Stugan!

Har varit här i stugan nu två nätter i rad, vilket blir till dålig uppdatering! Men mysigt är det att åka hit efter man jobbat en hel dag/kväll :) både igår och idag har jag tagit ett dopp i träsket och det är faktiskt skönt! Dock var det liite kallare idag, tillochmed Andreas banga när jag redan hoppat i ;) har även fiskat, druckit godricka och haft det allmänt bra domhär kvällarna :) imorgon blir jag nog hemma, så då ska jag lägga in lite bilder och visa er!! Nu ska jag gå och ta mig en mentholcancerpinne på stugaltalen :) kraam!!

Grillen

Tjennatjenna! Sitter på joppet nu, vakna en kvart innan jag börja så det blev en stressig morgon! Lungt nu så ska ta mig ngt att äta, tror det blir kycklingspett idag ;) toodiloi, hörs efter jag slutat klockan halv åtta! Xoxo!

!!!


Minnen!


Nice helg!

Kan börja med att säga att om ni ska kommentera så kan ni ju gärna kommentera med namn och inte anonymt som några andra töntar.. Och ja man kan bara checka in om man har Iphone eller ngn annan liknande telefon, just därför skrev jag att om ni inte ha någon sån telefon så låna någons också går ni och köper er ett par billiga fina sköna skor! Fine?

..Gårdagen spenderades i stugan med alkohol, ett galet premiärdopp och roligt folk :)
Tänkte som vanligt beskriva helgen med hjälp av mina fiiina bilder, inte alla men många som vanligt nästan ;)





Hmm, det börja gå väldigt segt med uppladdningen nu.. Fler bilder från midsommar/midsommardagen får ni imorgon eller senare :) Orkar inte bråka med dethär mer ;)

Idag for jag och Björn in en snabbsväng till Teamsportia och Kvantum :) Inhandlade ett finfint metspö och två hårfärger, och lite hygienartiklar! Tror det blir att premiärmeta ikväll med det nya efter Mallan har hjälpt mig att färga håret :) Ska gå och säga hejdå nu till Carro och Per nu som åker ner till Örebro igen! Kramhej!

Midsommar!

Tar väl allt lite dag för dag..

I förrgår kväll drog jag en premiärtur med vespan till Mallan och satt och surra där till klockan blev frammåt natten nångång!

Igår när jag vakna tog jag en snabbdusch och följde sen med Malin och Angelica till stan för att sola och köpa skor. Blev två par, men blev ändå inte sånna jag for för att köpa ;) aya, alltid fint med skor!
Ballerina
199:- Dinsko (ska köpa gråa också)
RACE MARINE W CNV SNK RS092 WHITE
199:- Stadium (köper varje år)
Fick dom för 99:- för att jag hade Iphone, man skulle bara checka in på Facebook att man var på Stadium så fick man dom för 100kr billigare, smart va ;) Så om ni ska köpa vanliga sköna tygskor och har Iphone så rekomenderar jag, och om ni inte har Iphone så låna ngns ;)

Resten av den dagen klippte jag lite av gräsmattan så vi spela kubb och drack lite smygdricka, men det är idag som gäller ;)


Och idag äre midsommar och vi har hunnit vara till stugan en sväng och satt dit dasset som Björn byggt :) fint blev det!


Blev lite hattit inlägg, men har inte tid ligga här utan måste ta en dusch och börja dricka ;) GLAD MIDSOMMAR! xoxo!

everytime we touch

Blev ingen solning efter jobbet, dom har ju sommarstängt :S ..får åka in till stan imorgon istället och sola, ska ändå köpa nya skor :)

Kvällen kommer bestå som alla andra kvällar -göra ingenting! Kan hända att jag drar ut en lillsväng med några coola ;)

Mina dagar är samma visa hela tiden just nu, just därför blir det inte mycket att skriva om! Hörs när jag har ngt vettigt på hjärtat! Kram :D


Onsdag :)

Mitt i veckan!

Ligger och väntar på att klockan ska bli två, börjar ju jobba då!
Jobba till just efter sju precis som igår, tänkte ringa och boka en soltid så jag kan göra det derekt efter jag slutat :) Väldigt längesen jag sola nu, på tiden! Ifs så fick man ju ganska mycke sol dendär helgen det var så satans varmt, men det räknas inte ;)

Tror jag ska cykla ner till Fia och ta en rök innan jag börjar, Kram!

rain rain!

Regnet bara öööser ner, när ska det ge sig?!

Jobbet idag gick lika bra som vanligt (går bättre och bättre), jobba från 14.00 till strax efter sju. Irriterande då det kommer folk och ska beställa 10 i sju och äta DÄR! Vad tänker dom med?

Sen jag kom hem har jag bara legat och sett på tv och tagit det lungt. Vad annars kan man göra, och speciellt då det regnar som det gör nu?! Hoppas midsommar blir fin, även fast dom lova regn :S

Passar på att säga Godnatt! Ska slå på Danza Kurduro på repeat som vanligt och samtidigt försöka sova ;) Jobb imorgon också, nice!

Flumm!

Nu ska jag strax försöka sova! Men först ska jag visa er lite egopics från idag ;)





Vackert ;)
Jobb imorgon och onsdag från 14.00 till ungefär 19.00! Så imorgon ska jag sova uuut ;) Stackars stackarna som ska upp före fan, lider med er! Godnatt!

Sweet home!

Varit och rännt på Storheden med mami och brorsan hela dagen lång! Pengar har det också gått mycket av på köpet ;) Men då har jag också fått med mig hem en adidaströja och underkläder :D


Ligger i sängen nu och är sprängmätt, vi stannade till i Persön och käka en pizza på vägen hem :) Ska fortsätta med att ta det ännu mer lungt nu! Kramis

Godmorgon!

Eftersom jag inte har ngt annat att säga än att jag inte kunde sova igår och somnade fyra imorse så ska jag bjuda på några gamla goodingar!!

Kicki (syster) och jag på skolavslutningen då jag gick i sjuan och hon nian :)
Alltså lite drygt fyra år sen!


...såklart så går det inte att ladda upp några fler, men kommer sen ;)
typiskt blogg.se!

Ska gå upp och snacka med mami och Kicki ett tag, sen ta en dusch och åka till stan med mami! Kram


Rånemarknad!

I helgen har jag jobbat hela helgen, men har ändå hunnit med en fylla på fredagen och en salongs på lördagen! :D Har gått en sväng på marknan också, men det blir ju bara sämre och sämre, Jokkmokksskor var ju inte ens där :S Jag som alltid köper ett par ballerina därifrån!

Har såklart en massa bilder!

Gogroggs!

Kicki bakar en bulla :P

Groggen flög, men myggan dog ändå ;)


Haha, Linus ville också hjälpa till!

Doris och Yoohanna!

Blev en lång långeorm :P


Ska fortsätta se Million Dollar Baby nu, den går på fyran. Haha, måste vara ungefär 20:one gången jag ser den och den är faktiskt en av dom få filmer jag sett ;)
Kram och godnatt, ska sova uuut imorgon! Jobbar igen tisdag och onsdag :)


Vakna lite ;)


Gammelminne ;)

Småtrött!

Måste börja åka mot jobbet på en timma... Får väl se hur det går nu när det kommer vara packat med folk i helgen då det är marknad! Har ju bara varit då det har varit ganska lungt, men det ska väl säkert gå bra! :) Jobbar tre stycken pers i helgen ist för två också.

Wish me luck, för nå mer tänkte jag inte berätta nu på morgonen!
xoxo

Dream

Mysväder idag också, surrat med Siri Vj och Agnes innan jag drog till Ängesbyn och sen vidare till Ale :) Det är ungefär min dag.. På G hem från Ale stanna vi i Persön och tog med oss mat hem, vill fan bara spyy så jävla mätt!

-Igår när jag var med Nattis och Kicki och bada Molly :)
Gick själv ut till knäna och sen vart det nog så kallt!

Gårdagen!

Tjennatjenna ;)
Vart lat igårkväll så jag skrev aldrig då, men jag gör det nu! :)

Drog till stugan med morsan, brorsan och hans kompisar.


Grapparna och hundarna bada, men jag har blivit sån badkruka så jag skippa det :P Premiärdoppet kommer, jag är bara lite senare än alla andra ;)



Efter de hade badat kom de först springande med en mussla, sen kom dom med grodan som kommit tillbaka :) Han vill som vara med oss dendär ;)

Senare in mot dagen/kvällen så drog jag med mami och hämta ett släp, sen drog jag ut med Siri Krille och Fia ett bra tag och efter det just då jag skulle gå in kom Linus och snacka ett till bra tag :) Trevligt! Somnade sent som fan inatt, brorsan har haft sovkompisar och huur dom levde om. Sen till råga på allt så såg dom en hockeymatch och sjöng ramsor två på natten! haha!!

Nu ska jag gå och fika mig en macka! Kram

Ännu mer cirkus!

Var omöjligt att somna om, eller jag försökte knappt ens. Klockan är redan tio, kommer ju somna megatidigt ikväll om jag inte sover ngt mer :P

Zebrorna :D





Shit, pratade lite med Sonny från Jokkmokk och blev såhär dööösuugen på att åka dit! FAN så kul det hade varit, är så himla längesen...men i helgen äre ju Rånemarknad + att jag ska jobba så det går ju icket :S
Kram //Zebrorna

Godmorgon!

Klev upp där vid sex och åt frukost tillsammans med Björn innan han var tvungen åka där vid halv sju. Klockan är efter åtta nu och jag har inte somnat om :O ..kan det kanske bero på att jag har sommarlov, typiskt! Boven i det hela är nog Iphonen ;) När man väl börjar blippa så tar det sin tid! Ska nog försöka somna om nu ett litet tag, men bara en timma eller två för sen stod ju operation städa-rummet på schemat! ...typ


Kryp!

Idag när Bjärta kom så gjorde jag lite käk till honom och sen gick vi ut och drog igång båda vesporna, så nu får jag hoppas att någon av dom går till helgen då jag ska jobba :) Har även tjorvat på med lite annat, finns tyvärr inte mycket att göra!

Vi har även dödat två trååkigt stoora och äckliga spindlar idag!
En såg ut såhär...


Säger bara ursss!

Ska fortsätta se klart filmen nu, sen sova! Upp imorgon och städa rummet kliniskt rent! Jag hoppas själv bara att det blir av, kan faktiskt vara mycket snack och lite verkstad då det gäller städa rummet ;) Det värsta är iallafall gjort -sängkläderna! Så sängen är ren iaf :)
Kram och sovgott!

Stan!

Tjenare! Ligger på ena soffan i tvrummet och bara tar det lungnaliket! Klev upp väldigt sent imorse/idag, fikade, duschade och drog som sagt till stan med morsan och brorsan. Efter jag hade gått klart min lilla stund på stan så kom dom och hämta upp mig också for vi och käka på Max :D fyfan så lite dom hade på stan, hittade INGENTING förutom en mascara som jag visste att jag behövde! Nu ska jag fortsätta blippa på Iphonen, tänkte bara höra av mig lite snabbt så jag drog en mobilblogg :) Björn kommer också strax, han fick bara en jourutryckning i Persön så det var ju nära och bra! xoxo

Mer cirkus!

Clownen/Tjejen & Hundarna :)







Haha, tror ni det var nå coolt med tre små hundar på lillhästen också alla andra bara hoppa upp och tåga ;) Den lilla svarta längst bak var ju bäst :P

NU ska jag hoppa i duschen och sen fixa mig lite för staden! Mami och Oskar ska och hämta Ogges galsögon så jag ska passa på att gå på stan när jag ändå kan åka in med dom, eller ännu bättre övningsköra! Hmm, undra vad jag ska shoppa! ;)
xoxo

Jobb och Cirkus!

Full rulle idag!
Var bara att kliva upp där före nio idag för att hinna cykla iväg till jobbet! Går redan mycket bättre fast det var andra dagen :) Var som sagt på grillen från 9.00-17.30!
Efter cykelturen hem igen efter jobbandet så var det bara byta om och sedan dra iväg till stan för cirkus! Shit vad roligt det var alltså! Riktigt kul! Har över 100 bilder, så ni får lite då och då i omgångar :) Övningskörde även till och från stan! Perfekt dag!!


I detta inlägg får ni lite hästbilder :) Dom var jättefina och duktiga!
Synd bara att det blir småsuddiga bilder när man inte får ha på blixten! :S

Till helgen är det Rånemarknad, har fått jobb fredag-söndag! :D
Är ju perfekt! Lär hur som hellst inte bli så hård helg för mig eftersom jag inte får gå på puben, vilket man ändå gjort någon gång :P Menmen..hört andra som kommer gå lös hårdare iaf!

Nu ska jag ta en cigg och sen kommer John Blund :)
Kramochgodnatt!

Godmorgon!

Nu ska jag kliva upp strax, måste börja dra med hojjen på typ tjugo min!
Fyy så trött jag är, Björn ringer var tionde minut och hör så jag är vaken... Första gången hade jag somnat om men nu senare gångerna så tror han att jag ljuger om att jag är vaken fast jag faktiskt är det :P Men jag har tydligen en förmåga att säga när någon ringer då jag är i sömnen "njaa ingenting...nää jag sover inte" och ändå kommer jag inte ihåg det dagen efter :P

Dax att tvätta mig och smiska kinderna lite så man vaknar!
Ha en bra dag!



Tattoo!

1. -08
2. -10
3. -11
4. -När pengarna rullar in kommer den strax sitta där ;)

oi oi oi oiii!

Precis som jag skrev i förra inlägget så stog fiske på schemat!
Vi drog till Jämtön och meta och kasta och hela faderullan :) blev småfisk på mete och Björn fick en gädda! Efter fisket kurra magggarna så vi drog och käka på Napoli, kycklingspett as always + chili cheese ;) Jag och Ebba tvätta även hennes bil på OK och lite sånt medans vi vänta på andra delen av gänget!
Klockan sju bar det av mot stugan för lite Bingolotto! Jag vann 200 kronor :D wihoo, alltid lika kul att bara vinna nånting :P




Imorgon är det jobbdax 9.00-17.30, sen snabbt hem och svitcha om till cirkus kläderna för klockan 19.00 sitter vi bänkade framför elefanterna...längst fram!! :O Ni i Lule kan ju passa er ifall det kommer någon elefant springandes kring stan, då är det bara en som rymt ;) Ska bli kul, längesen man var sist om man säger så!
En alldeles perfekt helg, som det alltid ska va!
Kramochgodnatt!

Party & Fiske!

Gårdagen var ännu en lyckad dag/kväll :)

Solade lite och strosa omkring, senare mot kvällen beställde jag och Johan mat från Selmas kök. Efter vi hade käkat så fixa jag mig lite också drog vi till Mallan där hon Emma Johanna och Lina satt :) kom lite fler folk senare! Trevlig kväll! Dock så drog dom på skrogen, och som vanligt får ju inte jag följa med så jag drog till stugan och fortsatte parta där! Känns ändå skönt att inte kunna gå ut i stan, går så mycket pengar och det är svårt att ta sig hem när man vill och taxi är svindyrt!









Det var bilderna från Mallan, några få stugbilder kommer sen :)
Ska dra och fiska på ett litet tag med Björn Ebba och Porre, najs söndag!
Kramhej :D

Danza Kuduro

Ojj så grym!

Put your hands up
Moving only the hips
Turn half around
Dance to Kuduro
Don't lose your breath now
Because this has just started
Move your head
Dance to Kuduro


Studentkvällen

..eller vad man kan kalla det för mig :)

Heela dagen lång bestod av solning, mestadels själv och sen med Mallan. Vi beställde mat från Napoli och gott oss ;)
Efter en dusch och lite fixx blev det lite trevligt förkrök hos mig med Mallan Lina och Johanna, efter att vi hade kommit igång drog vi mot staden! I Lule så var det fullt med folk, jag for på Gyltsa och dom andra drog på krogen. Kulkväll! :)

HD och ej HD











Johan kom och joinade mig och Mallan då vi sola :)


Nu ska jag gå ut och sola mig lite :)
Ikväll blir det lungt! Kram

Spotify! 2,5h!

För några kvällar sen så var jag Björn och en kille som heter Henrik ute och fiska och kika runt (ni kanske kommer ihåg då jag skrev det)
Henrik bor i Stockholm och jobbar på Spotify (coolt), så jag fråga honom varför det har börja kosta. Han förklara massa, men det ända som är som "viktigt" kanske är priset.
Det är helt enkelt för dyrt för dom att ha allting, dom fick tydligen betala för varje låt vi alla spelade :O Varje låt!! Men det braiga är att dom faktiskt har ändrat på den "fria tiden" eller vad man ska kalla det. Tror han sa att man får 2timmar och 30minuter nytt i veckan :) Det är ju skitbra, trodde faktiskt att jag aldrig mer skulle använda spotify :D Men nu rullar det faktiskt ut ur mina högtalare ;) Najs!


Juste!

Det blev ingen "klassfest" för mig pga lite anledningar, BAJS! Men jag hade ju kul men boysen ist ;)
Ska iallafall dra till Ale över helgen ;)

Eftersom det är såhär solig och fint om dagarna borde man ju ha mycket foton på mobilen, men inte ens jag har det?! Ska tänka på det idag ;)

helg!...men vad spelar det för roll? ;) Avslutningsdag!

Jag har ju sommarlov :D

Måste börja med att säga att i mitt rum kommer det absolut INTE gå att sova i sommar!
Det är så jäävla varmt så jag vet inte vars jag ska ta vägen! Det var en av anledningarna till varför jag bytte rum, för att mitt gamla var för varmt och solen låg på hela dagen. Men jag kanske har vant mig att dethär är för varmt nu :P

Igårkväll gick jag till Axel där han Oskar Päenti och Lantto satt. Drack en öl och gick vidare mot Napoli med fyllbultarna och käka lite pizza och drack någon Smirnoff :) Gott! Sen åkte vi hem och jag slockna direkt. Blev absolut inte full igår, och glad är jag över det för vara bakis i dethär vädret vill jag då inte!

Imorse skulle jag upp klockan åtta för att se på Oskars (min lillebrorsa som går ut femman) avslutning, men jag har tydligen inte vaknat fastän mami väckt mig? :S Tanken var ju att efter det skulle jag ta en buss in till stan för att se på Nattis student...men det blev ju inte så, fuck. Har inte sett på studenten de två åren före jag går ut, hur låter det? Vet jag ens hur jag gör? Förra året jobba jag och iår FÖRSOV jag mig!

Nä nu ska jag ut och sola! Har ångest!
xoxo

Värme!

Sitter ute i solstolen här hemma :) första gången jag har på mig både över och underdel till bikinin i sommar, och skönt är det! Såklart sipprar jag på ett glas vatten också, sen får man ju inte glömma han den goda mentholen Pallmall som jag suger på :P ikväll blir fest av något slag, men först ska dagen igenom och tror jag kanske är sugen på ett dopp i de blå ;)

:)

Kom hem vid halv åtta efter en heel jobbdag! Bra har det gått och vaaarmt har det varit! Stått i kassan och flippat några börgers och lite sånt :) Katchiiing! ...eftersom jag bara gjort det hela dagen så har jag inte mycket mer att säga än att jag just nu ska försöka hitta på ngt, känns inte som att jag kan sova nu riktigt! Ja juste, efter jobbet så spelade jag Kicki och mami lite Yatzy och surrade även med Stefan.

Ska nog dra till Mallan ett tag, hon var och joxade på ute med gränsmattan och sånt! :D

Godnatt!

Gokväll!
Tror det är dax för mig att sova strax om jag ska orka upp imorgon till min första jobbdag på Grillen :) Måste nog gå upp kring åtta eftersom jag ska vara där kring klockan nio!
Uffe har också ringt från Konsum och fråga om jag ville jobba ngt, men har ju redan på Grillen i en månad nu men skulle nog ändå få några dagar resten av sommarn där! Bra med ännu lite mer ståålars :D

Under dagen har jag inte gjort ett S-K-I-T! Tog en lite längre powernap där tidigare, var så jäävla trött efter skolan nu när man hunnit ställa om dyget lite. Har även hunnit sitta ute och steka ett tag, men såklart var jag tvungen springa in då det kom en megaspider och kröp OCH FÖRSVANN! Det måste nästan vara det värsta som finns när det kommer en spindel också ser man verkligen där den försvinner eller att man inte alls ser vars fan svinet tar vägen!! Ryyser :S

Här kan ni ju lära er att rita en spindel också, eller vad det nu är! Den verkar ju bara ha sex ben ;)
Skrämmer väl ihjäl alla om jag lägger ut på någon äckelspindel, speciellt mamma! Tror det finns en viss anledning till varför jag blivit så rädd för dom som jag är ;) Kryp över huvudtaget, inte bara en gång jag börjat grina över en humla!

Nu får jag väl se vad jag lär drömma om, kanske vaknar i panik!
Haha, godnatt på er...ska se klart Muskelmänniskorna eller vad det hette :)

Förjävligt!

Bara för att jag tycker det är hämskt att vi inte/knappt får hissa vårat lands flagga och sjunga vårat lands nationalsång så ska jag lägga ut den nu! Hur kan någon komma och säga att en landsflagga är rasistisk och att en nationalsång är rasistisk? Fattar nada, folk får inte längre ens ha skolavslutning i kyrkan?! Vars fan är Sverige på väg? Kommer det vara vi ens snart? Kommer flaggan bli helsvart och rund eller vad? Man blir så lessless!
Nationaldagen är inte rasistisk nånstans, blunda och håll för öronen istället för att förstöra för ett helt land!....


En liten brutalare verson kanske det blev, menmen...


somrigt!


Mitt rättså nya söta fladderlinne och min också rättså nya snygga bikiniöverdel under det och ett par slita bästisjeans till + lite brunbränna, check!

SOMMARLOV!

Nu kan jag nog faktiskt säga att jag har sommarlov! Shit så skönt att bara slappa!

Idag har jag varit och städat köken i skolan, gick svinfort och sen så skrev jag detdär Kött-provet som jag inte riktigt vet hur det gick :S Kom inte alls så mycket av de anteckningar jag fått, stört :O

Helevete, här ser man verkligen hur trött jag var imorse! Gal-et!
Sen är det även städpatrullen :P

Imorgon blir det "introduktionsdag" på Grillen här i Råne inför sommarjobbet :) Ska bli kul! Hoppas själv att det går braa :D

Bakom denna disk befinner jag mig imorgon ;)


Torsdag blir det nog säkert en såndär fiske/tv/slapp/soldag :) Firar lite sommar på rikt osv ;) På dagen är det egentligen fika med klassen men det är klockan nio och det är ingen buss som passar in så skiter i det. Klasserna ville också att alla skulle komma på kvällen och typ grilla osv i stan men får se hur det blir med den saken.

Fredag blir det att fara och kika på studenterna, Nattis springer ut halv elva eller när det var så på henne har jag tänkt se :) Sen blir det väl att bli kvar i den fullpackade staden och se flaken och käka och lite sånt.. Kvällen blir det säkert fest av något slag!

..NU ska jag nog inte göra så mycket. Kanske trycka i mig nå käk och loddja runt lite här ute i solen med en cigg eller två ;)

Kram!

Godmorgon!

Sitter på bussen tillsammans med Siri :) En städdag väntar + att jag ska skriva Kött-prov efter det! Blir nog mest troligt att åka hem med Kicki idag och följa henne till Storheden :) Tidigare imorse var jag/vi såå jäävla trötta! Klev upp tidigt för att hinna fika, och det är aldrig det händer! Snacka om att ställa om från att vakna tidigast tolv till att vakna klockan SEX!! Ha en bra dag and wish me luck på provet ;) xoxo

Jag säger...

...godnatt med domhär bilderna från senaste dagarna! :)

Johan kom och drog en börn som vanligt :P

Bjärta!

Fish!

schtoorbrakka älg!


Nu ska jag fortsätta se filmen med Björn och sen sova!

Ale

Vaknade precis här i Ale hos Björn, Kicki ringde vid nio och då tyckte jag det var lite för tidigt att vakna...men nu klockan tolv får det gå en gräns :) Ska upp imorgon och städa köken på skolan, då kanske man måste försöka somna tidigare ikväll :S Slog på "Leva som en neger" och "Man ska va neger" (två låtar) och då jävlar vakna han, bara för att han tycker om dom :P

Blir nog Råne igen idag, så bloggar med massa bilder då också om dagarna som varit :) Nu ska jag gå och fika ngt, sen ut i solen med en cigg! Kram! :*

Kuuusliiigt ;)

Det halvblixtrar här hemma i några lampor och fläkten halvstannar då och då. Tror det är på G ngt strömavbrott, det blåder ju inte såå jävla lite om man säger så!! Oftast så brukar det ju bara blinka till i lamporna men nu låter det och lever om :S
Grannen ringde nyss hit och varnade oss om vårat parasoll som snart flyger iväg, men det sitter fast med några lampor vi har så det lyfter bara lite då och då ;) Sen så imorse så var det lite halvsnett, en blomkruka och fimpburken hade blåst ner osv.. Kan det bara sluta blååsa?!?!


Tråk

Ska nog ta en dusch i brist på annat, sen så får jag som sagt se vad kvällen har att bjuda på!

Såhär seg och uttråkad är jag nu, fast bilden är tagen tidigare!

Fortsättning på bildbomb från igår!

-De få bilder jag knäppte när vi satt och drack drinks hos Siri :) Men trevligt var det! Vi spelade även massa spel som typ Jag har aldrig och Smsroulette ;)




Hmm, vad ska man göra idag? Pitecrusing? Ta det lungt? Ngt där mittemellan?

Treevlig fredag!

Igår Började dagen med en masssa stek! Shit så varmt det var! Mot eftermiddan kom Kicki och Kristo och grillade med mig och Oskar :) Sedan drog vi en sväng till stugan och efter det drinkelidriinky hos Siri! Var bara jag Siri och Kicki, efter ett tag kom Määng och joinade oss :D







ooops, nu kom Kicki! vi ska käka och sola, ses <3

Fredag!

Shit vilket bra väder ute, såg inte det försen jag läste på fejjan att folk låg ute och stekte ;)
Ska klä på mig ngt lättklätt nu, kanske inviga bikinin :O sen ska jag gå ut och sola. Innan stekning blir det käk tillsammans med Kicki, hon har lunch och jag skulle ändå käka frulle så hon kommer hit då :D

Najs xoxo

00.45

Kom precis från Siri, trevligt kvällssurr med hon och Fia :)<3
Vi har sett BB, dagens man och massa annat. Imorgon får det nog kanske bli andra bullar, alltså något festligare ;)
Just nu ligger jag och ser på Cheaters, haha ganska kul se när dom psykar ut på varann :P Man kanske skulle ha dragit in domdär i somras! Hmmm

Nåja, säger godnatt med att bjuda er på lite bilder från de dagar som varit :)








IKEA

Lurvimatta :)

Roliga isformer :)

+ en rosa med blommor :)


NU ska jag springa över till Siri där hon och Fia sitter och tar det lungt :) På en timma är det BB, naaajs!


Torsdag!

Har varit ganska "fullt upp" hela dagen..
På morgon blev det att se på när dom höll på med utplaningen till det nya dasset som Björn ska bygga, sen dra upp nå träd och efter lite käk och annat molijox så drog vi en snabbsväng på IKEA för att köpa en bänkskiva som fattades ifall det nya kylskåpet kommer till stugan :) Jag köpte även en matta och tre gummigrejer som man ska göra is i :)

Igår jag och sötnosarna S & D som sitter och väntar på att få åka till stugan!
Fint väder :D


Bilder från stugan kommer i senare inlägg, nu ska jag ta mig en cigg och ta dendär livlinan "ringa en vän" som jag ibland brukar offra ;) Kram!

Stughäng!

Sitter i stugan, kom hit tidigare idag efter lite Napolikäk osv :)
Här har vi druckit en eller annan hassare, fixat med lite smått och gott och vittjät mjärdet. Tog dom största, så nu blir det fisk till "kvällsfika" :)
Skriver imorgon, då får ni även se lite bilder från dagen som vanligt!
Puss och godnatt!

I krig och kärlek är allt tillåtet!


PS!

I sommar är det ett MÅSTE för mig att åka utomlands, till stockholm eller göra något jäääävligt roligt!
Sen så ska jag på cirkus i Coop arena på några dagar, det är inte ofta man far på ngt sånt :) Det kan bli kul! Ska dra med Mami Oskar Kicki och Andreas ;)
Sist och minst så blev det ju förresten inget djurensdag idag eftersom det var dåligt väder imorse! Men då fick jag ju sova ut istället ;) hihi!


...DS!


Godmorgon! <3

..alla lediga och olediga ;)
Själv njuter jag av att vara ledig till tisdag som sagt. Klev upp vid tolv då Kicki kom och käkade med mig och mami på hennes lunch, det blev nygrillad kyckling och nygrillad karré - GOTT!

Ska gå ut och ta en cigg och hjälpa mami, finvädret är ju på väg!! Hoppas på sol varje dag nu när man är ledig och snart har sommarlov! Inte för att tala om åskan igår, fyfan alltså så det small vissa gånger. Jag är inte speciellt rädd för åska, bara man är med någon men fyfan när det smäller sådär alltså :S Sen bröt det ju i BB flera gånger då åskovädret var på G!

Lite bilder från skolan igår:

Bondsallad-
Sallad, gurka, tomat, bacon, krutonger och ett pocherat ägg!


Varmrätt kött-Grillat fläska av ngt slag, potatistårtbitar, grillad sparrisk, sky och beasås!


Säännny!


Salle!


Där kom Siri :P


RSS 2.0