Inköpen!

Två "Jag diskar - Du torkar" handdukar
5 smörknivar "Sluta smöra!" "-Butter?" haha!
En pump till toatvål

Stekpanna, rosa den också ;)

Kjol från Gina!


Nu ska jag ta en dusch, sen blir det nog något funnybunny...eller måste nog sprätta cidern före duschen ;) Jaja, hursomhellst krampåer!

Äntligen helg!

...och såå jag har längtat! Fyfan så less jag varit hela veckan på denna förbannade veckarklocka!!

Fick sluta klockan tre idag så jag tog mig hem någorlunda tidigt :) På långhålet har jag gått på staden med Kicki (syrran) och fynda lite smått och gott åter idag igen! Alltid lika roligt när någon, typ hon, kommer in till stan och umgås då man har ett långt och trist hål! :)


Har precis käkat en liten hattig mack-middag så en rök på det och sen ska jag knäppa och visa er lite bilder på det klatchiga jag köpt! :D Strax tillbaka!

Hello!

Kom precis till lägenheten, har sluta efter två idag och efter det gick jag på stan med Emmelie och hennes kompis medans jag vänta på att Tobbe skulle sluta joppa :) När han sluta drog vi på MAX och tröck och sen hem! Här sitter jag och har störtat i datorn...jani vad skulle man göra utan alla moderniteter ;)


Har haft kök hela dagen lång, och kan säga att jag har ätit heela heela heela dagen lång! Kan alltså säga att vi hade god meny idag :D


gott!

Nu ska vi hitta på något roligt eller slappa eller göra nytta :)
kram!


Palt!

Muuums, mami skulle laga palt idag så jag tror vi skippar plättarna som planerat och gör dom imorgon ist ;) Riktigt gott ! Bara goda tider nu ;)


Lilla patteklappardagen!

Onsdag idag och som vanligt en liten sovmorgon, två timmars prepp i kök och sen hem (kan hända att jag går en sväng på stan)! Skönt!

Igår efter käkeriet/bakeriet kom Christian, Kicki och Kristo och hälsa på så då fick dom samtidigt bli bjudna på lite sockerkaka...vilken tajming! :D Den blev förövrigt väldigt god och saftig, alltså ett lyckat bakverk denhär gången :)






Lite smått & gott från helgen :) Såg väldans dött ut på mina trista bilder men det var riktigt roligt båda dagarna faktiskt! :D

Bussen går på ca 45 min och jag har varit vaken sen efter klockan sex då Tobbe for (klev upp först halv åtta), känns skönt att slippa stressa för jag har faktiskt redan duschat och halvt klätt på mig :) I vanliga fall brukar det vara så att jag inte tagit mig i duschen ännu och får stressa ihjäl mig :P Men nu ska jag iaf sminka mig lite och kirra håret! Ha en bra dag!

Mattanten!

Nu är sockerkakan i ugnen och strax klar! Potatisen är även skalad så då väntar jag bara på Tobbe så ska laxen börja stekas + någon sås göras! :) Mums!




/en hungrig Emmelie!

Ryck!

Efter en som tur var kort dag är jag nu i lägenheten. Fyy in åt helvete så det stormat, jag lätta från backen flera gånger när jag gick plus att man mitt i allt flög fram för att vinden putta på så mycket!
När jag hoppa av bussen gick jag på göna K och handla till en sockerkaka + lite annat! Måste bara fara och låna en sockerkaksform av mami :) Sen väl här så skura jag lite toa, vaska golvet och städa ihop lite alltmöjligt!



Just nu tog jag bara en liten paus för en rök, en mandarin också tänkte jag söka upp något fluffigt recept för sockerkakan :) ...såklart pausa jag ju för ett blogginlägg, men det behöver jag inte ens säga för det vet ni ;) höhö!



Tobbe när han fixa Com hem! hah :)

Nu ska jag käka en macka och fortsätta gorma på sen ska jag kirra lite inför middan som blir lax och potatis :) kram!


Ny vecka!

Måndag idag och sjuklingen börjar bli bättre efter en tung men rolig helg! (bilder kommer som vanligt)

Slutade sent idag som vanligt så åkte hem med Tobbe, vi ska strax åka mot Kummel för tacokäk..mumms vad gott! Jag är jättesugen och jättehungrig! Ikväll blir det Idol, eller om det är Robinson eller vad det är men något i den stilen iaf :) Uppdaterar bättre sen! Kram


Dålig bild från Amelias 20års-fest! Var iaf då vi spelade kasta-boll-i-grogglas-leken!

fixxfixx!

När jag ändå är ensam i lägenheten har jag plockat undan lite, duschat och sen diskat en hel banankartong med ouppackade grogglas osv som han hade :)
Näsan är betydligt bättre än imorse, men man känner att biholorna som "spränger" så det vill ändå rinna från näsa och ögon. Hostan kommer och går, bättre med halsen också eftersom att nu kan jag röka typ normalt men imorse gjorde det bara ont.

Förrätten igår: Varmrökt lax, pocherat ägg, krutonger, sallad osv :)


Desserten igår: Chokladpannacotta m. nå päron och flarn + citronmeliss gissar jag!


Ska gå ner med en massa sopor nu! Hörs kanske senare :) kram!

Förra helgen!

Nu innan denna helg drar igång (grar igång och drar igång, jag är mer sjuk än jag varit) så tänkte jag visa er lite bilder från förra helgen :)

Jag innan Emmas 20års firande!


LillMeja var helt galen i groggen :P


På "efterfesten" i lördags dök Johan upp :) (Jokkmokkskompis)


Insåg just att jag kan nog inte fylla ut med nå mer bilder för det är lite för mycket hissande osv ;) men som sagt, en trevlig helg! Inte för att förglömma Waldorfmaten! :D

Äntligen!

Kom precis till lägenheten. När jag klev in så var det några brev och ett av dom var av Com hem som meddelade att nu kan paketet hämtas ut, så jag hoppas på internet och fler kanaler idag! :D less att bara kunna blogga från mobilen när man är här + att inläggen blir sjukt tråkiga när jag inte kan lägga in bilder när jag mobilbloggar (funkar ej/vet inte hur man gör!!) hursomhellst, serveringen gick bra idag och jag sket i att fara på jobbet i stan, måste faktiskt plugga en timma nu osv.. När Tobbe kommer hem blir det att beställa mat (vi blev lat, ohh mumms så gott med kycklingspett currysås och pommes!) och sen försöka fixa uti Com hem och ikväll mest troligt hälsa på Kicki och Kristo :) ...jaja, nu ska jag iaf lägga in alla bilder på datorn så jag har dom förberädda tills jag kan lägga upp dom :) håll i er, kyss och goodbaj!

Buss

Sitter återigen på bussen på g till skolan, fast nu ännu krassligare i halsen.. Var tyvärr tvungen fara idag för att vi har kök/servering och jag missa det förra torsdagen då jag var hemma, annars kan jag då säga att jag hade sjukanmält mig! Då vet ni det ;) eftersom jag inte är hemma så mycket och Tobbe inte har fått det nya internetet sÅ blir det som sagt hattit i bloggningen, men längtar tills det funkar för dåni :) ska hoppa av nu!! Kram

Helgen!

Har såklart massvis med bilder som jag tänkt/tänkte visa er, men sladden till telefonen eller min dator är inte hemma så dom kommer ni få se någon annan dag!

Fredagen bestod av lite förfestande på Västihäll hos både Tobbe och Tim (de bor dörr i dörr), sen bar det av till puben för en överraskningsfest som hade anordnats för Emma som fyllde 20! Var väl trevligt men hemfärden blev ganska tidig!



Lördagen vart den en massa tjillande, kan inte komma på att vi gjorde så mycket annat! Frammåt kvällen drog vi på Waldorf och käka kinamat tillsammans med mami papi brorsan syrran och Andras och GOTT som satan var det! Efter den värsta matkoman lagt sig så drog vi på Kummel och slunga i oss en massa alkohol för att sedan trava mot Stefan där Jan och nå brudar också var :P Sen hem igen för efterferre med en massa otippade människor! Trevlig och lyckad helg åter igen!! :D


Skola skola skola!

Hejhej! Kom hem för ca en timma sen. Har hunnit käka och även varit med mami och hämta brorsan på skolan för att få övningsköra lite samtidigt :)

Preppen gick bra, jobbar med köttet denhär veckan så har skuri kött och bankat ut det idag!

Ska ta och plugga nu, ska lämna in en debattartikel och något grejs om dödsstraff också..skönt att få det ur världen! Sen återstår bara massa plugg inför provet på fredag, puh!

Får jobba imorgon på Kulturens hus om jag vill, vi ska servera militärer osv...men tror jag avstår faktiskt :S Känns faktiskt inte så mycket värt det, även fast man får in ännu en fot i serveringsbranchen. För det första måste jag vara på skolan från 7-14.00, sen vänta 2-3 timmar tills jobbet börjar och efter det vara klar 10 på kvällen, för det andra måste jag fixa skurts från stan hem och för det tredje får man typ 500 spänn + att man ska skatta på det så i slutändan känns det som att det går noll ut!

Skolmaten har jag förövrigt konstaterat att den är rent ut sagt förjävlig och oätbar!!



-ska dethär kallas hamburgare? Biff med gammalt/torkat bröd skulle jag vilja kalla det..inte för att tala om "dressingen"!!


Onsdag!

Hello! Blev ingen uppdatering igår eftersom jag aldrig for hem. Tobbe sluta också tidigt så vi börja med käk och fålla upp gardiner åså ist och sen kom Degen förbi :) sitter på bussen på g till skolan nu iaf, börjar elva och slutar ett så har två timmars prepp i köket inför morgondagens servering :) idag blir det nog att dra hem en sväng så då blir det bloggeliblogg förhoppningsvis :D ska strax hoppa av, måste gå från Pontusbadet...såå typiskt när jag också blivit sjuk.. Kram!

Snart en vecka sen!

Sitter på skolan och har samhälls...jobbar om dödsstraff och det är verkligen meegatråkigt!!
Slutar på ca 40 minuter så då blir det att gå och käka en stripsmeny på Stinas medans jag väntar på bussen och sen dra hemmåt mot Rånbyn!

Ska förbi Tobbe först och hämta datorn så jag sen kan dra på Kummel (hem) med datorn och blogga ännu mer så jag får visa er lite bilder osv (internet hos Tobbe funkar inte, därav den grymt dåliga uppdateringen!) :) Senare blir det säkert att dra till Tobbe igen när han slutat jobbet, lär nog bänka oss i soffan eftersom han är en sjukling! Plugg står också på schemat, även lite städning!

Då vet ni att jag inte gett upp bloggen iaf! Hörs sen på någon lilltimma :D

Lill lördag!

Fyfan så det har regnat, har varit dyngsur och fått frysa även fast jag haft paraply! Hängde upp mina kläder i skåpet medans vi hade kök men lika dyngsura för det, nästan värre att ta på sig dom då efter man varit torr ett tag!



Har tagit en lång värm dusch och sen käkat kycklingtacos med mami och Kicki :) Medans jag vänta på bussen så gick jag och åt en kycklingrulle på Stinas med Emmelie B2 men den var då så svinig och hassig så jag åt då bara lite innehåll och sket i den :S

Ska fixa mig lite åså nu, sen så kanske jag ska plugga ett litet tag och efter det börja röra mig mot Tobbe och vänta på honom :)


-Jag och Malin från någon storhelg 2008-2009? :)


Godmorgon!

Lektionen börjar  istället för  så det betyder att jag längre inte kan ta tolvbussen utan måste istället ta tiobussen! Jaja, sovmorgon båda två, men inte lika länge! Har varit vaken sen halv , förstår inte varför...men ska iallafall pallra mig upp efter jag bloggat för nu börjar klockan bli närmare ! Tur man är en jävel på att ligga och dra sig ;)

Efter min första, sista och ända lektion för dagen drar jag hem till Råne igen! Kan hända Mallan skulle plocka upp mig :) Får väl se vad som händer och sker senare mot eftermiddan. Kvällen blir iallafall hos Tobbe, för då kommer han hem igen efter Stockholmsfärden! Myspys :)


Nu är det lite fixx, buss och två timmar i köket som väntar! Kram /eee


Tvkväll!

Snart drar Idol igång och sen direkt efter det blir det Kaos i Båstad...eller var det så det hette? Jaja, två bra program iaf ;)



Mallan har varit här hela kvällen, någon promenad blev det inte men en hockeybiljett till torsdag är iaf fixad :D Var visst Halv åtta hos mig nu också, tjingeling!

Kvällen!

Mallan skulle komma förbi, byn för några ärenden (hockeybiljett osv) och kanske prommis med Lina! Perfekt! <3


blinkblink! /blueyedgirl!


En helg för några helger sen ;)

Start fredan hos Tobbe och sen vidare till Kicki och Kristo för mer fest :)





Dagen efter (lördan) startades upp hos Tobbe och förblev hos Tobbe hela kvällen om jag minns rätt :)




Söndag kom Degen och grillade börgers med oss :) Men det blev lite överflödigt med "marmelad" på dom (som dom sa) + att bröden blev lite välgrillade men annars var det gott ;)


Ligger fortfarande och ser Bachelor, jag hade sån tur så det var dubbelavsnitt för att han nu ska välja någon av tjejerna :) spännande!
Mer sen kanske ;) -bye!

Senaste naglarna!

Den senaste nagelpåfyllningen blev det såhär: 

Neutrala som vanligt fast nu med lite extra stylade ringfingrar.
Rosa/vit/glitter leopardmöster, mycket nöjd denhär gången :)


En bild från lektionen idag, först hade vi barkunskap och fick då smaka på massa gottigt ;) Blandannat olika smaker och färger av likörer, tequila, galliano och massa annat :) Sen fick vi blanda fruktdrinkar som är på bilden, gott!


Resten av dagen har vi jobba ensam med projektarbete (jobbar med Mimmi, Nathalie, Frida och Erika) , ännu kortare dag idag än vanligt för att vi heller inte hade den sista lektionen...men då fick jag istället vänta på buss i över en timma som vanligt för att jag missa första bussen men några minuter!

När jag kom till Råne gick jag till Tobbe och hämta min dator och lite grejer :) Blir att sova hemma inatt för han har dragit till Stockholm för att åka Cinderellabåten och se Lasse Stefans, umgås och supa...jag vill också! Väl hemma på Kummel blev det käk med mami och Kicki och nu ligger jag och slöar lite, skönt! Kan hända att det blir en prommis med Lina senare, återstår att se!

Skriver mer sen (passar på att blogga extra när jag är hemma) för nu ska jag fortsätta se på Bachelor! Kram

Torsdag!

Haft servering hela dagen, har gått mycket bra och dagen har flytit på :)

Förrätt: Skagentoast med lite sallad, tomat, citron och molijox!

Varmrätt fisk (tog ingen bild på kött vilket var Biff ala Lindström): Boulibaisse(?) Alla möjliga sorters skaldjur och fisk, rostad vitlökscreme och lite sånt :)

Dessert: Chokladcheesecake m. flarn och björnbär!


-Nu har vi precis gjort och käkat pasta med baconsås :) gott!! En rök på det då och sen en dusch och efter det lite ärenden :D Krampåer!

Lite övrigt!

Sitter hos Tobbe nu som vanligt, Degen är också här och surrar :) Kort skoldag idag, när jag kom hem färga mami håret på mig och sen kom Tobbe så då beställde vi alla pizza! Efter pizzan blev det en stugsväng också.

Lunch/Mellanmål en dag :)

SkurarNA! :P


Toyotarääger känn dig omkörd :P

Gopajen!

Första och sista ölen som intogs på lördan, duktig flicka ;)


Efter

Hello! Tredje veckan av pisskolan har påbörjats och jag vill bara spy! Speciellt nu när jag håller på att bearbeta av ett hål, "endast" en halvtimma kvar sen har jag en timmas lektion och efter det TVÅ timmars hål till innan sista lektionen som slutar fem!! Eftersom jag har datorn hos T och jag alltid är där nu för tiden så blir det inte mycket bloggning! Men ikväll hade jag tänkt visa er alla (nästan alla) bilder från det kvällar som varit/dom bilder jag ligger efter med att visa :) men före det blir någon bloggning så ska vi laga middag och lite sånt :) joo juste!, igår blev det bingolotto + idoltittande hemma på Kummel! Väldit trevligt, förutom att det inte blev någon vinst fast vi hade åtta lotter sammanlagt!! Hehe, nu ska jag gå ut och ta en rök innan lektionen drar igång! Hörs ikväll, kramis ;)

Söndag!

I fredags blev det fest här hos Tobbe och avslutning på Napoli, trevligt trevligt! Gårdagen blev dock nyktert - kors i taket! Gjorde middag rätttså sent, vilket bestod av köttfärspaj :)
Nu ska vi dra på Kummel en sväng osv, skönt att inte vara bakis idag kan man säga! :D



SötMejjsi :)

RSS 2.0