gode tröttast

kaaaaanchhhee! :p

Nu är det snaaart på en liten pytte stund läggdax. Tidigt, jag vet men jag är döööd. Ska väl lägga mig och just hinna somna, då ringer nog Fabian :) Mys-pys. Är mest sliten sen den härlige lördagen. Men det är mycket värt det.

Varit nere hos Évelina i flera timmar, gick på uno med hon och Ogge sen till Ogge och där var Fia också. Satt i kökat och snacka skit. Sen gick jag hem kring 9-halv 10. Vi har pratat mycket om lördagen jag och Evelina, och vi garanterar er att vi har mycket minnesluckor. Många stunder är borta, vi kommer fan inte ihåg. Tänk att vissa delar kan vara heeelt borta(?) -sjukt!

Puss och Godnatt
Fabian <3

nytt rykte i byn!


Det var såhär, helt vanlig dag på skolan förutom att jag har varit grymt trött idag. Det går inte ens att baskriva. Också slutar vi klockan tre och jag och Siri står och väntar på Carro för skurts hem. Tillslut kom hon, och med snabb fart på kärran och bara pekar att vi ska hoppa in fort och ropar när vi hoppar in i bilen. Då tillslut får vi veta vad det var. Det var en varg på ängen, trodde dom. Anette hade hämtat kikaren och allting och farit dit, den var helt väx igen i ansiktet och låg mitt ute på ängen och bara kolla, precis som en varg. Massa folk stanna som var ute och gick och massa bilar. Tillslut for vi och hämta kameran, mamma, Stefan och lill valpen Tiquila. Då när vi kommer tillbaka så var det bara en stor hund, mycket lurvig ;) hovva!

-Inte sant, som vanligt :p ..Men denhär gången ett ganska roligt ett, haha!

Har käkat rom blandat med cream fresh och krydda på hårdbrömacka med mjölk till middag :p Jag är inte så förtjust i spagettih och korv så jag gjorde mig en egen middag :)

Sitter just nu och lyssnar på musik och myser på, ska nog kanske hitta på någonting senare.. Eller egentligen snarast. Jag sitter också och funderar på om det var bad vi hade på idrotten imorgon, vattengympa (Y) I like it, saknar det från Cypern och Bulgarien! Det är just dom två ställena man får upp om man säger vattengympa. Mamma sa att det blir nog ingen utlandsresa i år, urs så tråkigt. Jaja, vi har ju massa annat nice att göra :) nu är det bara 17 dagar kvar till fjälls!

Puss /eee

BlackJack

- Rock 'N' Roll Är Du! Gode bäst låt :) <3
När du håller mig hårt vill jag öka faaarten, när du kysser min mun vill jag bromsa in.
Och jag känner att ända sen första starten, var du min!


HEJ :D!

Helgen har varit mycket minnesvärld, absolut lyckad!

I fredags for jag på skolan, var två lektioner och hoppade över idrotten engelskan och svenskan så då åkte jag och Markus på OK och köpte Korv och Cola och efter det körde han mig till lägenheten :) Därfirån for jag och Carro med Tiquila (ny valpen som jag ännu inte berättat om) till Tomas Erika och Frida och lät hon busa med Etna. Efter det blåste vi till stan och mötte upp Sabina och gick på marknaden i stan ett tag.



Här har ni Tiquila, jätte söt med ögonen. Ett isblått och ett brunt/mörkblått :)
75% shäfer, 25% ja, nu kommer jag inte på det jävla namnet..
Men ni vet nog säkert vad det är när hon har blått öga :)

När jag kom hem tjilla jag på, efter det satt det lite folk här som drack och själv drack jag bara en grogg för att spara mig till lördag (gårdagen) som jag aldeles strax ska berätta om :)
Efter många om och men åkte jag med Vikko och massa andra ner till Evelina med lill lalpen och sen traska jag mot Carros lägenhet och var hundvakt medans hon var på fest.

Lördag var mycket lyckad, jag gick hem tidigt på morgonen tillsammans med Carro och Tiquila. Duschade efter ett tag, fixa mig lite smått och kring ett-två tiden kom Fabian Tommy Patrik Marilo och Fredrik hit! :) Vi hade väntat rätt länge, spelat go-musik hela dagen och enbart gormat på! När dom väl kom satte vi igång och dricka på allvarl, for också ut och ragga på med Carro en sväng som nå fyll-svin runt byn när alla gamla tanter var och handla till luch-middagen typ, med hög musik och Evelina och Patrik i framsätet med helt vevnedad ruta och halvt utstuckna ;) När vi kom tillbaka han det komma folk eftersom, dom for igen och alla vi käkade.. kan säga att det var hemskt så full jag hann vara på hela kvällen och just före middagen, samt så jävla hes så det nästan var roligt :) Efter middagen kom det nå jävla mycket folk så jag hann då inte med alla. Kände typ inte 1/3 heller :P ojoj! Men galet så roligt jag hade. Kring tre gick alla i detta hus och sov..
Idag fick man då alltså vara bakis och endast mysa i sängen tidigt ikväll så man kanske orkar skolan imorgon.


-Låt bilderna tala för sig själva!



















måste bara säga att ni försår väl vårat tillständ? :p







Hoppas ni gillar det ;) ojojo, hojja
PUSS!

onsdag

Slutade typ 10 idag då men var kvar på skolan, med Mia och byn tills 12 då Kicki sluta praktiken. Åkte hem, käka också kom Evelina. Vi såg wildchild, som jag sett några gånger men ändå jag käka blandannat medans Evelina såg den :) Båda hann somna en snabbis och Evelina berätta att hon somna två gånger och hon röck till båda gångerna och blev rädd att jag såg det för det hade varit lite små pinigt för lilla hennii :$ HAHA!

Ska städa klart mitt rum nu, sen ska jag dra till Carro :) ..Snart får ni veta en hemliget, men inte ännu :p Ska bara kika in i köket och kolla om Kicki och mami kommer frammåt i hårfärgandet, Kicki ska nämligen blondera sig igen :p Stefan sitter nog och tittar på.. huuum.
HÖRS!

Puss /eee


kväll..

Japp, nu är det snart läggdax. Ska se "Den rätte för Rosing" sen ringa Fabian och efter det sova.. Bäst-programmet!

Evelina och Amanda kom förbi en sväng nu ikväll, när dom kom satt jag och läste Bellman historier för min lillebror och Calle hans kompis. Vi fortsatte med några till, satt och snacka skit och hade nice i köket såg lite tv och kolla igenom gamla bilder på min dator :)

Nationella prov i engelska, skrivning väntar imorgon..


..Nu har ni någonting att göra :)

Puss och Godnatt /eee


middagen

-Bestod av..




och



Söööööötast jävla ungar :D

hihi! :)

Imorgon går jag bara till tio ungefär eller vad det blir, slutar iaf efter nationella :) myspyys!

Idag har jag varit hemma och tjillat, kände mig sjuk på morgonen och nu är jag näst intill frisk. Fortf bara ont i ryggen och lite snuvig och såntdär som alla står ut med.. Carro och Räkan var förbi en sväng när mami farit till stan och Kicki på praktiken. Annars har jag bara ruttnat häär, hojja vilket jävla liv man har!
Evelina ringde precis, hos satt på bussan på väg hem och skulle hem sen kommer hon upp hit mest troligt!

Ska käka tacos nu, och eftersom jag då inte ville ha det och vi redan stekt köttfärs hade vi inte makaroner heller så då får det väl bli tacos då. Inte min favoritmaträtt precis.. Det funkar!




Puss /eee

fredag-måndag

Hejhej :D

Vi börjar med fredagen, åkte till stan med kvart över tre bussen. Käkade på Dagobert med Evelina och Ogge, kycklingmacka med extra fyllning (Y)! Tog nästa buss från Lule till Jokkmokk kvart i fem mätt och belåten. Lång bussresa och det tog då verkligen en evighet om man gick på magkänslan.. och sova kunde man ju då inte heller! När vi kom fram gick vi till Fabian och där var han Patrik och Tommy. Vi såg Rallybruudar och gorma på.



-det var bra väder hos Fabian :P


Och efter fredag kommer lördag, då vakna vi for ut med skoter och körde åtta mil sammanlagt den dagen. Det var jag Fabian Evelina Patrik Magnus Maja Hanna Flajja-majja och sen kom vi till massa andra folk och då hänka Geggan och Jonte på :) Härligt! Grillade korv och mös på. På kvällen såg vi Robinson och sen for vi ut och snurra med David i flera timmar, nicenice.

söndag var man trött, vakna tidigt av att Tommy kom och massa ringde till Fabian och sa att vi skulle komma och köra skoter. Vi for och det blev jag Fabian Patrik Evelina David Forsman och hans tjej. Efter ett tag kom Johan också :) Medans alla killar förutom Johan for och körde stanna vi kvar och hade "gissa vad man visslar-leken". HIHI! Åkte tillbaka så man just hade tid att packa ihop alla grejjor och gå mot bussen som gick 10 över 5. Den bussresan gick någorlunda fort eftersom man sov rätt mycket plus att vi bara åkte till boden där mami Kicki och Oskar kom och hämta. Drog Max sen hem..

Idag har jag bara varit på skolan, håll på att bryta ihop flera gånger eftersom jag har så ont i ryggen sen i helgen. Kännts som att jag har kbäckt den femton gånger på skotern. Sen är jag sjuk nu också.. orkar knappt äta vanlig mat. Ska bara tjilla vidare nu :) Kolla in fler bilder från helgen på min pixbox http://www.emmelieskoog.pixbox.se/ KOMMENTERA! :D

sober - Pink!
http://www.youtube.com/watch?v=ANwj4L_FzCs


Puss /eee

värt ett eget!


-ÄLSKAR DEN!

fel..

Såg att ett fel har uppstått i min blogg, det sista blogginlägget är jättegammalt. Flera flera helger sen, men måste ha blivit något fel när jag for och ändra igår :)


härlig fredag!

Hejsan, sry att det var ett tag sen jag skrev men jag har inte hunnit och sånt där.

Igår var jag på världens bästa bastu kväll i Purkijaur! :)
Först åkte jag Kicki Evelina och Jonte med buss klockan åtta på morgonen ner till Jokkmokk. Gick och käka på Lilla paradiset en pizza och efter det gick vi till Geggans lägenhet och där var vi Geggan Patrik Magnus Tommy Jonte jag Kicki och Evelina. Vi spela kort och gorma på medans vi väntade på bussen till Purkijaur som gick kvart över tre. När vi väl var framme i Purkijaru gick vi ut till bastustugan och elda den och gjorde lite mys. Tog ungefär en till två timmar innan bastun och stungan var uppvärmd. Vi börja dricka kring klockan fem tiden tror jag och efter ett tag kom Kenny och efter det kom Magnus och Fabian och sen kom Larssan Johan och typ två tre till (:  -Trevligt trevligt! Just efter att Kenny hade kommit börja vi basta och tillslut var vi väl en 15 pers som basta och var i bastun!
Gick in i huset senare, dansa, det kom mer folk, satt och gorma som satan och lyssna på fylle Johan som gorma och massa skit där i slutet, han satt precis och prata som att han var med i en film och prata engelska fast det blev svengelska. Ha - Ha.. Somnade nog ungefär halv fyra sen på soffan efter många om och men. :)
Tog bussen hem åtta på MORGONEN! Klev upp halv.

..Såå, nu ska jag sova tills klockan blir fyra och efter det är det hockey och fix inför nästa fest som är Johans 18 års fest!

!

Nu är det mycket,
No "förhör" prov på onsdag samt hemkunskaps prov samma dag..
Pluggat som ett svin idag hela dagen efter skolan, sen käka jag världens godaste kött och pommes som mami laga fastän hon är sjukis och efter det har jag bara satt mig här som en soffpotatis fast en "stolpotatis" och myst på med massa goa bloggar och lite annats smått och gott. Har pratat med Mia Fabian och Evelina mest hela dagen, sen har jag hunnit prata med självast Gömman någon gång idag :p Myspys varning!
Imorgon är det "vasaloppet" på skolan och det skulle bli två mil men jag har ont under foten så jag knappt kan gå på den plus att jag ska till tandläkaren imorgon klockan tre så kan hur som hellst inte fara. Skönt, men jag kommer nog inte ta "klassikern" som vi har på våran skola (vet inte om ni har det på andra skolor). Den innebär iallafall att man ska åka skidor TVÅ mil, simma 60(!!!) längder bröstsimm, kyckla TRE mil, jogga 9(!!!) kilometer och orientera en lång jävla stäcka. Vart bara klagerier här, men våran skola är helt och hållet såååhääääär störd! Ni vet alla Rånebor ;).. yyyrs

Nu har jag pratat klart med Evelina och Mia för säkert 100samtalet idag, kört med hantlarna så jag nästan skakar och borstat tänderna. Nu är det bara denhär sköna sängen som väntar på vänster sida om mig, kanske man ska säga godnatt då! 

Puss /eee

söndag igen,

faan så allting går fort.
Det är ganska så bra det med tycker man. Då går skolan fortare också ;) Plus att jag vill till den 16 April då vi drar till fjällen med hela familjen plus Pata m. familj, Jonte m. familj och Fabian medflera.

Igår blev det då käk och fest hos Stefan, det övergick sedan till vårat hus och här blev jag trött och allmänt sur och arg så jag gick och la mig. Prata med Fabian ett tag vid typ två och då hörde jag bara hur hundarna skällde och det kom mer och mer folk, då klev jag upp igen för det var ju omöjligt att ens försöka somna. Skulle ringa Fabian då innan jag somna igen, men han var svinigt trött och skulle envisas med att inte sova och prata istället. Tillslut orka han inte något mer så han var tvungen sova, då somna jag också.


Kicki fixa lite volym ;)

;)

Me, Myself and I!

Kicki på g till Stefan första gången!

En stor mystoffla med massa små i som man använder när man är där inne ;)
Det är lite småcoolt så mycket vi jenka med domdär :D

Gick hem igen efter maten och blanda oss en grogg ;)
-och äcklig var den!

Jag på g ner andra gången:P Myspic

Papi Jan och Kicki nere hos Stefan.

Soetiz Mami!

eee

sis och bror

Maria och Stefan

Goskit man är :P

Det var mycket med i leken för Jan igår, Stolen fick sig en dans och hamna sen här.
Han drog igång dammsugaren och börja dansa med den och det var helt
-galet!

Nästa helg blir det antingen Jokkmokk, eller dom kommer hit. Vi får se :)
Imorgon är det skola igen.
Idag ska jag städa (som jag inte ännu har gjort), kanske köra skoter och plugga!
Ikväll hörs vi säkert mer!

Puss /eee

tacos!

Baambootjaa :P

fest på g, sitter just nu hos morbror och dricker en grogg tillsammans med mami Maria papi Stefan Kicki Jan. Dom spelar spelet "Så det kan låta", tråkigt nog var det för tråkigt så jag gick hit och satte mig :) Hääärligt dee!

Innan det har vi käkat tacos här och lite sånt mys :D
Nu ska jag festa vidare, men ring GÄRNA! Umgåsas och ha roligt med massa festande är Alltid Nice!
Ska ringa Fabian nu, sen gå in i köket till geeksen ;)

Puss /eee

Kommer bilder imorgon!

np

Hejhej!

Freedag idag, haft nationellaprov i engelska idag. Gick väl som det gick, får väl see!
Har geeka loss med morsan Kicki och Carro hela dagen, sen kom Stefan och papi också :) Då blev det ännu mer "ohh", går inte att beskriva men, det låter iaf så då mami vart helt galen uti kaminen då det vart för varmt i den. Så asigt roligt, men man måste se det in real life så att säga ;)

Ringde precis Fabian men han såg film, sen slog jag en pling till John och han var absolut ingen ide att prata med men skulle tydligen ringa upp sen. Nu efter det sitter jag bara här i köket och lyssnar på musik, är ensammen hemma med lillebror och hans kompis Nils. Smsar lite med massa folk, Marcus är i Jämtön och dricker, Sebastian är i stan och dricker, Andre sitter hemma och har tråkigt och Mia är lite överallt.. Tråkigast fredagen någonsin, plus att alla tjejer är hos pojkvän, spelar fotboll eller allmänt orkar bara inte göra någonting. Hojja!

Funderar på att gå och lägga mig och sova eller se en film om en liten stund, är ändå rätt trött efter skolan åså.
Juste! Ni får resultatet av mina naglar någon dag, blev inte som jag hade tänkt det att lägga in en bild på kvällen. Det tog längre än jag förväntat mig och jag börja med annat när jag kom hem. Men det kommer, jag lovar er!

Puss heeejs! Godnatt på er också, om det nu blir så :) HÖÖÖÖÖÖÖR AV EER MÄNNISKOR!
/emmelie

Kollan in mig pixbox, www.emmelieskoog.blogg.se


är du hög eller? ;)

Hejhej!

Idag var det då friluftsdag, men jag valde inte så mycket som var frilutigt som ni kanske läst tidigare.. Utan det blev Boden-badet! Satt bara ett tag i bubbelpoolen, efter det käka vi gott och mat och sen bar det iväg till solariumet med Siri och Sofia. Man kan helt enkelt kalla det att jag inte bada någonting. Men någon helg eller dag måste det väl bli Pite, så grymt länge sen man var där!

Ikväll kan det kanske bli naglar ;) Ni får ett resultat ikväll om det blir! Fan så häärligt med naglar, totalt bitit söönder mina egna. Ska ringa Carro och höra vad hon gör nu också, hon kanske är med Sabina.. Hon är mest bara hög ;)
Nä nu ska jag sluta dumma mig! Vi syns ikväll igen, med eller utan resultat..

Puss /eee

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Kommer aldrig på någon rubruk som passar ni och som jag tycker ska stå just där så därför kan jag skriva bara vad som hellst ibland..

Slutade tjugo över ett idag, åkte hem med Linus Mia och någon mer kille så jag slapp vänta på mami till två eller det västa som finns.. GÅ! Hojja, hatar att gå bara allmänt.
Jag sitter och käkar några sura patroner, dricker en PK och pratar med självaste gummsan från Skåne på msn :) -Malin! Tipsa henne precis om min blogg, skulle vara roligt att ha många läsare.. Som jag tyvärr inte har!
På skolan har jag käkat palt som man alltid förväntar sig vara svingit gott och sen ligga i palt koma, men ingenting av det blev av. Palten jag och Leo gjorde blev inte riktigt klar plus att jag sen inte hade lust att käka det och åt därför bara litegrann och hamda då inte i palt koma ;) Efter hemkunskapen hade jag utvecklingssamtal, det gick fort och jag slapp halva bilden!


Ojda vad dom då skulle skojja till det här och kalla det "Black and White"..
Ungefär lika äcklig som den "svarta" palten såg båra paltar ut.
Dom var inte mörka men ett konstigt mjöl gjorde att dom såg äckliga ut eftersom vi var tvungen ta lite av det för att det är "nyttigare".
PUH! säger jag då..

Jag ska käka någonting gott idag tänkte jag.. Jag fick den iden att steka köttfärs och när den är klar smörar man mackor och sätter på köttfärsen efter det sätter man på cream-fresh tillsammans med riven ost blandad och in i ugnen, swich var det klart! Svinigtgott!

Förresten, imorgon är det friluftsdagen.. Jag ska till Boden och bada :)
Nu ska jag packa, städa mitt rum och sen fara till Carro när hon kommit hem från jobbet och hämta mina jeans jag haft där i en evighet. Mina
bästjenas!

Det blev som det blev, går inte att göra någonting åt det..
Bara att ta det som det kommer och andas nya friska andetag efter som.
Du tog ditt val,
och om du inte gjorde det hoppas jag att du gör det snart.

Jag har inte tänkt gå runt på någonting onödigt i mitt liv, så är det bara.
Alla få ta smällar, förr eller senare!
<3

            Puss /eee                                                    

sussa kudden

godnatt, ny dag och nya äventyr imorgon!

i ett fotoalbum

Där är första bilden som jag tog på Lillan
När hon låg i vagnen, och hon sprattla vilt!
Och där sitter du och jag i sommar gräset,
vi har picknick på en gammal blommig filt!

<3!

-----------------------------------------------------------------------

Precis läst ut min bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" med Magdalena Graaf!
Svinigt bra, och jag rekomenderar den.. Ett plus i kanten är att den är riktig och man vet vem personen är nu :)

"på statistiken så att säga"

Heej :D

Sitter nu i mitt rum med Sofia, vi gormar på om allt som går.. Skippa elevens val idag och for hem :)

Sofia ligger i sängen och geekar loss, nyss sa hon att hon hade kring 20 besökare på sin blogg och att folk ibland kollar efteråt och att det kommer på andra dagar då.. Fatta inte riktigt men så sa hon iaf "på statistiken så att säga" HAHA!

Ikväll ska jag läsa klart min bok och skriva en recension, sen hitta på någonting igen :)

Vi dunkar Lasse Stefans så det bara "svänger" här inne som just geeken sa :p

puss /eee


måndag

Vi drar en sånhär: Haaaaaaaaaaaaaaay!

Så segt är det verkligen idag efter all jobbiga skola. Jag somna precis ett längre tag i fåtöljen med min bäst bok i ena handen och mobilen i andra framför mig hade jag kaminen och brevid mig en tv som hade massa volym eftersom oskar såg på barnprogram och andra sidan en dörr som gick upp och igen hela tiden, och jag vaknade inte! Det räckte inte med det inte, nej utan Kicki den jävlen har stått och matat kort på mig :P Ojoj! Såhär är det. Nu har jag precis druckit en PK för att bli lite piggare, för snart är det HOCKEY :D Vi har sattsat på att Luleå vinner med 4-1 eller 6-2 :) Man hoppas väl på att man vinner!

P & K! <3

söndag kväll

Hejhej, jag sitter nu hos Carro själv. Gick hit med Sofia och Carro och Sabina for efter ett tag för att gratta Jens! Senare kom Evelina och Ámanda efter deras träning och vi satt och surra ett tag. Nu väntar jag bara på domdär två fisarna i påsarna Carro och Sabina som ska med mig till Töre för att köpa go-korv!

nu kom dom och tuta! ska hem sen och läsa ett kapitel. PUSSSS


då var det borta!

..Jaha, då var det lovet borta!?

I fredags satt jag hemma, Carro och Sabina kom så jag åkte ner på Uno med dom och efter det med till Carro en säng och gorma medans dom fixa sig inför 25års fest. När dom var kvar åkte jag hem igen och hoppa av hos Siri. Var social med henne en sväng sen gick jag hem. Gick jag sen ut igen på Uno med Siri och Sofia, efter det hem till mig igen. Drack en öl och sen gick jag ner till Jens för att gratta han och sånt :) När jag kom hem hade redan Kicki kommit hem från en fest i stan så jag tog in nyckeln och gick och gjorde mig en grönsakssallad med gurka tomat och sallad med citronsprut på ;) Gott, sen prata jag med grabbarns från fjällen och Evelina men blev hungrig igen så gick och gjorde mig två mackor i järnet klockan 3.. Efter det kunde jag minsann somna! Hihi, ni vet dethär förbannade nattätandet och speciellt när man kommer hem efter fest.

Igår var jag också bara hemma med Kicki. Mamma pappa Stefan och Oskar var och körde skoter och vi tjilla hemma med glass och jag lästa lite ur min bok som jag måste skriva en bokrecension på snarast! Kring klockan fyra kommer Carro och Sabina klamsandes in med chips dipp och cola till hockeymtachen! Vi starta den och Lule förlora denhär gången mot Frölunda med 4-2.. Ajja, dom tar dom sista gångerna nu! Efter ett tag kom Linda och sen senare kom Marcus Anders Jonas Oscar och Sebba, vi drack tequila och grogg :) Sen for Sebba Kicki Oscar och Anders till Smedsbyn där det var 18års fest. Jag Marscus och Jonte försökte ta oss dit efter att Carro Sabina och Linda också farit iväg till stan. Det gick inte vägen så Marcus och Jonte for till Klappis och jag stanna hemma eftersom jag ville ta mig dit. Åkte tillslut med Olle Victor och Mia, efter ett bra tag var jag där efter en eller annan orsak ;) Hos Robert var det massa folk när jag kom med blev mindre och mindre och tillslut var det bara Jag Kicki Oscar Sebba Julia Robert Putte Emil Joel och Löken kvar.. Vi dansa och levde jävuln och sen åkte vi mot Persön och sen hem! Somna efter ungefär en och en halv sekund! :D

helgens låtar är lungt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZWQ45eEOw3g - Inget med dig som är underbart!
http://www.youtube.com/watch?v=2CuSLOVDqDc - Let it rock!


Idag har jag bara vaknat, ätit tacos och satt mig här! Nu ska jag läsa klart min bok, eller jag MÅSTE.. Sen blir det att käka någonting gott och efter det hitta på någonting med Evelina och säkert någon fler!

Puss /eee


BA-HA!

Min bror hans två kompisar Calle och Oskar sitter i tv rummet och har kopplat in datorn i TV:n och lyssnar på den här urjävladåliga låten "http://www.youtube.com/watch?v=VBUwwKyHdLs"! Dom har satt sig på rad brevid varandra på knä och klappar i takt på låren. Före det har dom lyssnat på "Hejsan alla cp barn" och nu spelas "Muffins med Björn Rosenström" BAHA!

Måste bara säga att när jag sitter och lyssnar på låten Your Love - The Outfields tänker jag SOMMAR!

En sista sak, jag skriver alltid så slarvigt och tänker knappt på vad jag skriver så nu måste jag iallafall skärpa mig och skriva Stor Bokstav!

lika roligt varenda gång

Hojja, allt går så fort.. Nu är det bara tre dagar kvar, sen är det dendär helvetes skolan som precis alla hatar!

I onsdags färga jag håret, blev bra men jag är fortf svart i pannan.. Då jag stod i duschen ringde Evelina samtidigt och frågade om jag skulle med till stan, och det ville jag ju då så klart så jag gjorde mig klar till tjugo över fyra bussen och åkte in med Evelina Amanda Agnes Siri Sofia Oskar Kicki och Viktoria :) Vi käka först på Waldorf och efter det gick vi vidare och bowla en timma! det är lika roligt varenda gång :) Efter bowlingen sprang vi in på Godiskiosken och sen Max för att köpa lökringar till bussresan (a) Prata med Johan när jag kom hem och tillslut ringde han och hörde om jag skulle med ut med han Axel och Sebba, mycket trevligt! Många av dom for förresten til Stockholm för att se Metallica! Lite avis får man väl vara! :)

Igår var jag endast hemma, såg första slutspelsmatchen luleå-frölunda och dom vann med 5-0!! Härligast, ångarar att jag inte for. Under matchen kom Sebba om en sväng och var social och sen låg jag och Kicki på soffan hela kvällen efter att hon kommit hem från jobbet ända tills Carro kom hit och sov :) Pratade med Fabian & Patrik en sväng också, dom är i fjällen och hade det mycket roligt.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag nog försöka skicka ett sms till Emma och höra om hon har tid någon dag för att göra nya naglar på mig :) Bet av precis alla mina riktiga när dom växt ut under dom gamla naglarna så nu är jag less och måste ha nya, hatar mig själv för att jag biter.. emo :p

United - Judas Priest!

Hade bäääst, skriv och kommentera gärna vad som händer i helgen!
Puss /eee

redo för sängen!

Nu har jag precis satt upp håret lite slarvigt, borstat tänderna, tvättat bort gårdagens smink och smort in mina torra armar i lite hudcreme sen all solning och lite sånt.. Men värt är det att inte vara en för allt mycket blekfis! Hårfärgning och kanske solning imorgon.
Lyssnar samtidigt på bäst mys låtarna Your love med The outfieled och Here i go again med Whitesnakes, där fick ni små tips på bra musik för dom dagar jag inte kunnat lägga in någon!
..så nu är det snart godnatt :) Puss

igår och idag

Igår kom Pata och Fabian hit, jag Kicki Sabina åkte med Carro och hämta upp dom i Boden efter deras två timmars bussresa. Före det svängde vi om driven på Max och käka gottigt :) Måste bara säga att dom är för höga på det stället, just i boden också.. Galet så roligt vi hade igår! Sen när vi hämtat upp dom drog vi vidare hemmåt, vi drack lite grogg och tjilla mest. Somna rätt tidigt och på morgonen efter vi hade vaknat till tio gånger steg vi upp och då hade Kicki kokat ägg och rostat mackor så då fika vi frukost och sen for mammi Kicki och Oskar till stan och då umgicks vi med Carro och Sabina. Vi spela gh och åkte på Uno och om till Crros lägenhet och massa sånt :) Sen blev det ändrade planer och dom åkte hem idag och när Fabian for härifrån gick jag ut i garaget för att titta på när Sabian och Carro städa raggarbilen och hjälpte sen till lite.. :p

Fabian ladda ner musikprogrammet "Spotify" till mig så nu kan jag lyssna på vilken musik jag vill.. Rätt nice att bara söka och hitta massa nice låtar ;) tack

Jag diggar skåne-fridas låtar..
Hörs! pussss

få mer läsare till din blogg! :D

http://www.viraltrafik.se/?emmelieskoog
följ instruktionerna och bli medlem :)!

:)!

Ikväll kommer Fabian och Pata!
Jag och Kicki far med Carro och hämtar dom i Boden, bussen är framme typ kvar över sju men vi far tidigare för att käka max-käk :)
Ville bara säga det :P
Ska städa klart mitt rum nu som jag aldrig gjorde igår, sen blir det duschen och fix.. Blandannat bränna en härligt bra skiva, sen efter det drar vi väl och raggar till b-town ;) hihi!

Pusspuss, ni lär ju märka om jag uppdaterar någonting på närmaste timmarna ;)

bjuder på gammeljävlabild, cp!

RSS 2.0