Lovvecka!

Grymt skönt med känslan av en hel veckas lov!
Jobb idag och imorgon, börjar 9.00 till 19.30 idag och imorgon från 14.00 till 19.30 :)

Ser ut som ett bombnedslag här med alla kläder osv, men hinner inte göra ngt nu innan jag ska dra så får väl se om man tar sig i kragen ikväll eller om det får räcka med att göra pajen och ta en dusch när man kommer hem. Hade tänkt se Ensam mamma söker också, så det är väl lika för lär vara slut när jag kommer hem.

Ska iaf dra på lite mascara och dra fram snabeldraken synligt så kanske herrn i lägenheten får syn på den och trycker på On knappen ;)

xoxo /eee!

:)

Helgen har varit bra och 3st nyfyllda 30åringar har firats och mycket alkoohol har intagits!

Nu har jag äntligen lov, måndag (imorgon) och tisdag är bokade dagar för jobb på grillen :) Resten av veckan vet jag inte vad som händer, Tintin på bio ska hinnas med också iaf :)

Tänkte lägga upp lite bilder från tidigare tillfällen så bilderna från helgen kommer i veckan :D

Fest här hos oss förra helgen!









Tacomiddag hos oss :)





Trevliga kvällar!!
Nu ska jag koka makkisar och äääta, är hungrig och skulle egentligen göra tacopaj men måste på affärn då och is inte gå dit och herrn har tagit en powernap just nu :P Får laga gopaj imorrn efter jobbet så det finns till dagarna där på :) Kramhej

Onsdag och snart lov! :)

Sen sist jag skrev har jag väl hunnit med ändå rättså mycket :)
Förra veckans aktiviteter kommer jag inte riktigt ihåg förutom att på fredan var det fest här och lördan var vi nykter. Söndan var jag med Kicki och mami och storhandla på Willys sen så var det fort hem för matlagning och sen bingolotto! Måndag sluta jag sent och då blev det bara att käka och sen drog vi till Kummel för att se Pengarna på Bordet åså :) Igår sluta jag tidigt så jag fick åka hem med mami och Erika från stan, derekt till Kummel sen också färga mami mitt hår! äntligen! Efter hårfärgningen drog jag med Mallan till Boden och kika in halloweenstället och köpte lite godis. Sen gick vi på köpcentret en sväng för att shoppa kläder, men jag hitta då inget :S Sist men inte minst Frasseskäk! När jag kom till läggan var jag så trött så jag kasta mig bara snabbt så soffan och råka vakna halv ett på natten, fyfan jag tänkte att klockan kanske max skulle vara 10 på kvällen...men jag sov visst lite hårt :P Tobbe också för den delen, fast han hade lagt sig i sängen :P

Lite smått och gott från dagarna som varit:
Köpte mig en mössa i Örebro, sen har jag även fått en mössa av mami där det står "Men are liers and girls are bitches" :P

Tre ljusstakar som jag också köpte i Örebro, fyllt dom med svart/lila gelékulor (sånna man vattnar) också bara ett värmeljus tills vidare :)

Mer ljus som står på fläkten, matchar handdukarna :)

Från torsdagens servering, förrätt och båda varmrätterna!



Tycker den är så cool men sina fransar så var tvungen fota den :D

Hmm...såg ni en grushög?


Nu ska jag göra mig klar för skola, Mallan och hennes mami kommer och hämtar upp mig just före 10. Två timmars lektion väntar, prepp i köket inför serveringen imorgon. Sen så fick jag även åka hem med dom också, kanske man hinner kika stan också :)

Kramis!

Tisdag em..

Tog sovmorgon imorse, dunkade på som fan i skallen och sen kom det även tillbaka då jag satt på lektion idag. Åkte in för en lektion = samhälls. Vi fortsatte se filmen Human Trafficking, den är svinbra! Rekomenderar! Tror den är ganska gammal, tre timmar lång. Tror jag hörde att det var en miniserie i två delar :)


Medans jag vänta på bussen från stan och hem gick jag och sola på systemet, skönt!! Väl i läggan så har jag mest tvättat + skurat toaletten. Tvättiden går ut klockan sex, men behöver inte så länge idag så ska springa ner redan på en halvtimma och ta ut det som är i torkskopet/tumlarn. Ska även börja med någon slags mat strax, tror jag gör en mackaronilåda eller ngt sånt enkelt och gott :)


Mätt!

Har precis käkat kalops och potatis :) Gott vart det! Köttet fick kokat 2 och ½ timma så det blev riktigt bra!
Nu är Tobbe i duschen så jag ska bara sminka mig litegrann och sen drar vi till Nickbyn för att gratta Tobbes farsa :) Ikväll blir det nog bara tv, får se om vi far och hälsar på någon!

Kraam

Örebroresan!

Det har varit en helt underbar helg :)
Vi åkte torsdag kväll och kom fram fredag morgon. Vi stannade och åt halvvägs på MAX i Sundsvall och när vi kom fram till Carro och Per käka vi frulle :) Tog en timmas powernap och gjorde oss sedan redo för en stadsrunda! Hittade en tröja till Tobbe på NewYorker och på Entre hitta jag tre ljusstakar kan man väl kalla dom. Vi provkäka även på BurgerKing och det var väl sådär, senare hem till lägga igen. Vi började klunka alkohol och beställde senare mot kvällen pizza (vi har inte behövat svälta när vi varit i Örebro!). Ännu senare mot kvällen kom Matz (Pers brorsa) och två kompisar till dom och festa med oss. Trevligttrevligt men man var väldigt trött på kvällarna, men det var bara bita ihop tills dom drog ut på krogen för jag hade min sovplats på soffan och den var ju lixom upptagen hela kvällen av festsugna saker :P











På lördag klev jag upp rättså tidigt. Plockade undan lite och gick ut med Meja osv och sen fixade jag mig för bowlingen. Riktigt kul men fick vara arg för att jag kom sist av tjejerna, fick hela tiden ner alla förutom en, vilket resuterade i EN ända strike, less! Efter bowlingen bllev det lägenhetshäng och sen drog jag och Kicki ut på en cykeltur till staden. Under den lilla svängen hann vi få skäll för att vi cyklade på en gågata, haha ja fyfan :P Vi var även in på BikBok och hittade oss varsit plagg :) Hann bara det eftersom dom stängde fyra, sen var det bara dra hemmåt för klockan fem var det bokat bord på Kolgrillen! Det var enorma portioner där, men inte sådär meega gott som man hade fått intryck av att det skulle vara. Efter Kolgrillen gick hela stora gänget hem till Carro och Per och där fortsatte vi med alkoholen pårikt! Grymt bra kväll, hittade till sängen först fyra.





















Söndag var det bara att fika och sen börja samla ihop alla grejer för avfärd. Vi åkte kring tre och var hemma kring tre inatt. Denna gång stannade vi också i Sundsvall för mat och denhär gången på Ming Palace (kinarestaurang) vilket var en skitrestaurang!! Maten tog länge att få fast vi sa att vi hade brottomt och den smakade näst intill dynga! Väl hemma fick jag äntligen kramas och sova i sängen :) Nu har jag vaknat för ett litet tag sen, ska städa och handla lite till någon slags middag osv för det ekar í kylen :/ Fick nå så jäulsk ont i skallen igår när vi satt på kinarestaurangen, det dunka som aldrig förr i bakskallen...och nu hade jag precis likadant, det gör galet ont och är obehagligt :S




NU ska jag ta en cigg, kasta på mig nå kläder och traska till Konsum för att inhandla lite till en kalops + en uncle bens-gryta som jag har bestämt att jag ska göra nu under tiden jag skrivit dethär.

Nu drar vi!

Har äntligen kommit hem, eller till mitt andra hem eller vad man ska kalla det :)
Ska packa allting nu och duscha och sen drar vi! Blir att vi far tidigare så måste rappa på ännu mer än tänkt och därför blir det nu inte bara stressigt utan megastressigt! hmm..vad ska jag ens ha med mig?! gah!

Degen dansa som aldrig förr hos Peter i fredags :D


Jag och Kicki var klockmontörer och den passade jättebra åvanför soffan :) fint!


Ha det bra nu i helgen, för det ska då jag ha! :D Bamsekraam


Stressar

Som sagt så ska jag mot bussen/skolan nu och ha några timmars kök, sen mot Råne och jobba idag också! :D
Efter jobbet blir det att färga håret, tänkte hinna med det innan Örebro och det är det ända tillfället! Ni förstår kanske min dåliga uppdatering :S


haha, Peter och Tobbe på IKEA! :P

Tisdag!

Kom precis från jobbet (grillen här i Råneå), har varit full rulle idag med skola en stadsrunda och jobb från 14.30 tills nu! Imorgon blir det samma visa, skola och jobb! Kul! :)
Sitter just nu och surrar med Tobbe och Degen, ska ta en dusch och sen lägga mig under mysfilten framför tv:n och se något bra och efter det sängen! :)

Uppdaterar bättre imorgon eller så om vad som hänt, är ganska fullt upp nu i veckan med jobb, packning och annat för på torsdagkväll åker vi ju mot Örebro och hälsar på syrran och hennes kille tills på måndag! :D
Kram!

Helgen går fort!

Söndag idag och helgen har varit helt ok! Berättar mer sen för nu ska vi och käka på grillen +köpa bingolotter till ikv och sen vidare till Peter på kaffe och sen hem till Kummel! :)

Skönt med helg!

Har precis käkat lite restpizza sen den hemmalagade vi gjorde i veckan!
Ska ta en cigg och sen klääda på mig något för att ta en prommis till Kummel och se vad mammsing pysslar med :) Har ändå ingenting att göra här och Tobbe är väl inte hemma förens två halv tre.

I helgen har jag inga planer på vad som kommer hända och ske! Något alkoholhaltigt får man väl alltid räkna med och umgänge, men vad man hittar på vettefan! Det lär både jag och ni få veta under helgens gång :D

Viltafton bildmeny!

Ammis!

Förrätt!

Varmrätt!

Mellanrätt!

Dessert!


Tobbe Tim och Degen kom och hämtade mig kring halv tio igår, då var vi i köket klar :) Måste säga att det var mycket roligare och mysigare att ha gäster att servera på kvällen då det är mörkt och lite sådär :) Lyckad kväll! Jag somna gott då jag kom till läggan och idag är jag faktiskt hemma!

Fääädi!

-Sådär, då var man fixad och klar inför en låång skolkväll!
Mallan kommer och hämtar upp mig på ca 20 min så ska slita mig från datorn nu och plocka ihop det sista i sovrummet :) kram!


Dammtorkat + frukost

-check!

Godmorgon!

Vaknade redan klockan halv sex då Tobbes väckare drog igång (min också ifs för att jag glömt slå av den igår) men klev upp först nu :) Idag börjar jag klockan två. Vi har "Vilt afton" med fem rätter och 75 pers så det är en hel del tallrikar som ska ut :) Klockan kommer vara ganska sent innan jag tagit mit tillbaka till Råne men kul ska det bli!! :) Det blir mycket ren på menyn, så igår såg vi på när dom stycka en hel ren och fick jobba lite själv med den också.

Tidigare i veckan då..!
Vi har mest bara varit här i läggan, haft besök och varit på besök :)

Lasagnekäk och tv-tittande på Kummel! Doris hissade ;)


Lule och Solsystemet-sväng på söndagkväll! Haha, ja herregud så jag fick garva :P


Vinprovning på tisdagmorgon! :)


...funderar på att försöka somna om ett tag! Kommer vara döende ikväll annars! Samtidigt blev jag "sugen" på att städa bort här i läggan, ser så stökigt ut överallt samtidigt som det inte är det...men lite smågrejjs finns! Måste nog också ta och värma mig en kycklingklubba och lite potatissallad till :D MUMS!
Nä nu ska jag se vad som blir av! Wish me luck tonight!

Helgen!

Klockan är nu halv elva och jag har varit vaken i över en timma, kan det bero på att vi var nykter igår? KORS I TAKET!! Skönt är det nu idag :D

Fredag blev det partyparty här med lite brudar, sen kom två fyllon hit och däcka så vi drog vidare till Napoli :)






Söndag idag och inga planer, Kummel en sväng nu idag och sen igen ikväll för bingolotto osv :)

RSS 2.0