fredagen

hejhej :)
igår var det en bra start på helgen/lovet!

var med siri agnes och kicki och körde skoter, vi for bara till slumpen men där var det folk och då for vi vidare till farmor och farfar och käka lite gott sen direkt hem när vi hade värmt oss.
när jag kom hem tjilla jag hemma, pratatde faktiskt med john någon minut. surra bara på om allt möjligt :) sen kom sebba och andre, vi hade det nice och efter ett tag kom evelina och agnes också. men det dröjde inte länge försen jag följde med grapparna till persön. där var mia alex ballen victor anton och någon fler.. dom drack och spela biljard, lite småtrevligt. efter det blev det tillbaka till råne och sen lule med päeint dao degen och sebba och andre då :) max-käk och sen snurra i stan och hem. var hemma kring halv fyra och då somna jag direkt! :)
vaknada många gånger i morse, men sista gången jag vaknade var mycket sent iaf. en av gångerna kom kicki in med en rengöringssudd till ansiktet och kleta vatten på mig :P haha!

det var gårdagen det :P ny dag idag och jag har inte en enda sekund planerad i chemat! hoppas på att jokkmokkarna kommer imorgon!
puss!

LOV! :D

hejsan, skolan gick fort idag och var mycket tjill :) ..äntiligen lov och snart får man träffa fabian och patrik igen!
nu ska jag ringa runt lite, iaf till kicki agnes och höra hur det blir med skoterkörandet och om vi alls kan fara eftersom mami och papi ska ha sina skotrar ikv typ och kicki slutar sent på fredagar? .. aya, jag längtar såååhäär mycket till att få köra skoter, världens bästa! som lunch idag var det tacobuffe och dom invigde våran matsal med det nya namnet och god mat, det var nice! vilket namn det blev vet inte riktigt jag, men får väl snart veta det säkert. samtidigt som vi käkade idag ver det någonting speciellt, våran musik lärare satt och sjöng och folk spelade och sånt medans man käka så det var nice :D

sitter och lyssnar nu på halo - beyonce så den tycker jag att ni också kan lyssna på idag :) säkert jättegammal för många men har inte lyssnat på den så mycket själv. http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE&feature=related

eee /pusspuss, älskar er..

skoter bilder sen sest :) -och en bild från matsalen idag som oscar tog!


ringde allihopa nu btw, och jag kicki siri och agnes far snaart för kicki har fått sluta tidigare :D vi syns ikv! kram

?

VAD HÄNDER I HELGEN?! :D
-vore nice att veta!

de tre alldeles för bra! <3

näst sista dagen!

heej, nu är det inte länge kvar till loovet! bara en dag till :) guud så jag längtar, köra skoter, umgåsas med härligast folk och ha massa roligt!

idag har jag varit på skolan, rätt tjill. sluta typ 20 i tre och då gick jag till fiket för att jag ville ha en av domgoda mackorna men det var slut baguetter för att det var så sent så det blev inget av det idag men då åt jag istället potatisbullar när jag kom hem med oskar och mami. efter det gick jag och myste på i mitt rum med bra musik, självaste datorn och massa finstäd i rummet så jag bara har FRITT under lovet! blev så trött så jag blev en pluggis och la mig i fåtöljen med fotpallen framför den stekande kaminen och läste "det ska bli ett sant nöje att döda dig av magdalena graaf" i EN HEL TIMMA! :O ganska så stolt över mig själv eftersom jag måste få in en bokrecension snarast. nu ska jag bara kolla klart här, efter det ska jag vänta tills mami kommer och behöver hjälp med saker som ska föras på återvinningen, så då följer jag henne..

ikväll ska jag bara förtsätta mysa på i sköna leggins och en skön kofta med någonting gott och hockeyn :) det är derby luleå-skellefteå! YEAH -får väl hoppas på vinst när linus är tillbaka ;)

ni kan få en myslåt av mig idag, nämligen the cranberries-zombie!
http://www.youtube.com/watch?v=ezCnO5syDo0&feature=related
puss

skoter :)

tjenna :P
måste bara få tillägga att jag har varit med brudarna evelina kicki och agnes på världens härligaste skotertur! :)
först for vi och köpte gottigt på uno, efter det tog vi en lång omväg till slumpen och satt där och gotta oss och sedan for vi till vitån och hälsa på farmor och farfar någon minut.. efter det hem :D men vi har hunnit med mycket roliga grejjer, renar blandannat ;) hihi!
nu ska jag gå och käka mat för dom ropar på mig här, efter det blir det mer plugg i fysiken som jag håller på med nu.. prov vankas imorgon!

pusss -bilder kommer :)

inte illa!

onsdag idag och en väääldans bra start på dagen :)
i morse klev jag upp så jag hann duscha och fixa mig, åkte till skolan så jag var där just då vi börja. började med hemkunskap där vi då fick bostadsuppgiften, så då måste man väl snart börja göra den. sen hade vi bild med åsa eftersom tomas var borta och efter det sluta vi kring klockan elva. carro kom och hämta mig, vi for och hämta sara och hennes hundar och släppte dom och sen körde hon mig till fiket där jag köpte vääääääärldens gooodaste kycklingkurry macka! och som pricket på i:et blev det en sockerbulla, smaskigt som fan var det och jag hade just nu velat ha en till, men det kunde jag ju då drömma om.. annars på den korta skoldagen hade jag på mig en tröja jag inte brukar andvända så ofta som är från bulgarien, när jag börjar kolla i fickorna hittar jag min gamla skåp nyckel! :D så nu kan jag lämna igen den jag har och byta tillbaka till mitt första skåp och bli hundra kronor rikare.. inte illa!

vad kan man mer säga? att jag sitter och dricker en go äppeljuice och fabian svarar inte på telefonen när jag ringde honom. inte igår kväll heller, jaja. sånt är livet när man har tråkigt. men jag hoppas verklkigen att det blir någonting roligt som händer under lovet, klart jag vet massa roliga saker.. men ngt speciellt hade varit nice :) fabian och patrik kommer iaf under lovet, ska väl dricka och köra skoter ngn av dagarna.

idag får ni inte lyssna på en ända låt, utan ni får kolla igenom min blogg och lyssna på bästlåtar som finns :) det blir väl nice? :P

vi synes och höööres! puss /eee

helgen!

jag har varit i jokkmokk heeela gala helgen :D

fredag åkte vi med bussen, jag evelina och kicki. börja dricka på bussen och när vi kom fram gick vi in på konsum, hämta pizza och gick till fabian för att fixa oss.. på väg till fabian höll jag i pizzan och kicki och evelina skämta hela vägen om att "bara pizzan är i behåll är vi nöjda!" också vad händer inte i sista lilla plogkarmsbacken med ugsen? joo! jag ramlar och halva pizzan ligger utanför kartongen. jag kunde verkligen inte sluta garva, och inte med råga på allt så höll jag ju då på att bli påkörd av en bil som kom någon sekund efter. SJUKISKT!
efter att vi då ätit liten del av pizzan och fixat oss hos fabian och dragit en liten förfest så kommer britt och marilo och hämtar oss för att köra oss till mattisudden för mer fest! magnus fyllde ju då 18år i onsdags och då var vi ju då där och hade roligt med massa sköna hönor :) kring tolv var vi alla för trötta och då kom smuggan och hämta oss och alla sov hos fabian, jag fabian evelina patrik kicki kenny johan och robin typ :D
lördag gick vi och åt bakismat på lilla p och efter det så tjilla vi bara hos fabian med ica age och efter det hos tommy och såg mer film och myste på som vanligt :) jag och fabian gick och sov hos fabian och tommy patrik kicki och evelina sov hos tommy.
nu idag när vi vakna tog vi skoter till dom andra och efter det satt vi bara hos tommy och tjilla :) därifrån åkte vi alla till purki och från purki åkte jag kicki och evelina hem med jonte och johan till råne eftersom dom skulle till kalix som vanligt =) var som kanske som skööönast att åka bil och inte som bussen hem som kanske :P

HÄR KOMMER BILDER FRÅN HELGEN!

folk i mattis :)

kicki fabian och pipen!

evelina felicia och kicki :)

tampong-magnus!

boys, boys, boys!

geggan lisa och födelsedagskarln :P

kicki och liisa

meer boys :D

larssan johan och kicki shake it!


helgens låt, absolut bra tommy :)
keep you much longer - akon!
http://www.youtube.com/watch?v=8547CeBWUZA

puss och godnatt efter mer no läsande, som evelina sa i bilen.. "oroa dig inte för bekymmer, det kommer nya imorgon"! /eee


gud vad man hittar mycket roligt, speciellt om killar :)

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

grejen är den att!

Hejhej!
Slutade 20 över ett idag som vanligt, såå skönt!
Mest strosat runt idag på skolan eftersom vi har kvällsredovining ikväll om nazismen så alla har behövat träna på alla lektioner. Sista lektionen hade vi faktiskt tyska och då skrev jag prov, tyckte det gick bra.. Skrev på allting åså :)
Tänkte skriva ett sånthär tråkigt inlägg idag också för "grejen är den att" jag måste hoppa in i duschen och sen fixa mig så jag inte ser ut som någon annan "hej kom och hjälp mig, men ingen kom" där ikv när jag ska stå och redovisa framför alla föräldrar och folk.. Ska äta lite käk efter duschen och sen springer jag över till Siri för att åka dit halv sex tillsammans med hon och Vj :)
Jo, förresten.. Friluftsdagen imorgon är inställd, skööönt! Så det blir vanliga lektioner åså, sen imorgon måste jag verkligen börja packa och kolla vad som behövs ha med inför helgen när vi drar till Jokkmokk!

Jaja, nu måste jag rappa på! Ska hinna prata med Fabian en liten stund också ;) Pusspuss!

Till we ain't stranger anymore - Bon Jovi!
http://www.youtube.com/watch?v=gG9XCwIfyKc
  



lite av varje..

1. Jag är tillbaka på skolan, varit måndag tisdag.
2. Jag kommer nog inte fara på skolan på torsdag eftersom jag inte var så sugen på att bada i Boden.
3. Jag kommer nog inte fara på skolan på fredag heller eftersom vi drar till Jmk! Jmk, here we come! :P -Såntdär påminner bara om CYPERN!
4.
Jag har varit på min efterlängtade solning idag, tog en tid direkt efter skolan.
5. Jag satt i fiket idag och ruttna, men Amanda ett tag. Sen kom Mia då Amanda drog till tandis :)
6. Jag har pluggat tyska hela dagen och gör det fortfarande!
7. Jag har prov imorgon, i tyska.. *suck!
8. Jag ska nu gå och måla mina RIKTIGA naglar som växt ut under två månaders tid och blivit långa medans jag haft akryl-naglarna :) ..Måste be mami som hjälp!
..Jag glömde en sak! Om ni bläddrar ner litegrann på min blogg så ser ni att jag har lagt till lite bästingars bloggar :) Läs dom! Då blir dom säkert ännu mer glaaa, tralalaa!

Dagens låt är en mycket gammal låt, men som påminner om jävligt mycket goda tider! :)
Gavin Degraw - More than anyone!
http://www.youtube.com/watch?v=mJQdwBf5r1Q
-Ingen bild på han inte, han är så GRYMT ful och jag skojar inte! -Kika själv! ;)

-Vääääärldens tråkigaste blogginlägg, men.. Det är så det har varit också, TRÅKIGT!
Puss /eee

killar är som..

Gud vad jag hittar mycket sånthär om killar nu :) Folk är som galen på bilddagboken :P Hehe


Killar är som Alvedon, man tar en och hoppar i säng.

Killar är som bakelser, läckra och smaskiga men inte bra för figuren.

Killar är som ballonger, uppblåsta eller urblåsta.

Killar är som bebisar, skriker när de vill ha tutten.

Killar är som bin, sticker när man minst anar det.

Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin.

Killar är som blommor, när de kommer ut i skogen blir de vilda.

Killar är som brödrostar, de kan skänka stor njutning, men så fort de krånglar byter man ut dem.

Killar är som bussar, missar man en kommer det alltid en ny.

Killar är som cigaretter, först tänder man dem, sen suger man dem, sen fimpar man dem.

Killar är som datorer, felprogrammerade.

Killar är som fiskmåsar, de äter, skiter och för ett jävla liv.

Killar är som glassar, slickar man dem där uppe rinner det där nere.

Killar är som golfbollar, de rullar från hål till hål.

Killar är som gulliga små djur, tjejer kan inte stå emot dem.

Killar är som hundvalpar, alltid lika roliga att leka med.


Killar är som hösten, totalt utblåsta.

Killar är som kolor, först är de sega sen kladdar de.

Killar är som kortlekar, styva i början.

Killar är som krig, de slutar aldrig att existera.


Killar är som körsbär, antingen är de omogna eller alldeles för gamla.

Killar är som lakan, passar alla sängar.


Killar är som lastbilar, det är farligt att komma under dem.

Killar är som luft, vi klarar oss inte utan dem, men ibland behöver man
luftombyte!

Killar är som marknader, har stånd i alla väder.

Killar är som parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.

Killar är som röda rosor, fina att se på men de kan göra en illa.

Killar är som sjukdomar, lätta att få men svåra att bli av med.

Killar är som skor, först trampar man på dem, och sedan byter man ut dem.

Killar är som sniglar, antagligen har de någon funktion, men det är svårt att inse vilken.

Killar är som tandborstar, används flitigt och byts ofta.

Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.

Killar är som toaletter, först sätter de på en sen spolar de en.

Killar är som tuggummin, smaken försvinner.

Killar är som vattenslangar, sprutar när man sätter på dem.

Killar är som vulkaner, sprutar när de är heta.


Killar är som löv, torra och blåsta

Killar är som svin, tur att vi tjejer är djurvänner.

Killar är som höstlöv, vackra men blåsta.

Killar är som getter, dom är alltid hungriga.

Killar är som telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta.

Killar är som kranar, man sätter på dom så sprutar dom!

Killar är som bananer, äckliga utanpå men goa inuti!

Killar är som att spela V75, det gäller att satsa på rätt!

Killar är som äpplen, ju mognare desto bättre!

Killar är som fåglar, håller man om för hårt dör dom. Håller man dom för löst så flyger dom...

en bra kille är..

Kort sammanfattning över helgen..
I fredags var jag hemma, följde med Carro och Sabina till Carro. satt där och drack litegrann. Efter det gick vi upp till Jens då Kj, Danne, Maja, Malin och Sebba kommit, och där var blandannat Jens Emelie och Stempa. Därifrån gick jag hem vid tolv tiden.. När jag traska hem var det inte en käft på gatorna, också hör jag hur ett larm gick. Det lät precis som om det var från uno-x men, jag sket i det och gick bara fortare ;) Som tur var prata jag med Fabian.
I lördags var jag bara hemma, på kvällen kom Evelina upp och vi såg lite tv och myste på :)
Idag har jag gjort absolut ingenting, tänkte duscha sen ikväll så jag kanske slipper duscha på morgonen imorgon.. En fördel! Jag är alltid så satans seg på mornarna, det är så pass illa.


en bra kille är:
Han som bryr sig mest om dig.
Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som tycker att du betyder mest i hans ögon
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.




Puss /eee


Peter Nilsson 20 december

Begravning idag..


Elvis Presley - Always on my mind

Maybe I didn't treat you 
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time



You were always on my mind
You were always on my mind




Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Girl, I'm so sorry I was blind

You were always on my mind


You are always on my mind


You are always on my mind..




namn..

jag hitta en tabell när jag var och kika runt lite:

-här är de vanligaste namnen..

Norrbottens län


Flickor:
Alva, Agnes, Julia, Klara, Ella, Maja, Elsa, Emma, Amanda, Ida, Lilly, Nova.
Pojkar:
Elias, William, Isak, Albin, Lucas, Axel, Oscar, Viktor, Emil, Hugo.

-här är de mest utstickande namnen..

Flickor: Akja, Alba-Lo, Svea-Erika, Billie Lou, Anne-Katja, Sterre.

Pojkar: Bob-Marley, Hans-Jizhou, Mhmd-Anders, Tigo, Bakary-Björn, Max-Marlon, Rojkan.
-jag har knappt aldrig hört ett enda namn av domhär? :O


?!

MAGEN SOM RYMDE ÅTTLINGAR!
-det kan bara inte vara sant, fyfan!
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4398626.ab

16 ÅR OCH TVÅ BARNS MAMMA!
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4388938.ab


förresten är det fredag den 13de idag.. jag vet inte om jag tror på att det är otursdagen men.. gör ni? :p


bloggdesign

hejhej, sjuk fortf..
i natt kunde jag inte sova, har hostat (eller vad det nu kan vara) sönder ngt mellan revbenen(?) vet inte vad det kan vara men jag kunde iaf inte ligga ner, knappt sitta och inte heller stå på vissa sätt. så iallafall inatt så prata jag ett tag med bäst fabian, och jag vet att du läser dethär nu :P

ska snart gå i duschen, vet inte om johan och jonte kommer förbi på en kaffe när dom åker hem från kalix till jokkmokk. dom var här i onsdags också :) trevligt trevligt! då åkte vi ut en sväng runt råne, hämta kicki och tjilla på sen kaffe och skitsnack här ;).

igår var jag också sjuk, var bara hemma och gjorde absolut ingenting. pratade med fabian, satt vid datorn och åt mat... det gamla vanliga. kicki fixa också en bloggdesign åt mig, men som ni kanske ser så har jag bara någon neutral nu eftersom bloggen var seg igår och det tog hundra åt att få allting fixat så då ska hon göra det när hon kommer hem från ume och har sett håkan hellström :) då får ni se!

imorgon far mami och papi till jokkmokk på peters begravning, jag och oskar kommer vara här hemma då och senare kommer väl kicki hem också :) men jag kommer nog säkert ha det nice här hemma, mitt i allt är man en bov och tjuvar sig något gott att dricka framför tvn!

dagens låt: flickorna på tv 2! ;) -sköööönast!
http://www.youtube.com/watch?v=VbRDB1WfSH0


ska inte skriva så mycket mer nu, ska läsa lite bloggar och vara social på msn nu! jag är tillbaka sen ;)
puss /eee

bilder Jmk!

Sjuk dag, ont i halsen, täppt i näsan, massa hosta som känns att jag snart hostar sönder allting som finns inom mig snart, ont i hela kroppen plus att jag har fått träningsvesk på köpet från brottningen igår på idotten :) Det känns skönt att ha träningsverk ändå, för då vet jag att jag gjort det bra och tränat ;) Men allt annat är piss..
Ska fixa gymkort i veckan och om jag inte är lika krasslig i morgon ska jag fara och sola, det är nice!

BILDER FRÅN JOKKMOKKS MARKNAD!


Kicki på g dit! Fredag


:) Fredag


JMK -09


Jonte och Robin på öltältet Fredag


Öltältet Fredag


Kicki och Johan tillbaka i Purki igen Fredag


Snyggwe, Johan jag Evelina i Purki Fredag


Evelina Johan Kicki i Purki Fredag


Jooohaan :P Fredag, fortf i Purki på dansgolvet som vanligt ;)


Tillbaka i Jokkmokk for vi till Geggan och Johan var färdig så han fick rida på Evelina upp till högsta våningen :P


Vi boxades hos Geggan ;)


Från Geggan bar det av till Fabian!
Där var massa, blandannat denhär killen Simon :P
Fredag blev det att jag Fabian Kicki Kenny Evelina Patrik och Memelie sov hos Fabian :)


Fabian på Lördag ;)
Blev tjill med chips, öl, dricka, kortspel, tv med mera..


-------------------------------------------------------------------------
..Jag förstår mig inte på vissa människor, men det kanske jag inte ska heller!
Puss /eee

JOKKMOKK

Hejsan, har inte haft tid och ork att blogga..

I helgen har det varit super roligt och mys..
Fredag åkte jag Kicki Carro Evelina mami och papi till dom härligaste :) Vi var på öltältet, hos Geggan med mera och det slutade med att vi blev på fest hos Fabian och sov sedan där :P
Lördagen gick jag Fabian Kicki Kenny Evelina Patrik och Emelie och käka på Lilla paradiset.. Alltid godast ;) Jag käka en pizza som heter Mexico, var massa gott på! Lördagen sluta iallafall med att mami och Marie louise tog hål i näsan, Kicki mami papi for hem och jag Evelina och Carro stannade kvar till söndag :) På eftermiddagen orka vi inte vara kvar på öltältet, så jag Evelina Fabian Jonte och Patrik åkte med Smuggan tillbak till Purki och drack öl, spela kort och mös på! När klockan var halv åtta kändes det som om den var 12 och godnatt var det klockan ett två tiden.
Söndag tjilla vi i Purki, när jag Fabian Patrik och Evelina just vaknat kom Johan, efter det kom Smuggan. dom körde skoter :) Hääärligt! Vi åkte in till Jmk och käka på Lilla paradiset igen, då blev det en kycklingrulle ;) Gött! Sen blev det buss hem klockan 10 över 5!

Om två helger blir det Jokkmokk igen, då fyller Magnus 18år och det blir nice att få träffa alla iiiiigen :D

Dagens låt: Ragga på - Kick!
http://www.youtube.com/watch?v=0WALF5nApXg


Puss /eee
-Ni får bilder från hela helgen i nästa inlägg hoppas jag ;)

17år!


Igår fyllde Kicki 17 år och det fira vi då klockan slog tolv på lördag natt :D Mycket trevligt!
Min helg har varit helt underbar både fredag och lördag fast det kunde vara lite tjaffs men sånt händer, det är ju bara kolla in bilderna på http://www.emmelieskoog.pixbox.se/ !

Carro kom och hämta mig och Siri från plugget, drog Uno en sväng och efter det blev det hem och käka korv och mos!..
Nu ligger jag bara här och har lagt in massa nya bilder (äntligen fått utrymme) på pixbox och kollat tv.
Sett One tree hill som var mycket länge sen, Fabian har smsat lite och snart är det Unga mödrar på tvn och efter det är det Familljen annorlunda.
Guuud vad det är skönt att inte ha några läxor, men istället har vi nationella prov i svenska i veckan både imorgon och torsdag och sen så ska jag säga att jag har ingen aning om vad jag kommer få för resultat på so provet. Meeen, det lär vi ju då se (?) Att man aldrig är fri..

Det jag vet kommer hända framöver är att jag skiter i att sola idag som jag tänkte och gör det imorgon istället, på onsdag är det min b-day och torsdag blir det nog solarium igen, fredag är man ledig och åker till dom häärliga i Jokkmokk med mamma pappa Kicki och kanske Carro och är där till söndag :)

Dagens låt - Release me-Agnes!
Sök på http://www.youtube.com/ :D
 
                                                         Emmelie

Andrea

RSS 2.0