Sing with me, sing for the year, sing for the laughter, sing for the tears!

I know nobody knows, where it comes and where it goes!


såå bra!


Valborg!

Somnade sent som satan igår och vaknade tidigt som en jude imorse av att Kicki ringde, vilket kanske betyder att kvällen blir överspeedad eller snarkning..
Har iallafall hunnit ta en morgondusch, plockat ur diskmaskin och lite sånt samt suttit ute ett tag med det kom såklart ett storbrakkamoln så jag gick in igen. Nu lär jag ju bara självdö där jag ligger tills någonting händer.


Ha en trevlig valborg alla!


118800

haha, jag testade dendär MMS tjänsten dom har och skrev:

Hur gammal ser jag ut? (till denna bild, bara för att jag såg det på reklamen)

Till svar fick jag:
Vi första anblick skulle jag säga att du var 20, men du har en mogen attityd och utstrålning, så vi chansar nog snarare på 18? Ta inte illa upp ifall vi gissat fel! Du är skitsnygg oavsett vilken ålder du är!
haha, tack för den 118800 ;)


Dagens "bravader"

Kom precis hem från Kicki och Kristo, jag och Malin for upp på byn och åt på Napoli och tog sedan en promenix hem men mellanlandade. Gott var det, som vanligt kycklingspett :D

Annars idag har vi bara haft lite besök, käkat smörgåstårta till frukost och sett på detdär satana bröllopet som varit hela dan på tv, har även lastat ett släp fullt med ved osvosv.. Kvällen vettafan? Händer något nice eller sparar alla sig tills imorgon? ;)
Gott :)

Selma gömde sig under släpet när vi lasta :)

Selma gnager på Doris öra som vanligt, hon tycker det är kul och Doris tycker det är skönt.



Ska iallafall ta en dusch nu osv, alla åker till stugan nu så får se om man drar dit senare eller så..
kram!


7maj

Då är det Pitecrusing, alltså nästa helg :D
Jag och Mira taggar, äre någon fler som ska? :)


<3


Gott & Blandat

Tjenna :)
Seriöst, dagarna bara rullar förbi. Var ledig igår, inte idag men är hemma iaf...och nu är det helg igen och Valborg! Hur som hellst, har umgåts mest med Siri senaste dagarna annars har jag inte gjort ett skit förutom det som är berättat inprincip!

Sanna på Stinas visar någonting :P

Jag in acton med servetterna, var grymt irriterad för servitrisen kom ut och snubblar och spilller en dressing över mina nya dieseljeans och min väska så det blev fettfläckar och sen så GÖR HON INGENTING ÅT DET UTAN GÅR BARA OCH LÄMNAR ALLT!

Sötnosarna båda låg och snarka hårt igår :)

Från bäverjakten ;)

Gubben :)

Död efter ett jävla simmande för den!

Den var tung, men det skiter väl en beaverhunter i ;)

Alla delar måste inspekteras, vilket as!


-Vilken morgonstart!
Ledig idag som sagt, hade inget och göra med Kicki ville att jag skulle följa henne på storheden så jag drar mig mot duschen på dirren :D

Kvällen

Blev trött efter middagen, jag friterade pommes och lökringar, gjorde en currysås och köpte två stora kycklingspätt på Kvantum när jag och Mami var tidigare idag i stan :) Tog en PK och piggnade till, gick över till Siri Agnes och Päenti och sen drog vi ut på en ragg, Uno, grillringen, besök hos Mallan, hem och BB :D nice kväll, ledig imorgon!

Hjälpte även mami med en treveckorssallad :)


Skolan var inte och leka med men som tur var fick jag sluta tidigt och åka hem med mami, körde även hem från stan :) Men nu får jag äntligen sova, kanske är mitt eget val men vafan om man är ledig imorgon måste man ju umgås när det händer något! Natti<3


We he hee

Tänkte visa er bilderna från lördag då vi förfestade här och sen for på pubas!
























kuulTT kväll va ;)

Påskhelgen!

Tjena, nu jävlar har det varit dåligt med uppdatering här på bloggen..kan bero på en jävligt nice helg ;)

Onsdag - Ölande hemma
Torsdag - Fest hos Peter
Fredag - Brändöpuben
Lördag - Rånepuben
Söndag - Slappslappslapp!
Idag - Slapp, strax dusch och sen till B-näset på middag

Fredag, förfest hemma sen Brändön:














hass! Dusch nu och sen åker vi :)

Skärtorsdag

Gårdagen blev lugn ute här hemma :) Tog en dusch senare och drog till Mallan med Lina och dit kom även Johan och senare drog vi alla till Peter på ferre :)

Ett stökigt gäng kom på besök ;)

Nära-döden-upplevelse för mig och Mallan!

Steekisch brajders!

Räkan :)

Pille och Mallan :)

Peter :)

Ja och Toebira :)

Tre allt för coola!

En alltför kärleksfylld och romantisk tryckare ;)

Per och Elin :)

Hass!


Idag har vi varit och käkat på Pizzan och tjillat på byn, varit ute i solen och kedjerökt ungefär ;) tihi, skönt med sommar och lov! Snart sommarloooov.

..nu ropar dom ihjäl mig för snart plockar dom undan maten från bordet!
kramis

;)

Jag välkomnade Carro och Per ;)


Var och körde med beemern igår och svängde om utanför Mallan och bad henne gissa placet men hon tyckte det var för snyggt för att ens gissa ;)


Idag:
Handla med morsan
Köra en sväng
Paltkäk + koma som vanligt
Hälsa på Stefan som fått komma till Sunderbyn
Fest?


Jallajalla!

Inte tänkt på att skriva nu på ett litet tag eftersom jag varit med Björn och lollat på, Carro och Per har kommit, varit till Ume och hälsat på m.m m.m + att det är lov och man kanske gör mer (även fast jag inte gör ett skit). Sen så är nog den största sanningen min Iphone, jag ligger nästan aldrig vid datorn längre för att jag heela tiden kollar fejjan osv på telefonen för att jag tycker det är bättre och sen så är blogg.se cp när man går via telefonen.. :S

Tvättat massa bilar :)


Drog till Ume med mamis nyracer ;) Jag körde från och till Pite :D


I bilen :)



Kopplat i bas i Bjärtas bil :)



Vad skulle man ha hittat på idag då? Ligger just nu i sängen med Barso breve :P Ska klä på mig och följa med mami ner till Stefan och rengöra hans überstora akvarium och lite sånt tror jag :) Hade fint!

Hemma

Ligger och ser Big Brother nu, kom hem från Ume för ungefär en timma sedan. Skönt att varit och hälsat på nu, lär bli någon mer gång då han får flyttas till Sunderbyn.

Ska ringa Björn nu i pausen och sen efter Biggan blir det att sova :)
Skriver mer imorgon med lite bilder från idag osv! Kram

Tripp

Ska hoppa i duschen nu och sen göra mig klar för en Umeresa till sjukhuset och hälsa på morbror Stefan <3
Kanske blir att övningsköra en bit också med splittnybilen ;) hihi!

Igår blev det lite alltmöjligt lulllulll :) Biltvättning, övningskörning, Big Brother + chips och dipp osvosv.. Kul när det är bra väder! :D

Lördagen!

Stugan:

Sis <3

Björn <3


Pappa <3
(<---fått en kvist i ögat)

Här öppnas det vin på finast sätt!

Jag och Alina :)

Sofia :)


..nu ska jag gå ut, sen ville även Andreas bli klippt :)

Fest i hela huset!

Snacka om sommarplåga ;) NICE!


Lov!

Har fikat lite gopaj till frukost och varit och plockat efter the dogshits ute på gården, ska även snart gå ut igen i blåsten och hacka och skotta lite på uteplatsen så man kanske kan sitta där någon dag under lovet :)


<3


Fredagen!

Fest hos Kicki:

Päntan redan radar!

Kicki igång :)

Mupps!

Linas lilla sprit"flaska"

:)<3

Coolmallisch ;)

:)

Fniss ;)

Rökarligan :P

Erika och Kicki

Maja jag och Kicki

Johanna och Linnea

Partychixx!

Godmorgon Emmelie
(haha, håret täcker precis linnet)


Shiit vad bilder det finns, lagt in ca hälften men mer får ni nog inte se från fredagen ;) Imorgon får ni se lite av lördagen :D natti, nu ska jag försöka sova!


hovva

Bra helg, en mycket bra helg med ett undantag.
Vi fick ett telefonsamtal inatt av Sunderby sjukhus att min morbror krashat med skotern då han farit från våran stuga igårkväll. Han fick flyga med helikopter från Sunderbyn till Ume pga för svår skada. Sönder skallben och svåra inre blödningar i hjärnan.. Fyfan, hemsk natt! Mami är i Ume nu så är ensam hemma idag, får se vad man ska försöka fördriva tiden med, blev ju som tråkig dag. Björn var också tvungen fara till staden, jag får väl vänta till klockan blir fem då Kicki slutar, då ska vi beställa mat. Is inte ställa mig och göra någon mat när jag ändå är själv. Kanske kan ta en powernap också, inte sovit så mycket inatt.

Fredag var vi hos Kixx på fest, mest en massa brudar undantaget var väl Päenti ;) Det gick hårt till, var full fortfarande på morgonkvisten när jag sprang i panik efter vatten. Sov hos Kicki (rättare sagt däcka där på soffan vid halv fyra på morgon) och hennes trapp i läggan var ju inte alltför häftig när man var i detdär skicket :P Vaknade senare av att mami ringer och säger att det är bra väder och att dom dricker en öl, fyfan ville bara spy. Kunde verkligen inte tänka på ordet alkohol då.. Började hursomhellst dricka i stugan igen igår och det blev smårunt under fötterna även då. Bilder kommer! Har kanske 200 stycken, fyfan vad vi knäppte och gorma i fredags, även igår ;)


Smakprov på hur jag såg ut i fredags :)


tattoo

Från det andra till det tredje...
Har märkt att min senaste tattoo (hjärtan på halsen/baki örat) är väldigt diskret vilket är positivt. Den syns inte framifrån osv.. Även bra att jag kan täcka den men håret när jag vill :)

Vars och vad ska nu nästa tattuering bli? Överarmen, låret eller vaden? Döskalle, fler rosor, något annat? puh, svårt dethär ;)

??

Iiii, vad ska man hitta på?! Kanske be mamma snöra i dom röda färgerna i mitt hår, hur tror ni det blir? :) Köpt två stycken för längesen men inte blivit av för jag har velat fram och tillbaka, nu har jag ju iaf ingen utväxt så kanske ska passa på då nu medans det är jämt :O Ifall det blir förjävligt tar jag lov redan idag och fixar det imorgon ;)

Undra om man ska ta och beställa en hårförlängning också, var jävligt längesen jag hade förlängning. Ifs har jag fått jävligt långt eget men är som snyggt, kanske jag får ta ända ner till naveln för skillnad ;)

Mallan kom ju som sagt, blev en massa surr och mario som vanligt ;) Kan hända att vi drar en ny varvning, blir fjärde raka då om jag inte räknat fel :P hass vilken hobby vi har dollsan!

VAD SKA NI GÖRA PÅ PÅSK!? :D


Torsdag idag hela dagen!

Vad trött jag blev efter en lite längre skoldag..men den har på något sätt gått fort ändå!
Näringslära - redovisning om C-vitamin
Samhälls - ekonomi instuderingsfrågor
Kök - fisk instuderingsfrågor + film

Åkte hem med Andreas till Rånbyn, före det körde vi hem Johan till Bälinge. Bättre det än att vänta på bussen och sen åka 40 min och efter det gå från busskuren!
Mat sent idag, passade bra för nu kommer Mallanbrallan också <3 :)
Seeyaa! <3


Gubbens passat med nyfälgarna :)


Onsdag

Sköön dag idag, väldigt skön. Både sol och kort dag :) Såg att imorgon blir det mindre varmt men det är väl bara att klä på sig igen då.. :/ Provet som jag pluggat till idag gick förresten brao, tack och lov är jag fri nu. Tror jag? :O



Kycklingarna som finns på sjuan i skolan :) Så söta!

Nu kom K och K hit så ska gå i köket och socialisera mig lite :) Hmm, blev ju inge gym igår pga upptaget med träning på brottis så kanske göra något annat idag. Får se, snart kryper säkert latmasken fram! Ska nog ta tag i sängen och byta sängkläder och lite sånt iallafall innan Björn kommer!
xoxo


puuuh

Dagen har bestått av en massa skola (servering) + pluggplugg, men även surr, yatzy och Mariospel med Mallan och Mami :)

-Jumbotorsk

-Dessert (cheesecake m. hallon och björnbär)


Igår var det steek som saatan = Jag och Vj hettade sönder på bron utanför Språklådan på det långa hålet innan lektionen. Galet skönt, idag har det varit mer mulet men hörde ryktas om stek imorgon igen :)


Nu har jag tagit en dusch och sett Kniven mot strupen och BB börja precis så nu måste jag kiila, det blir nice ikväll när Bass Hunter kommer in ;) holahola
Natti!

(nyduschad)

Moorning

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp idag, är seg som en gammal gotta!
Har tre lektioner idag, men går ändå till fem så då kan ni ju kanske förstå hålen..
Idrott, förberedning i kök inför imorgon, teckenspråk...BLÄÄÄÄÄÄÄ!

Ligger och ser reprisen av BB, såklart somna jag ju igår ;) Men när jag slog på tvn var det precis i den pausen där jag somnade så nu får jag se resten :D

Bussen går om lite mindre än en timma, så dax att kämpa sig upp!
Får se om jag kommer hem idag eller om det blir Ale :) Låt se, bye


mums!

Jag väntar och väntar och väntar!
Kicki och Kristo firar ett år idag (grattis) så doms skulle åka in till stan och göra lite grejer och beställa hem mat från Walles så då fick även jag och mami vara med på ett hörn ;) Längtar efter vitlöksbröden kan jag säga!
Medans passar jag på att slänga in ännu en bildbomb, mycke roligt idag!






Camwow















-ett gott skratt förlänger livet!


Shakira

Tycker som Shakira är grymt bra att lyssna på, like her ;) alla låtar är mindre bra, bra eller grymt bra förutom en som är totalförstörd = wakawaka!


Man kanske inte ska vara så kaxig här bara för att jag kan dansa lite magdans och studsa och skämta som mongon till Zumbavideor ;)


Mjukisrace!

Björn tyckte jag hade ett litet mjukisrace för mig själv så han ville fota det, ganska så grå ;) Skönt som satan att bara pyysa på!

..men nu är det bara att ta fram NK-anteckningarna, provet har jag på onsdag och det är üüübersvårt!


Söndag

Gårdagen spenderades i stugan på dagen med lite pimpling och alkohol + att vi for och sov där efter vi varit hos Mallan innan dom drog vidare till das pubas!

I'm the driver!

Snygging med dom sportigaste brillorna in tha world :P

Tjillin

Papi!

Morbror och Dorran :)

Doris som övertog skotern :P

Kicki och Björn ska alltid tjaffsa ;)

Steefan!

Haha, passande tröja ;)

Va du vilja mig?

Leo :)


Johanna :)

Lina :)

Fyllkajjor ;)


Björn drog precis, undra vad man ska göra en dag som denna? ..plugga typ :S

Lördag

Godmiddag ;)
Idag var man uppe tidigt pga att vi somnade i Bjurs halv nio och vaknade halv tre av att vi hade kläder på och sen somnade om och var såklart pigg jättetidigt!
Igår for vi och kikade när Björns brorsa osv vittjade saxar och lite sånt kul :) Dom fick gädda på 4/8 saxar så det var kul :D Vi käkade även tacos efter det och fick tacokoma så kan nog bero på våran tidiga kväll, men ikväll får det bli andra bullar med lite alkohol och tjofaderittarull ;)

Iphonepics!

Nu har jag och Bjärtababe skallat kudden. Jag ser lyxfällan nu och väntar på BB :)
Idag gick jag på 1/3 lektioner och sen blev det Solsystemet med Mallan.
Kvällen blev en stugsväng + övningskörning och en dusch.

Som tack och godnatt visar jag er lite bilder från tillfällen!



Dag trettio!

Någon du aldrig kommer släppa taget om!

ÄlsklingsBjörn såklart, när det gäller relationchip!
Det är ett som är säkert, som jag har kämpat.
Love<3

-Kom hem för ett tag sen med svart på halsen, hum tror ni det blev bra? :) Visar väl säkert någon dag! Snart natti och BB såklart, och tamejfan att jag ska SITTA upp så jag inte somnar idag!


snabbis!

Nu är jag hemma en snabbsväng och äter och lite sånt.
Drar snart vidare med Mallan för tattootime! spännande!

Sen i lördags:






hass!

Får se när ni får nybilderna från Iphonen, inte så hajj på den när det gäller lägga in och ut bilder och låtar eftersom man måste använda iTune osv..hass på den!

Nu har vi hunnit dragi en yatzyrunda medans alla segbilder laddat, fyfan vad är det med blogg.se egentligen? Måste ju ladda om en bildjävel 100 gånger!
Hursomhellst, nu ska jag börja göra mig småklar :) kram

Iphone bloggisch ;)

Sitter i bilen med Andreas på g hem från Kalix. Blir en massa åkande idag fram och tillbaka. Stan, råne, Kalix, råne, töre, råne osv :) men det är ju på gott och ont, skriver mer sen + att ni ska få lite bilder från tillfällen jag lovat!

tjaa

Mallan kom precis förbi, fått igång Iphonen så sitter och blippar på den ;)
Bjärta ligger här och sover och brorsan jådar på med oss :P

Nu en Yatzy!


hoppas!

Tänkte visa er bilderna från igår, men insåg att klockan är 10 i 9 och Big Brother börjar snart så jag tar det imorgon :) Ska även försöka så ni får se våran gormfilm från igår ;) haha!

Någon suddig och dålig bild som ett litet smakprov ;) Björn och födelsedagsbarnet!

Eftersom Dialect haft stängt i helgen så har jag ju inte fått börja använda min iphone ännu, men imorgon ska mami ringa direkt dom öppnar och höra om abbonemanget osv så jag får börja blippa på den :) keeewl

morr

Kom hem för ett tag sen. Jag och Björn drog till Alvik igårkväll för att fira Victors 20års fest. Grymt roligt med en massa folk, förutom att det gick sönder så jävla mycket grejer för honom som vanligt, idioter det finns som tror man kan göra vad man vill. Ajja, rolig kväll men inte lika rolig morgon när man vaknade i Albyn!
(Bilder från igårkväll kommer senare)

Igår på dagen så klev jag upp och tog mamis skoter och följde med papi och Andreas till stugan, fan så dom gorma efter vägen men det var kul att se :P Alkoholen var redan i kroppen också så det gjorde väl inte gormandet tråkigare för dom heller skulle jag tro ;) Björn kom och vi var i stugan tills på kvällen då vi åkte och duscha och drog mot Alvik.

(skulle visa er en film på när dom kör och dummar sig men inte fan vill youtube funka som det ska.. Lär nog inte heller kunna visa er några filmer från festen igår då)

Idag drog vi till Victor på förmiddan och senare vidare till stan med honom för att Björn skulle hjälpa att fixa en lastbil. Efter ett tag körde hjärtat hem mig till Råne :) Skötn som fan är det att fått snöra sig i sängen igen, jag är inte helt stabil idag om man säger så. Vi har käkat från Korvgubben idag, men fick inte i mig så mycket så ska beställa med mami nu och försöka mig på en tripsmeny :P

I fredags!

=)

Blev en bra kväll igår, förfestade hos Stempis och gick vidare därifrån till Pizzan och dit kom en massa jävla folk. For även en snabbsväng till Bagarn men det var inte länge så var jag tillbaka på Pizzan ;) Haha, shit vad gormigt det blev där utanför när dom stängde, vi stod säkert där i två timmar + att vi vänta på en taxi.







Haha, såg att jag hade skrivit ett inlägg igår när jag kom hem. Var väl tydligen hemma där vi halv fyra då :P Noo aning! Tillochmed en låt hade jag flächa till det med, inte illa ;) Men den skulle nog passa bättre idag!

Nu kommer pappa och Andreas med skoter, ska hänga med dom tillbaka till stugan och tjilliera! Men nu först ska jag gå och borsta tänderna och ta mig en såndär fräsh cigg, sen kanske få sig nå i maggen ;)
kram

hiojja

Kom precis från pizzan, har druckit lite för mycket cider osv.. Konstigt att man får skriva om 200 gånger :P Får ta resten imorgon.. hass! ! 1 ! Taxiväntande i evigheter, bråökbråkbråk hass!




Färdihassat!

Ska beställa mat nu med mammsen, tror K och K också skulle komma och äta :) Kycklingspätt, pommes, currysås..åhhhh kan inte tänka på hur gott. Har inte ätit på hela dagen, lite torkat kött när jag kom hem inget mer. Var gröt på skolan så det hoppa jag över, plus att jag aldrig äter frukost, illa.


Doris den muppen, läppen hade torkat ihop för henne så tänderna såg ganska roliga ut på henne där hon låg och var allmänt dum som vanligt :P


Mallan fick svar på vad hon egentligen är ;)


tihi!

Fick sluta mycket tidigare idag så det känns skönt :) Om jag hade gått som vanligt hade bussen från stan gått alldeles strax, hängigt!

Iphonen kan jag inte börja använda ännu, väntar på abonnemanget osv..
Förutom iphonen så har jag en till nice grej att se framemot, nämligen tattoo på onsdag...huum undra vad det är jag ska göra :D

Svartrosa graffittinagellack :)


Mami köpte ett skal åt mig också, rosa det med såklart ;) tihi

äntligen fredag!

..och jag fick min iphone igår :D

Just nu ligger Björn och krampar sig om mig, han vill verkligen inte upp och hans alarm ringer för fulla muggar men inte hör han ngt :P Tror jag sat åt honom 20 gånger! Jaja, nu är det iallafall uppstigning för mig, lång skoldag idag igen!

RSS 2.0