såådääär

Vaken i "tid" idag. 20 över sex är mitt mål att kliva upp, då har jag 20 hela minuter på mig tills bussen går ;)
Shit vad trött jag blev igår, det var som jag trodde..somnade efter första pausen i BB! Suck, måste se om det idag!

Tattootjejen har svarat nu inatt så ska ringa henne idag :)
kram

natti :)

Kort och skön skoldag, var hemma tidigt så följde med mami och passade på att övningsköra samtidigt som vi hämtade brorsan på skolan. Efter lite lallande, massa plugg och käk kom Mallan och färgade rännan på mig och även surrade såklart + några Yatzyrundor :P Hon drog precis, blev grymt trött så jag gick och la mig och ska försöka hålla mig vaken här framför datorn en timma tills BB börjar...vilket jag inte tror kommer gå så bra!

Imorgon väntar en lååång skoldag, men ska nog gå bra bara man tar sig upp och inte vaknar efter bussen gått för då är det kört. Blir bara närmare och närmare att försova mig igen, sist hade jag tre minuter på mig så snart har jag väl vaknat tre minuter efter bussen gått. Allt är kört när man bor i Råne om man missar bussen, nästa går nio :S

Har även smsat tattootjejen nu ikväll, framstegframsteg.
Sovgott!

Dag tjugosex tjugosju!

Några/någon du alltid har roligt med! - eftersom det är exakt samma personer som såklar alltid gör mig glad är det likadant som Dag tjugofem! http://emmelieskoog.blogg.se/2011/march/dag-tjugofem.html 

En bild som du alltid skrattar åt! - det är däremot också mångamånga!
Det är inte bara bilder jag skrattar åt utan även massa minnen som finns mellan januari och juni 2011 :)

Jag gjorde min andra tattuering :)


Massa galen bilkörning med syrrorna och Mallan (ni kanske ser den lilla goffen i rondellen som kör på fel sida, det är Carro och Mallan som gör någon vansinneskörning där i all trafik ;)



En galet rolig fest hos Mallan för snart exakt ett år sen (1 april).
Kicki och Marie rigga ett grymt "bra" aprilskämt, dom tog nämligen bort gallret som är på Malins bro i hopp om att någon skulle ramla ner där :P haha, så jag garva ;)

..hinner inget mer nu, ska fara och köra med mami :)
kram

Myspys!

Tänk om man i sommar hade fått lega på stranden till denhär musiken live :)


Grymt härligt!


skolabandola!

Tror inte jag varit tröttare än vad jag varit idag på skolan, haft kök och stått hela dagen.
Till råga på allt vaknade jag TRE minuter innan jag var tvungen springa till bussen så jag kasta bara ner tandbortsen och tandkrämen i väskan, drog ihop håret, kasta på mig kläder, hann på toa i panik av att hålla på och pissa på mig sen var det bara att ta det långa benet före det korta och lubba iväg till bussen. Hann precis!
Bussen hem var för en gångs skull grymt jävla skön, hade kunnat sova vidare till Pajala tamejfan!



Förrätt - Ägg och tonfiskssallad
Varmrätt kött - Köttgryta, ris, krutonger och persilja som garnering
Varmrätt fisk - Pocherad lax, potatis, stekta grönsaker och halladaisesås
Dessert - Chokladmousse

Tänkte hinna skriva ihop en inlämning till näringsläran nu + lite samhälls innan Bjärtan kommer, skulle även vilja färga håret idag men får se om det blir. Köpte iallafall hårfärg igår så det är ju ett framsteg :) Ska nog dra och köpa en röd färg och blanda ihop med det mörkbruna och se hur det blir, kanske kan bli hot or not?
See yaa, PK:n väntar i kylen på en dötrött Emmelie.

Måndagen

Dagen har bestått av en massa skola, solning på hålet med VJ osv :)
När jag kom hem fick jag brev, har äntligen fått papprerna så jag får övningsköra lagligt och inte bara tjyyyva :P Nice! Så jag och mami drog till sutgan en sväng, om Uno och en sväng förbi byn. Ikväll har mallan varit och surrat, sett massa tv och lite sånt. Nu är det BB :D

Imorgon blir det kök hela dagen, andra klassen har börjat servera nu. Grymt skönt att bara ha kök och slippa gå och vara trevlig kring borden som någon pajas :P
..nog om detta, natti!

Dag tjugofem!

En person som alltid gör dig glad!







mf mf mf mf mf!!!


The time!

Kom precis från stugan, var baki väggen och hämta någon torkatrenkött bit och dricker en PK :) Gott! Björn kommer senare/snart vet ej, men blir iallafall hockey klockan fyra. Hoppas på vinst idag då när dom var så klantiga och förlora igår!

Ska strax ta en dusch, men först måste jag kolla allt jag missat under natten då jag varit i stugan och inte kollat datorn så mycket :P Fyfan, min mobil var bombad med samtal och sms inatt bara för att man sov med ljudlöst ;) hass!




zickzack!

Måste säga att statusen går väldigt olika per dag, verkar som att vissa bara kollar min blogg varannan dag :P

Gårdagen bestod av lite skola (försov mig som sagt men åkte in senare till svenskan men då hade jag inte den och då väntade jag på ALR:en och NK:n vilket gjorde att jag som vanligt slutar fyra på fredagar), solning på Solsystemet med Mallan (tur man har lätt för att bli brun, skrämmer mig själv i vissa speglar), stugtitt med Björn (fick mig även en övningskörning på köpet), cider/grogghass med Mallan, mami, papi, Lars och en sovande Björn som hade jour :P SOVA!

Ska gå upp och fika nu, Björn har väntat länge nu :P
Kram

Godmorgon fredag!

Mami kom och väckte mig och sa att klockan var halv åtta, försovit mig helt enkelt (vilket hon/du inte tror på som vanligt). Tänkte att det var perfekt med ett litet hål mellan första och andra lektionen så jag kunde gå och sola men icket det. Får se om jag kanske ändå hinner :) Ska ta 10.10 bussen in! Slutar klockan fyra, urs!

IGÅR:
Björngapet!


Nationalsången!


Vinst!!


Jag med min nya tröja just innan hockeyn :)

Luleå hockey!

Shitshitshit vad nice att dom spöa the six fingers igen ;) Det var roligt att se, spännande! Det var mycket folk och tryck på läktarn, hände att man fick någon smäll i bakskallen och ramla framlänges osv men det är väl smällar man får ta ;) Nu ska jag sova gott på dethär ska ni veta, natti! <3


på ranten!

Tjoo!
Varit på vift mest hela dagen, sluta där efter ett så fick åka hem med Andreas till Råne :) Väl hemma spelade vi lite Yatzy och snaskade på sen kom Mallan och jag hon Kicki och Kristo for på Young Line (kläaffären här i Råne, Vero Moda) och jag hittade mig en t-shirt men jag tog den på öppetköp pga v-ringat och det vet jag inte riktigt om jag vill ha men ska testa nu :P Annars var den fin och söt så den fick följa med, får väl se om jag lämnar tillbaka den då eller inte ;) Efter Young Line drog jag och Malin och åt varsit kycklingspätt med pommes och currysås, jummy! Just nu vill jag bara spricka men jag måste röra på mig lite nu, annars kommer jag aldrig palla :P Man ska alltid äta sig så jävla fetmätt!

Om ungefär lite mindre än en timma kommer Mallan och hämtar mig igen för då bär det av för hockey! Hoppas SAIK får spö idag igen, vore kul att se :) Då vet ni dagens och kvällens händelser! Dax för lite ombyte och molijox nu..hei! 

Remember?<3





När vi var små (Jag och Viktoria för mestadels men även Siri och Agnes mf) bytte vi alltid sudd, bokmärken och stickers (klistermärken). Tror inte det går att ha mer än vad jag samlade på mig för flera år sedan ;) Sudd för hela livet och bokmärken i mängder + att jag kan även klistra stickers över hela världen fast dom har Oskar ifs tagit och klistrat upp mestadels. Får göra som mami, ge dom till mina barn fast fler än vad jag fick av min mami eftersom jag samlat på mestadels själv och några få album är bara lite äldre :P<3


Silviakaka!

Har precis bakat en gokaka pga uttråkning :)

Vispa ägg och socker poröst, vispa sedan ner vattnet, mjölet och bakpulvret.

Smält smöret i en kastrull, rör sedan ner sockret, vaniljsockret och äggulorna..pang bom har du en glasyr till toppen av kakan ;)


RESULTAT:

Ser den inte god ut? ;)

Botten:
2 ägg
2dl socker
1dl vatten
2dl vetemjöl
2tsk bakpulver

Glasyr:
75g margarin
1dl stösocker
2tsk vaniljsocker
1 äggula

~175grader i 20minuter~
OBS!! DUBBEL SATTS TILL EN LÅNGPANNA!


Dag tjugofyra!

En bild som gör dig glad!

Shit det är så grymt mycket, men om någon hade kommit med Wallesmat åt mig nu har jag varit ööverlycklig :)
Såklart så gör ju gamlatidersbilder mig såå jävla glad!


In your fucking dreams!

Igår när jag låg och sov så vittnade Björn till liten dröm jag hade ;)
Jag röck till sådär som man alltid brukar göra då man sover, Björn som reagerade också hade jag bara sagt "Det är lungt, jag ramla bara". HAHA! Alltså, jag tycker det är så jävla roligt och höra vad man själv sagt i sömn, men oftast är det jag som får berätta vad Björn gjort eftersom han oftast sover före mig och ALLTID pratar, gapar och lever om i sömnen ;)

Nu ska jag fortsätta med min städning, ska se BB-avsnittet från igår också!
Dröm sött ;)


Skoola!

Tjenna, sitter och har min första och sista lektion för idag..ARL!
Slutar starx så funderar på om man ska dra till stan eller bara hem :)

Härlig vinst igår Luleå! Motför att jag sov mig igenom matchen men fick veta resultatet av Björn igår att vi vann iaf ;) Såg även på fejjan att folk var glaa trallallaa ;) huhu!

Skriver när jag kommer hem, byetja!

Dag tjugotre!

En bild från i somras!

Mums Tequila!
En helt klockren sommarkväll med precis dom allra bästa personerna som finns!
(Björn var inte med, men det förtjänade han inte då pga sin idiotisommar)


ajjjj

Hej, äntligen hemma! Fick åka bil hem med K och K som var i staden och lalla på, satbussar tur man slapp.
Har ont i mina fötter speciellt tårna pga nikeskorna, dom kanske man egentligen inte ska ha en hel serveringsdag men vad annars ska man ha. Jag har som vanligt ont i fittknölen jag har på insidan av foten, varit och rönkat den och allt men inte fan kan dom se något som vanligt. Är helt mör i kroppen så det bara värker, speciellt armarna. Örat är det också bugg i..tror det är på G någon dundersjuka till råga på allt, det sista var väl bara någon varning inför den riktiga sjukan, ja förbannat.

Ska ta och käka fläskfilegryta och ris när Bjärta kommer och senare blir det hockey :D
Hoppashoppashoppas att dom vinner och får en bra början mot SAIK, annars skriker jag halsen av mig tamejfan!

-Jag har inte haft speciellt mycket att blogga om domhär senaste dagarna, men det kommer väl något il någon dag :) Kanske imorgon, eller redan ikväll ..vem vet? ;) Men jag uppdaterar ju iallfall någon gång varje dag så såå himla farligt är det ju ändå inte!-

Skriver senare hur det gick i hockeyn för ni som är intresserade :)
.PS. Snart kommer iphonen så då ska ni få se på fan på uppdateringar ;) Om det funkar som det ska vill säga! .DS.


Måndag snart Tisdag

Hellu!

Dagen har bestått av:
-Prepp inför serveringen imorgon
-Syntest inför övningskörning/körkort
-Solning på Solsystemet
-Käk på Stinas
-En evig väntan på lektion
-Teckenspråkslektion
-HEM!

Väl hemma hann jag bara käk så kom Malin och sen även Siri och surra på och drog någon Yatzy osv :) Nu på 10 min är det Store Bror, kan bli spännande när tjejerna får komma in i huset och förstöra ;)
Kram och godnatt, servering hela dagen imorgon!

Dag tjugotvå!

En bild på en tid du saknar!




Den "gamla" tiden tillsammans med Björn, det fanns i vår värld att ha en sur min på munnen eller liknande. Men efter sommaren så är allting förändrats..tyvärr!


09.15

Godmorgon :)
Strax uppstigning för min del, Andreas kommer och hämtar mig klockan kvart över elva. Börjar skolan klockan tolv, egentligen tio men jag visste inte att vi hade idrottsprov så det är absolut inte någon ide att ens fara dit och försöka skriva det för dom är svår. Förra idrottsprovet fick jag tre poäng från G och fick göra omprov och på omprovet skrev jag VG, ifs kanske det är rättså lätt om man tränat men som sagt så visste jag inte om något.

Tänkte ta en dusch och även boka en soltid och sola innan vi åker mot staden :)
Tjarrå ;)

<3

Härligt Luleå, fan så spännande match! Mina naglar kan man inte se röken av just nu, dom är så nergnagna som det bara går :P Tillslut så petade blotpittarna där in pucken :D

Tänkte visa lite bilder från i helgen så får ni se lite vad vi har pysslat med ;)
Kan säga att det varit en stökigt rolig lördag! :D









Sådär ;) och eftersom jag råka däcka så fick jag inte några stökisbilder och missade rätt mycket, men är huvve dumt får kroppen lida. Ibland kanske man inte ska dricka så fort och inte heller Andreas groggar ;)

Nu har Solsidan börjat, sen BB och sova tillsammans med hjärtat <3
Nattti

do hast!

Sitter hos K och K och ser hockey tillsammans med dom Mäng, Björn och Oskar!
Fan så sopiga som inte bara kan peta in pucken och vinna nu!! Men nä, 3-2 till Djurgården nu och snart slut på sista perioden :S

Uppdaterar senare med lite bilder osv om helgens bravader :D
Grymt roligt har det varit, även fast man inte kommer ihåg allt kanske ;)

Ska se klart sista minutrarna nu, see yaa!

15.25

Mallan drog just efter lite Mario wii nötning och surr :) Andreas har även varit förbi en sväng. Tror jag tar en dusch på dethär och inväntar kvällens händelser, eller vad tycker ni? ;D


Gårdagen!

Vi fixade ihop det 130kilos tunga verktygsskåpet :P


Vi mös på i stugan med BB, chips & dipp, öl och sovning :)




Brorsan slockna :P

Ikväll blir det nog mer ölande och cidrande ;) Ska även köra upp skotern och lite sånt, vad ska ni hitta på? :D

Skrattretande!

Om du "Sanna" har så himla roligt med att kommentera mina ögonbryn så kan du faktiskt fortsätta med det, för var det nå jag sket i så var de ju de!
För det första så följer jag bara håren hur dom växer, för det andra är dom knappt målade här (mycketmycket svagt) och för det tredje så får jag om man kan kalla det en "ryka" åvanför ögonbrynen när jag "höjer" på dom. Något mer?

Right now!


Myser på i Björns adidaströja!


Highwayman

Har fixat och trixat lite med tvätt osv idag, har även plockat ihop i mitt rum och snabbskurat toan. Duktig tjej :) Ska nog fortsätta med en liten dammtorkning här inne så slipper Bjärta lida med sin astma och tjofaderittan vad allt heter, även en dammsugning nu när golvet är bortblåst! Först plocka ur diskmaskin!

Senare blir det middag och stugan för att skruva ihop nysängen och lite sånt!

-----------------------------------------------------------------------------
Längesen man hörde på Hoffmaestro! Ni lyckosar som är 18+ får ju gå och se dom på farmen i helgen eller när det är, men inte lilla jag...snart ;)


Dag nitton tjugo och tjugoett!

Eftersom det finns så grymt många snygga personer typ kändisar osv så skippar jag dag 19! Det får bli alla som känner sig snygg ;)

Det finns också fler som står mig nära som tex Björn, familj och många vänner så dag 20 får också bara flyta med, ni vet nog vilka ni är!

Sen kan jag inte neka till att dag 21 blir mamma och pappa, dom ställer alltid upp för mig. Det finns alltid personer som sviker då och då och inte ställer upp för en när man själv ställer upp men mami och papi är nog alltid ett säkert kort! :)<3


snooris!

Hej!
Idag är jag en liten snoris, hostis, halsontis och allmänt hängisgängis!
Om jag inte minns fel så somnade jag igår i sista pausen på BB, ska ta och se vad som hände med fiskätandet och allt annat galet :) Sen ska jag ta och stiga upp ur sängen och kanske få i mig en matbit och en rök ofc!


Jag Mami och Björn eldade som aldrig förr iförrgår i stugan, vi vill få bort massa grejer så vi eldade upp fem stolar och ett bort (som varit köksbort) också satte vi dit ett nytt bord som också fanns där i stugan, vi eldade upp en byrå, två klädhängare osv..

Nu känner jag att jag först måste dränka kroppen i hudkräm innan jag går upp, satan så torr man blir på vintern och ännu värre när man solat!
Ha en bra dag / Emmelie


Tattoosugen jammen

Hejhallå!

Kom precis hem efter tre timmars psykist stöd till Mallan då hon gaddat sig och lite sånt :) Tröttsamt men vad gör man inte för laget ;) Jag ska beställa en tid imorgon eller så + maila bild! FUN

Sii så fin den blev :)

Nu ska jag se BB och sussa, natti! :)

:)

Heei Dollypollan, jag vet att det ska komma en femman i sommar typ men det kommer vara långt bort innan jag får något iphone då eftersom det alltid är kö på telefunkerna så då bestämmde jag mig för en fyra ;)

Tjenna! Ligger och snaskar i mig chips och dipp sådär som ett litet mellanmål ;) Kom hem från skolan för typ 40 minuter sen så ska bara ta det lungt fram tills typ fyra då jag ska följa med Mallan då hon ska tattoooa sig :) Kommer bli så fint! Om hon skulle råkas för att ha tid för mig (opanerat) så ska jag också sätta mig under nålen. Men annars så bokar jag en tid då jag är där och far och gör den då isf, om hon är bra vill säga. Känns ju bättre att fara dit hon bor typ mellan Töre och Kalix än till Överkalix! 
Det var vad min dag kommer bestå av, efter tattooandet blir det BB och sova. Ni lär ju märka om jag uppdaterar sen ;)

FAN vad törstig jag blev nu, kanske ett colaglas på dethär också :O
hehe, pusshejs 

Dag arton!

En bild på din fritid!

Haha, sjukt men sant ;)
Någon som känner igen sig liiite iaf? ;)


Dag sjutton!

En ovanlig bild!



Eftersom jag inte vet någon direkt ovanlig bild så tar jag såklart bild på en iphone4 som garanterat strax kommer finnas i min hand! Ha massa coola skal så man kan matcha och have some fun helt enkelt ;)


hoo emmelie

 

Tur
En ganska lyckad dag även om inte alla brickor faller på plats. Någon hör kanske av sig med en inbjudan.

 

Hälsa
Du behöver kanske nya krafter. Då passar mjuk motion väldigt bra, gärna i vatten, om du vill komma i bättre form

 

Ekonomi
Din ekonomi ser lovande ut på lång sikt, men just nu händer det praktiskt taget ingenting.

 

Arbete
Du kan känna dig osäker på framtiden och din nya anställning. Det finns knappast någon du kan fråga till råds.

 

Kärlek
Om du är singel kan dagen bjuda på många roliga händelser med en hel del flirtande. Idag bör du undvika att vara alltför öppen.

 

Relationer
Alla är just nu inte inne på samma linje som du. Det kan i dag kinka i kontakten med närstående.


Bild
tagen
för
någon
månad
sen
:)






















Vilken tur att ekonomin går bra, jag som ska köpa en iphone4 snart!
Jag tycker själv att min ekonomi är perfekt nu :D


butterkaka

Kom precis från skolan, serveringen gick bra :) Var folk från en annan skola här inför matlagningstävligen osv som vi servarade, vi fick även käka mackor, lasagne och gofika! MUMS

Undra vad denna dag kommer bjuda på då, det är väl den vanliga "dagens" när man inte har något liv :P Finns tamejfan aldrig något att göra :S Det är väl bara att tackvackert vänta på BB ;) Jag höll mig vaken hela BB igårkväll, stoort kors i taket! :O

Ska tjilla ett tag med gomusik och fejjan, sen blir det nog lite middagskäk :)
kramis


Denna låt är bara sommarsommarsommar 2010! <3


Morning!

Vaknade precis, en skön morgon då jag kan ligga och dra mig framför datorn och småsmsa lite osv :) Behöver inte kliva upp försen nio, skönt! Slutar dock halv fyra då, vi har någon slags servering men jag ska försöka gå till tio över tre bussen..det vore ju som fan att behöva vänta över en timma på nästa buss :S

Fan vad det blåste igår, hmm...undra vad man skulle ha tagit på sig idag!
xoxo

Hallå huset!

Kvällen har varit väldigt trevlig med hockey hos Kicki och Kristo tillsammans med dom mami Oskar Linus Martin och Mallan :) Nu kikar jag på BB, sen blir det att slå igen dom två blå! Börjar tolv imorgon men måste åka in med 10.10 bussen :S Kanske går och solar då innan jag börjar, det är en bra grej att fördriva tid på :) Många har sagt att jag är brun idag, Linus frågade tillochmed om jag varit i utlandet :P Trååååkigt!

Lite övriga pics!


min    gamla    ros!                                    björns    gamla    hälge!

NATTI!


Känner du mig?

Svara gärna! :)

1. Vad är mitt förnamn?
2. När fyller jag år?
3. Hur bor jag?
4. Har du sett mig gråta?
5. Hur är jag som person?
6. Vad hatar jag mest?
7. Vad tycker jag om att göra?
8. Vad har jag för djur?
9. Du och jag är?
10. Kan du mitt mobilnummer utantill?
11. Hur mycket känner du mig?
12. Betyder jag något för dig?
13. Nämn tre saker du vill göra med mig.


Morning!

Börjar tjugo i fyra idag, lite sjuk att börja då när alla slutat typ men så är det när man går till fem :S Har egentligen idrott nu på morgonen men jag skippade den eftersom jag varit på typ varje idrottslektion, om jag hade åkt in nu hade jag sen haft fem timmars hål till teckenspråket och det är ju inte så fläskigt!

Vaknade först klockan sex när Björn åkte och somna inte om försen typ sju, och nu ringde Joel och väckte mig och det känns som att det är kört att försöka sova igen så jag bänkade mig i andra sidan sängen (Björns sida) med datorn i högsta hugg istället :P

Innan jag börjar ska jag ta och beställa en soltid och lite sånt, men jag kände precis ingen stress ;) Det är som sagt några timmar dit!

-------------------------------------------------------------------------------
Tänkte berätta lite vad jag tycker om olika solarium som jag senast använt (sen får väl ni tycka till om vad ni tycker):

I Råneå på Badhuset tycker jag det är bra för att man får sola en längre tid (30 min) och betala en mindre summa (45 kr), dock är det inte dom bästa solarierna men dom tar bra efter en halvtimmas solning. Dock är det inte så sena öppettider på badhuset, men det hinner man nog med ändå :)

I Luleå på Sun Tan tycker jag det är pefekt tid (20 min) och helt OK betalning till det (50 kr), helt klart bra solarium pga nya rör osv när man kommer ibland + att man kan köra olika engångskrämer i en automat som man ska smörja på innan man solar som ger olika effekter :)

I Luleå på Solsystemet solar man väldigt bekvämt med solarierna "format efter kroppen" och med extra ansiktslampor som gör att det ger extra effekt. Dock får man sola (18 min) och betala lite till utöver det (60 kr), kan kännas en gnutta för dyrt men det kan jämna ut sig i slutändan med bekvämt solarium och extra strålning på ansiktet :)

Skönt det ska bli! :)


Dag sexton!

En bild på dig själv!


Igår innan jag och Björn mot Alvik/staden :)

Satt hos Kalle mest hela kvällen och var även på Bildahl ett bra tag, åt såklart på MAX också. Umgicks blandannat med Kalle Cissi Victor och Robert, och såklart Björn!
Senare blev det Råne för sovtime, inte för att glömma kvällssmirnoffen innan ;)


haj och kaka!

Tjenna, ligger nu i sängen och svinar ner med lite eldrökslukt osv.. Har som ni kanske listade ut varit och grillat idag :) Blev jag och Agnes som hade det trevligt i Slumpen! En dusch sitter nog inte fel, men oo så kul det är att fara och dumköra och stanna och gotta sig i en suga men något gött folk :)




SötPänki :)<3

Pannan var gode sotig så våran bacon blev inte av den bästa sorten :P Men annars gick väl allt bra, blev inte som förra gången då ketchupflaskan halvt sprängts i ryggsäcken för Agnes och dom så allt var marinerat i ketchup :P Haha, inte garvat så mycket som den gången på länge inte Siri heller tror jag ;)

Ska se det jag missade av i fredagens BB, såklart somnade jag ju under programmet med en smirnoff i handen typ :P Sen har nog duschen väntat ihjäl sig!
xoxo

New


Diesel 1299:- Jeansterminalen
Bältet 129:- Gina Tricot

Fredag!

Ooo så skönt med helg, riktigt jävla skönt! :)
Skolan gick bra, hade teckenspråk och ett fetjävla hål och sen gick jag och skrev ett prov på svenskan och efter det var jag too cool for school och sket i NK:n och gick och solade på Solsystemet med Nathalie ist :) Grymt skönt! Papi kom och hämtade upp oss också for vi och gjorde lite ärenden, balandannat det gamla vanligt så man klarar helgen och om till Per och lite annat sen mor Raaanbyn där vi hör hemma ;)

Tror jag ska ta och testa mina nya kläder jag köpte igår på stan, fick ingen ro att göra det igår hon Bjärta men nu jävlar! Sen blir det en dusch så man är fräsh till kvällen ifall det händer något fun!

Ha det bra! 


skönt :)<3

Oj, Björn var visst redan påväg tillbaka från Haparanda så han kommer om hit på tillbakavägen också :) Jag har sån tur så jag får åka med honom till stan eftersom min lektion inte börjar försen 11.10 :) Ska fixa mig nu tills han kommer, när han kommer ville ha äta lite och sen drar vi mot staden :) pusspuss

Sömn i ögonen!

Godmorgon!
ställde väckaren på nio igår, men Björn ringde och väckte mig nu. Han var på väg till Haparnada på jour-utryckning och hade slut ström i mobilen och ville låna en bilmobilladdare :) Då får jag träffa honom en snabbis också :D

Min buss går 10.10 idag!
Kanske försöker sova tills han kommer, myspys att bli väckt av hjärtat <3
kram


natti!

Ikväll har jag spelat en massa Yatzy med Mallan och mami, har även solat och tagit en dusch men blev ingen klippning för jag tror fan att jag ska gå till frissan. Ja jag velar fram och tillbaka så imorgon är det säkert lika att be mami klippa topparna och lite av luggen så jag ändå får ihop det, för domdär jävla frisörerna lyssnar ju inte. Det är ungefär som att dom talar tvärtomspråket, om man säger klipp INTE av luggen så är den avklippt när det är klart...ungefär som sist. Gången före det när jag klippte mig så sa frisören på Erikssons när det var klart att "jag får väl gå hem och klippa till lite", vilken SKÄMT!!


Nåja, ska lolla fejjan osv nu sen BB ;)


Dag femton!

En bild på en person du vill vara med!

Ingen speciell, det känns som att jag har det jag ska göra idag :)
Ska gå och tvätta mig nu, fick soltid klockan fyra och sen är jag väl klar vid halvfem och då går jag och kikar på brorsans innebandyträning tills klockan fem då mami kommer och hämtar oss. Efter klippning och dusch får jag se BB istället! Måste även plugga lite nu innan fyra..:S


stökigt!

Kravvlade mig upp imorse efter lite om och men. Drog in till stan för en lektion och sen kom mami och hämta upp mig också drog vi till storheden för att inhandla en säng till stugan och lite MAX-mat + lite fiskedrag så nu ska vi få fisk som aldrig förr ;) Efter staden for vi raka spåret mot stugan och gjorde en eld och tog upp lite ved och bar in sängdelarna, jag körde även dit och hem ..kul! :)

En sånhär säng blev det från Jysk :) Den är faktiskt väldigt fin + att man rymms minst tre stycken i den. Bilder är dock tagen från google så det var lite extra gossibarn-stuk på den nu!


Ska ringa och beställa en soltid nu på badet, efter det tar jag en dusch också ska mami få toppa mitt hår. Tyckte att jag hade så ovanligt fint hår motför att jag inte klippt mig på över ett år men nu bara för någon dag sen har jag börjat få tovor hela tiden och nu ska jag klippa bort lite ;) Jag tror faktiskt att det är för att det blåser men jag ska ändå klippa av en cm eller två, haha!

Ska se gårdagens Big Brother avsnitt nu och sen får vi väl se vilket tid jag får solning.. Somnade såklart igår, det började med att jag Björn väckte mig när BB börja och sen 10min senare snarkade han och så somnade jag också igen. Jag var såå jäävla trött igår! Duschen gjorde det inte bättre heller, vi duscha väl för varmt eller nå.

Först ringa + rök + något gottigt!
xoxo /eee

ja herregud så ful!

(om ni runderar över vad jag skrivit i tidigare inlägg är det en väldigt hämsk grej som hänt, men som blivit mer positiv och allt ska nog gå bra. Det är inte något mellan mig och Björn som alla säkert tror, mellan oss är det underbart :) älskar er båda två!)

Hello!
Har precis käkat en plätta, när Björn kommer om ett litet tag blir det räkmackor till någon slags middag med ägg, majjo osv :) gott!
Matlagningstävlingen gick bra, jobbade tillsammans med Sanna och Jonte vilket också gick bra :) Vi gjorde en jorärtskockssoppa till förrätt som smakade svin, varmrätten blev kotletter med currysås och ris + en bönsallad och efterrätten blev en rulltårta med vaniljgrädde och riven choklad på!

Soppan aka Gröten ;) Här såg den förjävlig ut innan den blev tunnare!

Blir lika lungt ikväll också, bilen åker nog mest troligt iväg :) En dusch och kanske påbörja lite plugg. Förövrigt tror jag att jag är ledig imorgon, sweet :D

------------------------------------------------------------------------
Så den andra längre filmen är på biotoppen nu ;) HAHAHA, jag jävla rent ut sagt DÖÖR tillsammans med alla andra som känner så! Vad tänker man med? Inte är det då knäna det sitter i! Hur kommer man ens på tanken? Det är väl ett säkert kort på att man är pandad! Ja hass


Dagens meny!

Hejhej!

Dagen var helt okej, åkte in imorse (mot min vilja eftersom jag inte mådde så bra) mot skolan och hade två lektioner. En idrott och den andra någon genomgång med Hans bara inför morgondagens matlagningstävling :) Skippade sista lektionen eftersom jag inte palla sitta på skolan och vänta i tre timmar. Väl hemma blev det Yatzy-spelning med Kicki Kristo mami och Oskar och sen gick vi ut och drog igång ny BMW:n för att Björn ska sen kika om allting är OK med den innan vi säljer iväg den andra som är i delar. Alltså om det behövs något från den gamla till den nya så tar vi det före den åker iväg ;)


Fin ACK:en!

Har precis käkat lite food och ska nu ta tag i operation städnings-dax!
Det behövs plockas upp kläder och grejer från golvet, dammtorkas och dammsugas. Såg att jag även hade kvar lite kläder i min gamla garderob och lite småtjaffs som jag helt skitit i.

Senare kommer Björn och sen skulle kanske Malin komma om en sväng, trevligt! :) Kommer nog inte bli så mycket mer än att fixa med bilarna osv ifall dom ska ta den, massa surr och tv ikväll :P KulTliv! 
ooops, han ringde och sa att hans negerkompis kommer samtidigt som han kommer från jobbet så därför måste ju göra en insatts och dra fram den andra BMW:n då ifall dom tar den så vi slipper göra det när köparn är här :P

xoxo

Dag fjorton!

En bild som påminner dig om gamla tider!
på lule crusing -08!
Tog första bästa bild.
Denna bild påminner om en grymt gammal crusing. Det var jag Johan Linda Carro Jenny Kicki säkert någon fler. Kanske tre år sen iaf :) Vi hade våran familjebuss som vi kalla "bossy" (den gröna i bakrunden) och gled runt i, jävligt nice och kul hade vi ;)


...

Inte så rolig dag igår pga en grej, annars var väl resten ok. Hojja :'( Inte så roligt dag heller för den delen, och kommer nog inte vara så roligt för ett tag.
Höll på här ute och i garaget, såg fredagens BB, spelade en Yatzy och surrade med folk, såg massa andra tv program, tog en dusch och såg sen dagen BB. Kommer bli bra ikväll nu när hunken fick komma in igår ;) tihi!

Idag har jag en lektion, idrott. Egentligen två men om jag ska gå på andra måste jag ha hål från elva till fyra ungefär, is jag inte. Funderar på att kanske helt och hållet stanna hemma, om jag ska åka så måste jag börja gå mot bussen på 40 min ungefär.
På tal om björnar så har jag inte kvar någon frans på höger öga, och nästan alla på vänster. Vad ska jag göra? GAH

Ska kliva upp nu iaf, pussochadjö!

Söndag

Fan vilket skit alltså, känns som att vi inte haft lov. Tiden bara springer iväg, jajja finns ändå knappt nå att göra om loven så kan vara lika med några veckor skola nu igen innan påsklovet som snart kommer igen :)

Igår blev det att vara i stugan hela dan och kvällen. Körde lite skoter, drack massa alkohol, spela massa spel och hade det allmänt trevligt! Slapp vara bakis idag, kanske var för att jag och Björn fick oss en powernap där i stugan igår innan vi for hem osv + lite pizza innan det som vi for och köpte i Råne :)






Idag blir det en mycket stillsamm dag, ska koppla upp datorn nu till tvn och se avsnittet av Big Brother som var i fredags. Eftersom vi var här och festa då så såg jag det inte, men Nathalie och Siri var lite mer besatt och fick se det och skvallrade en hel del så jag har fått höra och se lite iaf :P Efter BB blir det nog ännu mer filmtitt och även en dusch inplanerat för oss lortgrisar!

Hörssen :D

trååååkigt bakitts!


Denhär låten spelade Björn högt som fan imorse tills jag höll på att bli vansinnig :P
Just då kunde man ju ha mått lite bättre också, jaja är huvve dumt får kroppen lida!


Min bror har hittat lite ölburkar här och där under dagen, på någon fönsterbräda och under soffan osvosv ;) Lillpolisen :*


Lördag!

Kvällen blev lyckad! :)
Hade fest hos mig, eller jag skulle inte ha fest men det sluta med att det blev fest eftersom folk dök upp eftersom. Vi blev en hel del, drack och hade kul med lite bugg osv :P







Björn kom även sentsent på kvällen och sov :)

Min bror skulle även på klassfest igår med kändistema, och gissa vem han var? :)




Efter lite frukost och mys på morgonen så drog Björn igen, vad ska man göra nu egentligen? :S


Hundarna verkar då vilja ta det piano, eller egentligen vill dom nog hellst ut och springa efter någon skoter eller annat men det var inte jag så sugen på :P
Tror jag ska gå och äta gojävla torkatrenkött som Bjärta köpte åt mig imorse :) <3
Ikväll blir det nog stugan och käka middag med lite folk, någon slags filé och potatisgratäng. Kan nog gissa på att det blir fläskfilé, eller så kanske dom tyckte att vi skulle vara lite finare och äta oxe ;) who knows!

Nä nu jävlar suger det efter köttet och lite godricka, känns som att jag har vätskebrist fast det kan fanimej vara totalt jävla omöjligt som jag drack igår ;) Tala inte om imorse när jag halvskrek efter vatten, urs fyfan.
hejdå!!

Dagens!

Idag blev det silver :)


(såg nu att Siri kom inte med på bilden pga min "smala"  blogg och för stora bild :/..)


Dag tretton!

Du och någon klasskompis!

Jag och Sanna som jag är med mest nu :)


Mira jag och Siri :)
Mira var jag alltid med innan hon hoppade av och Siri har gått i min klass från ettan till nian :)
Bästcrusingen här <3

Vet att jag har massa andra bilder på klasskompisar och mig, någon fyllebild med Emma och Sandra osv men hittar ej :P


Varför har ni valt att läsa just min blogg?

Skriv ner en rad! :D


Fredag!

Har ätit lite frunch och tagit en dusch, Mallan kom även med en minttu och några cider åt mig när jag stod i duschen och massa trevligt surr på köpet! :) Snart när mitt hår torkat tror jag att jag snabbt drar på mit skotermunderingen och drar tillbaka med skoter till stugan som jag lovat.
Vad händer ikväll? Tror Mallan snacka om att hon skulle komma och ta en cider med mig iallafall, kanske Björn kommer också :) <3

Jag höll mig vaken igår, låg tillochmed vaken ännu längre och såg på programmet som kom efter Big Brother. Tre tjejer som var syskon skulle förstora brösten osv. Småäckligt att se, men såklart man blir sugen! ;)

xoxo

Strax time!

Kvällen blev en Unorunda + byaragg med Malin som sen slutade hos Kicki och Kristo i flera timmar där också Tobbe och Marie var :) Trevligttrevligt!

Just nu ligger jag här alldeles själv och surplar på en PK i hopp om att kanske kunna hålla mig vaken hela Big Brother utan att somna så jag missar sista kvarten som vanligt. Måste ju som sagt alltid se om endel dagen efter på internet för att jag inte kan hålla uppe ögnen sista kvarten. Jag är för nyfiken för att missa BB ;)

Passar på att säga godnatt! <3

Jag i min pinkkykinkky-dress ;)


Dag tolv!

En bild på en person du varit kär i!
-Vet inte riktigt om jag vill lägga upp någon bild på någon person eftersom jag inte varit lika kär i någon som jag är i Björn. Dom flesta vet nog vilka jag varit med för ungefär två årsen och bakåt, och det är väl klart att man varit småkär då! Men inte lika mycket som nu :)

Ibland saknar man gamla tider, såklart inte för det kärlek man hade utan för allt annat apjävlaroligt man gjorde!! 

Ni behöver ju inte ens fråga hur full vi var här ;)
Tre år gammal bild ungefär.
Johan jag och Evelina aka Pipen :P
Ni borde förresten berömma mig för min kunskap, det är faktiskt jag som sytt mössan ;) Undra i vilket hus det kan vara, någonstans i Jokkmokk iallafall :D


I Geggans lägenhet var det fylleboxning på G ;)
Också närmare tre år sen!


Jag Andre och Evelina hemma hos oss på en liten minifest.
Även här närmare tre år sen.
Vad gör jag och Andre?
Har iallafall för mig att det var mycket dance denna kväll!


SIN WAGON!
Gick det att spela högre? Gick det att skrika mer? Haha, ojoj så kul!



Fest i Ale :)
Ooo så gullig och puttinuttiga :P


Festerna som alltid var på Hertsön förr :)
SABINA var ju även alltid med, men hon har ju gått och blivit en nollåtta!!


Lulekalaset -09!
Huur kul hade vi inte här inne på Fiskekyrkan med alla underbara människor? :D

<3


blåsigt värre!

Tjänna :D
Kom precis in efter en jävligt rolig skotertur!
Jag Agnes Siri och Päenti har varit ööööverallt och ingenstans :P

Kan säga att jag tycker inte om att träffa på massa renar när jag är och kör själv, dom poppa upp efter leden när jag var på väg mot Råne från stugan. Haha, dom vägra flytta sig hur nära jag än körde!


Uppe på Blåsberge, fan där kan man säga att man blåste bort :P


Pärlan gömmer sig baki trädet :P


Var nästan så man tillochmed blåste bort inni hyddan!


Hundspann kom när vi var i Slumpen och grilla en korv :)


Arken!



Nu ska jag gå och käka lite pommes och burgare som mami står och flippar :P
over & out!

Dag elva!

En person som du kan berätta allt för!

Denna man <3


Luleå

Hejhallå!
Ingen uppdatering idag pga att jag varit i staden hela dagen :)
Först åkte jag in själv med buss klockan nio för att göra fransförlängning, efter det gick jag och shoppade lite själv. Efter det kom mami Kicki och Oskar in för ännu mer shopping + MAX-käk och Bio :) Vi såg Trassel i 3D, rolig och bra :)
Har fått med mig hem två nya Dependnagellack (köper nästan alltid nya då jag är i stan) och denna gång blev det ett silver och ett knallgult, ett rosa graffitigallack, en myströja, 10 örhängen osvosv!



Ni kanske förstår varför jag alltid vill ha gelenaglar.
Har det dock inte pga den linjen jag valt att gå (kan ej ha i köket) :/

Underbar dag <3

Resten av kvällen kommer spenderas i stugan, jag mami och Ogge drar dit nu och sover och före det se såklart Big Brother ;)
Kiss & Goodbye!

Onsdag

Gårkvällen bestod av någon cider tillsammans med Fia VJ och Nattis :)

Idag hade jag ju som sagt glömt bort att jag skulle och göra fransförlängning, bussen går på 45 min så nu är det dax att hoppa i duschen!!

Tack för rättningen om piercingen Miss Perfect!

Dag tio!

Någon du tycker är väldigt snäll!

Oj, det finns väldigt många snälla och många som är motsattsen.
Just därför kan jag inte lägga upp en bild på någon speciell eftersom det inte finns någon som är sådär speciellt mer snällare än någon annan.

bättre med öppen fiendskap än falsk vänskap!


goddagens!

Har bara legat inne idag och inte gjort ett smack.
Har bara fikat lite och vikt lite tvätt + sökt Björns förbannade Adidaströja som han tjuras med in i det sista och säger att den ska vara här fast den inte är här. Jag har sökt överallt!

Jag kommer fan inte ihåg om jag såg klart hela Big Brother igår eller om jag somna så jag ska kolla upp det nu på TV11 :P Sen så glömde jag helt bort att mami hade köpt chips dipp och cola åt mig, men jag får ta och äta det idag :) Jag glömde nog inte bort det utan jag var nog helt enkelt inte så sugen säkert, jag var nog bara mest trött.
Ska snabbstäda mitt rum, sen om Björn kommer senare så ska jag umgås med han typ en timma tills vi sen ska köra honom till Kallax och lämna av honom för att han sen ska åka mot Skånelandet Om han inte kommer blir det nog bara en massa slapp resten av dagen.

:*


RSS 2.0