hade lite planer :)
Nu ska jag gå upp och ta en rök så jag är tvungen gå upp för jag får inte börja lägga mig så mycke mer bekvämare nu ;)
Kramis!!

Din Salong - ALDRIG mer!

Massa bilder som jag ligger efter med! Tänkte visa er dom nu när jag ligger vid datorn igen för ovanlighetens skull. Är nästan alltid bara på Iphonen annars! :)










Det finns mycket mer bilder från domhär kvällarna (torsdag, fredag) men mer laddar jag inte upp ;)

Ni får bilderna från Pite Crusing imorgon eller så för nu blev jag så less för att det tog så förbannat segt + att jag är nog förbannat över mitt hår! Jag var och klippte mig i stan på en salong som heter "Din Salong", men det ser FÖRJÄVLIGT ut! Må vara att det är billigt där, men såhär ska man fan inte behöva komma hem! Tänker inte ens visa er för att det ser så förbannade fult ut! Snett, tjockt, kantigt, avklippt m.m... Så derekt nu när jag kom hem ringde jag Sofia och dit ska jag få komma imorgon och klippa om mig :)

Är grymt slut också efter ganska så tidig uppstigning + ganska lite sömn + lite skola + hel dag på stan med Kicki + sen behöva vara ond!
Nu ska jag i ondo gå och ta en cigg och prata med några hassare :)!
Kram

En massa rännande men en mega-bild-bomb! :)

Blir som jag sagt 100ggr nu, inte så mycket bloggande pga att jag gör annat och ligger inte framför datorn lika mycket...

I torsdags blev det lite partajja hemma med trevligt sällskap, fredag blev det partajj hos Mallan och igår vart det partajj i Pite på crusingen :) Måste ju passa på, för imorgon börjar kukskolan och vad jag INTE längtar!! Har haft grymt trevligt och roligt hursomhellst, bilderna kommer för jag hade först tänkt lägga upp lite sen dagarna före :)

Grillplatsmålning med mami :)


En lugn dag på jobbet!


Selma och Doris :)


Stadssvängen med b-rudarna :*





Stökiga grappar :P


Stan och gorm med Kicki och morbror Stefan :)




Vattenpiperigg ;)



Brudarna :) <3



Sådäär, nu är det sex timmar tills klockan ringer så nu MÅSTE jag tamejfan sova!
Natti sötnosar :)


California King Bed

Senaste dagarna har det varit mest stan stan stan :)

Tisdag var jag Mallan Kicki och Lina med jenkarn och sola och ragga runt och sist MAX! Igår var jag med Kicki och Stefan och gick på stan, köpte ett par jeans och sola också skulle vi klippa oss men det blev aldrig av och sist men inte minst gick vi och käka på Waldorf! Idag har jag varit i stan med Mallan och hämtat ut hennes nya körkort och MAX för lite chili cheese som vanligt + solning såklart och en sväng in på vingården för lite gottigt till spriten ;)

Ikväll kan det hända att vi inviger Kickis vattenpipa + lite alkohol med lite b-rudar! :) Trevligt och mummsigt!
Bilder kommer!


<3

Kvällen!

Dagen blev inte alls ngt av det jag skrev tidigare :P
Det blev att fara och hjälpa mami måla grillplatsen i stugan och sen grillenkäk och efter det har jag varit och dragit en ragg hela kvällen med Mallan och Lina. Mallan har nämligen fått tillbaka sitt körkort idag efter fyra månaders väntan! :D

PiteCrusing på lördag ;)


Imorgon fick jag jobb, så då blir det upp för en dusch "tidigt" och sen vidare på jobb klockan elva till ungefär halv åtta! Ifs stinker man ändå bara flott efter en dag på grillen men vafan :P
Godnatt :)


volbeat ! ♥

Fråga aldrig mig vad vi ska lyssna på om ni inte gillar Volbeat,
för då vet ni vad det blir ;)



Hejbarra!

Skulle egentligen ha en vecka ledigt nu innan skolan, men jag fick jobb imorgon. Inte klagar jag :) Skönt att vara ledig men ska ju ändå upp i tid nu i veckan eftersom jag måste ställa om dygnet. Idag vaknade jag kring tio, framstegframsteg!

Idag blir det nog inte att göra så mycket, var sugen på att åka in till stan för lite solning och kanske köpa nya jeans osv :) Får se! Måste iallafall börja med en dusch och lite sånt!


3 år gammal bild typ! :P
Här var mina jeans typ ett år gamla, nu är dom totalt söder! bästisarna :(




Mina nyaste jeans som knappt är användna just för att jag har (hade) mina bästisjeans och för att jag inte riktigt gillar dom!

Hasss på de!
Hörs sen!


Snart fyra dagar sen igen!

Jag har hunnit med att jobba tre dagar denhär veckan och partat hela helgen på olika sätt och vis! Har även varit med folk som fiskat kräftor eftersom jag själv inte fiskat ngt i år, första året jag varit med om att vi inte fiska! Men annat kom i vägen..
Fredag blev stugmys med bra personer, öl och grogg! Flakmoppe hem med fyra pers på, ojoj! Igår var det crusing och börnkväll här i Råne och det var en nice kväll som satan! :D

Tänkte bara avsluta detta inlägg enkelt med lite bilder, annars blir dethär inlägget en hel bibel = långdraget!


















Nu ska vi beställa mat från Napoli och sen ska vi spela bingolotto, höhö ;)
Gott och mys, byebye! <3

Naglar, "fest" och jobb!

Igår blev det som jag kanske sagt en stadsrunda för nageltime!
Jag blev halvnöjd, dom blev ganska kort...dock så är det ju bra när man ska jobba och allt annat för det är inget som är ivägen om man säger så :) Sen så är dom sne, så måste börja fila det första jag gör!
Men här har ni dom iaf!

..kom på nu när jag såg bilderna att jag har glömt ringarna på jobbet!
Känns alltid så naket när man är van att ha också :P

Efter stadsrundan och kycklingsallad till middag så drog jag till Mallan :) Dom parta som vanligt, men jag tog det mycket lungt eftersom jag skulle jobba idag + att jag for hem mycket tidigare än alla andra. Skönt idag kan jag säga att jag var klok!


Idag då! Ja då har jag joppat på krillen hela dagen lång och tills nu ungefär! Och mer har jag inte hunnit, ska iaf gå och röka med syrran och mami nu :) Kram!

kaos!

Godmorgon!
Har börjat vakna lite tidigare dom senaste dagarna, har varit uppe ett bra tag redan och klockan är just efter tolv :)
Ska strax ta en dusch, dom ringde upp från Xtreme Beauty igår igen och sa att jag fick en tid kvart över fyra idag så jag tog den. Men då fick jag börja tala in röstsamtal där till den andra osv, vilket gorm!

Annars är det väl lite sisådär när det gäller allt runt omkring en, hojja!
Jaja, det löser sig väl med tiden allt! Man får hoppas på det bästa, men vad är egentligen det bästa?? ...kaos

Kram!

Underbar!

Brorsans och hans kompisars videor :P

Sommarlovs Edit var ju så "gammal" och dom "kunde ju ingenting" var jag tvungen hälsa ;) Men jag gillar låten i den!!

Då var jag ju såklart tvungen lägga upp deras nya också ;) Men duktiga är dom!


forts. på helgens bilder!
















Hasshass!!
Nu ska jag ta och dammsuga på flickrummet, har städat ihop här under dagen :)
Har även satt på några tvättar och massa sånt, lagt Björns kepa i blöt och tvättmedel och fyfan vattnet blev nästan kolsvart så jävla skitig och den är ju ganska ny! :P

Ska jag ta en rök och surra lite med mami och Krissan, sen dammsug och sen drar jag mig tillbaka igen och poppar Lasse Stefanz ;) Ohh dom är så bra! Jag och mami poppa ur hela köket tidigare ;)
Haha, krampåer!

så jävla klart!

Hade ju nageltid idag klockan 16.30...
Vem tror ni inte ringer mig just efter nio imorse? Joo, från Xtreme Beauty!
Hon jag skulle ha gjort naglarna hos var sjuk idag, så det blir inga naglar och jag skulle inte få ny tid försen onsdag eller torsdag och då jobbar jag ju! Jag ringde på Carinas Nails då istället och skulle få tid där imorgon eftermiddag, så då hoppas jag det blir av iallafall :)
Typsikt... :@



Två bilder på Per jag Carro och Malin innan LuleKalaset i lördags :)
(Linas bilder)

Helgens bilder!

















Jag hinner inte lägga in mer än fredagens bilder, lördagens bilder får ni vänta på ;) Måste springa och ta ut mina varma mackor ur ugnen :) Kraam!

ojoj!

Det märks på statistiken att jag snart inte bloggat på fyra dagar :/
Men bättre kommer det bli då skolan börjar, just nu försöker man bara ha roligt. Om man inte gör ngt annat så jobbar man.

Dagarna som har varit har sursomhellt varit bra :) Jobbade såklart dom soligaste och bästa dagarna, men vad gör man inte för att andra ska få vara ledig + mooney for me! :D
Har även hunnit färga håret så nu ser det inte ut såhär längre iaf! Skönt! Jag är lite mer redhead nu ;)

Lulekalaset startade i torsdags och jag har inte besökt det ännu och nu är det lördag! Har vuxenhelgpass på mig och allt men igår blev det en härlig kväll i Råne/Böle med härligt folk ist :) Men ikväll blir det nog Lule!
Småbakis idag, men hade roligt igår så då är det lungt ;)

Nu ska jag dra en sväng till stugan med Carro och Per, kanske bada det var längesen :) Har inte badat något från bryggan ännu så det är nog på tiden! Bilderna från helgen kommer efter helgens bravader är avslutade! Krampåer!

dagen + dagarnas bilder :P

Dagen började som vanligt (nästan) med jobb, 11-ca 19.30 :)
Derekt efter jobbet kom Kicki och Nattis och plocka upp mig, bytte om lite och for mot Böle så Meja skulle få busa med Malte. Efter det har jag suttit hemma och surrat, spela yatzy och käkat chirre och dirre med mami och brorsan <3 Tänkte inte säga mer än godnatt och bjuda på lite bilder!



Ungefär såhär ser det alltid ut utanför mig och alla andra på Kummelos :P Men en av våra få grannar fick nog och Johan och Daniel åkte på sopa, men de gav upp efter ngn decimeter :P


Godnatt! ...jobb imorgon också, sen ledig tills på onsdag nästa vecka!


helgbildbomb!

Fredag :)





Lördag :)









...sådärja :)
Återigen en trevlig helg!

Idag har jag jobbat från elva och var hemma åtta :) Gick bra som vanligt ungefär! När jag kom hem gick jag i duschen och sen käka jag middag och har nu legat sen dess med morgonrock. Tänkte dra på¨mig nå kläder och fara ut men jag skippar det för klockan drog iväg :S Jobb imorgon och onsdag också!
Kramis :)

RSS 2.0