öre

Kommer ni ihåg att idag är det sista dagen det går att använda 50öringar? Så ifall du har många på sparning är det nog dax att åka och handla upp dom eller växla in dom :)

Hur kommer allting bli nu? Dom måste ju ändra precis vartenda sak som har med öre att göra? Det är därför dom också höjt burk-panten till en krona! Varför jag vet det är för att jag och Kicki åkte och pantade en massa säckar med burkar av öl + läsk som runnit ner i våra magar många kvällar :)
-för ni som inte visste det, nu vet ni!

Någon som vet om det är sant att dom ska börja tillverka 200lappar (sedlar) och sen göra 20lapparna till mynt för att dom tycker tjugorna nöts så mycket? ..roligt med lite förändringar! :D


Torsdag!

Hejhej :)
Dagarna har varit på full rulle så jag har faktiskt inte haft någon tid alls att blogga!

Hur som hellst ska jag då iallafall berätta litegrann om dagarna till er :)

Tisdag hade jag kök hela långa dagen på skolan. Vi filéade plattfisk och gjorde fiskbuljong av resterna som sen blev sås till fisken och mos till det :) Faktiskt väldigt god sås och mos, smakade dock aldrig fisken för allting behövdes till matlådorna vi säljer.

Hann klippa skallen av den :P

Början på buljongen :) Ser småskumm ut med fiskskalla i osv :O


Väl hemma på tisdag så kikade jag Idol och före det käkade vi Tacos osv :)

Igår var jag på skolan tills klockan var ungefär just före elva, då åkte jag och Mira med hennes mamma en runda till MAX och käkade chili cheese (MUMMS) och sen körde dom hem mig till Rånbyn och dom fortsatte mot Törbyn. När jag kom hem käkade vi hamburgare och pommes till middag (tur jag bara åt chili cheese på MAX då) och sen var det bara byta om och åka till Töre för att hämta upp Mira och sen åka till Pålänge och klämma löja. Jag fick nämligen börja komma och jobba eftersom dom behövde mer folk och det tackar jag för, det är bra med pengar :) Jobbade sex timmar igår och idag blir det nog kanske sex till, kan inte vara så länge eftersom jag har skola också. Kan bara vara till typ klockan tolv på kvällen och inte som endel andra som är till nästa dag.

Jag verkligen älskar rom till ALLT! :)

Som sagt, idag blir det att snöra i sig någon slags mat och sen vidare till fisk-klämmandet och jobbilobba :) Känns väldigt hotande nu, men när väl lönen landar på kontot känns det braa kan jag tro!
Då vet ni att jag lever! bye

nannanaaaa!

Dagen började med bussen som gick klockan sju som vanligt.. När jag kliver ut på bron imorse var det frost!! Urs, alltså nu måste jag springa en till vända på stan och hitta någon slags vinterjacka. Förra vintern fick jag nästan halvfrysa i min, så i år ska jag försöka slippa det problemet...men jag vet inte riktigt om man kan hitta en så mycket tjockare jacka än jag hade. Jag hade en vanlig vinterjacka som dom flesta har som också går över rumpan. Hade också varit roligt att förändra lite med att köpa en jacka i någon färg, men tyvärr skulle det aldrig gå för mig för jag kan inte ha flera färger på mig. För det mesta är det helt svart och ett rosa linne eller dylikt så det måste nog vara en svart jacka också för att jag ska kunna använda mina färgglada linnen osv :)

-Bild sen förra veckan :)

Skulle egentligen sluta klockan fem och vara hemma kring sex som vanligt på måndagar, men idag hade jag bara idrott och en köks-lektion och sen slutade allihopa för att lärarna skulle iväg på något speciellt :) Skönt att det blev just idag då jag går till fem! :D

Ligger hemma i sängen nu (som vanligt när jag är vid datorn) och äter lite cheese chips och dricker en PK! Senare idag blir det palt som mami skulle laga och efter det blir det säkert paltkoma.. Det är nog bara att räkna med det ;) Ska nog kanske även möta Fia en sväng också osv, sen får man väl se om det är något bra på tv ikväll. Tror även jag ska ta en bastulastu! Bastu har nästan blivit standard för mig nu för tiden, men det är skönt!
Vad har mer hänt eller kommer hända? ..ingenting vad jag kan minnas eller komma på :/

Den som lever får se ;)
xoxo

Så jävla bra låt!

Test ;)

                                                   

Hon är bra på scen :)

..kom in på ngt slags Shakira tema nu på youtube så jag lägger väl upp lite videos samtidigt :) Hon hade nog varit jävligt rolig att se live!!





..guud vad sugen jag blev på att sätta i hårförlängning nu!
ifs har jag fått ganska långt hår, men undra om man ska beställa en laddning med hår :)


Duktig tjej :)


kulkul

Kicki har åkt och jobbat på Uno nu från 15 - 21. Jag tänkte gå ner dit en sväng och hänga med henne på macken, har absolut ingenting annat för mig.. Som jag skrev sist - livet suger!


Imorgon är det skola igen = Emmelie är inte taggad för fem öre som vanligt!
Tur så har jag lite sovmorgon på måndagar så jag kan ta nio bussen :)
Tror jag ska fösöka hinna med en bastu efter Uno och innan tv-kvällen.

Jag ska visa er lite gamla bilder i något inlägg framöver :)
-Spola tillbaka tiden!

;)

Jag kanske har några bilder som jag inte visat.
En kväll när jag & Mira hade en risifest för oss själva och sen bar det av mot stan.
Vi spelade Vomit och hade med "Hälla i glas" vilket innebär att om man får en Kung ska man hälla lite av sitt dricka i ett litet glas. Alla som får dom tre första kungarna häller lite och meningen är att det ska bli så mycket blandade sorter i detdär glaset som möjligt så den som får den fjärde kungen får dricka en riktigt häxblandning. Och så klart fick jag sista kungen och fick dricka upp häxblandningen, och jag tror vi hann hälla i vin, grogg och öl där i. Medans jag fick dricka upp detdär så lekte Mira lite med systemkameran, så det finns massa bilder när jag gör olika miner för att det var så äckligt!



säg mig det!

Vad ska man egentligen hitta på idag?
Jag har ingen pojkvän att umgås med, alla mina kompisar är på villovägar eller med deras pojkvänner, familjen är i stugan (Kicki Kristo och Oskar ligger och ser film här hemma vilket jag inte orkade med för då kan jag lika gärna ligga här och trycka framför datorn)... Livet suger! ÅH :(

Jag har funderat på en sak..
Middagar och mat fördriver tiden.
Man kan tex gå och laga sig någon mat för att man inta har någonting annat att göra, men tänk då om vi inte hade haft mat och istället bara haft ett piller som man åt till middag tex då hade det ju inte varit nå roligt att bjuda på en fin middag om det bara hade legat ett ynka piller där på tallriken. "Varsogoda då" 10 sekunder senare så är middagen slut? Nä fyfan så tråkigt.


Någon annan som funderat på någonting liknande?


I can´t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like..

:( & ?

Kvällen var riktigt trevlig igår, jag och Sofia satt inne hos Victor medans boysen fixade bastun och sen när vi supit oss i fyllan så började det vräka in massa jävla folk. Senare på kvällen satt jag lite avsides med B i hans bil tills Kicki kom och hämtade mig och han for hem. Vi drog mot stan och hämtade upp Kristo som varit ute på krogen och sen raka spåret mot Rånbyn :)
Jag är lite besviken på mig själv att jag inte knäppt en ändaste bild :S buhuu!
Nästa gång då jag gör någonting ska kameran/mobilen vara i största högsta hugg och jag ska ta igen alla bilder som jag inte tagit andra gånger :P ..som tex igårkväll! Fan också!

Visst är det Ensam mamma söker och Huss filmen som brukar vara på söndagar?
Om det är så så blir jag bänkad framför det ikväll :)
Idag under dagen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, är småseg..
Det återstår att se när jag väl tagit mig upp, men byebye!

tjenare :)

Igår fick jag alltså besök av B, tillslut var han tvungen åka och då körde han mig till stugan och kikade in i den samtidigt. Kvällen spenderades i stugan i några timmar och kring klockan nio åkte jag mot Råne igen och hängde gäng med Sofia och en liten stund med VJ :) Trevlans!

Idag blir det fixfix, stan med Sofia och sen styr vi nog mot Alvik på ferre!
Hoppas på en rolig kväll, vilket ingen vet om det blir.

NU duschen! Bjuder nog på några bilder imorgon :D
Håll utkik!

Godmoorning!

Jag är skittrött, tog en liten sovmorgon idag och ska försöka pallra mig upp till elva-bussen :) Börjar kvart över tolv, då är lunchen slut och jag har två lektioner to go!

Igår vart väl Idol-resultatet sisådär, endel blev väl tillslut bra :)
Hockey-resultatet vart väl lite värre eftersom Luleå förlora i förlängning med 2-1. Men dom gick iallafall inte poänglösa!

Nä nu ska jag alldeles strax börja klä på mig lite osv, skönt att slippa duscha eftersom jag bastade igårkväll! :)
Ikväll får jag se vad som händer, om jag får besök eller inte :O
..det som lever får väl se helt enkelt. Byebye!

Hockey & Idol

Hejheej :)
Just nu springer jag mellan tv rummet där lite folk sitter och ser hockey och mitt rum där jag har Idol i bild. Kände att jag var tvungen se Idol även fast det är hockey, men kunde verkligen inte vänta. Hade kunnat se reprisen senare på datorn men nejnej :P
Just nu är det första pausen i Idol, och ni som ser på det nu/har sett det måste ju hålla med mig om att dom första var V-Ä-R-D-E-L-Ö-S-A-!!!

Innan hockeyn började hann jag ta en bastu. Har även varit och käkat en pasta på BK med Carro Per och Magnus :) Det var gott och gode mätt blev jag! Annars har vi bara varit här på Kummel och jodjat på, thats it! :D
Kisses

Jag rent ut sagt HATAR regn! :@

Idag har skolan varit lung och gått någorlunda fort :)
Slutade klockan tolv, och tog då såklart tolvbussen hem!

Idag blir det en bastu, jag är blöt och luktar nästan sådär äckelsurt av allt regn så jag ska tajma in bastun idag någon gång före Idol så det bara är till att gå och lägga sig efter det. Hade även velat fara och sola en halvtimma men får se om jag is alls, jag kommer nog säkert bli en kräfta eftersom nästan all färg från sommaren är borta och jag inte har solat på år och dar.


Nu kom mami Kicki och Andreas hem från staden och jag hör att dom har inhandlat lite så ska gå och kika vad dom har fyndat :)
Syns sen!

puss puss! ;)



Här med säger jag godnatt efter ett härligt program av Idol, längtar redan till nästa :*


å skatten är betald! (Y)


smågo :)


blahblahblah

Skönt med kort dag, men iiinte det minsta lika skönt att stiga upp på morgon klockan sex på alarmet ringer (snoosar alltid till efter halv sju så det får bli stress) :)
Haft ARL och Samhälls idag, slutade kring halv tolv och fick sitta och vänta en halvtimma tills bussen gick men det gick fort och bra hursomhellst!

Idag händer nog inte så mycket mer än att jag såklart har planerat att kika Idol. Fan så bra programmet såg ut att ska vara idag! Hoppashoppas.. Per ska även komma upp till Carro nu i några dagar så det blir väl även att fara och hälsa på där och inte dom kommer hit någonting senare.

För övrigt så har jag varit väldigt kass på att knäppa foton som jag kan visa här i bloggen, men någon dag lär det säkert komma någon slags bildbomb! Ni får nöja er med att se gamla blider ibland ;)

Nu ska jag fortsätta att kika runt på era bloggar och lite facebook osv, aa you name it!
Ha en nice dag så får ni se framemot ett roligare inlägg nästa gång :D BYE

Kicki och Carro på Kickis student :)

:)

Det var någon som frågade vad det var för "återträff" jag skulle på och det var med Sommarkyrkan. Jag sommarjobbade nämligen på kyrkan som sommarvärd i en månad för att allt få några slags pengar :)
På återträffen pratade vi bara lite om vad som kanske behöver förbättras osv för att få en ännu bättre "öppen kyrka" nästa sommar + lite fika och sen åkte jag hem ..fort var det gjort!

Tack för alla kommentarer :) Fortsätt så! Plättan vändes från ett inlägg till ett annat, jag kanske inte borde klaga på er så mycket ändå :P Jag tycker nog ändå att ni är rätt duktiga på det, men vi får väl se hur resultatet blir dom kommande dagarna :D *???*

På en kvart börjar Idol och då sitter jag bänkad med volymen uppskruvad, deni! ;)
Hörs och syns, bye!

Följ gärna min blogg på www.bloglovin.se :)


nu är det färdihaft!

Ska pallra arslet in i duschen för att sen pallra arslet vidare till församligshemmet för dendär återträffen. Just nu vill jag bara ligga i sängen en timma till för att ens orka göra någonting, jag belv så jävla mätt efter fiskpinnarna.

Ni får hålla utkik om det kommer upp något mer intressant här i bloggen ikväll, ingen vet ;) Ska iallafall se Idol och sen är det även The Mentalist efter Idol :)
Då vet ni! xoxo

...

Han kommer välja ut dig, avväpna dig med sina ord och kontrollera dig med sin närvaro. Han kommer glädja dig med sin slagfärdighet och sina planer. Han kommer visa dig hur man roar sig, men du kommer alltid få betala notan. Han kommer le mot dig och lura dig och du kommer att bli skrämd av hans ögon. Och när han är färdig med dig, och det blir han, kommer han ta din oskuldsfullhet och din stolthet med sig. Du kommer bli en vemodigare människa men inte särsklit klokare. och du kommer länge undra vad som hände och vad du gjorde för fel. Om någon annan av hans sort knackar på din dörr,
kommer du att öppna den då?


:S

Jag måste erkänna att ni är värdelösa på att kommentera.
Jag har fått fyra kommentarer om vilka som läser, och det är betydligt mycket mer folk som läser min blogg än bara fyra stycken :P iallafall vad statistiken säger, men visstja det kan ju ljuga ;) haha! Ni kanske helt enkelt bara är slö och skummar igenom inläggen och därför inte orkar kommentera ..huum vem vet!

Ikväll ska jag på något slags möte för att jag har varit sommarvärd i kyrkan i en månad i sommar. Det är nog kanske inte riktigt ett möte utan mer en återträff som vi ska säga vad vi hade kunnat förbättra och vad som ska finnas kvar osv sen efter det var det fika :) Skulle knappt ta en timma så det ska nog gå bra!

Här befann jag mig en månad i sommar.

Vad mer händer idag? Idoool, juste! Very nice fågel bajs :D


skolaskolaskola, crap!

Kom hem från skolan klockan sex = lektioner till klockan fem + ett väldigt jobbigt hål pga att lärare inte kan meddela i förväg om dom ska vara borta eller inte :S Less man blir på såntdär!
Tänkte åka hem redan med kvart över tre bussen för att jag var så less på allt men då kom Sofia och vi båda gick på teckenspråkslektionen. Men innan det gick vi och åt en stripsmeny på Stinas och fördrev tiden tills klockan blev 20 i fyra och lektionen startade.

Idag ska jag väl inte pyssla med så mycket, kanske försöka somna klockan nio efter Biggest looser Sverige är klart. Känner på mig hur jävla trött jag kommer vara imorgon när jag vaknar :S Inte att leka med, är så jävla morgontrött.. men tamejfan inte då man är ledig, för då jävla är jag klarvaken tidigt på morgon!
Nåjanåja, sånt är livet.. :/

NU blir det slapp slapp och ännu mer slappa!
Tack och goodbye - hade jag gärna velat säga


Godnatt!

Nu ska jag försöka sova med Valvakan i bild på tv.. :S Inte ett dugg brydd men dumkollar lite bara :P Helt enkelt väldigt ointressant för mig, hehe!

Idag har jag blandannat varit till Erika, morbror och kusinerna eftersom Erika fyller år idag :) Efter det kikade vi på Ensam mamma söker och sen kom Kristo hit nu ikväll efter en vecka i Turkiet så vi har pratat ett tag med han osv. Fan också, jag vill också vara bruun och åka NUNUNU! Men vi har ju planer ;)

Börjar tio imorgon = nio bussen! Skönt med en liten sovmorgon :) Jag kan inte somna om jag dricker energidrycker och jag drack precis en Power King och det var ingen höjdare när man har fösökt att bli trött så man ska få sova fler timmar :S Har legat i sängen ett tag nu men ska kliva upp och ta en kvällsrök och sen försöka sova på riktigt! Godernatten :D

Vem läser? :)

Än är inte dagen slut och jag har haft grymt mycet läsare idag :D
Det är nice! Fattar inte riktigt vilka alla är :P

Vem läser min blogg? kommentera gärna :)
Ni som då smygläser och snokar på vet jag ju att ni kommer ju självklart inte skriva vilka ni är, det fattar ju en död.. men jag säger bara gör det ändå ;)



Vilka är ni? :)

Spotlight!

Min blogg har precis visats i Spotlight rutan i det vänstra hörnet på Bloglovin :) Jag fick lust att prova om det funkade, och ja den kom upp där! Småkul och se om det är någon som klickar in och kikar och än så länge är det väl en 20 stycken som varit in :O Dock tror jag ju inte att någon kommer fortsätta följa min blogg, men om någon gjorde det så är det ju bara roligt för mig och kanske för er om ni tyckte att jag skrev intressant :)


Hahaha :)

Kolla in länken --> http://zannyh.blogg.se/2010/september/dagens-blogg-blev-3.html?_tmp=de515caaf7ee717407108ca30a5e5b791ebb9e63 ..fan så paff jag blev då jag såg det :O
Varit in på hennes blogg två gånger och första gången kommenterade jag typ om "Dagens blogg" och nu vet jag inte hur jag kom in på hennes blogg men jag såg iallafall dethär :D Inte riktigt berädd på det, kul!


Söndag på riktigt!

NU däremot är det färdisovet för denhär helgen! Söndag idag och uppstigning klockan åtta imorgon för en lång skoldag, går till fem :S

Igår for jag och Kicki till stugan och lodjade på med dom andra, Stefan for just efter vi kom och Annelie, Sofia, Daniel kom och vi spelade Alias och lite sånt. Leo kom också med han låg och sov i bilen så söt som han är :) Var hemma kring tolv ungefär och då somnade jag nästan direkt. På vägen hem fick vi dra en hastig bromsning för att en älg sprang ut på vägen framför bilen. Det är sjukt hur dom kan hoppa och springa, den bara flög över hela vägen och över diket på ett skutt :O



Domhär älgarna kanske jag berättade om i vintras.
Men dom var iallafall och gick kring husen och överallt hära.
Tror nästan dom vart tam, för man kunde se dom mitt på byn på gångstigar osv ibland..


Idag händer nog ingenting, jag har lite plugg framför mig tror det är de ända.
Nu ska jag se om jag kanske kan somna en timma till :) Goodbye!

Alice


Tänk om man kunde sjunga så bra som hon gör. Hon kommer gå långt i Idol! :)
Haha, orginallåten Samson är skitkass motför när Alice sjunger.
Hon är nog mångas favorit, är hon eran favorit? Vem tycker ni om av dom uttagna?

---------------------------------------------------------------------------
-Ni glömmer väl inte rösta på www.jede.se? NR 43 :D


lite sugen blir man ju allt :P


parteey? ;)


söndag?

Gud vad skönt att det bara är lördaag så man får sova ut imorgon och inte ha någon skitskola framför sig.. Känns verkligen som söndag idag eftersom jag varit bakis, rätt mycket bakis där ett tag :S

..då undrar ni nog säkert vad som hände igår?
Mira kom till Råne kring halv åtta och såg Idol med oss och såg på medans vi åt min lyckade middag (kvinnan kom redan till Råne proppmätt så hon ville inte hjälpa oss att äta upp allt) :)






Under en paus i Idol så sprang vi och började blanda för att inta lita alkohol. Mycket mer blev det framåt natten och alla däckade som klubbade sälar efter klockan två någon gång. Jag och Mira intog varsin soffa inatt :p Vi hade det trevligt även fast vi bara var tre girls, fast det kanske är då man har det som bäst ;) Agnes kom också förbi en snabbsväng :)



Imorse så låg vi och ojjade oss över hur bakis vi var båda två på varsin soffa. Klockan halv tolv gick Miras buss hem så jag följde med henne till busskuren för en liten promenad som kanske behövdes! Sen följde jag med Kicki till stan och fick med mig hem en Ocean Angel tjocktröja från Carlings. Hojja vad det har regnat också i stan, men inte en droppe på e4an eller i Råne.
Kom hem för bara ett litet tag sen och det känns skönt att ligga i sängen igen :) Får se om man följer med till stugan en sväng lite senare, men Kicki funderade på att sova där med dom andra men jag vet inte om jag var så sugen på det. Det är såå skönt med sin egna säng! :) ..men det lär ju visa sig hur jag gör, i värsta fall får jag väl sova där men jag tror fan inte jag ska dricka en droppe alkohol, kan ju säga att man inte är sugen iallafall! :p Ville att Kicki skulle hjälpa mig med ngt program så vi kan fixa min blogg men det verkar gå segt för damen som vanligt!

Nä nu hade jag nog ingenting mer på hjärtat! Hejråråå


mummma :D

Jag bara läängtar tills klockan blir efter sju för då kommer Kicki från jobbet och då ska vi äta det jag ska tillaga efter dethär inlägget, nämligen - stekt kött, friterade pommes + lökringar, sallad och vitlökssås :D Nog kan jag erkännat att hotellochresturang kunskaperna kommer fram ibland ;) Kocken Emmelie här, japp!
Känner mig för en gångs skulle väldigt småhungrig och sugen efter mat, konstigt om jag knappt fått in något i  gapet på hela dagen.


What happends tonight? Ohh, I dont know! Kan hända att man åker till stugan en sväng efter käkandet och idolandet. Sen så blir det väl säkert att inta lite alkohol också eftersom det är fredag, för då är det väl lagligt eller? :P Får väl se om Miragirl kommer till Råånbyn eller hur vi gör :D Men något måste vi nog styra eftersom hon snart börjar jobba och inte kommer kunna göra ett skit :S Jaja, det var en senare historia!

Vi får väl se om den vit-tungade skelögda kvinnan kommer eller om jag får dra en tripp ;)
-Du vet väl att jag skämtar gummsan! :D JAPP DET ÄR BRÅAO
(en bild från förfestande hon mig innan LK då vi lekte lite med systemkameran)

NU ska jag gå och duka + göra sallad, det är nog ungefär det jag kan börja med just nu. Om jag börjar kocka ihop det andra nu så är det nog isbitar innan Kicki hinner hem. Kram!

ready for school! :D




-Tattueringarna finns kvar :P
Här ser ni resultatet av min färgning :) Ingen e4 nu inte ;)
På en halvtimma ska jag börja dra mig mot bussen! Wish me luck! Bye


Godmorgon fredag!

Äntligen helg *snart* får man väl säga!
Skönt ska det bli faktiskt..

Idag har jag försovit mig så jag missar teckenspråket :S Jaja, tur att jag varit på alla andra teckenspråkslektioner iallafall! Jag har livskunskap klockan 09.50 men läraren har varit sjuk väldigt många lektioner, till och med från förra veckan så jag hade velat veta om vi har någon lektion nu eller om jag åker in i onödan.. Det löser sig, dom säger då iallafall att hon inte är i skolan våran lärare så jag åker nog in med 10.55 bussen och kommer till dom två sista lektionerna iallafall. Nog är jag nog duktig som gör det :D

Senare så har jag nog inga planer, jag ska väl säkert till stugan någon sväng och lite sånt :) Får väl se vad kvällen styr till helt enkelt :D Nu ska jag tjilla vidare, kramkram!

om en halvtimma smäller det igen ;)

..IDOL :D Haha, noerd jag är alltså! Men det är ju GRYMT bra, en del är ju så dåliga så dom blir bra och ändå nästan "känd" pga det medans endel är så jävla grymma!
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1803430 -jag ryser än!


Hur som hellst!!
Idag har jag hunnit med att:
-
Färgat håret + tagit en dusch och bastu på det.
-Ätit korvstroganoff och ris.
-Varit på soptippen åt mamma + pantat burkar med Kicki.
-Handlat lite gott till Idol.
-Tagga Idol!


Hur har eran dag sett ut idag? :D

-----------------------------------------------------------------------------------

Våran skola (eller hotell och restaurang mest kanske) är med i en tävling med Simon och Thomas. Det är en tävling om att få renoverat om i fikarum och uppehållsrum så då är vi med och tävlar om att få det snyggt och nyrenoverat av domdär två filurerna. Men för att vi ska vinna behöver vi många många röster, just nu har vi 157 röster och det rum som har mest röster har 870 röster så nu är det bara att ligga i alla och hoppas på att dom kommer till våran skola och gör om lite :)

För att hjälpa oss klickar du in här -->http://www.jede.se/FixarFikat/ !!
Vi är nummer 43 och man får rösta en gång per dag :) Så sätt igång bara ;)
-En kul grej iallafall :D


kalidda!

Slutade tolv idag, och bussen gick tolv hem så det var väldigt skönt att knappt behöva vänta på bussen och inte springa till den heller för den delen! Springa till bussen gör jag redan bort på mornarna, fyfan att man har tur ibland. För någon dag sen stänge han just dörren då jag kom och sprang så då fick jag banka på fönstret, annars hade jag nog blivit lämnad :p

Jag har äntligen börjat följa alla bloggar via blogglovin så nu ska jag nog vara ännu flitigare på att läsa det ni skriver :) Måste fan ta tag i min bloggdesign NUNUNU men jag får ju aldrig fingrarna ur att göra det!!! Urs, den är så tråkig och gammal som det går att bli.

..nu stressar mamma på mig, hon ska färga mitt hår nu sen ska hon lodja på men andra gejjer så det måste ske nu :) Det behövs verkligen, fyfan vilken e4 det är här uppe.. en satans bred och lång en också! ;) Resultat kommer väl någon dag!
Skriver sen :)

tlfn blogg!

Hej! Sitter just nu på bussen påväg mot skit skolan, inte taggad! :s ..ska nog gå bra ändå, slutar ju 12 idag så det är tjill men var såhäääär nära att stanna kvar i sängen imorse! :) Nä nu närmar vi oss!

fundering, ska bli!

Nu har jag just intalat mig själv att jag ska blogga minst tre inlägg/dag i denhär bloggen :) Tror ni jag kommer lyckas? :P Dom dagar jag inte lyckas får jag väl blogga igen på någon annan dag. Det ska nog gå bra! Det är ju både roligt och skriva och sen är det ju också roligt att ha kvar allting som man skrivit och kanske gå tillbaka någon gång då och då och kika :)


(Kanske ska berätta att jag är varit ledig idag pga lärarna som skulle på någonting) -skönt är det!
Idag klev jag upp och rusade in i duschen då Malin skrev och frågade om jag skulle med till Boden. Klockan var ungefär tolv, så typiskt att vakna så tidigt när man är ledig. Vaknade nog redan kring sju då B ringde och efter det har jag bara legat och dragit mig, det bästa som finns på mornarna! I Boden hämtade vi lite plåtar och for om Max. Hemma i Råne for vi om och kikade hur mycket dom hunnit på utomhusbadet, men man såg inte så mycket. Dom skulle tydligen börja gräva i veckan :)
Ikväll var det planer på att åka och se bio, men vi konstaterade att vi är hemma så jävla sent så vi tar det någon annan dag nästa vecka eller så! Jag Mira Kicki och Oskar skulle se (ska se) Toy Story 3 på 3D :D hihi, småkul javisst!


..då ska vi se om jag lyckas med mina bloggplaner ;)



Ja, vad ska man göra nu då? Man kanske ska börja tagga Idol redan nu ;)
Idol rockade igår bland alla norrlänningar!

 


I ett fotoalbum, där står tiden stilla..

Tänkte ta och berätta lite om gårdagen och min dag idag innan jag dejtar kudden! :)

Igår hade jag massa lektioner, även ett långt hål pga att en lärare var sjuk. Under hålet var jag på stan med Mira Joel och Krille. Slutade klockan fem och tänkte stanna på stan med Vj och Fia för lite Maxkäk men vi drog stället hem hem tio över fem bussen och gick på Napoli och tröck istället :) Gott må ja säga!

Vi gick bak till skuggan ett tag, fyfan vilken hettande sol det kom där ett tag!



Idioterna gick och la sig i rondellen, jag och Mira på KH altanen och sola :) lyxigt!


Jag rekomenderar det jäävulskt goda pastan med fläskfilé!


VJ rekomenderar kycklingrullen ;)


och Fia rekomenderar kycklingspätten :D

hihi!

Idag har jag haft kök hela dagen, var hemma kring klockan fyra och då åkte jag mami Kicki och hundarna nästan direkt till stugan och fixade litegrann :) Efter det har jag bara tjillat framför Idol och lite sånt! Undra om man ska försöka sova nu och sova ut utahelvete imorgon, för då är jag leedig :D PRECIS det jag behövde! YES och GOODBYE

Söndag!

..och man mår ju lite smått som man förtjänar!
haha, men inte så farligt ändå :)
Idag har jag suttit och spelat kort med Kicki och Kristo och lite sånt, nicebajs!

Igår satt jag först hemma och drack lite, sen åkte jag till stugan och fortsatte där och från stugan drog jag till Töre fest där det var massa okänt folk men hade ändå småkul :) Kom bara i mitt tröttstadium och ickesugenpånågontingallsstadium. Jaja, Mira var ju där så då kan jag väl inte säga att jag hade tråkigt med henne, för det hade jag ju inte :P






Hemfärden till Mira var nog nästan roligast :)



En liten hare :p

NU ska jag plugga in lite ord vi har i kök till imorgon, sen så är det väl Irene Huss film ikv...om jag då håller mig vaken vill säga :P BYE

:)



Varit in på storheden en sväng, först med Björn John och Sofia. Efter det med mami papi Oskar Andreas och Kicki en snabbsväng och sen hem. Nu ligger jag bara här och funderar och vet inte vad jag riktigt ska hitta på. Får väl vänta på kvällens händelser och se vad den styr till.. :)

I only wanna be whit you!


Helt slut!

Torsdagkväll tog dom arbetslösa (Carro, Malin, Kicki, Kristo och även Siri Magnus Magnus och Stempa ett tag) + Emmelie en liten suparkväll = Emmelie var inte så pigg när hon klev upp till skolan klockan sex på morgon = Emmelie var död nä hon kom hem = Emmelie skulle ta en powernap och vaknade klockan nio på kvällen och somnade sen om och vaknade tre på natten oh då passade jag på att ringa Björn som var vaken för att dra på jakt och sen fyra, fem, sex och sen nästan varit vaken sen sex :P Klev inte upp och fika förens klockan tio, då tog jag mig en skagenröramacka för det var serverat av K & K som redan satt och fika, Love It! :D

Idag får jag se vad som händer :) Ska nog åka till stugan efter jag har duschat och lite sånt.. Idag är jag nog fit for fight för en cider eller två ;) -eller hur man nu säger ;)
Då vet ni varför jag varit dålig på denna bloggfront ;) Puss!

Godnatt!

Fyy så trött jag är på mornarna, därför tänkte jag försöka somna tidigare än elva iallafall! :) Det tror jag att jag ska fixa, iallafall en halvtimma eller så ;) Det tråkiga är att jag missar ett program jag ville se klockan elva, ja vad det nu hette kommer jag inte ihåg och orkar inte kolla upp heller men det påminner om Big Brother fast verkade vara någon resa värre ändå :P

Imorse missade jag iallafall första lektionen, men åkte in för den andra lektionen och sen hem med tolv bussen igen. Imorgon blir det likadant fast som planerat blir det båda lektionerna (jag har bara två lektioner på både onsdagar och torsdagar) och samma där hem med tolv bussen..

Idoltittande osv har det varit ikväll, nu är det dax att lägga datorn åt sidan och fundera på sovandet! Goodnight!

I'd rather be with you!

Yepp!

Visst sitter ni bänkade framför tvn med fyran på? =)
Det är ju nämligen Idol audition ;) haha, endel är ju bara fööör dåliga!



Igår var jag hemma klockan sex efter en förjävla lång skoldag, mer har jag inte gjort! Ska städa ihop i rummet nu det jag hinner innan det börjar! Byetja!


The last song

Too much time thinking about all of my mistakes
My heart, my mind, my soul, my body ache
A hunger for, the loving arms of your embrace
I walk along the lonely road


--

För mycket tid att tänka på alla mina misstag
Mitt hjärta, mitt sinne, min själ, min kropp värker
En hunger efter, den kärleksfulla armar din famn
Jag går längs den ensamma vägen


Fredag betod av - ingenting! Låg hemma mest hela dagen, åkte en snabbsväng till stugan med Carro. Det lönade väl sig litegrann eftersom jag fick köra goffen hela vägen dit :) Kulkul! Somnade nog kring elva och vaknade tio igår..
Gårdagen bestod av - fest! Lite förande här hemma med Mira Kicki Siri och Krille, sen drog vi vidare till Camilla där det också var lite andra Rånebor :) Trevligttrevligt! Vi spelade blandannat Vomit och Galenpanna, sen satt vi bara och surrade på en massa.

Idag ska jag nog ta en bastu när jag blivit lite mer pigg, jag är inte precis 100 sådär dagen efter. Sen är det väl bara hoppas på att det går något nice på tvn eller liknande :)
Såg nu på www.tv.nu att det är Tough love på trean klockan sju, och på femman klockan nio är det en Irene Huss film! Dom är ju såå bra! :D

I walk alone, the lonely road..



..undra om det måste bli en tredje kväll bastu, hade varit mysigt.
Dock ännu mysigare med sällskap!


var det en snok eller en huggis?

Tjenaretja!

Idag började jag 8.15 och slutade dagen 12.30 :)
Väntade på bussen ett tag och väl hemma har jag inte gjort ett skit. Jag led lite efter den lilla promenaden från busskuren och hem eftersom jag har fått sånna jävla skavsår efter mina nya skor :S Men nu ska det nog bli bra för jag har nämligen varit och köpt compeed! Dom är värkligen det bästa som finns när man har skavsår! Har även ätit lasagne idag, vad har mer hänt? Nja, nada.. :S

När Kicki och Kristo kom från stugan så hade dom kört på två ormar och hade med sig en i en påse :P Den hade fortfarande dödsryck när dom visade den och då hade dom ju kört ett litet tag också, små scary! ;)


Snok eller Huggorm?


Jag - Idag


singing aye aye aye


miss


stugpics!

Selma och Doris tillfälliga :)

Myspys i köket

Hundarna fick springa på vägen dit

En minigädda på kroken :P

Svalde draget :O

Grodan Bert!

Köra bil


Vi råka elda lite hårt i bastun ;)
(Dehär är i ett annat rum)

Ca 5 kilo :)


Haha!


hejhejbloggen!


hahaha!

Hej hursomhellst :)
Idag åkte jag in med bussen som gick klockan nio, gick på min ända lektion samhälls som började kring klockan tio. Lektionen är egentligen till kvart i tolv men vi slutade kring halv elva, kändes väldigt ovärt att åka in.. Men gick och åt medans vi väntade på bussen hem igen.

Det känns ungefär som att klockan är sex på kvällen men den är ju bara två tyvärr.. :/ Urs, vad ska man göra hela denhär dagen då? Känns som att jag vill ta en power nap men jag tror jag tar en extremt tidigt kväll istället. Kanske händer att man slumrar till i några minuter om jag fortsätter ligga här ;) 

 

Dom passar mig perfekt eftersom jag älskar svart vitt och rosa! :)
899:-

Sen så berättade jag väl igår att jag kommer köra på uggs i vinter också ;) Det är skönt om småmysvarmt! Blir bra blir bra!

Buhu, jag måste färga håret. Kändes grymt jobbigt :S
Men kan hända att jag färgar om mamma har tid och ork och om jag is fixa hårfärg och lite sånt. Tror vi har slut på vårat härfärgslager hemma nu :S Bastun igår var jätteskön, även fast jag bara kan sitta i några minuter. Så därför kanske jag tar en till ikväll samtidigt som jag sköljer ur färgen om det blir :D
Ska springa och ta en rök och kika lite tv nu, byebye"bloggen"


RSS 2.0