lördag

I veckan har jag endast jobbat, nästan..

Onsdag kom Björn och åkte på torsdag morgon, på onsdagkväll var det onsdagspub här hemma så vi var även med massa andra folk men drack dock inte eftersom båda jobbar.

Då såg jag ut såhär:



-toa knäpparn för övrigt :P

Torsdag jobbade jag och efter det spenderade jag kvällen nere på fiket tillsammans med Siri & Sofia mest :) Erik Eriksson, någon gubbe var där och sjöng osv.. Vi tänkte bada när fiket stängde klockan åtta, men det blev såå satans kallt! :S Efter lite socialisering for jag hem och kirrade matlåda till fredagen!




Igår var det åååter igen jobb, efter det tog jag en dusch och käkade lite BK käk och sen körde Kicki ner mig med cykeln på cykelstället till Malin neri ön där Carro också var. Vi drack och spelade massa spel och sånt, sen cyklade vi från kängsön till råne och det tog bara någon minut och jag var döööd! Fortsatte dricka här och sen sa jag godernatten :D


Carro med Mallans BH, haha den var ungefär dubbelt så stor :p


Idag har jag bara legat framför datorn mest hela dagen, faktiskt varit på konsum och handlat till godmaten mami håller på med nu.. nämligen mammas skagenröra (Y) lax och pressad potatis! MMMMMMMMMMMM
Efter maten blir det dusch och lite fix och sen får jag se vars det bär av, kan hända att det blir Pite en sväng :D Den som lever får alltså se!

Puss
Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry, but that's alright because I love the way you lie.. I love the way you lie!

Kommentarer
Postat av: Sofia

<3

2010-07-11 @ 15:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0